Ivacy VPN áttekintés VPN szakértőink és szerkesztőink által

[ware_item id=33][/ware_item]

Ugyanígy, az antivírus szoftver védi a kártékony kártevőktől, a virtuális magánhálózatoktól vagy a VPN-től, megvédi a magánéletét és biztonságát az interneten keresztül..


A VPN egyszerűen fogalmazva: egy nyilvános hálózaton keresztül kiterjesztett magánhálózat, amely lehetővé teszi a magánhálózat felhasználói számára, hogy szörfözhessenek az interneten olyan információkkal, mint a tevékenységi naplók és az IP-címek, amelyeket megváltoztattak vagy elrejtettek olyan emberektől, mint például az internetszolgáltató vagy a legrosszabb esetekben a hackerek.

Az Ivacy, amelynek székhelye a világ egyik technológiai központjában, Szingapúrban található, 2007 óta tevékenykedik VPN-szolgáltatásokat nyújtva. A PMG zártkörűen működő Ivacy viszonylag ismeretlen marad, talán szándékosan.

Ez az értékelés mélyrehatóan áttekintést nyújt az Ivacy néhány főbb jellemzőiről, arról, hogy miként lehet az Ivacy üzembe helyezni és futtatni tudja a készüléken, összehasonlításokat más nagyobb VPN szolgáltatókkal, más említhető funkciókat, valamint azt, hogy véleményünk szerint a Ivacy megéri vásárolni a 'Bottom Line'.

Tervek és árképzés

Az Ivacy VPN egyik jobb tulajdonsága a rendelkezésre álló csomagok széles választéka. Ha úgy dönt, hogy az Ivacy VPN-be fektet, és intelligens módon tesz ezt, nagyszerű megtakarításokat érhet el. Az alábbiakban található az Ivacy VPN által kínált három jelenlegi csomag.

Ivacy árképzés

Itt van a bontás:

1. csomag - havi terv

  1. Havi 9,95 dollár, tehát évente 119,4 dollár
  2. 0% megtakarítás

2. csomag - 1 éves (egy év ingyenes) terv

  1. Havonta 2,25 dollár, tehát évente 27 dollár
  2. 77% megtakarítás

3. csomag - 1 éves terv

  1. 3,33 USD / hó, tehát 39,96 USD / év
  2. 66% -os megtakarítás

Ami a megtakarítást illeti, nyilvánvaló, hogy az Ivacy VPN a mai legmegfizethetőbb és versenyképes árú VPN-csomagokat kínálja. Ráadásul, hasonlóan sok más VPN-szolgáltatóhoz, az Ivacy VPN mindhárom terv ügyfeleinek ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja, ezáltal számunkra még fontosabbá téve az átlagos havi és éves árakat, valamint a megtakarítási lehetőségeket..

Kivétel ez alól a ProtonVPN, ahol alacsony költségű alaptervet kínálnak korlátozott szolgáltatásokkal és szerverekkel, majd drágább tervet, szélesebb körű szolgáltatásokkal és kiszolgálókkal, amelyek közül választhatnak.

fizetési módok

Ha a rendelkezésre álló fizetési módok számát használnák annak eldöntésére, hogy egy VPN-szolgáltató megéri-e vagy sem, akkor az Ivacy VPN-t felülmúlhatod! A VPN-szolgáltató kimerítő listát kínál az ügyfél számára a szolgáltatásért történő fizetéshez, beleértve a PayPal, a Visa és a MasterCard, a BitPay, a CoinPay és még sok más lehetőséget..

illegális fizetési módok

Egy dolog az, hogy lassan haladunk a készpénzmentes világ felé, és az Ivacy VPN meggyőződött arról, hogy jól vannak a bandában. Vigyázzon azonban a rejtjelezés és a PaymentWall lehetőségeikre vonatkozóan, mivel ezek használata miatt nem jogosult visszatérítési politikára..

Az Ön adatvédelmi Ivacy VPN

A virtuális magánhálózat telepítését és használatát választó fő ok az, hogy biztosítsa magánéletének és biztonságának megőrzését anélkül, hogy veszélybe kerülne a szörfözés élményének minősége vagy az említett tapasztalatok sebessége..

A felszínen az Ivacy VPN valószínűleg fedezi Önt. A mai napig több mint 450 élő szerverrel több mint 100 különböző országban és korlátlan szerverváltással biztonságos azt mondani, hogy az Ivacy VPN mindig telítetlen kiszolgálóval fog rendelkezni az Ön számára.

Ezenkívül az egyik leglátványosabb szolgáltatás, amely nem lenne annyira lenyűgöző, ha mindenki más csak ugyanazt tenné, a Ivacy VPN szigorú NEM NAPLÓ POLITIKA. A hamis állítások tendenciája a „nem naplózási politikával” kapcsolatban megnőtt és átfogóbbá vált.

Annak érdekében, hogy biztosítsuk a VPN kérelem szigorúságát, áttekintettük adatvédelmi politikánkat (hogy időt takarítsunk meg ettől) és meghökkentésünkre rájöttünk, hogy igényük legitim! Nemcsak jogszerű követelés, hanem az egyik legjobb politika is. Az Ivacy alig tart meg adatait, csak a nevének, az e-mail címének és a fizetési módnak a mentésére törekszik.

A VPN-szolgáltatók összehasonlításakor hasznos paraméter a kiszolgálók száma és sűrűsége. Ne feledje, hogy minél közelebb van egy szerverhez, annál jobban fog működni. A felszínen az Ivacy mintegy 450 szervert kínál szerte a világon - viszonylag alacsony szám, ha figyelembe vesszük a NordVPN által kínált 3.400-at és a TorGuard által kínált 3000-et..

Az Ivacy VPN szerverei azonban eloszlanak a világ minden tájáról. Az Ivacy világszerte több mint 100 szerverhelyével legyőzi az olyan versenytársakat, mint a NordVPN és az Tunnel Bear, akiknek 59, illetve 22.

Mélyebben az Ivacy helyszínein érdemes megjegyezni, hogy az Ivacy VPN biztosította a lefedettséget a világ leginkább VPN-távoli területein. Az Ivacy VPN hat szerverrel rendelkezik Afrikában, egy olyan régióban, amelyet versenytársai gyakran figyelmen kívül hagynak.

Ezenkívül az Ivacy kiszolgálói lefedettséget biztosít olyan helyeken, amelyekben az elnyomóbb cenzúra törvényei is vannak, például Törökországban, Kínában és Oroszországban..

Sebesség és teljesítmény

Mielőtt elmélyülne az Ivacy VPN sebessége és teljesítményképessége, érdemes megjegyezni, hogy a VPN használata valószínűleg káros hatással lesz az internet sebességére. Az Ookla internetes sebesség-tesztelő eszközével kiderült, hogy az Ivacy VPN milyen hatással van a késleltetésre és a letöltési / feltöltési sebességre.

Ivacy tulajdonságok és teljesítmény

A tesztek során azt találtuk, hogy az Ivacy VPN körülbelül 2360% -kal növeli a házon belüli késleltetést. Ez a szám figyelemre méltóan gyenge, ha figyelembe vesszük a versenytársakat, mint például a TorGuard, a késés kb. 6,7% -kal csökken..

Ha tovább megyünk a letöltési sebességbe, az Ivacy VPN nem sokkal jobb volt. Az Ivacy az Ookla tesztei szerint körülbelül 19,1% -kal csökkentette a letöltési sebességet. A feltöltési sebességre vonatkozóan teszteink azt találták, hogy az Ivacy VPN mintegy 32% -kal csökkentette ezeket a sebességeket.

Annak ellenére, hogy ez nem gyenge pontszám, az összes versenytárshoz viszonyítva az Ivacy feltöltési sebességét legjobban közepesnek is mondhatjuk. Sajnos úgy gondoljuk, hogy az Ivacy VPN összehasonlító sebessége is megoldható, ha az élő szerverek száma növekszik.

Készülék kompatibilitás

A nagy hír az, hogy az Ivacy VPN olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek szinte minden népszerű operációs rendszer platformon kompatibilisek. Ezen eszközök sokféle felsorolása az alábbiakban található.

Ivacy eszközök kompatibilitása

Ezen túlmenően, az összes fenti platformon az alkalmazások szépen vannak kialakítva, nagyon kevés vagy szinte semmi rendetlenséggel.

Hasznos azt is tudni, hogy az Ivacy VPN tökéletesen kompatibilis számos más platformon, beleértve a Blackberry, a Smart TV, a konzolokat és a Linuxot. Az Ivacy-val kapcsolatos jó hír még az is, hogy kompatibilis a Kodi-val - az egyre növekvő, népszerű és nyílt megosztású streaming szolgáltatás.

Ivacy eszközök elérhetősége

Végül, talán valami Ivacy-ról kihagyták a Firefox vagy a Chrome kiterjesztést. Ezek a kiterjesztések nem mindig működtek 100% -ban, de mi hisszük, hogy az Ivacy dolgozik. Ennek ellenére úgy döntöttünk, hogy figyelmen kívül hagyjuk a kisebb eltéréseket az összes többi platform között, amelyet az Ivacy VPN támogat, és nagyon jól!

A VPN-en túl

Számos különféle VPN-szolgáltató közül lehet választani, az ügyfelek számára hasznos lehet, ha a különféle szolgáltatásokat az általuk kínált kiegészítő szolgáltatások alapján értékelik. Az Ivacy szolgáltatásával kapcsolatban az egyik legfontosabb dolog, amit észrevesznek, az úttörő „Split Tunneling” szolgáltatás. Ez a szolgáltatás egyfajta, eredetileg az Ivacy fejlesztette ki és indította el.

Röviden: az osztott alagút lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megválaszthassák, melyik adatbiteket tudják naplózni az internetszolgáltatók, és melyik adatbitet szeretnék titkosítani és láthatatlanul hálózati tevékenységükről.

Gyakran olyan költségvetés-barát VPN-szolgáltatások esetén, mint például az Ivacy VPN, hiányozhatnak az ügyfél tapasztalatának bizonyos szempontjai, például az ügyfélszolgálat.

Meglepetésünkre, és hihetetlenül alacsony költsége ellenére, az Ivacy VPN ügyfélszolgálata nem hagyott kívánságot, mivel gyorsan reagáltak, nagyon segítőkészek és következetesek ezt tették. Ugyanez nem igaz más költségvetési VPN-kre, amelyek gyakran olyan területeket áldoznak fel, mint például értékesítés utáni szolgáltatásuk a versenyképes árazás érdekében..

Alsó vonal

A cikkben körvonalazott és áttekintett különféle aspektusokat tekintve úgy gondoljuk, hogy az Ivacy VPN egy megfizethető VPN-szolgáltatás, amely egyre növekszik, és az elkövetkező néhány évben tovább fog növekedni..

A fenti összehasonlító táblázatból egyértelműen kitűnik, hogy összehasonlítva az Ivacy-nak meglehetősen korlátozott számú kiszolgálója van az ügyfelek számára, akik közül lehet választani - talán ennek köze van a szokatlanul alacsony árakhoz!

A szoftver nagyszerű ügyfélszolgálatot nyújt, különösen az általunk fizetett árért, a Split Tunneling lehetőségét, a biztonság garantálására szolgáló kill kapcsolót és a felhasználóbarát felületet..

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments