X-VPN áttekintés 2020

[ware_item id=33][/ware_item]

Ha ingyenes verziót, prémiumot vagy valami mást keres?

Az utóbbi néhány évben csökkentek az internetes szabadság korlátozásai és a szigorú cenzúra. Az USA FCC a nettó semlegesség megállítására szavazott, Olaszország és Ausztrália új adatmegőrzési szabályokat vezetett be, Dánia tizenegy további helyet blokkolt, Spanyolország elrendelte a Pirate Bay ISP cenzúráját, az Írország bíróságai elrendelték az emberek leválasztását az internetről, ha megsértik a szerzői monopóliumot, és az orosz VPN-tilalom hivatalosan hatályba lépett.


xvpn felülvizsgálat

Mivel az online adatvédelem továbbra is komoly aggodalomra ad okot, a proxyk és a VPN-szolgáltatások egyre fontosabb eszközökké válnak a magánélettudatos netizens számára az egész világon. Ilyen esetben több VPN szolgáltató igyekszik a felhasználók figyelmét megosztani és piaci részesedést keresni világszerte, és egyre nehezebb eldönteni, hogy melyik szolgáltatás közül a legmegfelelőbb-e a legmegfelelőbb szolgáltatás, amely sem a sebességet, sem a távot nem korlátozza. az összes adatfelhasználás. Ugyanolyan nehéz olyan VPN-szolgáltatásokat találni, amelyek értékelik a felhasználók adatvédelmi aggályait, így mindenki, aki nyilvánosan kijelenti, hogy a fentiek valamelyikét vagy mindegyikét ajánlja, mindenképpen megéri a kipróbálást..

Látogassa meg az X-VPN alkalmazást most>>

Az X-VPN, bár az iparágban viszonylag új név, azóta nagyon jó munkát végzett. Vessen egy pillantást a szolgáltatás néhány legfontosabb tulajdonságára.

Az X-VPN alternatívái

ExpressVPN & NordVPN

X-VPN áttekintés 2020

látogasson el a weboldalra

NordVPN-Cyber-Deal

látogasson el a weboldalra

X-VPN szolgáltatások

GUI

Az X-VPN grafikus felhasználói felülete (GUI) meglehetősen intuitív, felhasználóbarát még a VPN újonc tagjai számára is. Mint a képernyőképeken látható, van egy meglehetősen magától értetődő Csatlakoztatás / leválasztás váltógomb, amely lehetővé teszi a csatlakozást ahhoz, amit az X-VPN szerint a lehető leggyorsabban elérhető szerver lát a tervén. Szó szerint csak egy kattintásos beállítási folyamat, és még a szolgáltatásuk igénybevételéhez nem is kell bejelentkeznie a fiókjába. Ha nem akarja eldönteni az alapértelmezett kiszolgálóhelyet, akkor kattintson a „Hely kiválasztása” gombra is a manuálisan kiválasztott hely és kiszolgáló kiválasztásához..

Az összes személyes beállítás, a regisztrált fióklevél, a fiók állapota stb. A főképernyő bal felső sarkában található. A jobb alsó sarokban könnyen megtalálható a Súgó, ahol közvetlen visszajelzéseket kaphat az ügyfélszolgálattól. Bármelyik problémába ütközött, közvetlen segítséget kaphat a rendelkezésre álló, 24 órás, hétvégi nemzetközi csapattól.

mi az xvpn ingyenes vpn. miért van szüksége az xvpn-re?


A tesztelési időszak alatt nem jelentek meg bosszantó hirdetések, csakúgy, ahogy az X-VPN megígérte, és az egyetlen hirdetés akkor jelenik meg, amikor sikeresen csatlakoznak. A tiszta felület, még az ingyenes felhasználók számára is, jó vonzerőt jelent.

xvpn szerverek (fizetett és ingyenes felhasználók)

Elérhető országok és szerverek

Az X-VPN jelenleg világszerte több mint 1500 szerverrel rendelkezik. A helyek több mint tucat különböző országban érhetők el, köztük az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Egyesült Királyságban, Hongkongban, Japánban, Mexikóban és az Egyesült Arab Emírségekben és így tovább. Ha szabad felhasználó, akkor szabadon választhat a 13 ország 21 helyszíne közül, prémium fiókkal azonban szabadon hozzáférhet minden szerverhez, beleértve az USA-videó szervert, amely tökéletesen működik az USA streaming-forrásai számára.

Látogassa meg az X-VPN alkalmazást most>>

Az egyik ok, ami az X-VPN-t különbözteti meg, a saját tulajdonú szervereik, sávszélesség-korlátozások nélkül. Ez azt jelenti, hogy a csapat teljes hozzáférést és segítséget kaphat, ha váratlan esemény történt a szerverekkel. Valamennyi kiszolgálót az AWS és a Rackspace nyújtja, a név a jelenleg legmegbízhatóbb és leggyorsabb kiszolgálót a piacon..

Sebesség és megbízhatóság

A Speedcheck eredményei azt sugallják, hogy a németországi ingyenes X-VPN szerver nem annyira lassú, mint a feltételezhetően gyorsabb, prémium németországi..

xvpn sebessége

Amint az a fenti képen látható, 9,45Mbps letöltési sebességgel és 9,90Mbps feltöltési sebességgel X-VPN nélkül jártunk, míg a Los Angeles-hez csatlakoztatott X-VPN esetén a sebesség kissé csökkent, kb. 7,40Mbps és 9,51Mbps, függetlenül attól, hogy arról, hogy az ingyenes vagy a fizetett szervert használtuk-e. És amikor egy tisztességes távoli szervert választunk Mexikóból, akkor a sebesség lassabb, 5,46Mbps és 4,51Mbps.

Olvassa el még: A legjobb ingyenes VPN az Android-hoz 2019-ben

A késleltetési idő korrelációban van a földrajzi távolsággal. Ha a földrajzi távolságot tovább húzzuk, a késleltetési idő a nagyon kellemes 8 ms-tól X-VPN nélkül egy viszonylag kellemetlen 302 ms-ig megy el, amikor a mexikói ingyenes szerverhez csatlakozik, de ennek egy része várható nyilvánvaló földrajzi okok miatt, mint pl. a Los Angeles-i szerver megkapja a ping 206 ms-ot. És minden alkalommal folyékonyan megnézhetjük a 4K videókat a YouTube-ról, az X-VPN-sel vagy anélkül, az alapértelmezett leggyorsabb szerverükön.

Elérhetőség

A rendelkezésre állás szempontjából az X-VPN kliens már elérhető a legtöbb jelentős számítógépes platformon, beleértve a Windows x86-64, MacOS, Android és iOS rendszereket, de jelenleg nem érhető el Linuxon és néhány kiterjesztésen. Nincs szó arról, hogy a belátható jövőben is lesz-e.

Ingyenes vs prémium

Míg az ingyenes felhasználók kevesebb szerverhez férnek hozzá, mint fizető társaik, ugyanolyan gyors sebességgel és ugyanolyan megbízható ügyfélszolgálatot élveznek. A mobil eszközök korlátlan adatainak köszönhetően a számítógép-mentes felhasználók 500 MB adatmennyiségre vannak korlátozva. A dolgok szempontjából csak a személyi számítógépre, és nem telefonokra vagy táblagépekre vonatkozik az adatsapka, mivel a vállalat korlátlan felhasználást ígér még a mobil eszközökön lévő ingyenes felhasználók számára is. Sőt, a prémium felhasználók élvezik a Netflix USA könyvtárhoz tervezett speciális szervereket is.

Olvassa el részletesen: Ingyenes VPN vs Fizetett VPN Szakértői vélemény

Az összes prémium nagysebességű szerverhez való hozzáféréshez és az adatcsomag eltávolításához előfizetnie kell a fizetős szintek egyikére. A prémium szerverekre vonatkozó korlátozások azonban függetlenül attól, hogy asztali vagy mobil ügyfeleket használnak-e. A mobil ügyfelek ingyenes verziója szintén reklámozással jár, ami megszabadul a prémium előfizetésből.

Titkosítás és adatvédelem

A társaság egy sor védintézkedést vállal a felhasználók magánéletének védelme érdekében. Először, az összes kapcsolatról azt mondják titkosítva AES-en keresztül, minimum kulcsmérete 256 bit. Másodszor, minden felhasználó választhat 7 biztonsági alagút közül, amelyek kielégítik a különböző igényeket, szűrők és tűzfalak megkerülésére vagy egyéb igényekre választhatnak..

Az X-VPN nyilatkozata szerint a magánélettel kapcsolatos egyéb szolgáltatások közé tartozik:

 • DNS szivárgásvédelem
 • Öld meg a kapcsolót
 • Hozzáférés UDP / TCP-n keresztül
 • Több VPN átjáró
 • Port továbbítás

A hivatalos weboldalukon (https://xvpn.io/?n=best.free.xvpn.PrivacyPolicyPage) felsorolt ​​adatvédelmi irányelvek tömör és lényegre törőek. Szigorú zéró naplózású adatvédelmi politika és elkötelezettség a minden cenzúra elkerülése mellett. Azt állítják, hogy az X-VPN nem tárol felhasználói naplókat kapcsolatos a böngészési előzményekkel, a DNS lekérdezésekkel vagy a forgalmi adatokkal. A vállalat azonban azt állítja, hogy naplózza a kiszolgálóinak hozzáférési kísérleteit „a biztonság és a hibaelhárítás érdekében”. Az X-VPN szintén „nem vesz részt cenzúra formájában”, és nem adnak el értékesítési adatokat harmadik felekkel kereskedelmi célokból..

A társaságot a hongkongi törvények és rendeletek szabályozzák, tehát ragaszkodik a hálózatsemlegesség elvéhez, és nem válaszol a nemzeti jogszabályok alapján a felhasználói napló adatainak más kérésére..

Támogatás a P2P protokollokhoz, mint például a Torrent

Az X-VPN ügyfélszolgálati csoport szerint az X-VPN „nem korlátozza a felhasználók azon képességét, hogy szabadon böngészhessenek az interneten, ugyanakkor csak arra ösztönöznénk felhasználóinkat, hogy a torrenteket legális célokra használják. És ingyenes és prémium felhasználók számára egyaránt. " Tehát biztonságos következtetésre juthatunk erről Az X-VPN nem tesz hátrányos megkülönböztetést a protokollok alapján történő internetes forgalom ellen, ami egyértelmű plusz azoknak a hálózatsemlegesség-támogatóknak, akik gyakran fenntartásaikat fejezték ki néhány olyan VPN-szolgáltatóval szemben, amelyek a video streaming vagy torrent letöltéseket a normál böngészéstől eltérően kezelik. Video streaming szervereket kínálnak, amelyek sok embert vonzanak szerte a világon.

Olvassa el még: A legjobb fizetett torrenting VPN-k

Árazás

Míg az X-VPN ingyenes szolgáltatása meglehetősen átfogó, és elegendő napi használatra, a cég prémium szolgáltatásokat is kínál, amelyekhez több harang és síp tartozik. Az egyik az, hogy a prémium felhasználók korlátlan eszközöket használhatnak egyszerre egy fizetett számla alatt.

xvpn árképzés

Lásd: X-VPN árképzés>>

Az árak havi 11,99 dollártól kezdődnek minden platformon, beleértve az asztali számítógépeket is. Ha ehelyett évente fizet, akkor a havi költség 50% -kal csökken, tehát csak az egyéves előfizetésért 72 dollárt kell fizetnie, havonta 5,99 dollárt. Az éves előfizetési ajánlat valóban versenyképes néhány versenytárshoz képest, sőt a saját havi előfizetésükhöz képest.

A végső szó

Az X-VPN a következőképpen néz ki: illetékes VPN-szolgáltatás ennek nagy lehetősége van továbblépni. Feloldja a Netflix amerikai könyvtárának feloldását függetlenül attól, hogy Hongkongban vagy Egyesült Arab Emírségekben tartózkodik-e, és lehetővé teszi, hogy önportrékkel közzétegye a Twitter / Facebook-ot az iskola ideje alatt, és lehetővé teszi, hogy némi szabadidőt élvezhessen a Minecraft vagy a Clash Royale segítségével munkahelyeken, és ez ezenkívül letöltheti (remélhetőleg legálisan) és megoszthatja torrentjeit a számítógépen. Tiszta és intuitív felhasználói felülettel, jó sebességgel és az internetes forgalom hálózatsemleges megközelítésével, Az X-VPN egyszerű javaslat különösen a mobil eszközökön, bár sok felhasználó egy kissé fájdalmasnak találja az asztalon levő 500 MB adatcsomagot.

Előnyök

 • Intuitív felhasználói felület
 • Tisztességes sebességek
 • Támogatja az összes forgalmat
 • AES 256 bites titkosítás
 • Nem zavaró hirdetések (csak mobil)
 • 7/24 elérhető ügyfélszolgálat
 • Korlátlan használat mobil eszközökön

Hátrányok

 • Jelenleg nem érhető el Linux rendszeren
 • Az asztali ingyenes verzió 500 MB adatcsomaggal rendelkezik

Névtelen böngészés és a geo-lock tartalom feloldása az X-VPN segítségével

Az X-VPN nemcsak azt teszi, amit minden jó, ingyenes VPN szolgáltatás elvégz, hanem egy csomó más jó funkciót is hoz az asztalra. Mint már korábban említettük, függetlenül attól, hogy hozzáférést szeretne elérni a földrajzilag zárt tartalomhoz, megkerülni az internetes cenzúrát, vagy csak anonim módon szörfözni, az X-VPN biztosítja az Ön védelmét. Ha ingyenes VPN szolgáltatást keres, vagy akár jó és magas biztonságú minõségû fizetett, akkor engedje el magának az X-VPN-t, mivel ez az egyik leginkább problémamentes VPN-szolgáltatás, amelyet az asztalon vagy az asztalon is használhat. az okostelefonok.

Látogassa meg az X-VPN alkalmazást most>>

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments