Hide.me VPN áttekintés

[ware_item id=33][/ware_item]

A VPN napjaink digitális életének elsődleges szükségessé vált. Fontosnak tarthatja, mint a víz, a menedék és az élelmiszerek a mindennapi életben. A tányéron elérhető sokféle lehetőség miatt nehéz kiválasztani a legjobbat, amely megfelel minden igényének. Ma áttekintjük olvasói számára a jól ismert és elismert hide.me VPN-t. Feliratkoztunk az ingyenes VPN-re, valamint a prémium tervre, hogy ellenőrizzük az összes szolgáltatást és teszteljük szolgáltatásaikat. Tehát kezdjük:


A Hide.me VPN bemutatása

A hide.me VPN tulajdonosa az eVenture Ltd - egy malajziai informatikai társaság. A terméket 2011-ben hivatalosan indították korlátozott számú kiszolgálóval, amelyek most már több mint 100 szerverre nőttek 29 országban. A csapat a hide.me munkáján dolgozik. A VPN rendkívül versenyképes, és évtizedek óta szolgálja az informatikai ágazatokat. A hide.me VPN elképzelése a teljes adatvédelem és szűk biztonság biztosítása anélkül, hogy a felhasználó internetes sebessége veszélybe kerülne.

hide.me webhely

Tucatnyi igény és ígéret található a hide.me webhelyén, de teljesítik-e? Vessen egy pillantást a hide.me VPN részletes áttekintésére, ahol végigmegyünk minden egyes sarkon és rekeszben, hogy megtudja a JÓ és a BAD ezt a VPN szolgáltatást.

A hide.me VPN szolgáltatás különleges tulajdonságai

 1. Nagyon testreszabott árazási tervek

A hide.me VPN-en pontosan azt kapja, amit szeretne. Minden igényt kielégítően testreszabott árazási tervvel rendelkeznek. Ha megszakad, és nem engedheti meg magának, hogy megvásárolja az előfizetést, feliratkozhat a fermium tervre Windows, Mac, iOS és Android rendszeren. Ha csak a VPN-re van szüksége az online biztonsághoz, és nem akarja a sávszélesség nagy részét felhasználni, és nem akar külön fizetni, akkor feliratkozhat a Plusz tervre.

hide.me árazás

Ha film szerelmese vagy, és sokat tölt le és streaming minden nap, és korlátlan sávszélességet akar, akkor feliratkozhatsz a Premium Plan programra. Hasonlóképpen, ha csak a mobilhasználattal rendelkezik, és nem akar extra pénzt fizetni az Asztalért, akkor előfizethet mobiltervekre.

 • Ingyenes terv (minden korlátozott platformon)
 • Plusz terv (75 GB-os adatátvitel és egyidejű bejelentkezés esetén)
 • Prémium csomag (Korlátlan adatátvitel és öt egyidejű bejelentkezés)
 • Mobil csomag (csak iPhone, iPad és Android esetén)

Minden terv előfizethető egy hónapra, 6 hónapra és 12 hónapra.

Nézze meg a 6 hónapos legjobb terveket: Olcsó VPN-lista

Összehasonlítva a piaci átlagos havi árakkal, a hide.me VPN előfizetései meglehetősen drágák.

Q) Mi a helyzet a pénz-visszafizetési garanciával??

hide.me A VPN 14 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál minden árképzési tervvel, amely szolgáltatásai egy másik pozitív tulajdonsága. A hide.me visszatérítési politikájukhoz a VPN kijelentette:

Olvassa el még: Legjobb VPN-k pénzvisszafizetési garanciával

„Ha nem elégedett VPN-szolgáltatásainkkal, és e-mailben írásban értesíti nekünk a szerződés első 14 napjában, hogy felmondja, akkor a szerződés összegének 100% -os visszatérítését kapja a sávszélesség esetén. a felhasználás nem haladhatja meg az 500 MB-ot. Ha a visszatérítés esedékessé válik, e-mailben értesítjük; a visszatérítés megszerzése a használt fizetési formától függően akár 10 napot is igénybe vehet a szerződés lemondása után. Ha tíz napon belül nem kapott megtérítést, kérjük, értesítse velünk a kapcsolatfelvételi űrlapot. Ingyenes tervünk teljesen ingyenes, és nem automatikusan megújul. ”

Hasonlítsa össze a Hide.me VPN-t az Más VPN-szolgáltatásokkal az Összehasonlító eszköz segítségével

Q) Hogyan lehet feliratkozni a hide.me ingyenes VPN-csomagjára?

Az ingyenes előfizetéshez felkeresheti a hide.me webhelyét a www.hide.me/en, vagy letöltheti az alkalmazást közvetlenül a Google Play Áruházból és az iTunes Store-ból, és feliratkozhat az ingyenes csomagra. A Free Plan előfizetéséhez csak az e-mail azonosítóra lesz szüksége.

 1. Globális VPN-hálózat

hide.me A VPN 29 országban kibővítette VPN hálózatát hat kontinensen 100+ VPN szerverrel. Ilyen megbízható névvel az iparágban a hide.me VPN messze nem áll versenyben a fő versenytársakkal a VPN-kiszolgálók száma és a helyek tekintetében.

a hide.me összes szervere Ez a VPN szolgáltatás egyik hátránya. Ugyanakkor az összes helyet, amelyet a hide.me globális hálózatához hozzáadnak, a műszaki csapata gondosan választja ki a felhasználók igényei alapján. A hide.me fenntartja a saját tulajdonú VPN-hálózatot, harmadik fél beavatkozása nélkül.

K) Vajon minden hide.me VPN szerver támogatja a P2P-t?

A hide.me webhelye szerint a legtöbb szerverükön támogatják a P2P-t. Ez azt jelenti, hogy a P2P nem támogatott minden szerverén. Csatlakoztunk a néhány legjobb P2P szerverhez, és a sebesség félelmetes volt.

 1. Könnyen használható VPN alkalmazások és telepítési útmutatók

hide.me A VPN ingyenes VPN-alkalmazásokat kínál a legtöbb platformon, beleértve a Windows, a Windows 10, a Windows Mobile, a Windows Surface, a Mac, az iOS és az Android rendszert. Töltse le az alkalmazást mindössze 60 másodperc alatt, minden gond nélkül. Egyszerűen lépjen a hide.me webhelyére, kattintson a „Letöltés” ​​opcióra, és telepítse a kívánt alkalmazást. IOS és Mac esetén letöltheti az alkalmazást az iTunesból és az Androidról; letöltheti az alkalmazást a Google Play Áruházból.

a hide.me támogatott eszköz és annak áttekintéseA legjobb az, ha minden VPN alkalmazás élettartama alatt ingyenes VPN szolgáltatással rendelkezik. Közvetlenül letöltheti az alkalmazást, és feliratkozhat az ingyenes tervre, amely életre kiterjeszthető. Az ingyenes terv korlátozott sávszélességgel és 3 helyszínnel érkezik, beleértve Szingapúrot, Hollandiát és Kanadát. A hide.me VPN-alkalmazásának néhány legizgalmasabb funkciója a következő:

 • Auto-Connect
 • Auto-Reconnect
 • Automatikus szerverválasztás
 • Kill Switch (csak Windows és Mac)
 • IP szivárgás elleni védelem
 • DNS szivárgásvédelem

4. Adatvédelem és biztonság, melyet a hide.me VPN kínál

Van egy dolog, amelyről a hide.me VPN híres, és ez a szolgáltatásai által kínált adatvédelem és biztonság. A 256 bites titkosítással és a PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN, IKEv1, IKEv2 és Softether protokolltartományokkal a hide.me törhetetlen biztonságot nyújt..

Leon Juranic, a Defense Code Ltd biztonsági szakértője a hide.me VPN-t tanúsította az egyik legbiztonságosabb és naplómentes VPN-szolgáltatásként. Ez azt jelenti, hogy a hide.me állításai a Zero Log Policy vonatkozásában kissé helytállóak.

hide.me funkciók

„Komolyan gondolkodunk ettől: nem tárolunk naplót az online tevékenységeidről. A naplók könnyen összekapcsolhatják a műveleteket Önnel, és néhány VPN-szolgáltató ezeket átadja a törvényhozóknak, amikor erre utasítják. Nem tudjuk, mivel nincsen ilyen. Egyszerű." [Adatvédelmi irányelvek]

A hide.me nemrégiben átláthatósági jelentést tett közzé az ügyfelektől információkat igénylő hatóságoktól kapott kérésekről. Mivel a hide.me a Szolgáltatási feltételekben és az Adatvédelmi Szabályzatban egyértelműen kijelentette, hogy nem vezetnek naplót, nem tudnak ilyen információkat megadni a hatóságoknak. Malajziai létezésüknek köszönhetően kívül esnek mind az EU, mind az Egyesült Államok joghatóságain. hide.me VPN azt állítja, hogy ha kell, akkor megváltoztatják a helyét, valószínűtlen körülmények között erre kényszerítve

5. Vevőszolgálat

A műszaki ügyfélszolgálat fontos tényező olyan termékek esetében, mint a VPN. hide.me VPN 24/7 élő chat-támogatást kínál, jegyek támogatási rendszerével, e-mailekkel és közösségi média platformokkal. Nyithat jegyet, vagy e-mailt küldhet a következő lekérdezé[email protected] VPN címre, ha technikai segítségre van szükség. De a kommunikáció legkényelmesebb és leggyorsabb módja az élő csevegés támogatása.

Vevőszolgálat

Kipróbáltuk az ügyfélszolgálatot, és valóban lenyűgözőnek találtuk. Az összes műszaki képviselő jól képzett és pontos információkat szolgáltat.

6. Egyidejű bejelentkezés

A hide.me prémium csomagjával öt multi-bejelentkezést kap, ami azt jelenti, hogy ugyanazt a fiókot egyszerre öt eszközön is használhatja. Az eszközök kiválasztásával kapcsolatban nem adtak világos utasításokat. Ellenőriznie kell a hide.me ügyfélszolgálat segítségével, ha ugyanazon a platformon mind az öt fiókot engedélyezi, mint például az iPhone, Android telefon vagy a Windows asztal mind az öt fiókját. Lehet, hogy a hide.me ugyanazt a gyakorlatot gyakorolja, mint a többi VPN szolgáltató, és korlátozza a hasonló platform számát egyre.

A szerkesztő gondolatai:

 • A szolgáltatások áttekintése, a szerverek tesztelése és a szolgáltatás különböző platformon történő elemzése után a következő következtetésre jutottunk:
 • hide.me A VPN nem biztos a leggyorsabb, de a sebesség szempontjából az egyik legjobb VPN szolgáltató. Ez nem pusztítja el az internet sebességét, még akkor sem, ha csatlakozik a legbiztonságosabb protokollokhoz.
 • hide.me VPN az egyik legbiztonságosabb VPN szolgáltatás napló nélküli házirenddel, de a házirend csak a tevékenységi naplókra vonatkozik..
 • A hide.me ingyenes VPN az iparág egyik legjobb VPN szolgáltatása a fermium tervben kínált szolgáltatások szempontjából.
 • hide.me A VPN az IP szivárgás elleni védelmet és a DNS lean védelmet kínál minden tervhez.
 • A földrajzi kiterjedés szempontjából a hide.me VPN messze elmarad a fő versenytársaitól. Folyamatosan új helyszíneket kell hozzáadniuk a hálózathoz.
 • A P2P esetében a hide.me VPN nagyon ajánlott.
 • A hide.me árazása minden terv magasabb oldalán van.
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments