VPN korlátlan áttekintés 2019 – Érdemes kipróbálni!

[ware_item id=33][/ware_item]

A VPN Unlimited egy VPN szolgáltatás, amelyet a KeepSolid, az Egyesült Államokban működő fejlesztő biztosít. Ez az eszköz minden eszközén elérhető: iPhone, iPad, Android táblagépen vagy okostelefonon, Mac, PC-n (mind a Windows, mind a Linux operációs rendszerekkel) és akár a Windows Phone készüléken is elérhető. Ha nem szeretne alkalmazást a laptopján, akkor használjon bővítményeket. Megvan a Google Chrome és a Mozilla Firefox kiterjesztésük. Most nézzük meg közelebbről a VPN Unlimited által kínált lehetőségeket.


Védelem

A virtuális magánhálózatok olyan szolgáltatások, amelyek titkosított alagutakat hoznak létre az eszköz és a kiszolgálók között, amely elfedi az IP-címet. Ezen túlmenően az ezen az alagúton áthaladó forgalom titkosítva lesz. Ha valaki hallgatni akarja, nem fogja tudni lekötni a dolgot.

Olvassa el még: Legolcsóbb VPN-k

Az Ön számára ez azt jelenti, hogy az összes bejövő és kimenő adatot, például bejelentkezéseket, jelszavakat, szövegeket, képeket védeni kell az ellenfelek, kémek vagy kormány ellen..

A legtöbb VPN titkosításhoz AES-128 vagy AES-256 protokollt használ. Ugyanúgy, mint a KeepSolid. Ezt a kettőt különböző platformon használják. Mindkettő a legmagasabb fokú biztonságot nyújtja. Biztos lehet benne, hogy biztonságban van itt.

Egy másik dolog, amelyre oda kell figyelni, a protokoll. Biztosítja a biztonságos és gyors kapcsolatot a VPN-kiszolgálókkal az Ön számára. A VPN Unlimited OpenVPN, IKEv1, IKEv2, L2TP / IPsec, KeepSolid Wise és TLS titkosítást kínál. Nagyon tisztességes ajánlat.

vpnunlimited protokollok

Látogasson el a VPN korlátlan rendelési oldalra>>

A protokolltól függően válthat. A tiltott vagy cenzúrázott tartalom megtekintéséhez használja a PPTP-t. Az OpenVPN tökéletes az adatok online biztonságához.

Olvassa el még: Legolcsóbb VPN szolgáltatás

A cenzúra elleni küzdelem

A VPN Unlimited chases egyik célja az, hogy a világ minden tájáról egyenlő hozzáférést biztosítson az összes webes erőforráshoz és alkalmazáshoz. Erre a célra a KeepSolid Wise-t tervezték. A technológia az, amely elfedi a VPN-t úgy, hogy HTTPS-forgalomként jelenjen meg. Ez segít azokban az országokban, ahol a VPN-ket tiltják.

Ennek a szolgáltatásnak kb. 70 helyen található szerverei vannak. Ha úgy dönt, hogy csatlakozik egy közelebbi és kevésbé betöltött adatközponthoz, akkor nagyobb sebességet élvezhet. Mehet az optimális, de ügyeljen arra, hogy a korlátozások ne vonatkozzanak erre a helyre.

Nettó semlegesség

A hálózatsemlegesség azt jelenti, hogy a hálózat „semleges”, és minden rajta áthaladó tartalom azonos átviteli prioritással rendelkezik. Bizonyos típusú tartalmak gyorsabban haladhatnak át a hálózaton, mint mások. Ennek ellenére mindegyikének azonos súlya van, és tartalmuk alapján senkit sem lehet blokkolni vagy lelassítani.

Látogasson el a VPN korlátlan rendelési oldalra>>

Az utóbbi időben a telefonszolgáltatók, a kábeltelevíziós társaságok és az internetszolgáltatók azt tervezik, hogy az internetet gyors és lassú sávokká alakítják, hogy felszámítsák a szolgáltatókat a gyors sávtartalomért. Ez a kérdés sok vitát váltott ki, mivel a hálózatsemlegesség végét és az egyenlő lehetőségek végét jelenti a kisebb tartalomszolgáltatók számára.

Ne ess pánikba. A VPN Unlimited segítséget nyújthat Önnek az ilyen korlátozások megkerülésében, ha azokat szintén bevezetik. Ha az internetszolgáltató nem tudja követni az Ön IP-jét és visszafejteni a forgalmat, akkor nem tudják blokkolni vagy lelassítani a böngészett webhelyeket.

Van más ok a VPN használatára?

Gondolhatja, hogy a VPN-ek elsősorban számítógépes bűnözők, vagy Kínába vagy Oroszországba érkező gyakori utazók. Nos, ez félig igaz. A számítógépes bűnözők valójában több eszközt használnak tevékenységük elrejtésére. Míg a VPN-knek rengeteg más felhasználási esete van.

Például a játékosok számára, akik új játékhoz akarnak hozzáférni, mielőtt hivatalosan elindítják országukat. A VPN-ek a tech-hozzáértésű emberek számára készültek (akik manapság nem ezek?). Lehet, hogy rendben van a marketingszakemberekkel vagy elemzőkkel, amelyek nyomon követik szokásait, hogy jobban testreszabott hirdetéseket kínálhassanak. De valóban úgy gondolja, hogy a harmadik fél nyomkövető rendszereinek képesnek kell lennie arra, hogy csatlakozzanak az intelligens asszisztenseihez vagy a termosztátokhoz, hogy megtudja, otthon vagy sem? Ha az Ön IP-je védett, akkor Ön is védett.

A VPN azoknak az embereknek szól, akik nyilvános WiFi hotspotot használnak. Amikor meglátogatja a Starbucks-ot vagy a Peet-et, biztos benne, hogy a hálózat biztonságos-e? Ha nem, és nem lennék, kapcsolja be a VPN-t. Ha bejelentkezési adatait és jelszavát ellopták, már túl késő.

Öt évvel ezelőtt vakmerő voltam. Egy napig feltörték a közösségi hálózaton lévő fiókomat. Miközben latteit ittam a McDonald's-ban, csatlakoztak az iPhone-jomhoz és megváltoztattam a profilképomat. Súlyosbodott: sértő üzeneteket küldtek a kapcsolataimnak. Annyira csalódott voltam, hogy töröltem a fiókomat.

Szerencsejátékos? Érdemes lehet megfontolni a VPN Unlimited használatát is.

A villámlálás a legtöbb VPN korlátlan helyen engedélyezett. Habár van néhány régió, amelyet „torrentekkel” jelölnek, ez elegendő a p2p legális megosztásához.

p2p megosztás a vpnunlimited segítségével

Árazás

A VPN Unlimited három tervet kínál weboldalán, amelyek a következők: Economy - egy hónapos terv 9,99 dollárért, Professional - egyéves előfizetés 49,99 dollárért és egy életre szóló előfizetés 1499,99 dollárért..

De valójában sokféleségük nagyobb a felhasználói irodában a https://my.keepsolid.com/pricing/vpn/ oldalon és az alkalmazásban. Például egy hetes üdülési terv 3,99 USD-ért, vagy 3 éves terv arra az esetre, ha még nem áll készen arra, hogy egész életen át töltse ezt a VPN-t, de eléggé megfelelőnek találja. 89,99 dollárba kerül.

A vásárlás előtt van egy 7 napos ingyenes próbaverziója, tehát tesztelje és később döntse el, melyik előfizetés működik az Ön számára legjobban.

vpnunlimited árazási tervek

Olvassa el még: Pénzvisszafizetési garanciát nyújtó VPN-k

fizetési módok

Elfogadják a Bitcoint. Manapság valószínűleg senki sem akarja fizetni a Bitcoin-nal, amikor az ára gyorsan emelkedik. Jó hír - A VPN Unlimited ajándékkártyákkal megvásárolható a végső névtelenség érdekében. Több standard opciójuk van, például a PayPal, a hitelkártyák és az Apple Pay is.

Az App

Letöltöttem a VPN Unlimited alkalmazást a laptopomra, amely Windows rendszeren fut, és az Android-alapú Pixelre. A kivitel tiszta és tiszta. Nagyon tetszett.

Látogasson el a VPN korlátlan rendelési oldalra>>

Egy másodpercbe telt, hogy kitaláljam, hogyan lehet egy szervert optimálisról a választásomra változtatni. Annak ellenére, hogy kihagytam az oktató képernyőt, minden természetesnek és intuitívnek tűnt.

Sajnos a hely megváltoztatásához nem egyszerűen húzhat át egy térképtűt a számítógépére, de a kiszolgálók listáján megtalálható egy keresési fül, tehát ez elég kényelmes..

Szüksége lehet egy másik fülre a bal oldali menüben egy Fiók fiókra. Itt válthat a protokollok között, és szükség esetén megváltoztathatja a jelszavát.

Jelszavát is kezelheti, eszközöket adhat hozzá és eltávolíthat, valamint előfizetését meghosszabbíthatja a felhasználói irodában a https://my.keepsolid.com címen.

Böngésző beépülő modulok

Ha nem szeretne alkalmazásokat letölteni az üzletekből, akkor kaphat böngésző-kiterjesztést. A VPN Unlimited a Google Chrome és a Mozilla Firefox számára működik. Néhány felhasználó beszámolt arról, hogy az Opera számára is használható.

A bővítmények ugyanazokkal a szolgáltatásokkal és a kiszolgálók listájával rendelkeznek, mint a rendes ügyfelek. Ezenkívül hozzáférést biztosítanak a WebRTC kikapcsolásához. A WebRTC-t a webhelyek használják a webkamerával vagy mikrofonnal való kommunikációhoz, és potenciálisan kiszivárogtathatják az Ön IP-címét. Ezért érdemes lehet mind asztali verziót, mind böngésző-kiterjesztést használni.

Ellenőrizze IP-címét most>>

Ha a VPN telepítve van a böngészőben, az azt is jelenti, hogy VPN-sel védve lesz minden olyan számítógépen, amelybe bejelentkezik a Google-fiókjába. A számítógép vagy a laptop teljesítménye is javulhat, mivel a kiterjesztés csak a böngésző forgalmát fogja titkosítani.

További kiterjesztések

Lehetséges, hogy a Google Chrome és a Mozilla Firefox beépülő modulok a könnyű védelmet nyújtó megoldásként, vagy egy további rétegként az adatvédelem és anonimitás online védelme érdekében. A VPN Unlimited további lehetőségeket kínál, ha biztonságos gekk. Például a felhasználók kapcsolatba léphetnek a műszaki támogatási csoporttal és megkaphatják a WiFi útválasztóik beállításait. Ne feledje, hogy ehhez 1 évre van előfizetése, és tudnia kell az útválasztó konfigurálásához.

Legfeljebb 5 egyidejű kapcsolat létesítése egy fiókból a KeepSolid ID használatával. De ha kibővíteni szeretné ezt a számot, akkor ún. Résidőket vásárolhat további eszközökhöz. A KeepSolid most promóciót folytat a saját webhelyén, így az árak 0,99 USD-tól kezdődnek (rendszeresen 1,99 USD)..

A kisvállalkozások tulajdonosai rendelkeznek Team fiókkal. Ha a vállalat biztonságát szeretné kezelni, csak keresse fel ezt az ajánlatot. A személyes VPN szerverek a legjobb ajánlat a lelkes játékosok számára. Ez biztosítja a legnagyobb sebességet és korlátlan hozzáférést minden játékhoz. Próbálj meg minél közelebb állni ahhoz a városhoz, ahol él, és biztosan élvezni fogja.

A személyes vagy statikus IP-k olcsóbb kiterjesztés azoknak a felhasználóknak, akik egy adott IP-cím egyetlen használójaként akarnak lenni. Szerezzen egyet utazás közben, hogy elkerülje a captcha és az ellenőrzési folyamatok átkerülését a Gmail és a közösségi hálózatok fiókjaihoz. Javítja ezt a fájdalmat.

Támogatás

Böngészhet a VPN Korlátlan GYIK részben, kapcsolatba léphet a támogatási csoporttal e-mailben vagy a webhelyen található kapcsolatfelvételi űrlapon. Ön is elindíthatja a kommunikációt maga az alkalmazásból, vagy eljuthat a Twitterre vagy a Facebookra.

Látogasson el a VPN korlátlan rendelési oldalra>>

Megígérik, hogy 24 órán belül válaszolnak. Kérésemre kevesebb mint egy órán belül válaszoltak. Ez néhány felhasználó számára még mindig csalódást okozhat, és egy telefonos támogatás lenne egy jó lehetőség, amely rendszeresen nem áll rendelkezésre..

szerverek

A jelenlegi VPN Unlimited kiszolgálók listája elérhető az alkalmazásban és a webhelyükön. Szervereik vannak Ausztráliában, Ausztriában, Fehéroroszországban, Belgiumban, Brazíliában, Bulgáriában, Kanadában, Chilében, Horvátországban, Cipruson, Cseh Köztársaságban, Dániában, Észtországban, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Hongkongban, Magyarországon, Izlandon, Indiában, Írországban, Férfi, Izrael, Olaszország, Japán, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Malajzia, Mexikó, Moldova, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Dél-Afrika, Dél-Korea, Spanyolország, Svédország, Svájc, Thaiföld, Törökország, az Egyesült Királyság, Ukrajna és az Egyesült Államok.

Ha nem látja a szükséges ország nevét, vegye fel a kapcsolatot egy fejlesztővel és kérjen szervert a választott régióban. Valószínűleg időbe telik, és erőfeszítéseket igényel, de legalább megvan ez a lehetőség.

Dinamikus vs személyes IP

Ha a szokásos listából csatlakozik egy adatközponthoz, akkor dinamikus IP-t kap. Ez azt jelenti, hogy ugyanazon a helyen eltérő lehet, ha a kapcsolat megszűnik, és később újra csatlakozik. Úgy gondolják, hogy ez jobb módja az online névtelenség fenntartásának. Több ezer felhasználó csatlakozik ugyanahhoz az adatközponthoz, és sokuknak ugyanaz az IP-cím, így bárki számára - akár hackereknek, akár harmadik fél nyomkövető rendszerének - nehezebb az adatokat bármilyen felhasználóval összehasonlítani..

Néha védett, de statikus IP-t szeretne kapni. Mint már említettem, az utazók határozottan értékelni fogják. A statikus vagy személyes IP-ket nem osztják meg más felhasználókkal. Ez azt jelenti, hogy javul a sávszélessége. A VPN Unlimited titkosítási algoritmusoknak köszönhetően az adatok rejtjelezve lesznek. Még ellopva is haszontalan lesz, mivel még egy szuperszámítógépnél is 1 milliárd évbe telik az AES-128 feltörése, és még több az AES-256 esetén..

Következtetés

A digitális megfigyelés minden évben tovább terjed. Ha ma fontolóra veszi a VPN megszerzését, a VPN Unlimited jó lehetőség. Magas titkosítási szabványokkal, tisztességes sebességgel és speciálisan a KeepSolid Wise nevű protokollmal rendelkezik a külföldi tapasztalatok javítása érdekében. Ez csak három régióban engedi a torzítást, ami hátrány. Ezeket a szervereket azonban meg vannak jelölve az alkalmazásban, így nem kell manuálisan ellenőriznie a teljes listát. Az alkalmazás jól néz ki, és jól működött a laptopomban és az okostelefonomon. Az interneten való böngészés és a videók megtekintése közben nem volt probléma.

Támogató csoportjuk gyorsan válaszol. Bár nem kínálnak hangos támogatást. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a VPN Unlimited kiegészítőinek hatalmas különféle lehetőségei vannak: a személyes kiszolgálóktól a helyekig és a csapatfiókokig. Nem minden VPN-szolgáltató tehet javaslatot ilyen választékra. Az árak átlagosak. Nézze meg az ingyenes próbaverziót, majd döntse el, hogy megfelelő-e az Ön számára

Most kaphat korlátlan VPN-t>>

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments