To je razlog, zakaj bi moral vsak popotnik v letu 2019 uporabiti VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Kdo ne bi želel potovati po svetu ali recimo potovati in odkrivati ​​različna mesta ali kraje svoje rodne države. Medtem ko prihranite do tisoč dolarjev, pri nakupovanju in se pripravite na potovanje, morate dodati še nekaj, kar morate dodati na svoj seznam stvari, ki jih imate na potovanju. In kaj mislite, da bi moralo biti? Pogovorimo se le o vaši varnosti, zlasti o spletni varnosti. Potovanje je zabavno samo takrat, ko ste na varnem, sicer postane nočna mora. Med potovanjem neizogibno uporabljate javna žarišča Wi-Fi, v kavarnah, na letališču in na drugih mestih.


To je razlog, zakaj bi moral vsak popotnik v letu 2019 uporabiti VPN

Torej, recimo, da rezervirate spletno vozovnico z javnim Wi-Fi-om, ali se ne bojite, da bi lahko kakšna neznana oseba skočila prav na vaše osebne podatke? No. to ni presenetljivo! Kibernetski kriminalci so vedno na voljo, ko bodo našli svoje osebne podatke. Če vaši podatki niso šifrirani, zlahka dobijo vaša uporabniška imena, podatke o kreditni kartici in gesla. In kdo bi lahko bile njihove boljše žrtve kot popotniki?

Ali ste varni, ko uporabljate javni Wi-Fi? Sploh ne! Vendar pa vedno obstaja rešitev za vse. V tem primeru rešitev ni nič drugega kot VPN. Uporaba VPN-ja za potovanje vas lahko reši pred številnimi nepredvidenimi težavami. Če iščete načine, kako se rešiti težave, ne iščite več. Tu je navodila za uporabo VPN-ja med potovanjem, zakaj uporabljati VPN in kateri so najboljši ponudniki VPN-ja..

Zakaj mora biti VPN vaše potovanje obvezno?

VPN dejansko ustvari most med vami in vašimi spletnimi dejavnostmi in nobena druga stranka ne more vdreti v vaše podatke. Ali to ni VPN najboljše za potovanje? Zagotovo, da! Preverimo, katere druge neverjetne stvari lahko naredi VPN med potovanjem.

Vam omogoča dostop do spletnih mest z omejenimi možnostmi

Z VPN za potovanja lahko dostopate tudi do spletnih mest, ki so v nekaterih državah pogosto blokirana. Kaj še potrebuješ? Na primer Netflix. Zaenkrat še ni na voljo v vseh državah, lahko pa potegnete vse vžigalico in si ogledate svoje najljubše serije z uporabo VPN-ja.

Zanimivo je vedeti, kako VPN deluje samo to; šifrira vaše podatke in vaše spletne aktivnosti, skriva vašo lokacijo in IP naslov, zato vas po internetu postane anonimna. To pa omogoča dostop do spletnih mest z omejenimi možnostmi v nekaterih državah. Če torej želite uporabljati Facebook na Kitajskem ali Solo Traveller v nekaterih državah, kjer je blokiran, lahko uporabite VPN, ko potujete na Kitajsko ali kjer koli in prekršite omejitev ter prosto brskajte po Facebooku ali kateri koli drugi blokirani spletni strani. Počuti se resnično svobodno med potovanjem je samo najboljše potovanje z VPN!

Poleg tega ta korist ni koristna samo med potovanjem, ampak tudi, ko sedite doma. Gre samo za povezavo s spletnim mestom ali strežnikom v drugi državi in ​​dostop do vseh spletnih mest, ki jih želite, brezplačno!

Ščiti vas pred ponarejenimi točkami Wi-Fi

Kibernetski kriminalci prekrivajo in celo nastavljajo ponarejene vroče točke Wi-Fi, tako da se zlahka ujamete. Z omrežjem VPN bodo vaše spletne aktivnosti šifrirane, torej zaščitene, tudi če se povežete z njihovim Wi-Fi-jem. Kako dobro uporabljate hekerjev brezplačni Wi-Fi, ne da bi se morali skrbeti za varnost!

Ohranja vaše osebne podatke

Podatki, ki jih vnesete, kot so gesla, elektronska pošta, podatki o kreditni kartici, so zaradi VPN zaščiteni pred vsemi napakami. Lete lahko rezervirate z Wi-Fi-jem v svoji najljubši kavarni, ne da bi vam bilo treba skrbeti, da bi kdo drug preučil vaše bančne podatke. Ali ni to priročno? Uporabite lahko VPN in rezervirate hotelske vozovnice, zamenjate denar na računih, opravljate svoje spletne bančne dejavnosti in kaj ne! Ker bodo vaši podatki šifrirani, se ne bodo vdrli ali razkrili. Celo storitve VPN imajo pravilnike, da se ne prijavite v svojo uporabo podatkov, kar vas rešuje pred vsemi vrstami skrbi.

Najboljši VPN-ji za potovanja, v katere bi morali vlagati

NordVPN

Eden najmočnejših ponudnikov VPN tam je na vrhu naše lestvice. Ima več kot 5000 strežnikov skoraj v vsaki večji državi sveta, ki ponuja svojo uporabniku prijazno aplikacijo. Svojim uporabnikom omogoča zelo močan sloj šifriranja podatkov, zaradi česar hekerji skoraj ne morejo razbiti svojih osebnih in profesionalnih podatkov tudi na javnem wifiju, ki ga morate uporabljati med potovanjem. Zato je ta ponudnik VPN obvezen VPN za popotnike.

ExpressVPN

Express VPN ima najboljšo uvrstitev med vsemi drugimi VPN-ji. Olajša vam varna orodja za povezavo in zasebnost. Vaši podatki so kot vedno šifrirani. Express VPN ceni tudi najboljše zaščitne storitve, zato se njihov sistem ne prijavi v vašo uporabo podatkov. Ostanete anonimni, strogo anonimni.

VyprVPN

Ker zdaj vemo, kako nevarne so naše spletne dejavnosti med potovanjem, je postala naša prioriteta številka ena, da najprej sprejmemo varnostne ukrepe. Z VyprVPN pa noben heker in prisluškovalec ne more ukrasti vaših osebnih podatkov. VyprVPN je najboljši VPN, ki je na voljo za vašo storitev. Definitivno šifrira in omogoča, da imate varno povezavo, razbije vladne omejitve in ne prepreči nobenega hekerja. Ima približno 70 lokacij strežnika, zato je izbira neomejena. Vsa spletna mesta, IP naslovi, lokacije in spletne dejavnosti naj bodo zaščiteni z aplikacijo VyprVPN.

Preberi: VyprVPN Pregled 2019

Presenetljivo deluje učinkovito tudi na Kitajskem. Kitajska je ena izmed držav, ki aktivno poskuša blokirati celo storitve VPN, saj vam pomaga brskati po spletnih mestih z omejenimi možnostmi. Toda VyprVPN nima omejitev, do tega VPN-ja lahko dostopate med potovanjem na Kitajsko. Razlog, zakaj je uporaben na Kitajskem, je, da VyprVPN na Kitajskem ne deluje strežnikov, zato verjetno ne upoštevajo vladnih predpisov.

Zasebni dostop do interneta

Ne smete pozabiti niti majhnih podrobnosti, ko boste kmalu potovali. Ne glede na to bi morala biti najpomembnejša internetna varnost. Tako kot se ne pozabite prijeti za svoje najljubše bikinije, ne pozabite na svojo spletno varnost, preden zadenete svoje najljubše mesto. PIA bi morala biti vaša naslednja izbira na seznamu potovalnih VPN. Omogoča vam uporabo do 5 naprav brez omejitev in vam zagotavlja najboljšo storitev za stranke

Tako smo razkrili, kako pomemben je VPN za potovanje in katerega VPN morate izbrati. Danes se ne čudi, da se kibernetski kriminalci z vami zapletajo ne glede na to, kje ste. Toda s potovalnim VPN-jem lahko shranite večje spletne napake. Nedvomno vas ščiti pred vsemi vrstami tatvin identitete in omogoča uporabo nedostopnih spletnih strani. Prijavite se za najboljši VPNS za potovanje in uživajte v potovanju.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments