Privát internet-hozzáférési áttekintés 2020 – PIA, bölcs választás!

[ware_item id=33][/ware_item]

A magán-Internet hozzáférés (PIA) az egyik leghíresebb költségvetési VPN, amely jelenleg elérhető. A PIA érdekes funkciókat, tisztességes sebességet kínál, és saját DNS-sel rendelkezik a felhasználók online biztonságának fokozása érdekében. Ez a PIA népszerűségének fő oka.


Valójában a PIA olyan csodálatos funkciókat kínál, amelyek elegendőek a vásárlás felkeltésére, ám van néhány hátránya is, mivel semmi sem tökéletes. Felülvizsgáljuk a magán-Internet hozzáférés (PIA) összes aspektusát; a jó tulajdonságai és a hátrányai is, egyszerűen mindaz a jazz, amelyet a VPN-ről tudnia kell a vásárlás előtt. Áttekintésünk általánosságban támogatja ezt a VPN-t az alább felsorolt ​​okok miatt.

Mielőtt belekezdenénk a magán-Internet hozzáférés sajátosságaiba, először megértsük, miért van szükség általában VPN-re az interneten keresztül, csak arra az esetre, ha még nem ismeri a VPN-eket. Csak kihagyhatja az alábbi részt, ha már ismeri a VPN alapvető tulajdonságait.

Miért használjon VPN-t az interneten keresztül?

Az Internet, mint globális hálózat, mindenki számára elérhető. Ez a világ leggyakrabban használt segédprogramja. Sőt, az első dolog, amit közvetlenül az ágyunkból való kiszállás után teszünk, az internet használata, és a leginkább elkerülhetetlen dolog, amit valakitól kérünk, amikor a házba megyünk, a Wi-Fi jelszó.

És mi az első dolog, amelyet mindannyian figyelembe veszünk az internet használatakor? Ez természetesen a biztonság. Annak elkerülése érdekében, hogy az adatvesztés vagy a visszaélés veszélyeztethető legyen, néhány olyan feladatot tettünk fel és nem, amelyek az internetet használják. Mint például, nem szabad csak csatlakoztatnia készülékét ismeretlen vagy nyilvános hálózathoz, csak azért, mert ingyenes.

Mindannyian tudjuk, hogy a világon semmi sem ingyenes, tehát kiderül, hogy „nincs olyan dolog, mint egy ingyenes ebéd”, valójában nem közhely. A nyilvános Wi-Fi használatának kockázata most nagy veszélynek számít. Nem tudnád, hogy a lehallgatók, számítógépes bűnözők, az internetszolgáltatók vagy akár a kormány is hogyan kezeli a személyes adatait és az online tevékenységeit..

Sőt, a hackerek most aktívabbak, mindig egy alkalom után, hogy hozzáférjenek az Ön adataihoz. Amikor azt gondoljuk, hogy az internet biztonságos, itt valójában tévedünk nagy időben.

Ebben az időben nem kerülheti el az internet használatát, de mindenképpen elkerülheti az internetes baleseteket. Becsaphatja a számítógépes bűnözőket, és ez nem túl nagy feladat. Mindannyian biztonságtudatosak és a piac megoldást kínál nekünk.

A növekvő kibertámadásokkal a VPN-k használata egyre fontosabbá vált. Hadd ugorjunk be egy rövid bevezetőbe, mi a VPN, és hogyan mentheti meg a bajtól.

Olvassa el még: NordVPN szakértők áttekintése

Hogyan viselkedik a VPN az összes internetes gond miatt?

Minden eszközhöz, amelyet Internethez használ, rendelkezik IP-címmel. Az IP-cím nyomon követi a tartózkodási helyét. A VPN azonban elfedheti az Ön IP-címét és megváltoztathatja azt. Segít megkerülni a földrajzi korlátozásokat, titkosítja az adatokat, és biztosítja az adatok biztonságát.

A VPN használata egyszerűen azt jelenti, hogy becsaphatja a harmadik feleket a látszólagos helyének megváltoztatásával. Feloldhatja és hozzáférhet a földrajzilag korlátozott webhelyekhez, ha csatlakozik egy másik régió VPN-kiszolgálójához. Nyilvános Wi-Fi használatakor a VPN gondoskodik arról, hogy adatai titkosítva legyenek, és online tevékenységei védettek legyenek.

A VPN piacon azonban nagyon sok a verseny. Ha befektetnie kell egy ilyesmibe, akkor megéri. A biztonságnak csak az érvényesítése nem lenne túl reális, mivel a VPN-nek több funkciója van, és nem minden VPN-szolgáltató nyújtja azt, amit állít.

Tehát ma kis segítségünkre lesznek, és megismerjük, hogy milyen szolgáltatásokra van szüksége a VPN-ben, és hogy milyen típusú VPN-t használhat a legjobban..

Bővebben: A legjobb Kodi VPN szolgáltatás

Ez a PIA Review áttekintése, amely az egyik legfontosabb VPN-szolgáltatásunk.

Miért a privát internet-hozzáférésű VPN??

A Private Internet Access egy amerikai VPN-szoftver. Ez egy költségvetéses VPN, és érdekes funkciókat kínál.

Bizonyította a hitelességét a piacon az erős titkosított biztonsági szolgáltatások, a tisztességes sebesség és a kiszolgálók világszerte elérhetősége miatt.

Ezen kívül tíz eszközt csatlakoztathat egyszerre, kétszer annyit, amennyit a legtöbb VPN-sel megkap.

A PIA-nak saját DNS-je is van a DNS-szivárgás esélyének csökkentése érdekében.

Mindez a PIA-t az egyik legnagyobb VPN-szolgáltatássá teszi a piacon.

Hadd ugorjunk be azon funkciókba, amelyeket a PIA kínál értékes VPN-felhasználóinak.

Mindenütt jelen lévő szerverek

A privát Internet hozzáférésnek szerverei vannak a világ minden tájáról. Több mint 28 országban gyökerezik, ahol a magán-Internet hozzáférés több mint 3335 szervert talált, és folyamatosan bővíti a kiszolgálók listáját. Több szerver segítségével könnyedén csatlakozhat bármely szerverhez, bárhol, és teljesen anonim lehet az online tevékenységeivel kapcsolatban. Csatlakozik egy választott szerverhez, és az eredeti IP-címe megváltozik a kiszolgálókéval. A PIA szerverei vannak Ázsiában, Közép-Amerikában, Dél-Amerikában, az Egyesült Királyságban, Európában és az Egyesült Államokban.

További jegyzőkönyvek - Több Sheilds

A privát Internet hozzáférés OpenVPN, L2TP és PPTP protokollokat kínál, és megosztja az kompatibilitást az Android, Mac, iOS, Linux és Windows eszközökkel. Erős AES 128 és 256 bites titkosítást nyújt, amely megvédi adatait a számítógépes bűnözőkkel szemben.

Szerezd meg a PIA-t az Androidra>>

A P2P és a BitTorrent megosztása egyszerű!

A privát Internet hozzáférés lehetővé teszi a P2P fájlmegosztást és a BitTorrent használatát. Megoszthatja a kívánt fájlokat.

Új árképzés - Miért továbbra is olcsó a PIA??

A magán-Internet hozzáférésű VPN, a többi VPN-hez hasonlóan, három árazási tervet kínál. Havi, féléves és éves tervek.

A havi terv költségekkel jár Havonta 6,95 USD, de csökkentheti az árat egy hosszabb időszakra vonatkozó tervvel, az éves csomag havi 3,33 dollárba kerül, ami a havi ajánlat költségeinek felének felel meg. Minden árcsomag azonos szintű védelmet és biztonságot kínál.

Ingyenes próbaverzió

Rossz hír azt mondani, hogy a PIA nem engedélyezi az ingyenes próbaverziókat, ám 7 napos pénz-visszatérítési garanciával megkönnyíti a felhasználókat.

Ugyanakkor, tudva, hogy az ingyenes VPN-k a szolgáltatások rossz könyvében vannak, egyes VPN-k, mint például a PIA, nem kínálnak ingyenes szolgáltatásokat az ingyenes VPN-ek címkéjének teljes megtagadására..

A PIA VPN inkább az olcsó VPN kategóriába tartozik.

Használható fizetési módok

A privát internet-hozzáférés (PIA) olyan fizetési módszereket fogad el, mint a hitel- / betéti kártyás fizetések, a PayPal, az American Express, a BitCoin és a Pay Garden. Fizethet azonban a Wal-Mart és a Starbucks ajándékkártyáival is.

PIA és a Netflix

A Netflix rendkívül népszerű az egész világon, és különösen agresszív a VPN-felhasználók blokkolása felé. Van némi gond a Netflix és a PIA használata során. Néhány országban a PIA felhasználható a Netflix adatfolyamának streamingére, de általában időről időre blokkolódik.

Felhasználóbarát ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat a kulcs. A magán Internet hozzáférés (PIA) gondoskodik arról, hogy a felhasználók naprakészek legyenek, és válaszol a kérdésekre, hogy segítsék a felhasználókat a komplexitásban.

Valóban fontos kommunikálni a felhasználókkal, így javíthatja és javíthatja szolgáltatásait.

A privát internet-hozzáférés lehetővé teszi az élő csevegési funkciót és a GYIK részt, hogy útmutatást és segítséget nyújtson a felhasználóknak.

Az összes részletet és útmutatót a weboldalon is frissítik, így megkönnyíti a felhasználók számára a VPN beállítását.

Nagyobb biztonság a DNS szivárgásvédelemmel

A PIA ezt a funkciót kínálja az Ön biztonsága érdekében. Védi az adatokat azáltal, hogy a DNS-t a VPN-en továbbítja, amely megvédi a DNS-szivárgástól, hogy továbbra is megőrizhesse magánéletét.

Egyszerű regisztrációs módszer

A privát internet-hozzáférés feliratkozási módja egyszerű, és a PIA tudásbázissal rendelkezik a felhasználók irányításához. Csak néhány lépést igényel, és az a választott áratól függ.

Ha hitelkártyával kíván fizetni, akkor részletes információkat kér, például az e-mail címét.

Ha teljesen névtelen maradni, javasoljuk, hogy fizessen ajándékkártyával vagy BitCoin-lal.

IPv6 szivárgásvédelem

Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy az IPv6 forgalom nem szivárog. Ahogy a Privát Internet hozzáférésű VPN-t használja, letiltja az IPv6-on keresztülmenő forgalmat, így nem kerülne be a forgalmi gondokba..

Bejelentkezés engedékenység

A magán-Internet hozzáférés (PIA) engedi engedményét akár öt eszköz használatára egyetlen előfizetési fiókkal. Ez a szolgáltatás nagyon hasznos, biztonságot és könnyűséget nyújt a felhasználók számára az interneten keresztül, függetlenül a használt eszköztől.

Hirdetés-blokkoló szolgáltatás

Ezt a funkciót a közelmúltban adta hozzá a Privát Internet hozzáférés. Beépítették saját Mace nevű hirdetésgátló eszközt. Ez egyfajta eszköz, amely blokkolja a weboldal felesleges hirdetéseit. Ez nem csak a bosszantó hirdetések blokkolásához hasznos, hanem védelmet nyújt még akkor is, mert a számítógépes bűnözők hirdetéseket állítanak fel, hogy az Ön adataiba ugráljanak..

Öld meg a kapcsoló funkciót

A privát internet-hozzáférés (PIA) egy másik fontos jellemzője az Internet kill kapcsoló. Amikor a VPN hirtelen megszakad, leállítja az eszköz összes internetkapcsolatot és alkalmazást.

Ha ez a szolgáltatás nem létezik, akkor a VPN összes erőfeszítése érvénytelenné válik, amint a VPN leválasztja magát, és adatai láthatóak az internetes világban..

Más VPN-szolgáltatások esetén a program felkéri a leválasztandó alkalmazásokat. A PIA Kill Switch funkciója azonban biztonságosabb módon leállítja az összes internethez csatlakoztatott alkalmazást.

Nincs naplózási politika

A PIA nem tart nyilvántartást a felhasználó online tevékenységeiről. A PIA adatvédelmi politikája garantálja a felhasználók számára a maximális adatvédelmet, mivel nem tart nyilván nyilvántartást vagy naplót a tevékenységekről.

Könnyen kezelhető

A PIA használata nagyon egyszerű, és mindenki könnyen használhatja, még akkor sem, ha nincs műszaki know-how-ja. A felhasználóknak egyszerűen ki kell választaniuk azt a helyet, amelyhez csatlakozni szeretnének, és megérinti a főkapcsoló „tápfeszültség” gombját. Választhat egy optimális helyet vagy a rendelkezésre álló 52 hely egyikét.

Aranypont elnyerésével a PIA, versenytársaitól eltérően, kiterjesztett beállítási panelt nyújt, ahol a felhasználók optimalizálhatják a hálózatot preferenciáik szerint. A program sokféle protokollt használ, például OpenVPN, PPTP, L2TP és IPSec, hogy minőségi titkosított Wi-Fi-t biztosítson..

A PIA egy tiszta és felhasználóbarát felületet hozott létre, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén felismerjék és csatlakozzanak a VPN-hez minden operációs rendszerben, ahol az alkalmazás használható, például a Windows, Android, Mac, iOS és Linux alatt..

Eszköz-támogatás

A PIA több operációs rendszerhez is elérhető. Használható Androidon, Windows rendszeren (Windows 7 vagy újabb), macOS (legalább macOS 10), iOS és Linux (Ubuntu 16.4 vagy újabb).

A PIA böngésző-kiterjesztéseket is biztosít a Google Chrome, az Opera és a Firefox számára.

A felhasználók telepíthetik az alkalmazást több eszközre, de csak 10 eszköz csatlakoztatható egyszerre.

Sebesség és teljesítmény

Nincs olyan tökéletes dolog, ennek a VPN-nek is van némi hiányossága. Nem számít, milyen VPN-t használ, ez befolyásolja az Ön böngészési sebességét. Egyesek jelentősen lelassítják a sebességet, mások lelassítják a sebességet, de ez nem lesz észrevehető.

A magán-Internet hozzáférés teljesítményének és sebességének tesztelésekor néhány problémát találtunk. A sebesség változásait úgy ellenőriztük, hogy összehasonlítottuk az eredeti sebességeket a szerver sebességével, amelyet a választott különböző szerverekhez történő csatlakozás során végeztünk.

Megfigyeltük, hogy a tartalom letöltésének és streamingjének sebessége csökken. Ennek hátránya volt ez a VPN, mivel a sebesség 40 százalékkal csökkent, ami észrevehető csökkenés. Más feladatoknál azonban a sebesség elég jó volt.

Szerverek és szerverhelyek

A privát internet-hozzáférésnek (PIA) 3241 szerver található 32 ország 52 helyszínén. A PIA előfizetésével hozzáférést kap ezekhez a szerverekhez, ami azt jelenti, hogy nem kell megosztania a sávszélességet sok más felhasználóval, akik ugyanahhoz a VPN szerverhez férnek hozzá. Számos hely azt is jelenti, hogy több választási lehetősége van a tartózkodási hely manipulálására.

A PIA szerverhelyei

 • Ázsia
 • Közép-Amerika
 • Európa
 • India
 • Dél Amerika
 • UK
 • MINKET
 • Afrika
 • Kanada
 • Ausztrália
 • Japán
 • UAE

Privát internet-hozzáférés iPhone-hoz

A privát Internet hozzáférés megosztja az iOS kompatibilitását, ezért a PIA alkalmazás elérhető az iPhone felhasználók számára az Apple Store-ban. Az iOS alkalmazás az IPSec használatával csatlakozik a VPN-kiszolgáló hálózatához. Az IPSec a legszigorúbb VPN-protokoll, amelyet az iOS, majd az OpenVPN támogat.

Szerezzen PIA-t iO-k számára az iTuneson>>

Privát internet-hozzáférés az Android

Az Android privát internet-hozzáférési alkalmazás ugyanolyan, mint a Windows. Kínáló kapcsoló funkciót és lehetőségeket kínál az erős titkosítások kiválasztására. Tehát az Android biztonságtudatos felhasználói könnyen megszerezhetik a PIA alkalmazását, és teljesen anonimjává válhatnak online tevékenységeikkel.

Szerezzen PIA-t az Androidra a Google Play Áruházban>>

A PIA jó a torrentinghez?

A PIA teljes P2P támogatást kínál. A torrenting megengedett minden szerverén. A PIA szigorú bejelentkezési szabálya kiválóan alkalmas anonim torrentingre. A VPN egy kill kapcsolót is kínál, amely biztonságban tartja a P2P tevékenységét akkor is, ha a VPN kapcsolat hirtelen leesik.

Döntés és következtetés

A privát internet-hozzáférés (PIA) egy olyan VPN, amely nagy figyelmet fordít a megfizethetőségre és az anonimitásra. Nagyon tisztességes mennyiségű funkciót kínál a költségvetéses VPN számára, azonban sok területen fejlesztésre szorul, például az Apple TV támogatására. Összességében ez egy tisztességes költségvetésű VPN, amely az évek során jó teljesítményt mutat.

Így ez a felülvizsgálat világossá tette neked a magán-Internet hozzáférés (PIA) kérdését, és nem kétséges, hogy a VPN-nek a legjobb tulajdonságai közül néhányat kell várnia. A Privát Internet hozzáférés egy olyan VPN, amely erős titkosítást, adatvédelmet és hihetetlen funkciókat kínál. A PIA megérti a biztonság szükségességét az internet ezen korszakában, és célja a felhasználók védelme mindenféle számítógépes fenyegetéssel szemben, és erről szól a VPN!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments