Pufferelt VPN áttekintés 2019 – ez a következő nagy VPN?

[ware_item id=33][/ware_item]

A vezeték nélküli akkord megfojtogat!


Minden báj, amelyet a vezeték nélküli kommunikáció jelenlegi világban bemutatott, rendkívül kedvező áron járt. A fizetett költség nem kevesebb, mint a saját biztonságos zónánk; magánéletünk. Tagja lehet a csúcstechnika világának, ahol a techie az új hír, alig tud ellenállni annak a vágynak, hogy ne maradjon online vagy ne csatlakozzon az internethez.

Olvassa el még: Privát internet-hozzáférés áttekintés>>

A tartozás függősége

A legfrissebb tartalmat tovább kell dolgoznunk, hogy megszerezzük a tartozás érzetét. Mi a helyzet azokkal a trendekkel, amelyekről mindenki beszél? Annak érdekében, hogy inni tudásunkból merítsünk egy merülést, amelyre nem voltunk felkészülve. De végül az elsüllyedt sírok elérték minket, és figyelmeztettek minket a küszöbön álló végzetre, amely az információkhoz való azonnali hozzáférés hatalma mellett jár..

A bizalmas ügyek adatvédelme elvesztése

Csak egy kattintással az „Elfogadom” gombra kattintva olvashatod el az összes szoftver és alkalmazás soha nem olvasott feltételeit, és máris csapdába estek az állandó felügyelet ördögi körében. Igen, a kormány kémked téged az internetszolgáltatók, közismert nevén internetszolgáltatók segítségével.

Pufferelt VPN áttekintés 2019 - ez a következő nagy VPN?

Szeretne ellenőrzést szerezni?

Emberek milliói váltak az internetes zaklatás áldozatává, és ennek nincs vége. Amikor csak gonosz vándorol és ellenőrzést szerez, az emberiség visszaszorul, és mi a vírusvédelem, vagyis a VPN-k fejlesztése terén reagáltunk. A pufferelt VPN-t a böngésző alapú biztonság végső kulcsaként tekintik, amely téves hit. Ezt az ötletet olyan közös helyzetben fejlesztették ki, amelyen mindenki szembesül. Az a tény, hogy az asztali böngészőkön keresztül történő szörfözés a sávszélesség nagy részét elhasználja, és az internet súlyos használatának fő forrása; az emberek szerint a kifejezetten a hamis személyek leküzdésére kifejlesztett böngésző a magán- és bizalmas kérdéseitől távol tartja a legjobb megoldást aggodalmaira. Ez egy fogás, amely valójában göndör a felhasználók számára, hogy kipróbálják ezt a VPN-t. A teszt folyamán kiderült, hogy a VPN úgy működött, ahogy állította, de rengeteg IP-szivárgással jár a gyenge virtuális szerverek eredményeként. 

Biztonsági eszközök

A VPN a megfelelő megoldás a sürgető kérdésre, amely megzavarja az emberek pszichéjét. Ugyanakkor egyre növekvő kérdés az is, hogy a VPN kiválasztásakor óvatossá válj-e. A VPN karizma embereket milliókat vonzott feliratkozásba, amelyek közül néhányuknak rossz tapasztalata van. Vessünk egy pillantást a pufferelt VPN-re, ami miatt választhat.

A webhely és az alkalmazás

Elismerjük, hogy felhasználói felületének praktikussága dicséretes. A kék téma általában megnyugtató hatással van a szemre, ezáltal jó benyomást keltve a termékről. Figyelembe véve az esztétikai érthetőséget, az egyszerűséget és a felhasználók számára történő hozzáférhetőséget, a pufferelt VPN-t szabályos módon tervezték meg. Úgy tűnik, hogy a pufferelt VPN-t kifejezetten az operációs rendszer használóinak kiszolgálására fejlesztették ki, de nem eléggé hatékonyan táplálja az android-felhasználókat, mivel az alkalmazás a játék áruházában az alkalmazás számos hátránya szempontjából igen sokat értékel, és ez egy maroknyi vélemény révén is. 

Az őr felvételének költségei

Személyes adatainak és online tevékenységeinek ez a különleges védelmezője egy kicsit drágább, mint az átlag. Csakúgy, mint a norma, három csomag is kínálható: havi, hat havi vagy éves terv. Mivel a havi terv a legdrágább, az éves terv valamivel drágább, mint a szokásos piaci kamatláb.

Olvas: Legolcsóbb VPN szolgáltatás kevesebb, mint 5 dollárért

Tudva, hogy a pufferelt VPN már évek óta rendelkezik a felhasználói IP sikeres elrejtésével és eltűnésével, megéri a pénzt.

Pufferelt VPN áttekintés 2019 - ez a következő nagy VPN?

Nem minden remény veszít el, mivel nincs próbaidőszak szolgáltatásaik ellenőrzésére, mivel a pufferelt VPN által nyújtott 30 napos pénz-visszafizetési garancia érvényes..

Asztali biztosítási folyamat

Mindenekelőtt a „Get Buffered” fülre kattintva megjelenik egy űrlap, amely felkéri Önt, hogy töltsön ki egy űrlapot, amely egyszerűen csak felhasználónevet, e-mail azonosítót és jelszót kér. Ezt követően a fiók létrehozásához csak a fizetési mód kiválasztása szükséges.

Tanulni valamiről: Legjobb Windows VPN szolgáltatás

Egyetlen fiók elegendő az egész család számára, mivel fiókonként öt egyidejű kapcsolat megengedett. Ez a kék madár egyszerre takarítja meg a családtagjait, az internetet és az adatvédelmet.

Az egyetlen módja annak, hogy okostelefonokon megszerezze

A pufferelt VPN másik jelentős negatív pontja, amely jelentős visszaesés, az a tény, hogy egyetlen platformon sem rendelkezik speciális alkalmazás okostelefonokhoz. Azonban egy teljesen illusztrált kézikönyv elérhető a weboldalon az alternatív beállításhoz az Androidon.

Pufferelt VPN áttekintés 2019 - ez a következő nagy VPN?

Ezzel a részletes és harmonikusan megfogalmazott útmutatóval szemben a VPN beállítása nem olyan nehéz, mivel a weboldalak beszámolói azt bizonyítják, hogy.

A távoli hely

Azok számára, akik újak a tech-üzleti életben, tisztában kell lenniük az úgynevezett Öt szemmel. Szövetséget alakítottak ki, hogy szemmel tartsák az ön számára a terroristákat. Nem egy mítosz, hogy ugyanazt az okot használja az intelligencia az egyéni hálózati tevékenységekbe való bejutáshoz.
Mivel öt ország, azaz Kanada, Új-Zéland, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Ausztrália kormányai összefogtak, hogy megosszák hírszerzési adataikat, ezek az országok már nem biztonságosak.

Visszatérve arra a tényre, hogy a pufferelt VPN egy távoli helyen, Magyarországon található, túl messze van a rosszindulatú szervezetektől, amelyek kétségbeesetten táplálkoznak a gyengeség pillanatában..

DNS-elemzési jelentés

A pufferelt VPN szerverhelyei széles körben eloszlanak a föld körül, és 39 országot fednek le. Még a mai napig is, a fejlesztőcsapat éjjel-nappal dolgozik, hogy az ügyfelek igényei szerint további kiszolgálókat hozzon létre.

Egy másik klasszikus szolgáltatás, amellyel egyetlen más VPN sem büszkélkedhet, a portfedezési lehetőség. Biztonságosan megnyitja az ön számára hálózatokat, ahonnan megálltak.

Egyszerű szavakkal: ha Ön utazó, és a repülőtér speciális, csak üzleti osztályú Wi-Fi-szolgáltatással rendelkezik, a pufferelt VPN automatikusan becsúszik a nem elérhető portba, és lehetővé teszi, hogy teljes szabadsággal használhassa. Ez teljesen úgy érzi magát, mint a Spy Kids a jövőből. Aki nem szereti a Wi-Fi elérését, akkor csak arról álmodtunk, hogy belépünk, miután reménytelenül bámultak a biztonságos listán?

Naplók vagy nincs naplók?

Ez a kérdés. Annak a kötelezettségnek köszönhetően, amelyet a pufferelt VPN teljesített azzal, hogy névtelennek tartja Önt, nem tárol semmilyen adatnaplót. Néhány kapcsolódási naplót azonban egy vagy két hónapig tartanak fenn az ügyfélszolgálat javítása érdekében. Ezek a legkevésbé azok, amelyeket a többi VPN tárol a készletében. Tehát minden személyes aggodalmát el kell mosni.

Kapcsolat veled állandóan

A pufferelés biztosítja, hogy ügyfeleik minden lehetséges módon biztonságban maradjanak. Ezért blogjaikat folyamatosan frissítik a felhasználókkal kapcsolatos valódi aggodalmakkal kapcsolatos releváns hírekkel.

Hiányzik az Élő csevegés opció, és csodákat okozhat, ha a csapat úgy dönt, hogy bevezeti a weboldalon, de csak néhány percig tart, hogy válaszoljon az összes kérdésre, amelyet a „Támogatás” részben a saját személyes lekérdezési űrlapon keresztül megtet.

A pufferelt beállítás különféle Windows és Mac rendszereken elérhető, amelyek kielégítik az ügyfelek igényeit. Ez valóban olyan érzést ad, hogy a Buffered ügyfeleivel törődik.

A megfelelő keret a továbblépéshez

A nagysebességű hitelek, a kiváló minőségű sorozatok pufferolása mindössze egy kattintással elérhetők az országkiszolgálón. Az összes fizikai távolság visszaesik, amikor gyakorlatilag bejutnak az országos TV-műsorukba. Végül úgy érzi, mintha egy külföldi állampolgár lenne, és teljes kényelmet kap a kényelmes kanapén ülve.

A P2P megosztása azt jelenti, hogy torrent is! A pufferelt előzmények tiszta pala, és DNS-szivárgásról szóló jelentést eddig nem találtak. Ennélfogva a Buffered gyorsasága és a felhasználói identitás védelme teljesítménye eddig a legjobb. Mivel a legjobbak abban, amit csinál, mivel a webhely tetején büszkélkedhet, akkor is bizonyosan bizonyította magát.

A Netflix küszöbön áll, hogy letiltja a piacon lévő összes VPN-t. Ráadásul: a Bufferednek a felhasználói azonosítók megtöltésének viszonylag új módszerei közelmúltbeli fejlesztése során a Netflix továbbra sem képes a Buffered-et csökkenteni. Ezért a legbiztonságosabb előfizetés további két évig a Netflix rajongók számára.

Közelgő hírek

Egy teljesen dedikált alkalmazás az Android számára úton van a Google Playhez, amelyet egy továbbfejlesztett elem követ az Apple Store-ban. Ezenkívül a Buffered már elérhető Windows, Mac OSX és Linux rendszereken is.

Te vagy a bíró

A pufferelt VPN valódi elkötelezettsége a legjobb lehetőségek biztosítása iránt, bár szűkebb szempontból is igazolódott, hogy a mai világban szükséges. Vitathatatlan sebességgel, nagyobb sávszélességgel és megbízható biztonsággal alig mondhatunk el semmit konkrét bizonyítékokkal szemben. Határozottan érdemes egy lövés, és annak 30 napos pénz-visszafizetési garanciája; semmi sem vonhatja el a védelmi játékot olyan jól, mint a pufferolt.

A régi az arany, és így mondják nekünk, de a Buffered az új technológiákból és logikából született, amelynek célja a múltban sokan nem olyan rövid idő alatt történő elérés. Bárki rögzítheti reményeit azzal a ténnyel, hogy Buffered rövid kezdete óta hosszú utat tett a csúcsra, és lehetősége nyílik arra, hogy túlmutat a jelenlegi állapotán..

Csak adjon egy pufferolt VPN-t magának egy lövést, és a pénz-visszatérítési garanciával nincs semmi, amit hosszú távon fizetnie kellene a rossz döntés meghozatala miatt..

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments