5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletu

[ware_item id=33][/ware_item]

Eden najpogostejših načinov za preprosto deljenje datotek v internetu je prek Torrentinga, ki se imenuje tudi P2P ali enakovredna izmenjava datotek. Čarovnija se začne dogajati, ko uporabimo Torrent BitTorrent Protocol in datoteke takoj začnemo prenašati iz sejalčevega sistema. Vendar pa ena večja grožnja, s katero se soočajo vsi Torrentovi uporabniki, spremlja DMCA in ponudniki internetnih storitev. Če jih ujamejo, jim bodo v primerih kršitev avtorskih pravic in celo tožb plačevali velike globe. Gre predvsem za kaznivo dejanje na internetu. Znani torrentski velikani, kot so TorrentHound, Kickass in Torrentz, so pred kratkim izstrelili DCMA.


Kaj je rešitev?

No, hudourništvo je resnično lahko zabavno, vendar le, če naredite pravilno! S klikom na tone neuporabnih povezav vas ne bo nikjer, namesto tega pa boste imeli veliko težav. Na tem mestu želimo rešiti vašo težavo, pridobiti vam moramo prijazen VPN, ki bo vaše tuneliranje zaščiten in šifriran. Naredite si popolnega neznanca pred ponudniki internetnih storitev. Torej zdaj resnično veste, kaj je čarobno vaših nekaj porab za zanesljiva storitev VPN bi lahko naredil? Šele potem, ko ljubitelji Torrentov spoznajo najboljši VPN za Torrenting, se igrajo pametneje in ščitijo njihovo zasebnost. DCMA in ponudniki internetnih storitev ne morejo preseči ščitnika VPN, kar bi si Torrent ljubitelji želeli!

Perki, ki jih dobite z VPN za hudourništvo

S Torrents VPN lahko preprosto prenesete svoje znane hudournike Arrow, Game of Thrones, Mr.Robot, Netflixovo Hišno kartico, programe HBO in kaj drugega, ne da bi vas sploh skrbelo za ta obvestila in omejitve kršitve avtorskih pravic..

Hitre povezave do najboljšega VPN-ja za hudourništvo

 • NordVPN
 • Zasebni dostop do interneta
 • ExpressVPN
 • Torguard
 • IPVanish

NordVPN

Cena 3,49 USD / mesec (3-letni načrt)
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletu 5000+ strežnikov v 60+ državah
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletu2048 bitno šifriranje
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletuMulti-prijava za 6 uporabnikov hkrati
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletu30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletuPodpira Netflix s funkcijo SmartPlay v aplikacijah

Zasebni dostop do interneta

Cena 3,33 USD / mesec (1-letni načrt)
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletuPonuja anonimne možnosti plačila
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletuKakovostno šifriranje s 7-dnevno garancijo vračila denarja
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletuBrez dnevnikov & Neomejena pasovna širina
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletu24/7 Podpora strankam
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletu3284+ strežnikov v 24 državah

ExpressVPN

Cena 8,32 $ / mesec (Enoletni načrt)
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletu 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletu Upto 256-bitno šifriranje
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletu Enostavna uporaba aplikacij / programske opreme
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletu 24/7 podpora v živo
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletu 100+ strežnikov v 78 državah

Torguard

Cena 9,99 USD / mesec
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletuBrez pravilnika o dnevniku
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletuDobra izmenjava datotek P2P
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletu1 tedenski preizkus & Garancija za vračilo denarja
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletu1600+ strežnikov v 50+ državah
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletuOpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & iKEv2

IPVanish

Cena 6,49 $ / mesec
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletuVrhunske funkcije aplikacije
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletuDobra hitrost in zanesljivost
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletuveč kot 40.000 anonimnih IP-jev
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletu225+ strežnikov v več kot 60 državah
5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletu7-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Primerjajte VPN-jeve funkcije in protokole s tem preprostim orodjem.

Razumevanje Torrent VPN

torrentvpn izboljšala hitrost torrentinga

Najhitrejša hitrost z najboljšim Torrent VPN

Z enostavnimi besedami, Torrent VPN je virtualno zasebno omrežje, ki se še posebej uporablja kot varnostno in zasebno orodje. Celoten postopek varnosti in zaščite se dogaja s šifriranim tunelom prek interneta in vaših naprav, ki skriva vašo identiteto. Ne samo to, ampak tudi VPN varuje vaše podatke z močnim šifriranjem. Torej, tudi če heker vdre v vašo varnost omrežja, ne bo mogel preučiti vaših osebnih podatkov, saj je vsakdo lahko videl kodirano različico vaših podatkov. Preverite tudi: Najprimernejša mesta za hudournike v letu 2019 Najpomembneje je, da nič ne preprečuje nalaganja neomejenih hudournikov, ko uporabljate najboljši VPN za Torrenting. Svoje najljubše Captain America, Doctor Strange, Zanimivo osebo, Jason Bourne, X Datoteke in še veliko več lahko prenesete brez kakršnih koli ovir. Brez skrbi, da nismo omenili najnovejših in aktualnih različic, vse jih lahko prenesete prek spletnih mest hudournikov, vendar se ne pozabite povezati s torrent VPN na svoji napravi. nordvpn za hudourništvo

Torrent VPN varuje vašo zasebnost na naslednjo raven

Že vemo, da imetniki avtorskih pravic vedno pazijo na žrtve kršitev avtorskih pravic. Toda kako to storijo? Najdejo vas bodisi po vašem IP naslovu, ki daje vašo resnično lokacijo, bodisi spremljajo vaš internetni promet. Tako kot dodate torrent datoteko, je vaš odjemalec torrent, IP naslov in država takoj viden vsem. S tem lahko avtorski troli zlahka zasledujejo vašo lokacijo. Najboljši VPN za Torrenting ustavi vašega ponudnika internetnih storitev, da beleži vaše dejavnosti v spletu.

Kaj je najboljši VPN za hudourništvo?

Vemo, kaj v bistvu iščejo ljubitelji torrentov: varnost, zaščita in hitrost. Zato smo po opravljenih nekaj testiranjih na VPN-jih pripravili 5 najboljših Torrent VPN 2019, ki vam kot ljubitelju Torrentov dajo vse, kar želite. Da, prenesli smo Kako sem spoznal vašo mamo, Prison Break, Game of Thrones in Flash, preden smo vam predstavili razsodnost, po kateri je VPN storitev ugledna in zanesljiva. Zato se odločite in nam v razdelku za komentar sporočite, če je v vsebini kaj, kar vas moti.

NordVPN - najboljši VPN za Torrent

5 najboljših torrentov VPN, ki vam bodo omogočili anonimnost na spletu

To je tako priročno, da ga več uporabnikov ocenjuje kot najboljši Torrent VPN za namene p2p. Večina uporabnikov Torrentov je všeč, ker je cenovno ugoden VPN, tj. 6,99 USD / mesec za letni paket s perkerami, ki uživajo svobodo prek interneta, brez kakršne koli cenzure in geo-omejitev. To je njihov enoletni načrt, ki obljublja 41-odstotni prihranek. Kaj je boljše? Dali so vam še bolj mamljive cene. Najljubše oddaje lahko nakažete le za 3,49 USD / mesec s svojim triletnim načrtom, ki prihrani 70% vaše naročnine.

Preberite tudi: Kako varno hraniti

Uživate lahko tudi:

 • Jasna politika dnevnika
 • Neomejena pasovna širina
 • Paket paketov med katerimi lahko izbirate
 • Brez geo-omejitev ali cenzure
 • Geografsko porazdeljeno omrežje strežnikov
 • Sistem za podporo strankam s klepeti v živo
 • Torrent je podprt
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Še ste slišali najbolj impresivno funkcijo: 4500 strežnikov po vsem svetu! Tako je, obstaja velika verjetnost, da boste imeli največ možnosti izbire strežnikov z NordVPN, ne glede na to, kje živite. To pomeni, da bo hitrost hudourništva hitrejša, saj je obremenitev razdeljena med 4500 strežniki po vsem svetu.

Preberite NordVPN Pregled

nordvpn za hudourništvo

Zasebni dostop do interneta

Če želite dobro razmerje med hitrostjo in ceno, bi radi uporabljali zasebni dostop do interneta. Na več kot 26 lokacijah strežnikov je več kot 3000 strežnikov. Zasebni dostop do interneta je privlačen VPN za Torrenting med študenti in uporabniki Torrentov, ki si ne morejo privoščiti, da bi vsak mesec porabili preveč za zanesljiv VPN. Njihov letni načrt popolnoma uniči načrt NordVPN za samo 3,33 USD / mesec! To je približno blizu tistega, kar NordVPN zaračuna za svoj dveletni načrt. Ste pripravljeni slišati o njihovem dveletnem načrtu? 2,91 $ / mesec je verjetno najcenejši hitri VPN tam! Izkoristite lahko tudi:

 • Poceni letna cena naročnine
 • Ogromna izbira strežnika
 • Hkrati podpira 5 naprav
 • Zaščita pred puščanjem DNS in IPv6
 • 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Zasebni dostop do interneta glede na učinkovitost ni najboljši. Vendar bi se za Torrenting lahko zelo dobro odrezali. Prav tako ne ponujajo daljših brezplačnih poskusov, to so samo 7 dni. Vendar je testiranje pokazalo, da sta tako prenos in hitrost odlični.

ExpressVPN

Prednosti uporabe ExpressVPN lahko zapolnjujejo strani in strani, saj je eden najbolj uvrščenih VPN za vse namene, po drugi strani pa so njegovi porabi skoraj zanemarljivi v primerjavi s prednostmi, ki jih prinaša. Najprej daje 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, kar je dobra možnost za to ugodnost, saj so bili prvi, ki so se izmuznili po mesečni garanciji. Druge ugodnosti vključujejo:

 • Brez dnevnikov
 • Tri hkratne povezave
 • Neprimerljiva storitev za stranke
 • Strežniki v 78 državah
 • Brezplačni sistem pametnih imen domen (DNS).

Express VPN imajo svoje glavne strežnike na Britanskih Deviških otokih, kar jim zagotavlja boljše storitve za zaščito in varnost. Vendar pa naši testi kažejo, da obstajajo minimalni dnevniki povezav in dnevniki uporabe sploh ne obstajajo. Uporabniki P2P ali Torrent-a ponavadi z velikim veseljem uporabljajo ta VPN zaradi zaščite, ki jo ponuja, brez strahu pred zakonitim povračilom.

Preverite svoj Torrent IP Address

Odličen je tudi z vidika odnosov s strankami s forumi v živo in s 24/7 storitvijo z zelo prijaznimi in koristnimi predstavniki za pomoč strankam. Ponuja tudi programe, ki so enostavne za uporabo in so odzivne na OS, Windows, iOS in Android. Presenetljivo je, da upravlja prikrite strežnike, zlasti v Hong Kongu, ki bistveno pomagajo porazijo kitajski požarni zid in internetna cenzura povsod po svetu. Obstaja le en prevara, ki je precej opazen in to je njegova cena. Toda dragocena oznaka še vedno sploh ni nerazumna, saj pogledamo neverjetne storitve, ki jih ponuja ta VPN.

IPVanish

IPVanish je vsestranski igralec na vrhu seznama. Omogoča odličen P2P promet z več kot 700 strežniki na več kot 60 lokacijah po vsem svetu. Imajo več kot 40.000 naslovov IP, ki se uporabljajo za zaščito vašega resničnega naslova IP. Pametna izbira je, če želite VPN za hudourništvo, saj nudijo močne protokole, kot sta OpenVPN in L2TP / IPsec. Programska oprema IPVanish je združljiva z osmimi priljubljenimi operacijskimi sistemi. Druge ugodnosti so:

 • Brez pravilnikov o dnevnikih
 • Podpira 5 naprav hkrati po omrežju
 • Impresivna hitrost prenosa
 • Samodejno stikalo za ubijanje
 • 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Vendar je njegova cena edina negativa, ki bi jo lahko kdo izbral. IPVanish ne ponuja dolge brezplačne preizkušnje 30 dni. Enoletni naročninski načrt je najboljše, kar lahko priporočamo, saj prihranite 46% pri plačilu 6,49 USD na mesec. Njihov načrt za 1 mesec je presenetljivo drag, saj je skoraj dvakrat večji od tistega, ki ga je NordVPN zaračunal v višini 10 USD na mesec. Prav tako ponujajo trimesečni načrt v višini 8,99 USD / mesec, kar vam pove, da ne ogrožajo cen. Vendar testiranje kaže, da je nadpovprečen v vseh funkcijah VPN, zato mu ime "vsestranski" dobro ustreza.

Torguard

To je najboljši VPN za stare uporabnike VPN zaradi njihove razumljivosti tega, kar TorGuard res ponuja. TorGuard ima več kot 1600 strežnikov na več kot 50 lokacijah strežnikov. Morda bi vam bilo všeč tudi:

 • Konfiguracija na strokovni ravni
 • Prostorna izbira strežnika
 • Podpira 5 uporabnikov hkrati
 • 24/7 podpora strankam
 • ubijanje stikala in preprečevanje puščanja DNS
 • ponuja veliko možnosti konfiguracije

Glede na učinkovitost morda hitrost prenašanja in prenašanja in prenosa ni najboljša. Razlika pa ni bila tako opazna, saj je bila med testiranjem TorGuarda zamuda precej visoka. Preberite tudi: Alternativa za Kickass Torrent Ena od pomanjkljivosti je ta, da ponuja samo 7-dnevno brezplačno preizkusno vračilo denarja in tudi zaplet, da lahko denar dobite nazaj, če ga zahtevate v 7 dneh od nakupa. S svojimi štirimi načrti oblikovanja cen je povprečna vrednost za denar. Vendar priporočamo uporabo šestmesečnega načrta, ki ponuja najboljšo vrednost glede na naše testiranje, tj. 29,99 USD za celoten paket. Po drugi strani pa letna naročnina ni nekaj, kar se nam zdi privlačno, saj ne daje cenejše cene.

Torrent VPN V matici Ena ali več teh impresivnih odločitev med najboljšimi Torrent VPN-ji se mora zagotovo zateči! Tam je veliko poceni možnosti za VPN za Torrenting. Vendar smo sestavili seznam najbolj zanesljivih, ki vam nudijo najboljšo vrednost za denar in ki delujejo najbolje za hudourništvo. Ne pozabite, da določite svoje prioritete, preden znova preberete ta članek, ker ima vsak uporabnik Torrent-a svoje posebne zahteve.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments