SwitchVPN áttekintés – A teszt lenyűgöző eredményeket mutat!

[ware_item id=33][/ware_item]

Kihívást jelenthet annak biztosítása, hogy mindig készüljön előfizetni egy minőségi szolgáltatásra, függetlenül attól, hogy mit nyújt Önnek. A termékkel ellentétben a szolgáltatás gyakran valami olyan, amelyet számszerűsíteni kell. Az egyik személy számára ideális szolgáltatás nehézkes lehet és mások számára kellemetlen lehet.


Ez az oka annak, hogy egy szolgáltató választásakor elengedhetetlen, hogy rengeteg kutatást végezzenek minden elérhető lehetőségről, függetlenül attól, hogy az internetre, telefonra vagy bármi másra vonatkozik-e. A mai esetben mi leszünk VPN áttekintése szolgáltatót. Pontosabban, áttekintjük a SwitchVPN-t.

Mint minden más hasonló szolgáltatás esetében, úgy gondoljuk, hogy minden olvasónk számára elengedhetetlen, hogy ugyanazon az oldalon legyenek a cikk olvasása közben. Ez az oka annak, hogy áttekintésünk egyfajta bevezetőjévé tesszük a VPN áttekintését.

Természetesen, ha már ismeri a VPN-ket, és tudja, hogyan működnek, akkor nyugodtan ugrani a SwitchVPN áttekintésére. Az összes többi olvasónk számára, még ha homályos elképzelésed is van a VPN-ről, azt javasoljuk, hogy olvassa el a következő részt, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az áttekintésből.

Mi a VPN??

Lehet, hogy pontosan azon töprengett, vajon mi a VPN jelentése, és hogy mit tesz, az már a névből is kitűnik. A VPN egy virtuális magánhálózat, és lényegében egy otthoni internetkapcsolaton futó virtuális hálózat, amely több adatvédelmet nyújthat, mint az internetszolgáltatójától kapott kapcsolat (internetszolgáltató)..

Hogyan fut egy VPN?? A valóságban a VPN olyan számítógépekből áll, amelyek az interneten keresztül kapcsolódnak egymáshoz, és saját hálózatot alkotnak. Mivel ezeknek a gépeknek a kapcsolata diszkrét, rájön, hogy sokkal nagyobb adatvédelmet kínálnak, mint a szokásos internet-kapcsolat.

Noha az internetszolgáltató nem nagyon tud megtenni az Ön adatait, hacsak jogilag nem kötelesek rá, vannak még olyan dolgok, amelyeket megtehetnek, és sokan úgy vélik, hogy a magánélet megsértése. Ez év elején vita zajlott az Egyesült Államok Szenátusának azon döntése miatt, amely lehetővé tette az internetszolgáltatók számára, hogy nyereség céljából értékesítsék az Ön böngészési adatait hirdetési ügynökségeknek..

Ne feledje, hogy a VPN nemcsak az Internet szolgáltatójától és más potenciálisan kíváncsiságú szemtől való böngészés elfojtására használható. A VPN-k nem csak álcázják az Ön adatait, de úgy is megjeleníthetik őket, mintha egy teljesen más helyről származnának a földön..

Ha ésszerűen elvárja a magánélet tiszteletben tartását az interneten, mint bárki másnak, akkor lehet, hogy befektetnie kell egy internetszolgáltatóba. Kissé szomorú, hogy egy olyan világban élünk, ahol elengedhetetlen egy további előfizetési díjat fizetni egy szolgáltatásért, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megőrizzük azt, ami jogosan a miénk kell: magánélet.

Sajnos, bár az internetszolgáltatók továbbra is a legtöbb hatalommal bírnak fogyasztóik felett, mint túszok, a USA VPN nélkülözhetetlen lesz a belátható jövőben. Valójában a VPN-eknek hamarosan szinte szükségessé válhatnak, különösen mivel az FCC jelenleg úgy határoz, hogy felülbírálja a hálózatsemlegességet (az EU-ban és másutt törvényekben is rögzítve van)..

Miért használjon VPN-t??

Többféle is van okok a VPN használatára, és már foglalkoztunk a magánélet kérdésével, de úgy érezzük, hogy kissé mélyebben belemerülhetünk, mielőtt más okokba lépnénk. Amellett, hogy biztosítja, hogy az Internet szolgáltatója nem fér hozzá az Ön adataihoz, megőrizheti más személyektől és hackerektől.

Ha adatait titokban szeretné tartani, akkor nincs jobb megoldás, mint egy VPN (a Tor segíthet, de ennek megvannak a saját problémái). A magánélet mellett a kényelem szempontjából is fontos szempont a VPN használata. Például, ha gyakran utazik, akkor szüksége lehet egy bizonyos webhely elérésére.

A VPN olyannak tűnhet, hogy úgy néz ki, mintha egy másik országban helyezkedik el, így felhasználhatja szolgáltatásainak és webhelyeinek elérésére olyan nyaralás alatt, amely csak hazaérhető. A VPN ilyen felhasználásának célja a szórakoztatásra vagy komolyabb kérdésekre összpontosíthat.

Például, ha nem üzleti vállalkozása, és nem tud hozzáférni egy olyan webhelyhez, ahol helyesen kell elvégeznie a munkáját, VPN-re lesz szüksége a nemzetközi korlátozások megkerüléséhez. Ne feledje, hogy ezt általában sem a szabályok, sem a rendeletek nem korlátozzák, így nem kell kockázatot vállalnia.

Ezen okokon túlmenően VPN-t is igénybe kell vennie, ha nyilvános hálózaton böngészi, különösen, ha bármilyen fiókba bejelentkezik. A nyílt hálózat sokkal könnyebbé teszi az adatok lehallgatását, és egy VPN titkosítja azokat, hogy megakadályozzák azok elérését..

Noha ez hasonló lehet ahhoz az okhoz, hogy miért szeretne otthon használni a VPN-t a magánélet védelme érdekében, sokkal döntő jelentőségű ezekben a helyzetekben, mivel az adatai veszélybe kerülhetnek. Ha van valami, soha nem akar hozzáférni olyan érzékeny webhelyekhez, mint például a bankszámlák és a Paypal, ha nyilvános hálózatot használ.

Mint láthatja, a VPN használatához sok oka van, és nincs potenciális hátránya (kivéve azt a tényt, hogy előfizetési díjat kell fizetnie). Havonta egy szendvics áráért biztosíthatja, hogy megvédje adatait a lopásoktól, a régiók korlátozásától és még sok minden mástól..

A SwitchVPN áttekintése

switchvpn felülvizsgálat 2018

Tehát mit kínál Önnek a SwitchVPN, mint fogyasztó? Lehet, hogy ez a szolgáltatás nem forradalmi, összehasonlítva a piacon lévő más lehetőségekkel, de olyan kényelmet nyújt, amelyet sok más VPN-szolgáltatás nem képes összehasonlítani. Mielőtt eljutnánk az áttekintésünkhöz, vessünk egy pillantást a SwitchVPN néhány funkciójára.

Előnyök

  • Közel 150 szerver használ négy kontinensen, az optimális lefedettség érdekében
  • Fejlett DNS-technológiát tartalmaz, amely lehetővé teszi a VPN használatát a magas kockázatú területeken
  • A SwitchVPN a felhasználók kiváló adatvédelme érdekében egyetlen tevékenységet sem naplóz
  • Ez a VPN egyszerre akár öt eszközön is használható
  • Kiváló sebességet kínál a verseny nagy részéhez képest
  • A kiszolgálók mindenkor futnak, így bizonyos időzónákban Ön nem lesz korlátozva
  • A SwitchVPN minden előfizetőjének szakértői ügyfélszolgálatot kínál

Hátrányok

  • Kicsit drágább, mint a versengő VPN-szolgáltatások
  • A SwitchVPN webhely súgója kissé ritka
  • Könnyű VPN lefedettség Dél-Amerikában, mivel egyetlen kiszolgáló található Brazíliában

A jó

Először azzal kezdjük, hogy átnézjük, mi tetszett a VPN szolgáltatásból, és el kell ismernünk, hogy nagyon sok funkciót értékeltek és még sok más.

Titkosítás és megbízhatóság

Először azt a kérdést fogjuk megvitatni, amely nem csupán a felhasználókat érinti: mennyire hasznos a VPN az internetkapcsolat titkosításában? Két hetes folyamatos használat során csak két hiba történt a VPN-ben, és az egyik hibát a végünk hibája okozta.

switchvpn részletes áttekintés

Ha megbízhatóságot keres egy VPN-ben, kevés lehetőség versenyezhet a SwitchVPN-rel, még a világ számos helyén. Csapatunk tagjai különböző területeken kipróbálták ezt a VPN-t, és úgy tűnt, hogy a szolgáltatás nem szenved jelentősen.

A SwitchVPN ilyen széles lefedettséggel rendelkezik, mivel négy kontinensen több mint 145 szervert használnak. Ha üzleti tevékenységet folytat Észak-Amerikában, Európában, Ázsiában és kisebb mértékben Dél-Amerikában, akkor ez a VPN ideális az Ön igényeihez.

Csatlakozási sebesség

A lefedettség és a megbízhatóság mellett megállapítottuk, hogy a SwitchVPN nagy sebességeket tudott megtartani, ami mindig kérdéses egy új VPN kiválasztásakor. Ha Ön nehéz letöltő, vagy talán egy gamer, sebességre lesz szükség ahhoz, hogy még VPN-en keresztül is kezelhető legyen.

A switchvpn torrenttel működik

Vevőszolgálat

Az egyik szempont, amelyet a VPN-ekkel kapcsolatban gyakran nem tárgyalnak, a szolgáltató ügyfélszolgálata. A SwitchVPN ügyfélszolgálati ügynökei megértik a VPN alapjait, ellentétben néhány versenytárssal, ahol nagyobb valószínűséggel megoldja a problémát egyedül..

Üzleti és utazási előnyök

Egy másik út erre A VPN befogadja az utazókat a 24 órás ütemezésen keresztül működik, amelyben aktív. Ha olyan VPN-re van szüksége, amely biztos abban, hogy az idő nagy részében aktív lesz, a SwitchVPN biztos, hogy nem engedi el.

switchvpn szerverlista

Kompatibilis több készülékkel egyszerre

Öt eszköz támogatása jelenti a szolgáltatás jegesedését, mivel táblagépét, okostelefonját és számítógépét a SwitchVPN hálózaton keresztül egyidejűleg is futtathatja. Ez a VPN ideális azoknak a felhasználóknak, akiknek a családja szeretne biztonságban lenni a kíváncsiskodó szemek és a maguk ellen.

A switchvpn eszközök áttekintése

Belső biztonság

Sajnos VPN használatakor mindig aggodalomra ad okot, hogy a VPN szolgáltatója kémkedhet téged, de a SwitchVPN adatvédelmi garanciát kínál. Ez a garancia kijelenti, hogy a SwitchVPN részéről semmiféle naplózást nem hajtanak végre, ami segíti az információk megőrzését.

Még ha a VPN szolgáltatója sem szándékozott felhasználni az Ön adatait, az információk naplózása nyitva tarthatja a hackelést és a beszivárgás egyéb formáit. A legjobb módszer annak biztosítására, hogy adatai soha ne kerüljenek mások kezébe, érdemes választania egy olyan VPN-t, amely garantálja, hogy nem fog naplózni.

Külső biztonság

Végül foglalkoznunk kell a külső fenyegetésekkel szembeni biztonság kérdésével. A SwitchVPN fejlett DNS-védelmet kínál, amely szinte lehetetlenné teszi a jelek dekódolását, még akkor is, ha kockázatos hálózaton böngészünk..

Természetesen az ilyen kockázatok elkerülésének legjobb módja az, hogy nem használják ezeket a hálózatokat, de utazáskor néha nincs választás.

A rossz

Természetesen, mint bármely más termékkel, az nem lehet minden jó. Sajnos néhány problémával találkoztunk a VPN használata közben. Szerencsére egyikünk sem tapasztalt problémát, legalábbis a felhasználók többsége számára.

Az egyik fő kérdés, amely ezzel a VPN-rel volt, a viszonylag kis lefedettség volt Dél-Amerikában, mivel a kontinens egyetlen szervere Brazíliában található. Ha Brazílián kívül utazik Dél-Amerikába, érdemes befektetnie egy VPN-be, amely kifejezetten az adott területet fedezi.

Bizonyos kontinensek holtzónáitól eltekintve, azt találja, hogy ez a VPN nem pontosan ideális azoknak a felhasználóknak, akik a legolcsóbb lehetőséget választják. Amíg vannak olcsóbb VPN-k, nehezen fogja megkeresni egy olyan szolgáltatást, amely ugyanazt az ár-érték arányt kínálja, mivel az olcsóbb ajánlatok gyakran kevésbé lenyűgözőek.

switchvpn árazás

Noha a SwitchVPN webhely súgója egy kicsit több munkát igényelne, mégis tartalmazza az új felhasználóhoz szükséges összes információt. Ha segítségre lenne szüksége a fejlettebb kérdésekben a VPN-világban, akkor lehet, hogy egy speciálisabb kiadványhoz kell fordulnia, amely a VPN-ekre és azok használatára összpontosít.

Mint láthatja, a VPN-szolgáltatás legtöbb negatívja közel sem annyira kritikus, mint néhány olyan kérdés, amelyekkel azonos árkategóriában vannak a versenytársak. Noha ez a VPN semmit sem kínál forradalmian új, ez nem kérdés. Ez egy olyan VPN, amelyet azoknak a felhasználóknak szántak, akik valami kifinomultabb, ám kevésbé kísérleti tevékenységet akarnak.

Következtetés

Ha fáradt a bétaverzióktól és a megbízhatatlan VPN-ektől, úgy gondoljuk, hogy a SwitchVPN kiváló lehetőség, különösen, ha Észak-Amerika, Európa és Ázsia között utazik..

Noha ez a VPN kicsit drágább lehet, mint más lehetőségek, az árkülönbség nem olyan hatalmas, és úgy gondoljuk, hogy havonta 6-10 dollár lehet rosszabb. Reméljük, hogy ez az áttekintés segített eldönteni, hogy ez a megfelelő VPN az Ön számára

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments