GOOSE VPN áttekintés 2019 – A Goose VPN a legegyszerűbben használható VPN?

[ware_item id=33][/ware_item]

Használ néha nyilvános Wi-Fi-t? És ha igen, akkor tisztában van-e a nyilvános Wi-Fi-hez való bejelentkezéskor vállalt kockázatokkal? Csökkentse a kockázatokat a VPN használatával! Ebben az áttekintésben megtudhatja, hogy mik lehetnek a GOOSE VPN előnyei. Könnyen kezelhető és megfizethető biztonság!


A hír nagyon sokat foglalkozott a számítógépes bűnözéssel. Az emberek egyre inkább aggódnak az online adatvédelem miatt, amelyet úgy tűnik, hogy egyre inkább megsértnek. Ha VPN nélkül használja az internetet, az adatok nem biztonságosak. Harmadik felek bármilyen online lépést megnézhetnek, szó szerint, akár még! Az Ön IP-címe ki vannak téve, amely felfedi a tartózkodási helyét. A hackerek behatolhatnak az eszközök kamerájába. A VPN biztosítja az online tevékenységeket.

válassza a goosevpn lehetőséget

A VPN nélküli online szörfözés másik hátránya, hogy nem fog hozzáférni az internethez. Külföldön tartózkodásakor a földrajzi akadályok megakadályozzák, hogy olyan szolgáltatásokat használjon, amelyeket általában otthon használ. A VPN fedezi.

Miért használjon VPN-t??

A biztonságos és korlátlan online szörfözés megoldása a VPN. A VPN egy virtuális magánhálózat. A VPN lehetővé teszi az információk titkosított alagúton történő továbbítását. Az információ titkosítva van az eszközök és a hálózat között. Ily módon az Ön adatai védettek és biztonságosak lesznek, és nem lesznek láthatóak hackerek és más szervezetek számára, akik megkísérelnek rád támadni.

Az adatok titkosítása mellett a VPN megváltoztatja az Ön IP-címét. A privát helyét védjük, mivel a látható IP-cím annak a kiszolgálónak a címét fogja elérni, amelyhez csatlakozik. Ez a szerver megad egy helyi IP-címet. Ezért az internet úgy gondolja, hogy bejelentkezett erre a helyi kapcsolatra. Az IP-cím megváltoztatásával nemcsak az Ön biztonsága, hanem névtelensége is garantált lesz.

GOOSE VPN áttekintés 2019 - A Goose VPN a legegyszerűbben használható VPN? GOOSE VPN áttekintés 2019 - A Goose VPN a legegyszerűbben használható VPN?

Virtuális lúd biztonsági őrként

A GOOSE VPN holland VPN szolgáltató. Viszonylag új, de elkötelezett szereplők a piacon. Megvizsgáltuk szolgáltatásaikat, hogy megtudjuk, milyen minőséget kínálnak. Holland szolgáltatóként be kell tartaniuk a személyes adatokra vonatkozó szigorú jogszabályokat. A GOOSE VPN egy szigorúan nem naplózási házirendet kezelő VPN. A személyes adatok és az online tevékenységek nem kerülnek rögzítésre, ezáltal garantálva a korlátlan online biztonságot.

Nem Techie? Ne aggódj!

Általában véve a VPN a legtöbb számára nehéz kérdés. A GOOSE VPN korlátlan online biztonságot akar mindenki számára, függetlenül attól, hogy milyen tapasztalattal rendelkezik a VPN-ekkel. Ők egyszerűnek tartották. Könnyen telepíthető és könnyen használható. Ezért inkább rajongókról, mint ügyfelekről beszélnek. Kicsit külön személyes figyelemmel vagy egy egyszerű mozdulattal meg akarják változtatni.

További előnye, hogy a GOOSE VPN egyszerű szolgáltatást kínál több nyelven. Az alkalmazást angol, holland vagy német nyelven is telepítheti. A weboldal a VPN-t magyar, holland, angol, német, francia és spanyol nyelven ismerteti. A norvég hamarosan követi. A portált angol és holland nyelven kínálják. Szándékos választás, mivel az emberek nehéznek tarthatják a virtuális magán technikáját. A magyarázat több nyelven kínálva a GOOSE széles nyilvánosságot ér el, amely elmagyarázza VPN-szolgáltatásaik egyszerű használatát.

Ennek a VPN-nek a használatához nem kell „technikusnak” lennie. Három lépésben biztonságosan online.

  • Hozzon létre egy fiókot
  • Töltse le a GOOSE VPN-t
  • Kezdje biztonságosan szörfözni az interneten

Próbavezetéses GOOSE VPN szolgáltatások

Maguk is megtettük ezeket a lépéseket, hogy megnézzük, vajon az alkalmazás valóban olyan érzékelhető - e, mint a GOOSE kijelenti. Meglepődtek a könnyen telepíthető és egyszerű alkalmazás miatt. Valójában nem kell technikának lennie a VPN használatához.

Liba VPN támogató csapat

Még akkor is, ha bizonyos problémákkal szembesül, a GOOSE VPN támogatási csapatának mindig van háta. 24 órán keresztül készen állnak a segítségre. Valami, amit nagyon értékelünk. A GOOSE VPN-hez e-mailt küldve vagy a saját webhelyükön található élő csevegés útján érheti el. Nem csevegni? A GOOSE VPN webhelyen számos gyakran feltett kérdés található. A GYIK-oldal keresősávjában gyorsan megtalálhatja az Ön kérdését. A kérdéseket a különböző kategóriák között is könnyű megtalálni. A megoldás megtalálása előtt nem kell végigfutnia a kérdések végtelen listáján, görgetéssel.

liba vpn felülvizsgálat

Adatvédelem ellenőrzése

Kellemesen meglepettünk, hogy a GOOSE VPN adatvédelmi ellenőrzést kínál. Ezzel a szolgáltatással ellenőrizheti, hogy biztonságos kapcsolatot létesít-e az internettel a GOOSE VPN-en keresztül. Az oldalon láthatja új IP-címét, a szolgáltatót, az Ön által használt szerver országát és városát. Ez az is, ahogyan az internet mostantól lát. Emiatt biztos lehet benne, hogy biztonságos kapcsolatot használ, és a valós helyed már nem látható.

Korlátlan számú eszköz

A GOOSE másik előnye, hogy VPN-jét korlátlan számú eszközön használhatja egyetlen fiókkal. Csak egy díj a könnyen használható VPN-ről laptopján, okostelefonján, munkatelefonján, okos TV-jén stb. A GOOSE VPN támogatja az Androidot, az iOS rendszert, Mac, Microsoft, Linux, útválasztók, KODI és a Chrome.

A GOOSE VPN átfogó műszaki oldala

Annak ellenére, hogy a GOOSE VPN-nek nincs sok kiszolgálója, amellyel kapcsolatba tud lépni, az általuk kínált szerverek hatalmas és kiváló minőségűek. Nem fog észrevenni különbséget a sebességben vagy a minőségben a nyilvános Wi-Fi-be történő bejelentkezés vagy a VPN használata között. Csak a VPN segítségével biztonságosan szörfözhet az interneten. Számos GOOSE VPN szervert teszteltünk, mind a P2P, mind pedig a streaming szervereket. Ezeknek a szervereknek a sebessége meglehetősen lenyűgöző, ami minden bizonnyal hozzáadja a Goose VPN-t a Leggyorsabb VPN-ek. A GOOSE viszonylag új szereplő a piacon. Minden héten új szervereket csatlakoztatnak.

jegyzőkönyvek

Az IKEv2 a standard GOOSE VPN protokoll. Ez a nagysebességű protokoll gyors és biztonságos hozzáférést biztosít az online szörfözéshez. Ez nem az egyetlen választható protokoll. A GOOSE is kínál L2TP / IPSec, PPTP és OpenVPN. Ha szeretné, ingyenesen kipróbálhatja ezen szerverek sebességét. A GOOSE VPN 30 napos ingyenes próbaverziót kínál szolgáltatásainak kipróbálására.

A Kill kapcsoló biztonságot nyújt, még a kapcsolat meghibásodása esetén is!

Az online biztonság és magánélet biztosítása érdekében a GOOSE VPN új funkcióval rendelkezik: A Kill Switch. A Kill Switch használatával mindenkor pozitívan biztosítják online biztonságát és magánéletét. Ha a VPN-kapcsolat valamilyen okból meghiúsul, a GOOSE VPN garantálja, hogy egyetlen adat sem lesz titkosítva az interneten. A Kill Switch lehetőséget az alkalmazás menüjében aktiválhatja preferencia szerint. A Kill Switch még a kapcsolat meghibásodásakor is megvédi az adatokat. Természetesen újra kapcsolódhat a GOOSE VPN-hez, hogy később böngészhesse az internetet.

Korlátlan hozzáférés a globális tartalomhoz

Az online biztonság mellett a GOOSE VPN korlátlan hozzáférést is biztosít a globális tartalomhoz. Nézheti a FIFA Worldcup Online szolgáltatást, vagy streaming tartalmat a világ bármely pontján több olyan kiszolgálón keresztül, amely lehetővé teszi a P2P használatát. Amikor VPN-sel közvetít, globálisan hozzáférhet filmeihez és sorozataihoz. Gondoljon arra, hogy kedvenc sorozatait saját nyelvén nézheti nyaralás vagy üzleti út során!

Hogyan működik? A VPN lehetővé teszi a kiszolgáló kiválasztását, amellyel csatlakozni szeretne. A hálózat, amelybe bejelentkezik, azt gondolja, hogy a kiszolgáló, amelyhez kapcsolódik, az Ön földrajzi helyét jelenti. Ez azt jelenti, hogy külföldön nem csak hozzáférhet kedvenc filmjeihez és sorozataihoz, hanem otthon maradhat az amerikai filmekhez és sorozatokhoz is.

Amikor ellátogat az Egyesült Államokba, más filmek és sorozatok jelennek meg, amikor csatlakozik egy helyi szerverhez. Amerikában a gyűjtemény szélesebb körű, mert a legtöbb film és sorozat ott készül. Emellett a szolgáltatók rendelkeznek a műsorszórás engedélyével.

Világszerte vásárlási lehetőségek

A VPN-rel történő felülbíráló földrajzi akadályok szintén előnyösek a vásárlási lehetőségeken. Ha ismét hagyja, hogy a hálózat VPN-n keresztül kapcsolódik egy helyi kiszolgálóhoz, akkor hozzáférhet a webáruházakhoz, amelyek kedvezményeket kínálnak a helyi vásárlók számára. Ez tonna dollárt, eurót vagy bármely más devizát takaríthat meg, amelyet használni szeretne.

Olvassa el még: A legjobb VPN utazók számára útmutató

Például Thaiföldön a helyi repülőjegyek olcsóbbak. Amikor VPN-t használ, és thai szervert választ, hozzáférhet ezekhez a helyi árakhoz. Bizonyos országok, például Amerika termékei szintén olcsóbbak az amerikaiak számára, mint a nem állampolgárok számára. Ha amerikai szervert használ, úgy tűnik, hogy Amerikában tartózkodik, így profitálhat az amerikai árakból.

Liba VPN árak és csomagok

Ha fontolóra veszi a GOOSE VPN telepítését minden eszközére, akkor bízhat az adatcsomagokban. Ezek a csomagok és az árak:

goosevpn árképzés

  • Korlátlan GOOSE VPN havonta 12,99 euróért
  • Egyéves terv 59,88 euróra évente. Ez az egyéves terv havonta csak 4,99 € -ba kerül.
  • Ha nincs szüksége korlátlan adatokra, akkor 50 GB sávszélességet is kínálnak, havonta csak 2,99 euróért.
  • A GOOSE VPN-előfizetésed bármikor frissíthető, frissíthető vagy visszavonható. Például, ha kiválasztotta az 50 GB-os sávszélességet, és rájött, hogy nem fogja meghaladni a hónap során, bármikor frissítheti korlátlan előfizetésre..

A GOOSE által kínált árakon az egyik legolcsóbb és legkedvezőbb ár olcsó VPN-szolgáltatók a világban. Próbáld ki magad, hasonlítsd össze az árakat, és rájössz, hogy azok a szolgáltatók között szerepelnek, amelyek a legolcsóbb havi díjat kínálják, amit látunk.

Ha nem vagy benne meggyőződve, próbálja ki magát a GOOSE VPN-t a 30 napos ingyenes próbaverzióval. Nincs meglepő, ha feliratkozik előfizetésre!

Összefoglalva az Ön számára

A GOOSE VPN nem csak az egyik legolcsóbb VPN-szolgáltató, amellyel találkoztunk, hanem lehetőséget kínál Önnek, hogy kipróbálhassa 30 napig ingyen! Ha úgy gondolja, hogy van fogás, megtudhatja magát, mielőtt feliratkozna előfizetésre. Úgy gondoljuk, hogy az ingyenes próbaverzió a VPN alkalmazásával együtt az összes eszközön, egy fiókkal, a GOOSE fő előnyei.

Emellett biztos lehetsz benne, hogy „techie” vagytok a VPN használatához. A GOOSE VPN mindenki számára elérhető. Nagyapád, nagymama, apa, anya és barátai számára. A VPN könnyen kezelhető és mindenki számára navigálható. Az ügyfélszolgálat 24 órás, hétre készen áll és képes válaszolni a kérdéseire.

Az extra GOOSE VPN szolgáltatások a naplózás nélküli politika, a Kill Switch és az adatvédelmi ellenőrzés. Ez az ellenőrzés lehetővé teszi, hogy megbizonyosodjon arról, hogy biztonságban van-e az interneten egy másik IP-címmel. A Gyilkos kapcsoló biztosítja az online biztonságot, még akkor is, ha a csatlakozás a helyi szerverhez meghiúsul. A nem naplózás politikájával az Ön adatait nem rögzíti.

A VPN-nek köszönhetően a földrajzi akadályok be vannak tiltva. Hozzáférhet az összes streaming tartalomhoz globálisan. Ennek eredményeként több lehetősége van a streaming szolgáltatásokra és az olcsóbb online vásárlásokra.

Ezen előnyök mellett miért nem próbálja meg a GOOSE VPN-t? Hagyja, hogy meggyőzzék Önt és 30 napig kipróbálhassa szolgáltatásait ingyen !! Mit kell veszítened??

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments