Leggyorsabb VPN áttekintés 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Előszó

A FastestVPN egy alulértékes VPN-szolgáltató, míg teszteink azt mutatják, hogy alapvető funkcióit elég jól teljesíti. Valójában minden VPN állítólag gyors, de a leggyorsabb VPN magának a nevükben ezt állítja. Mennyit jelent ez az állítás a valóságban? Találjuk ki


weboldal leggyorsabb áttekintése

Harangok és sípok

Adó vagy várakozás nélkül tárgyaljuk először a VPN legjobb tulajdonságait. Ennek a VPN-nek a legfontosabb eleme, hogy olyan kínált funkciókkal rendelkezik, amelyek a legtöbb másnál ilyen áron nem elérhetők.

Nat tűzfal - Meg van védett a fenyegetésekkel szemben, amelyek az utat érintik. A beállítás alapértelmezés szerint elérhető a háttérképen.

Malware védelem - menti az adatokat és eszközt a különböző fertőzésektől. Ez alapértelmezés szerint fut a háttérrendszeren.

Hirdetés-blokkoló - Az ingyenes hirdetés-blokkoló funkció alapértelmezés szerint be van kapcsolva, így a hirdetések nem zavarják meg a böngészést.

UNIX alapú VPN szerver - A kiszolgálók biztonságának és gyors működésének lehetővé tétele. Minél gyorsabb, annál jobb!

24 órás ügyfélszolgálat - elérhető érvényes kérdésekre éjjel-nappal.

Dedikált szerverek a világ minden tájáról

leggyorsabb kiszolgálók

Leggyorsabb VPN tervek és árképzés

Az árak már $ 0.5 / hónap-tól kezdődnek (korlátozott időre szóló speciális téli ajánlat)

Egyéb tervek tartalmazzák:

leggyorsabb árképzés

Az 1 hónapos üzlet 7,99 USD / hónap áron jár

Az 1 éves FastestVPN előfizetés havi 1,99 dollárra érkezik

A féléves (6 hónapos) előfizetés 2,99 USD / hó

Az eredeti letöltéssel nem érhetők el ingyenes próbaverzió (ami valójában pluszpont a VPN-ek számára), de a legmegfelelőbb a 30 napos időablak, amelyet pénz-visszatérítési garanciaként adnak..

Olvassa el még: Olcsó 2019-es VPN-k

A fizetési módok különbözőek, így bármilyen közül választhat, amely az Ön számára kényelmes. A fizetés bankkártyával, PayPal-nal és AliPay-en keresztül történhet. A FastestVPN a Bitcoinon keresztül is fizetéseket fogad el.

Amikor azonban kriptovalutában fizet, annak ellenére, hogy névtelenül fizet, a FastestVPN (mint bármely más VPN szolgáltatás) továbbra is kinyeri az eredeti IP-címet.

Platformok, amelyeken a leggyorsabb VPN működik

A FastestVPN rendelkezik Windows, Mac, iOS és Android alkalmazásokkal. Támogatja a több eszköz és útválasztóval konfigurálható protokollokat.

leggyorsabb app

Mivel Apple felhasználó vagyok, teszteltem az alkalmazást iPhone és iPad készülékeken is. A FastestVPN többszörös bejelentkezés, tehát mindkét eszközön megvan.

Íme néhány kivonat az Ön számára, mielőtt megvásárolná az alkalmazást magának.

iPhone App

Ez az alkalmazás kezdőképernyője.

Navigáljon az ország igényeinek megfelelő országválasztáshoz.

fasttestvpn apps

Az Egyesült Államokat (NY) választottam, mivel általában a legnépszerűbbek.

És most már kapcsolatban állsz.

Hasonló az iPad alkalmazás. Nagyon felhasználóbarát, így nem kell különösebben tech-hozzáértőnek lennie ahhoz, hogy üzemeltesse. Ez egy háromlépéses egyszerű eljárás.

Egyedi eladási javaslatok

ok a leggyorsabb vpn kiválasztására
NAT tűzfal

A NAT tűzfal (hálózati címfordító tűzfal) egy megoldás a FastestVPN ügyfeleinek, akik a végpontok közötti biztonság miatt aggódnak. A NAT tűzfal elérhető a kiszolgáló végén, és kompenzálja a Windowsba épített tűzfalat, amely szinte hiábavaló és könnyen átjárható..

Olvassa el még: Legjobb Kodi VPN

Valamennyi VPN állítja, hogy az online biztonság végső megoldása, de a NAT tűzfal nélkül nem 100% -ban biztonságos. Biztonsági szempontból a FastestVPN erős versenytárs a piacon.

A FastestVPN alapértelmezés szerint a NAT tűzfalat használja a háttérrendszeren. Ez azt jelenti, hogy nem is kell manuálisan aktiválnia, minden kapcsolat esetén automatikusan aktiválódik. Ez lehetővé teszi a FastestVPN szerver által megadott IP-cím védelmét. A NAT tűzfal használata nélkül a VPN-felhasználókat veszélyezteti a hackerek, amelyek visszaélnek az adatcsomagokkal a felhasználói rendszerbe való belépéshez..

Más VPN szolgáltatások kiegészítőként kínálják azt, amelyért külön díjat kell fizetniük, a FastestVPN esetén azonban alapértelmezés szerint már elérhető az összes csomagban; havi, féléves vagy éves. A FastestVPN további költségek nélkül biztosítja az adatfolyamot a VPN-kiszolgáló végéből. Ez valóban érdekes pontot jelent.

Olvassa el még: A legjobb játék VPN a nulla laghoz

Malware védelem

Azokat a webhelyeket, amelyek szándékosan megfertőzik a számítógépet rosszindulatú programokkal, leállítják a FastestVPN rosszindulatú programok elleni védelmi funkciójával, amely alapértelmezés szerint fut a háttérrendszeren. A rosszindulatú programok elleni védelmet a FastestVPN minden platformon elérhető - Mac, Windows, Apple iOS, Android, Routers, Roku, PS4, Xbox, FireStick és Kodi. Védelmet nyújt a legújabb és régebbi fenyegetésekkel szemben, mint például a Flash Trojan vírus Mac-en, az adathalász webhelyek és még sok más.

Reklám blokkoló

Ez eltávolítja az összes olyan frusztrációt, amelyet az előugró ablakok és az oldalsávos hirdetések jelentenek, amelyek bizonyos webhelyeken továbbra is megjelennek. A FastestVPN alapértelmezés szerint fut annak a funkciónak, amely megszabadítja ezeket a bosszantó hirdetéseket.

UNIX alapú kiszolgálók

A FastestVPN mögötti hálózati struktúra UNIX-alapú, amely lehetővé teszi a gyors adatátvitelt. Ezenkívül lehetővé teszi a P2P-re optimalizált kiszolgálókat is, lehetővé téve a korlátlan letöltést nagy sebességgel. A torrenter szempontjából ez nagyon sok.

Szórakozás útközben

A földrajzi korlátozások ismerete mellett a VPN-k a legmegfelelőbb megoldás, amikor valamit meg akar nézni. A leggyorsabb VPN a legjobb a munkánál, amikor rá kerül. Az első és legfontosabb ok az, hogy nem lassítja le a sebességet. A sebességet nem veszélyezteti, tehát nem bosszantó, ha valami hozzá kapcsolt képet néz. Másodszor, P2P-re optimalizált szerverekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a torrent alkalmazást. Az IT nem tárol használati naplókat, így lehetetlenné válik a végfelhasználó azonosítása.

Leggyorsabb VPN: Következtetés

Előnyök:

Teljes funkcionalitású szoftver (asztali és mobil)

5 egyidejű csatlakozás

24/7 élő chat támogatás

Fejlett port-továbbítás

A P2P torrent használata sok szerveren engedélyezett

DNS szivárgás elleni védelem

NAT tűzfal (alapértelmezett beállítás)

Malware védelem (alapértelmezett beállítás)

Magas a sebesség

Dedikált szerverek

30 napos pénz-visszafizetési garancia (amikor a legtöbb csak 7-et kínál)

Hátrányok és megoldásaik

Nincs gyilkos kapcsoló: Amikor kapcsolatba léptek az ügyfélszolgálattal, arról tájékoztatták, hogy a szolgáltatás beépítésére a közeljövőben kerül sor.

Szerverek korlátozottan 13 ország felett: Noha korlátozott kiszolgálóhelyekkel rendelkeznek, nap mint nap elégedett ügyfeleket szereznek. Ennek kapcsán a közelgő terv kiterjed a kiszolgálók és a helyek növelésére is.

Nincs ingyenes próbaverzió: Igen, ez egy ütköző. Másrészt előnyös azok számára, akik fizetnek a szolgáltatásért, mivel a sebesség nem hajlamos lelassulni a szabadidő-töltők miatt. Ne felejtsük el megemlíteni, hogy nem ingyenes VPN-ként valójában pluszpont, mivel tudatosodik a szabad VPN hátrányai..

A VPN használata ugyanolyan szükséges, mint manapság az internet használata az online identitás védelme érdekében. A FastestVPN készül felkészülni, és miután megismertették az alkalmazással és a szolgáltatással, határozottan megszavazták a szavazatainkat.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments