NordVPN áttekintés 2019 – ez a legtöbb szolgáltatásban gazdag VPN?

[ware_item id=33][/ware_item]

nordvpn felülvizsgálat


A digitális biztonsági figyelmeztetések és a digitális világbűncselekmények mindig rázkódtatnak bennünket, ha igazán hozzákapcsolódunk a közösségi média felhasználásához mindenféle célra. De nem mindenki tudja megérteni az információszivárgás és a halálos hackerek valódi veszélyét, akik ugyanolyan levegőt lélegeznek, mint te és én. Az NordVPN az a biztonsági őr, amelyre mindannyian szükségünk van, mielőtt a snooprok bejutnának a saját világunkba. Ebben a NordVPN áttekintésben minden egyes szempontot megvitatunk, amelyeket a végső választáshoz meg kell tudni..

Miért lenne szüksége biztonságra??

A véletlenszerű előugró ablakok vagy a weboldalak hirdetései továbbra is arra utalnak, hogy elrejti magát az interneten, ám ennek ellenére azt gondolod: „Miért kellene aggódnom? Nem csinálok rosszat? ”Itt tévedsz, mert erről táplálkoznak a számítógépes bűnözők; a nyilvánosság sebezhetősége és ártatlansága a hamis gondolat alapján, hogy egy „nem létező” biztonsági buborékba kerülnek. A biztonság jelenleg komoly aggodalomra ad okot, csakúgy, mint a magánélet, és a tech-biztonsági oktatás hiánya miatt teljesen tudatában vagyunk azoknak a dolgoknak, amelyeket rosszul csinálunk, hogy tudatosan károkat hozzunk magunknak. Tehát kerüljük egyszer és mindenkorra ezt a naivitást!

Mit kéne tenned?

Számos módon lehet elkerülni az ördögi bűnözők támadásait, akik arra várnak, hogy gyenge legyen. Néhány olyan bűncselekmény, amely sérül bennünket:

 1. Nyilvános Wi-Fi használata
 2. Védelem nélküli Wi-Fi használata, amely a kormány kémkedéséhez vezet
 3. Privát információk megosztása védelem nélkül az interneten
 4. Alkalmazások letöltése megbízhatatlan forrásokból

A mai világ megváltozott, és jóváírást kapunk az új dolgok kipróbálására szolgáló alkalmazásoknak. A világ minden táján felesleges hozzáférést engedtünk a gyártóknak. Ha megnézted a Snowden-t (2016), akkor mindenképpen figyelmen kívül hagyja mindenkinek a látását, hogy láthassa az Ön adatait.

Senki sem akarja, hogy tetején tompa legyen, és a NordVPN csak a megfelelő funkciókkal rendelkezik, hogy elrúgja őket.

Végső kapu a magánélethez; NordVPN

Az összes „szippantás” alatt, amely a jelszavakat és a személyes információkat szippantja az eszközöiről, a NordVPN felgyorsul a szervizbe, és mindenfajta védelmet nyújt Önnek, amelyek a piacon manapság elérhetők. A NordVPN kecses funkcióival a „biztonság” egy olyan dolog, amely szinonimája lehet a Nordnak.

Kétségtelen, hogy az eddigi legjobb VPN az online adatátvitel titkosítása szempontjából; Tesztelésünkből kiderül, hogy a NordVPN-t más VPN-k nem vonják maga után az összes fenyegetés abszolút törlése szempontjából..

Ami valóban sérülékenyvé teszi?

Csakúgy, mint a valós világban, minden alkalommal, amikor csatlakozik az internethez, az internetszolgáltató (ISP) címet ad neked, amely rámutat a tartózkodási helyére a virtuális világban. Nem csak az interneten jeleníti meg tartózkodási helyét, hanem a tartózkodási helyét is meghatározza, hogy ki vagy, és könnyen megtalálható.

Az internetszolgáltatók kormányzati felügyelet alatt állnak, és minden tevékenységhez hozzáférhetnek, amelyet az interneten keresztül végeznek. Ez azt is lehetővé teszi, hogy a kormány „körülnézzen” személyes tevékenységeiben, beleértve az e-mailek cseréjét. Az üzletembereket és a vállalkozókat, valamint a forradalmárokat súlyos veszély fenyegeti az ilyen elképzelések, mivel a kormány lezárhatja az egész tervet, még mielőtt elkezdené azt..

Milyen magántulajdonban lehet??

Mindenekelőtt a NordVPN Panamában található. A naplózás nélküli és a kill kapcsoló funkcióval együtt semmi nem vonzza vonzóbbá azokat, akik el akarják rejteni a vírusaktivitás nyomvonalait. Nem számít, hogyan néz rá, tudva, hogy:

 • Nincs kormányzati felügyelet, és
 • Nincs sávszélesség-felhasználási és tevékenységi napló.

Ezért megnyugodhat a bizalom megsértésének valószínűsége, amely abszolút nullá válik. Erősen ajánljuk a NordVPN-t mindazok számára, akik biztonságos és névtelen kapcsolatot keresnek, és ez az értékelés leginkább a NordVPN javát szolgálja minden jó ok miatt..

Az NordVPN vizuális fellebbezése

A NordVPN logója nyomon követhetetlen területeket ábrázol, mint például egy hegyvidéki régió, ahol a biztonság szinte lehetetlen. Ugyanakkor a nyugalom és a béke érzetét is nyújtja, amelyet akkor kapsz, amikor védelem alatt állsz. E VPN első látása tehát biztonságot, bizalmat és távoli területek elérhetőségét érzékelteti. De ne felejtsük el erre vonatkozó kritériumainkat NordVPN áttekintés nem arról szól, hogy mennyire jók a márka és a dizájn szempontjából, inkább arról szól, hogy miként felelnek meg követeléseiknek és ígéreteiknek.

A NordVPN legjobb része az, hogy a szerver fül azonnali információt szolgáltat a szerver világszerte rendelkezésre állásáról és mindegyikük forgalmáról. Az egyedi tervezésű, egyszerűség és könnyű használat révén vonzereje verhetetlen.

Az összes szerverének és helyének ügyes vázlata erőteljes lendületet ad a technológia és szolgáltatások magas szintű irányításának, amelyet az NordVPN nyújt. Az egyes szolgáltatások különböző szerverekre történő megfelelő besorolása tökéletesen bemutatott.

Figyelembe véve, hogy mennyire kritikus lehet az erős VPN erőssége, a NordVPN nagy munkát végez annak ismertetésével, hogy jellemzői laikus nyelven szólnak, hogy megkönnyítsék a felhasználók és a weboldalak nézőinek a csodálatos titkosítási erősségét..

Jellemzők: A NordVPN specializálódott

A speciális kiszolgálóknak köszönhetően, amelyek speciális felhasználásra állnak rendelkezésre, a NordVPN alkalmazkodik a felhasználói igényekhez. A szervereket főként a nettó streaming és szörfözés egyszerű céljaira használják. A névtelen forgalomirányításhoz P2P képességek használhatók. Ez hasznos a torrentek letöltéséhez, valamint a nagysebességű stream megszakítás nélküli biztosításához.

Fontos megjegyezni, hogy a kívánt rendeltetési hely összes VPN-kiszolgálója nem működik az összes korlátozott webhely feloldásához. Mivel a híres VPN-kiszolgálókat a nagyobb streaming szolgálatok és a kormányzati ügynökségek súlyosan megtámadják, a Live Chat segítségével konzultálnia kell egy NordVPN képviselőjével. Gyorsan vezetnek a legmegfelelőbb szerverekhez.

A NordVPN a következőkre specializálódott:

Az nordvpn funkciók áttekintése

 • Intelligens DNS
 • Dupla VPN
 • Tor VPN felett
 • Socks5 Proxy
 • DNS-kiszolgálók
 • Webes proxy plusz kiterjesztés
 • Dedikált IP (csak kérésre)

Intelligens DNS - áttekintettük az Nordvpn SmartDNS szolgáltatását!

Ez egy bolondbiztos módja annak, hogy meghamisítja a helyét azáltal, hogy becsapja az internetet, hogy valahol máshol tartozik. Ez egy ideális eszköz a földrajzilag korlátozott tartalomhoz, a webhelyekhez és az alkalmazásokhoz való hozzáféréshez. Szervereinek elérhetősége az összes nagyobb országban lehetővé teszi a kiszolgáláshoz való hozzáférést, amely csak a hamisítás helye szerinti állampolgárok számára elérhető.

Van-e DNS-szivárgás a NordVPN-vel?

A DNS-szivárgás komoly aggodalomra ad okot, és ezen tényezők alapján felülvizsgáltuk a NordVPN-et, amely a felhasználó biztonságát veszélyezteti. A Nord VPN rendelkezik saját DNS-kiszolgálókkal, így a VPN-termék Windowson történő tesztelésekor semmiféle szivárgással nem szembesültünk. Szivárgás esetén tisztítsa meg a gyorsítótárat és a sütiket a böngészőből a DNS-szivárgások elkerülése érdekében.

A NordVPN nyilvántartásában több mint 150 streaming szolgáltatás érhető el a NordVPN Smart DNS használatával, beleértve a Cartoon Network, Netflix, NBC sports stb. Szolgáltatásokat. Mivel az intelligens DNS-nek nincs szüksége további végrehajtási vagy konfigurációs eljárásokra, automatikusan fut az összes NordVPN alkalmazásban.

PS: Csapatunk tesztelte az összes fent említett csatorna elérhetőségét.!

Dupla VPN

Pontosan így hangzik. Csakúgy, mint egy periszkóp, amely kétszer irányítja a fényt a végső cél eléréséhez, az adatok kétszer kerülnek továbbításra két kiszolgáló között, hogy lehetővé tegyék a kiszolgálók láncolását, és lehetővé teszik a kettős titkosítást az egyes kiszolgálókon keresztül.

De minden újratervezésnél jön a sebességhiány. Ha azonban a legmagasabb szintű adatvédelemre van szüksége, és a mindennapi információcserének bizalmasnak kell maradnia, akkor a NordVPN kettős VPN-je soha nem engedi el. Ez egyúttal az iparág egyetlen VPN-je, amely ezt a lehetőséget kínálja.

Így élvezheti a kettős titkosítás előnyeit egy normál VPN arány mellett. Mennyire nagyszerű?

Hagyma VPN felett

Egyszerűen fogalmazva: a hagyma útvonalválasztása, más néven a TorN VPN-en keresztül történő ingyenes útmutatás, amely lehetővé teszi az összes olyan forgalmi elemzés elrejtését, amely károsíthatja a szabadsághoz fűződő személyes jogait. A Tor használatához VPN segítségével csak annyit kell tennie:

 • Használja a számítógépet
 • Mûködtesse NordVPN-jét
 • A Tor Tab elérése az NordVPN-ben
 • Használja az internetet anonim módon

A NordVPN-n keresztül egyszerre élvezheti a VPN és a Tor előnyöket. Néhány elemző állítja a Tor-böngésző VPN nélküli külön-külön történő használatának megközelítését; mindazonáltal a többi állítja, hogy jobb a VPN-sel való használata. Logikával járunk, és a logika azt mondja, hogy két őr megtartása jobb, mint egy, tehát miért nem használnánk mindkettőt, és nagyobb a biztonságuk, főleg, ha az egyik nem biztos, hogy őrzi. Ezért a Tor által VPN-sel történő használata a legjobb megoldás, amelyet szakértőink nyújthatnak Önnek.

Vágás hosszú történet rövid

Egyetlen előfizetéssel korlátlan lehetőségeket rejthet fel, például:

 • Nagy sebességű streaming megszakítás nélküli és dedikált IP-címmel,
 • A Tor használatával,
 • A sporteseményekhez bárhol hozzáférhet
 • A földrajzilag korlátozott webhelyek elérése, például a BBC iPlayer és a Netflix.
 • torrentezés-
 • Tartsa magát a halálos DDoS-tól.

* A DDoS támadások több házigazda támadói, akik mind arra késztenek, hogy offline szolgáltatást vegyenek igénybe, és használhatatlanná teszik őket, különösen olyan játékban, amikor az ellenfél meg akarja verni egy másik személyt, hogy átvegye a kezét..

Az egyszemélyes támadók általában tűzfalakkal könnyen lekeríthetők. A több hosztos DDoS támadásokat azonban VPN nélkül lehetetlen megfékezni. Nem is beszélve, hogy minél erősebb, annál jobb, és a NordVPN páratlan erőssége szempontjából legjobban megfelel ennek a szlogennek..

A NordVPN webhelyének áttekintése

A teljes összegéből 5092+ szerver 60 különböző országban, A NordVPN speciális kiszolgálókkal rendelkezik a torrentinghez, tehát jó döntés, hogy ezeket használja-e a torrent-hoz. Ellenkező esetben a NordVPN csodálatos automatikus kill-switch megsemmisíti ezt a tevékenységet a normál szervereknél.

Bárhol elérhető alkalmazások

Windows-ról Mac-re, Android-ról iOS-re, Linux-ról Chromium-ra; Az NordVPN első felülete nagyon „let-get-get-down-to-business” aurát ad. Azok az emberek, mint nekünk, amelyek arra törekednek, hogy tökéletes pajzsot kapjanak a láthatatlan veszélyek ellen, valóban megkönnyítik, mert itt láthatnak minden pluszpontot. Ha gondolkodik, alapvetően egyetlen VPN-fiókot használ annak érdekében, hogy megóvja a hat operációs rendszeren keresztül működő hat eszközt. Bárki, akihez hozzáférést enged, bekapcsolhatja a NordVPN-t a készüléken belül.

Annak ellenére, hogy rendkívül technikai szolgáltatásokat nyújt, a világoskék és a fehér bájos kombinációja csökkenti a komolyságot. A webhely és az alkalmazások hasonlósága rendkívül nagy, ezért elősegíti a navigációt és az alkalmazkodást. Ez a legjobb tulajdonság, amelyet számos felhasználó dicsért számos NordVPN beszámolóban. Túl sok márka kudarcot vallott, mert alkalmazásuk felhasználói élménye különbözik a weboldalak kínálatától. A konzisztencia hatalmas vonzerőt jelent, amikor lojalitást próbál megépíteni az ügyfelekkel. Ezt a NordVPN megkapta!

További információ: A legjobb Android VPN alkalmazások

Jobb böngészés

Hat egyidejű eszközcsatlakozás a maximális, amelyet bármelyik VPN elérhető. Tehát a NordVPN nyeri ezen a területen. Jelenleg egyéves tervet kínálnak havi 5,75 dollárért, de ha másokat veled élsz, akkor mindenki pénzt spórolhat meg, miközben élvezheti a NordVPN fantasztikus tulajdonságait. Ettől eltekintve, gyönyörű előzetes képet nyújt a webes proxy és a YouTube proxy nem előfizető böngészőinek (FYI: A YouTube proxy a varázslatos eszköz, amely a kedvenc YouTube ikonjára viszi Önt egy olyan helyről, ahol a szervezet tiltja vagy blokkolja a YouTube-ot)..

Nemcsak hogy titkosított kiterjesztéseket nyújt a felhasználók számára a Chrome-ban és a Firefox-ban. A vidám tetején a Nord VPN csodálatos blokkolója elkerüli mindazokat a bosszantó nemkívánatos hirdetéseket, amelyek a CyberSec funkcióval rendelkeznek. Lehetetlen figyelmen kívül hagyni, hogy a NordVPN miként kezeli a biztonsággal és a földrajzi korlátozásokkal kapcsolatos minden kisebb és nagyobb problémát. Ez valóban minden egyben megoldás a modern internetes felhasználó számára. Szolgáltatásaink 62 országban terjednek ki, ideértve a Dél-Amerikában, az ázsiai-csendes-óceáni és Afrikában találhatókat is

Varázslatos formula Kínában és a Közel-Kelet országaiban is működik, ahol szinte lehetetlen elkerülni a felügyeleti ügynökségek szemét.

A próbák kötelesek!

A NordVPN szolgáltatásaikba vetett szilárd hitet egy 3 napos próbaperiódus határozza meg, amely tisztességes esélyt ad a felhasználóknak mindent személyesen elemezni..

Még ha a VPN káprázatos funkciókkal is büszkélkedhet, lehet, hogy nem megfelelő a számodra. Tehát, használja ezt a lehetőséget, hogy megtudja, megfelel-e prioritásainak. Látogasson el az összes olyan webhelyre és alkalmazásra, amelyet gyakran használ, vagy nehezen fér hozzá más megbízható VPN-szolgáltatókhoz.

Ezt követően is egy 30 napos megtérülési politika szó szerint megnyeri a szíved, mivel nem lehetnek kiskapuk, ha a VPN annyira meg van hajlítva, hogy megkönnyítse.

Következtetés

A NordVPN áttekintés befejezéséhez azt javasoljuk, hogy minden üzleti vállalkozó, bankár, bróker és különösen azok a szervezetek számára, amelyeknek a jólét egyetlen ötlete kritikusan innovatív ötletektől függ, hogy legyőzzék versenytársaikat és az adott ipart.

Noha a kettős titkosítás csökkentett sebességgel jár, mégis érdemes felvenni a képet, hogy megmentse a gonosz szemét az e-mailekbe esésből, hogy a lehető legtöbbet hozza ki személyes adataiból..

Az összes banki tranzakciónak kétségtelenül a Toron keresztül VPN (Onion over VPN) vagy Double VPN keresztül kell mennie, hogy a kormányt és a hackereket teljes mértékben megszerezzék a hátadon..

Lehet, hogy nem az első alkalmi hétvégi szervezõk, vagy kizárólag a torrent ügyfelek, de minden igényt kielégít az erõsebb szerverekkel, amelyeket nagyrészt a fent említett céloknak szentelnek..

Összességében ez akkor a legjobb, ha csak a 2 éves tervhez tartozik $ 4.99 / hó ami egyenes 58% kedvezmény! és egy 3 éves + 1 hónapos ingyenes csomag költségeit $ 3.49 / hó val vel 70% kedvezmény. Ez meghaladja a piac átlagát, és segít a NordVPN-nek a felhasználók többségének keresésében, amelyet a webhely nagy forgalma jelez. Ha különbözik a NordVPN áttekintésünketől, több mint örömmel üdvözöljük az összes felhasználót, hogy jelentkezzen és írjon nekünk e-mailt a hibáiról, a NordVPN-rel esetlegesen felmerült problémákról. Örülök, hogy megoszthatják kielégítő tapasztalataikat, ami valószínűbb, hogy élvezd!

nordvpn árképzés 2019 végeA NordVPN ára frissítve

Vegye fel velünk a kapcsolatot a [email protected] címen

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments