IPVanish Review 2019 – valóban olyan jó?

[ware_item id=33][/ware_item]

A manapság az interneten keresztüli hackelés és kémkedés fokozott tudatossága exponenciálisan növekedett a VPN-webhelyek forgalmában. Ez elég ok ahhoz, hogy alaposan megvizsgáljuk a VPN-k óriási óceánja által nyújtott több funkciót.


Tehát tegye fel a szemüvegét, és hagyja, hogy megnyugtassuk a hullámokat, hogy a megfelelő halat elkapjuk, az IPVanish.

A sokoldalú

Az IPVanish létrehozása óta tiszta pala volt, mentes a szivárogtató információkról, és folyamatos dicsérettel terjesztették elő. Mivel a kezdetektől fogva nagyszerű, a globális felhasználók nagy elvárásokkal várják ezt a VPN szolgáltatást. Ezt szem előtt tartva, az IPVanish nagy tapasztalattal rendelkezik ezeknek az elvárásoknak a teljesítésében, miközben új nyilvántartásokat állít fel a feladat elvégzésének megfelelő végrehajtásáról.

VPN-szakértőink elegendő időt fordítottak erre a VPN-termékre, és alapos megértés és különféle tesztek után mi kizárólag az Ön számára állítottuk elő ezt az IPVanish áttekintést.

Sok olyan tulajdonságot fedeztünk fel ebből a VPN-ből, melyeket a felhasználók szerettek az évek során. Olvassa el az IPVanish lenyűgöző tulajdonságait

A hegyei költségei

Az IPVanish egy trükkös opció a választáshoz, mivel nagyon gazdaságos vagy meglehetősen drága lehet csak az Ön által választott csomag választásával. Tehát az első dolog, amit megteszünk, hogy útmutatást nyújtson Önnek, melyik csomag fog működni a legjobban az Ön számára. Valójában a havi terv „$ 10.00 / hó” kicsit kifogy a közös felhasználók költségvetéséből, ezért ezt a tervet nem ajánljuk Önnek. Ha azonban az éves csomagot választják, az ár meglehetősen ésszerűvé válik, és jóval lefelé halad a piacon elérhető átlagos árnál. Tehát évente sok pénzt takarít meg Önnek!

Az 1 éves terv költségei: $ 6.49 / hó.

A csodálatos éves csomag mellett, az IPVanish nagylelkű hozzáállásának köszönhetően, hogy előfizetési terveik általában kedvezményesek, különösen az üzletidőszakokban. Tehát maradjon éber és jelölje meg naptárait az év minden jövőjére. 

Az IPVanish 7 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, ez a garancia azonban kissé kínálható. Amennyiben nem elégedett a felkínált szolgáltatásokkal, könnyen visszatérítést kérhet. A megtérülési politikában nincs gond.

Ennek ellenére még van néhány hátrányos helyzet, ezért folytassa az IPVanish beszámolójának elolvasását, hogy a végső kétségeket a szem előtt tartsa.

A Megváltó tulajdonságai

3 nyelven kínálják, hogy a legtöbb vásárló befogadhassa az IPVanish minõségét a minõség és a mennyiség felett. Több mint 40 000 IP-t kínál 1300+ VPN szerver segítségével 75+ helyen.

Kiemelkedik az a tény, hogy öt éven keresztül lehetővé teszi egyidejű csatlakozást egyetlen előfizetéssel. Ez sokkal több, mint a többi VPN szokásos elérhetősége, és komolyan fontos szempont annak megvásárlásához. Amellett, hogy megtalálható és letölthető az összes platformon, például a Windows, az Android, az iOS, a Chromebook, a Linux és az útválasztók között, ez lehetővé teszi a csatlakozást bármelyik otthonhoz, vagy akár az összes eszközhöz..

Nem csak, hogy 5 egyidejű kapcsolat révén az IPVanish segítségével is biztosíthatja családja biztonságát. Az IPVanish fedezi Önt és családját. Ha apartmanszobában vagy egyetemi kollégiumban él a szobatársaival, pénzt takaríthat meg bármilyen áratáblán, amely felosztja a havi számlát szobatársai között.

Ha Wi-Fi-t használ szállodákban, kávézókban vagy más nyilvános helyiségekben, akkor nézze meg ezt a videót, hogy megtudja, hogyan tudja megvédeni számítógépét a biztonságos Wi-Fi-kapcsolatoktól az IPVanish használatával.

Védő a láthatatlanság birodalmában

Míg az IPVanish áttekintést egy laikusnak dolgozták ki, úgy döntöttünk, hogy teszteljük az IPVanish-et a sebesség és a ping szempontjából, és arra a következtetésre jutottunk, hogy az IPVanish gyorsabb sebességet és protokollok széles választékát kínálja a végső védelem és titkosítás érdekében. Az IPVanish az összes vírusos tevékenységét, a naplózás nélküli politika alapján, eldobja a kémek és hackerek elleni végső védelem receptjére; a hatalom biztonságban tartása minden a tied és csak egy előfizetés.

Figyelembe véve az IPVanish összes szuper tulajdonságát, a magánélet védelmét tudatos emberek számára a legjobb a hely. Az IPVanish az Amerikai Egyesült Államokban található, azonban mivel az IPVanish nem tart nyilvántartási tevékenységet, nem adhat át lényeges anyagot, miközben az internetet használja az olyan felügyeleti hatóságok számára, mint a Nemzeti Biztonsági Ügynökség, az NSA..

IPVanish Review 2019 - valóban olyan jó?

A mindent tudod

A vásárló megértése elősegíti a fejlesztés alatt álló termék és a felhasználók hajlandóságát a rendelkezésre álló szolgáltatás igénybevételének harmóniájára. Az IPVanish mindent megkap. Az „Whys and Hows” és az összes lehetséges „Hows and Wheres” között az IPVanish „Miért VPN” oldala minden megoldást kínál a legfontosabb problémákra is, amelyek átadhatják a weboldal nézőjének a gondolatait..

Az IPVanish szerverei, amelyek nagyban befolyásolják a virtuális támogatás nyújtását, megszerezik az összes forgalmat, köszönhetően annak megfelelő útmutatásainak, amelyek biztosítják az emberek magánélethez való jogát. Kanállal táplálják a felhasználókat azzal, hogy könnyebben magyarázzák el, mint egy felhasználói kézikönyvben. A webhely teljes útmutatóként szolgál a VPN végső használatához, amely általában, ha nem teljesen megértik, haszontalannak bizonyulhat, egyszerűen azért, mert a felhasználó nem ismeri az összes rendeltetését.

IP-edző szolgáltatások

Az új Internet Protocol (IP) cím megváltoztatásával és újraelosztásával az IPVanish gyakorlatilag megerősíti Önt. Harcol minden olyan káros és gonosz ragadozóval, akik arra törekszenek, hogy megsértsék személyes adatait. Új IP-címet kapsz egy másik országból, és ez azt mutatja, hogy Ön csak egy másik állampolgár a kijelölt / választott országban.

Statisztikailag az IPVanish biztosítja versenytársainak átlagos sebességének körülbelül ötszörösét. Csak 45 perc elteltével személyesen választhatja meg IP-címének megváltoztatását, amely valójában az egyik legjobb lehetőség a lehető legtöbb földrajzilag korlátozott webhely elérésére a különböző országokban.

Te talán tesztelje itt IP-címét a VPN-hez való csatlakozás előtt és után

Gyors zoom a webhelyen

Egy vonzó és könnyen kezelhető platform professzionális hangokat ad. Ha a füleken minden szükséges információ megtalálható, a felhasználó csak a szükséges információkat tudja elérni. A „Miért VPN” fül tartalmazza az összes olyan grafikus információt, amelyre az újszülöttnek meg kell értenie a VPN-t. Az „Alkalmazások” és az „Árképzés” lap az, ahol vállalkozásba léphet, és az árakat gyorsan áttekintve letöltheti az alkalmazást. A Súgó részük jól szervezett és kategóriákra osztva, beleértve a GYIK-ot, a telepítési útmutatót, a hibaelhárítást, a számlázási kérdéseket és a bejelentéseket. Ez a VPN-k egyik legjobb támogatási központja. A GYIK valóban velük együtt jelenik meg. Ez megtakarítja a felhasználók számára az időt, amikor e-mailen küldik el a csapatot, vagy böngészhetnek a válaszok kategóriáiban. 

A legjobb vírusőr alkalmazás műszaki nézete

Könnyen beállítható, viszonylag kisebb letöltési fájlmérettel, nem találtunk nehézséget az alkalmazás beállításában. Az illusztrált és részletes telepítési útmutatók átfogó és egyszerű lépéseket tartalmaztak a telepítéshez. Az alkalmazások elérhetősége minden platformon egyértelműen az IPVanish webhelyén található. Az oktatóvideók és a blogok szükség esetén további segítséget nyújtanak.

Az elemre való egyetlen kattintással azonnal letöltheti az alkalmazást / szoftvert az Ön igényei és kiválasztása alapján. Technikai követelményei ellenére az IPVanish kielégítő munkát végzett azáltal, hogy elrejtette ezeket a szövedékeket az ügyfelekkel szemben, és a telepítést egyenesen a lényegre tartotta. Az összes tesztelésre kipróbált alkalmazás ígéretesnek tűnt, és mindegyiküknek viszonylag hasonló megjelenése és funkciói voltak, megkülönböztetés nélkül a különböző platformok között.

Feliratkozás

Regisztrációs űrlap áll

  • A három csomag árainak listája
  • Csak az Ön e-mail címe
  • A fizetési mód kiválasztása

Nagyon kevés személyes információ szükséges, ami azt jelenti, hogy tiszteletben tartják a felhasználók magánélethez való jogát. A feliratkozás gyors és egyszerű, ami nagy vonzerőt jelent a mai elfoglalt VPN-felhasználók számára, akik nem maradnak egyetlen oldalon néhány másodpercnél tovább, ha nem tetszik nekik, és elfordulnak a hosszú formáktól. Bármely alkalmazás, amely túl sok személyes adatot kér, a vörös izzóra világít a fejükben.

Az adakozó  

Az IPVanish akár meglephet is! Ha elég szerencsés a regisztráció során, az IPVanish esetleg csak egy extra kedvezményt nyújt Önnek, amint az az alábbi képen látható.

Kísérje figyelemmel a weboldalt a lenyűgözőbb kedvezményekről, és soha nem tudhatja, valószínűleg egy élvezetre vágyik!

A cseresznye a tetején!

Az IPVanish előfizetéses nyertes tényezője az a tény, hogy az IPVanish nagyon hosszú időn át átalakította az összes, a weboldalon elérhető eszköz beépítését az Android felhasználók számára. Ennek köszönhetően számos felhasználó válthat a laptopok és az asztali számítógépek között a személyes telefonjaira, ennek az alkalmazásnak köszönhetően. 

Nem titok, hogy az Android felhasználók gyakran elmaradtak a felhasználói élmény és a sok alkalmazás által végzett frissítések szempontjából. A fejlesztők vonakodnak befektetni a frissített Android-alkalmazásokba, mivel az Android több verziója létezik, és fogyasztóik többsége Apple felhasználók lehet.

Az IPVanish büszke arra, hogy könnyedén hozzáférhet a különféle funkciókhoz, például az összes tevékenység leállításához használt kill kapcsolóhoz és a mobiltelefonokon végzett sebességmérési intézkedésekhez. A zökkenőmentes futás a különböző eszközökön döntő lehet az IPVanish felülvizsgálatában. Mivel minden operációs rendszer felhasználói igényeivel foglalkoznak, nehéz nem odaítélni őket. 

Kölcsönhatás a védő alkotóival

A LiveChat mindig is erőssége volt, de ismeretlen okok miatt most nem érhető el. A szokásos jegyrendszert beépítették a „Támogatás” részbe, és a felhasználók számára a nap 24 órájában elérhető. 

Az ügyfélszolgálat megváltoztathatja vagy megtörheti a márkákat. Az egyik fő ok, amiért az IPVanish VPN véleménye nagyrészt pozitív, az az, hogy időt és energiát fordítanak a Live Chat szolgáltatásba. Szakképzett szakemberekből álló dedikált csapatuk van, akik gyorsan azonosítják és megoldják a kérdéseket. Ez különösen akkor hasznos, ha meg kell találnia egy speciális VPN-kiszolgálót egy olyan streaming szolgáltatáshoz, mint a Netflix. Ez egy kicsit trükkös üzlet, mivel a népszerű VPN-szolgáltatók, például az IPVanish, néhány szerverét feketelistán szerepeltetik ezek az alkalmazások, amelyek lehetővé teszik a földrajzilag korlátozott tartalmak illegális elérését. Egyedül nem tudja kezelni az ilyen dolgokat, ezért szükség van egy kicsit gyümölcsöző kapcsolatba a VPN-szolgáltatóval.

Ennek ellenére a súgó részében található bonyolult részletességű és fotóképes áttekintés elégségesnek bizonyul, mivel lefedi az összes szempontot, a VPN szükségességétől kezdve egészen az utolsó bitig, amikor egy működő VPN zökkenőmentesen fut bármilyen eszközön, amely rendelkezik.

A nyomon követhetetlen!

Ki nem szeretne húzni egy kaszkadust, hogy a láthatatlanság köpenye alatt maradjon, ameddig csak lehetséges? Senkinek nem tetszik a varázsa. Az IPVanish itt visel páncélszerű védelmet! Automatikus IP-frissítési opcióval rendelkezik, amely 45 percenként egyszer új IP-címet oszt ki.

A folyamat még jobbá tétele érdekében az IP-cím cseréje előtt automatikusan elindítja a kill-kapcsolót, így a felügyeleti ügynökségek nyomkövető eszközei haszontalanná válnak, mivel gyakorlatilag lehetetlen követni Önt több és különböző IP-n..

Az új álom, amelyet kizárólag az IPVanish nyújtott a legolcsóbb áron, IP-kerékpározásként ismert. Ez önmagában megérdemli, hogy az IPVanish elérje a csúcsot!

Gyűlölet vagy szerelem

Összerakva az IPVanish-et nehéz legyőzni. Megfelelő és előnyben részesített HD streaming és torrenting a hatékony sebességű kézbesítés, valamint a felhasználók anonimitásának tartása miatt, nincs egyetlen olyan ütem, amelyet az IPVanish elmulasztott volna.

Hasonlítsa össze az IPVanish-t más VPN-ekkel ezzel a könnyen használható VPN összehasonlító eszköz!

Tökéletesen adaptálva ahhoz, hogy ügyfelei 45 percenként forogjanak és forogjanak a világ tengelyén, lehetetlen feladat, amelynek elérése évekbe telt. Ezért az IPVanish VPN valóban megérdemli a megtiszteltetést, hogy minden idők legnépszerűbb VPN-jei közé tartozik. Ez is nagyon kedvelte 

Figyelembe véve a különféle platformok felhasználói véleményeit is, mindenképpen számít az előfizetők szavazata. Ezért az IPVanish szereti a hatékony teljesítményét. Továbbá, ha Ön gyakori látogató a weboldalunkon, akkor tudhatja, hogy az IPVanish a VPN-ekkel kapcsolatos 3 legfontosabb ajánlásaink között szerepel, és ez az IPVanish áttekintés magyarázza.

Következtetés

Reméljük, hogy ez mélyreható IPVanish Review megmutatta, mi teszi a VPN-szoftvereiket külön a versenytől, és most segít meghatározni, hogy a megfelelő termék az Ön igényeinek. Nem sejtés, hanem valóság mondani IPVanish következetesen jól teljesítettek teszteinkben, valamint a harmadik féltől származó laboratóriumok által végzett tesztekben. Lehet, hogy nagyon kevés kiskapu van az Android alkalmazásban, például az egyszeri leválasztás a kanadai szervernél, de megpróbáljuk még egyszer megvizsgálni, hogy a probléma ideiglenes vagy tartós-e. Összességében az IPVanish túlsúlyban áll tőlünk, és nem fogja megbánni, hogy megvásárolta, de a legrosszabb esetben, ha sajnálod, 7 napon belül egyszerűen igényelheti a visszatérítést. Tehát mindenki számára hasznos helyzet!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments