HideMyAss áttekintés 2019 – Jól rejtett a segged?

[ware_item id=33][/ware_item]

hma webhely képernyőképe

Az Egyesült Királyságban található HideMyAss az egyik leginkább használt VPN az egész világon. Népszerűségének titkainak megérintése érdekében mélyrehatóan megvizsgáltuk az általa nyújtott szolgáltatások minőségét. Mi teszi világszerte ilyen vonzóvá és hogyan lehet a leginkább említett VPN-kben? Tudja meg az összes lédús techtalkot, ha folytatja ezt az áttekintést.


Árképzési tervek

A legfontosabb tényező, amiben valamennyien kíváncsi, az, hogy megéri-e ez a VPN-én az én dollárt? Nos, bemutatjuk nekik a csomagjaikat, így maguk megítélhetik őket.

hidemyass árképzés

A HMA havi csomagja elég sokat igényel, de az éves csomag megfelel az iparág átlagának. Figyelembe véve az általa kínált technológiai tulajdonságokat, az éves terv semmi más versenytársaihoz képest.

Tudta, hogy a HMA rendelkezik a leggyakoribb akciós ajánlatokkal? A fent említettek általános ügyleteik, de ha sikerül előfizetni, amikor a HMA kedvező hangulatban van az év nagy napjainak körül, akkor akár 50% -ot is kaphat! Tehát tanácsunk az, hogy haladjunk egy tervvel, amikor az ünnepi napokon szinte mindent elképesztő kedvezménnyel hozunk.

Mit nyújt Önnek a HMA??

A HMA éppen egy jelentős változáson ment keresztül. A HMA alatt működő társaságot, a Privax Kft-t, az AVG Technologies vásárolta meg 2015-ben. A tulajdonosi fa elforgatása érdekében a Privax éppen megszerezte a híres Avast társaságot, amely arra vezette a HMA-t, hogy újabb tulajdonosváltásra kerüljön..

Ennek ellenére hozzáférést kapott 200 millió aktív felhasználó biztonsági szoftverhez, amely jelentős frissítés. Az egyetlen tény, ami az embereket kissé megvillanja, az az, hogy az Egyesült Királyságban található, amely lehetővé teszi számukra a naplók vezetését a brit kormányzati kommunikációs központ felügyelete mellett..

Hol található a HMA?

Itt van egy olyan klincher, amely mindenkit arra késztet, hogy megismerje a HideMyAss szoftvert, és ez az egész világon működő szerverelosztása.

elrejteni a seggszervereimet

940+ szerver, 120 000 IP-cím 350+ területen, ki tudna ellenállni az ilyen kísértésnek? Az Önök széles skálájával választhatja, hogy virtuálisan átugorja a városokat, országokat és akár a földrészeket is!

HideMyAss áttekintés 2019 - Jól rejtett a segged?

Az Európában és Észak-Amerikában található nagyszámú szervernek köszönhetően bárki a világ minden tájáról hozzáférhet a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz a HMA révén.

Figyelembe véve azt a tényt, hogy a HideMyAss minden platformon elérhető, ideértve az iOS-t, az Androidot és a Windows-ot is, a csalódás az, hogy a HMA előfizetésenként csak két egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé. Itt verik meg más versenytársak, például az ExpressVPN és az IPVanish, amelyek lehetővé teszik legalább 3 egyidejű kapcsolatot.

Mi a helyzet az adatvédelmi aggodalmaiddal??

A HMA nagy hátránya, hogy Egyesült Királyságban tartózkodik. Ez a legfontosabb bezárás nélküli kulcs, mivel a GCHQ és az NSA típusú megfigyelések alá tartozik, amely valóban nem ad teljes átláthatóságot. Helyzete miatt a HMA-nak ugyanazokat az irányelveket kell alkalmaznia az adatok tárolására, mint az összes többi céget.

Annak ellenére, hogy a HMA elég hangosan határozza meg, hogy nem tart naplókat, ez nem teljesen igaz, hacsak nem hagyja abba a kapcsolat és a leválasztás állapotának, a használat időtartamának, a felhasznált sávszélességnek stb. Számítását, ami valójában a „naplók” része.

Tegyük fel, hogy ha kevésbé halakhoz érkezik, mint például a földrajzilag korlátozott webhelyen, például a Spotify-ban, a Netflix-ben és más, akkor ez teljes nyertes helyzet, ha nem tesz valami illegálist..

Annak ellenére, hogy a HMA tesztelése során nem történt probléma a kínzó, szomorúan illegális cselekvés során, voltak olyan esetek, amikor a HMA használata során DMCA-értesítéseket küldtek..

A weboldal

Úgy döntöttünk, hogy a HMA webhelyét áthelyezzük kritikus elemzőink megfigyelésein. Valószínűtlen, hogy ez megtörténik, a HMA-nak sikerült bejelölnie a vágyakozók és nem kellett volna -ek részletes ellenőrzőlistáját.

Kedves színkombinációjával és az egyszerűen használható felhasználói felülettel könnyedén megragadja minden felhasználó gondolatait. Részletes „Hogyan működik a VPN?” Szakasz bonyolult és technikai előírásokat, valamint a VPN elméletét tartalmazza. A több millió felhasználó szívének további megnyerése érdekében több nyelven érkezik, és az anyanyelvén mindenki számára elérhető.

Vevőszolgálat

Ha nem tartja örömmel ügyfeleit, elveszíti őket, és a HMA pontosan tudja, hogyan kellene kedvük őket. Az e-mailek, blogok, közösségfejlesztési és útmutatási szolgáltatások, a HideMyAss támogatási rendszer és a LiveChat opciók segítségével, amelyek mind platformon elérhetők, a HMA szerepelt, hogy tetszik.

Hoppá! E-mail válaszadási arány

Tehát nem kétséges, hogy a HMA legjobban értékeli ügyfeleit. Ez nem igaz azzal a ténnyel, hogy lassan reagálnak a levélben tett kérdésekre. Az e-mailes szolgáltatás elérhető a HideMyAss terméktámogatási oldalon, rendkívüli egyszerűséggel, amely megköveteli az űrlap kitöltését és a probléma jellegének megadását..

De az idő késleltetését mindig a részletes válasz cseréli le, mivel ez megoldja az összes problémát, tehát nem igazán ütköző.

Annak érdekében, hogy a nyilvánosság szem előtt tartása mellett maradjon, a HideMyAss nem maradt el a közösségi média versenyének mögött. A Facebook, a Twitter és a Google Plus teljes mértékben aktív profiljaival nem talál egyetlen kétséget a hozzáférhetőségükben és népszerűségükben.

Hol szerezze be az alkalmazást?

Az Apple Store-ban és a Google Playen könnyen elérhető alkalmazásoknak köszönhetően nincs megkülönböztetés az iOS és az Android felhasználók számára nyújtott szolgáltatások között. Az ésszerű méretű alkalmazásokat könnyű letölteni, és a telepítés minden lépésében nyújtott segítséggel a HideMyAss készen áll a használatra. A funkciók, a szolgáltatások és a kialakítás meglehetõsen megegyeznek az iOS és az Android rendszeren.

További HideMyAss súgó / szolgáltatások

Mi ösztönözheti egy embert arra, hogy rákattintson bármely VPN “Feliratkozás” gombjára? Valójában nagyon vonzó előnyökkel / alapokkal lehet dönteni, amelyeket a VPN-k időnként kínálnak. A HideMyAss a webhelyein kissé többet kínál, mint a többi, ami ad némi előnyt. Mindazonáltal az alábbiak nem az elsődleges oka annak, hogy feliratkozott felhasználókat.

Mi ingyen? MEGHATALMAZOTT!


A HideMyAss kezdeti népszerűségi tényezője az a webhely volt, amely ingyenes proxy szolgáltatást kínál. Ez megszerezte a HMA-nak a szükséges hírnevet az iskolai, főiskolai és egyetemi hallgatók számára, ami elősegítette számukra a Facebook elérését azokban az időkben, amikor az iskolai órákban nem volt lehetőség behatolni a virtuális társadalmi életbe..
Ezenkívül általában költségmentesen szolgálja az embereket, ami valóban nyereséggel jár a HMA számára néhány ingyenes pontért. Ennek a szolgáltatásnak köszönhetően bármilyen, a földrajzilag korlátozott webhelyhez hozzáférhet, amelyet választ, és amely a saját akarata gyakorlásának szabadsága.

Hogyan szó szerint rejtik el téged?

Névtelen e-mail szolgáltatás

Most az e-mail azonosítók kötelezőek, ha valami jó szolgáltatást igénybe akar venni. Ha arra törekszik, hogy letörölje az adott szolgáltatáshasználat nyomát, a HMA megkapta a hátát azáltal, hogy Anon e-mail szolgáltatást nyújtott a weboldalán, amely határozottan a saját rejtelmeinek alapvető gyökere..

Névtelen hivatkozás

Mindannyiunknak vannak titkos rajongói vagy titkos ellenségei az interneten. Vannak olyanok, akiknek biztosak vagyunk abban, hogy soha nem fogják megismerni, hogy vannak erős érzéseid. Bizalmasnak tűnik az a kilátás, hogy elrejtse személyazonosságát, de a HMA számára nem! Megértik, hogy a felhasználóknak erre szükségük van, tehát egy divatos funkciója az, hogy elrejti a forgalmi azonosítót, még akkor is, ha megosztják a saját webhelyükre mutató linkeket..

Playstore alkalmazás link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hidemyass.hidemyassprovpn&hl = hu

iTunes App letöltési link: https://itunes.apple.com/us/app/hma-hotspot-vpn-proxy/id675102189?mt=8

Regisztráció?

Hogy megnézhessük a regisztráció folyamatának megvalósíthatóságát, csináltunk egy fiókot, és ez nem teheti meg nekünk könnyebbé ezt..

Egy egyszerű űrlap segítségével, amely minimális személyes adatokat igényel, létrejön a saját személyes fiókja! Ezután a különböző csomagok megtekintéséhez vezet az időben történő előfizetéshez, majd különböző fizetési módok követik.

Ingyenes próbaverzió

A HMA itt nem biztos, hogy senkit boldoggá tesz. A szolgálatot első kézből kell megtapasztalnia annak érdekében, hogy megnyugodjon a pénz jó felhasználása. De a HMA nem nyújt ingyenes próba-időszakot.
Ennek kiegészítésére 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, és más webes szolgáltatásokkal együtt.

Mi a végső ítélet?

Loved:

  • Legegyszerűbb és felhasználóbarát alkalmazások és webhelyek
  • További INGYENES szolgáltatások
  • Egyszerű telepítés és védelem alatt áll.
  • Minimális személyes információ, azaz e-mail szükséges
  • Megfizethető tervek

Nem igazán tudom eldönteni:

  • A védelem szintje
  • Az alkalmazások nem tartalmaztak bizonyos védelmi funkciókat

Teljesen utálom:

  • A székhelye az Egyesült Királyságban
  • Nincs jó adatvédelmi előzményei

Azok számára, akik védettségük érdekében a VPN-t a VPN-hez helyezték, ne menjenek a HMA-hoz. Az általános felhasználók számára ez nagyjából mindenkinek előnyös, mivel a telepítéshez nem szükséges sok technikai információ.

Ezzel azt a következtetést vonjuk le, hogy fontolóra kell venni más lehetőségeket is, ha az ember abszolút aggodalma az, hogy szó szerint elrejti magát.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments