ExpressVPN áttekintés 2019 – A jó, a rossz és az UGLY!

[ware_item id=33][/ware_item]

Míg sok VPN-szolgáltató csak azt állítja, hogy „a Föld leggyorsabb VPN-je”, az ExpressVPN mer felmenni a következő szintre, hogy „garantálja” azt, és jóváhagyja honlapján. Nyilvánvaló, hogy a kudarcos, egy hónapos pénz-visszatérítési garanciájuk alátámasztja követelésüket, míg a többi versenytársnak csak egy hét áll rendelkezésre garanciaidőként. A világ leggyorsabb VPN-je továbbra is alulértékelté válik, amikor szintén alkalmas arra, hogy „legelterjedtebb VPN-nek” hívják, mivel a folyamatosan kihívást jelentő Netflix-szel és szinte bármilyen streaming szolgáltatással együtt működik, amelyet a bolygón megnevezni..


ExpressVPN áttekintés 2019 - A jó, a rossz és az UGLY!

Ebben ExpressVPN áttekintés, lefedjük az összes szükséges funkciót, büntetést és kifogást, amelyeket mindenképpen tudnia kell az ExpressVPN előfizetés megvásárlása előtt. Az Express VPN egy sokoldalú VPN, amely alkalmas azok számára, akik valamivel többet fizethetnek, hogy életüket megkönnyítsék egy olyan VPN-vel, amelynek zökkenőmentes tulajdonságai: szilárd biztonság, kiváló kialakítás, erős teljesítmény és csodálatos ügyfélszolgálat. Kiváló több felhasználós funkciója miatt csomagként szolgálhat családi használatra is. Azok azonban, akik költségvetésük kissé alacsonyak, ha több aggodalomra, nagyobb konfigurációra és kompromisszumra kerülnek a biztonság szempontjából, ez rosszul illik. Ez az áttekintés az ExpressVPN használatának előnyeivel és hátrányaival fog foglalkozni, ahol az utóbbit tűként fogja megtalálni a szénakazalban..

Előnyök

Könnyű indítás

Ez ad valami szárnyat az ExpressVPN-nek. Közvetlenül a regisztráció után telepíthet egy VPN-klienst, ahol az első futtatáskor meg kell adnia az aktivációs kódot. Ez az aktiválási kód minden eszközön egyedi. Így a VPN-ügyfél megtakarítja a bejelentkezés idejét, mivel csak egyedi kódot használ a független felület megnyitásához. Ne felejtse el elküldeni a kapott visszaigazoló e-mailt egy linkkel, amely ezt az egyedi kódot tartalmazza. A telepítés során azt is választhatja, hogy az anonim csatlakozási adatokat nagyobb sebességgel kívánja megosztani a biztonság kompromisszuma nélkül.

az expressvpn használatának megkezdése

Olvassa el még: NordVPN 2019. áttekintés

Egyszerűen jó

Az ExpressVPN alkalmazást egyszerűen a barátságos és intuitív felhasználói felület biztosítására tervezték. A bejelentkezés után mindössze annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy szervert, és a szolgáltatás használatának megkezdéséhez nyomja meg a csatlakozás gombot. Megjelölheti a szervert csillaggal a későbbi gyors hozzáférés érdekében. Az alapvető konfigurációs lehetőségek többi része, például a kívánt protokoll kiválasztása kezelhető az opciók menüben, de ez nem szükséges művelet. Egy ilyen egyszerű felület miatt ez a VPN egyszerűen jó plug-and-play lehetőség minden VPN-igényhez. Ez az oka annak, hogy a kezdő felhasználók, például a gyerekek vagy az idős felhasználók magas színvonalú VPN-t kapnak. Ha bezárni szeretné az alkalmazás grafikus felhasználói felületét, akkor az alkalmazás továbbra is csendesen fut a tálcán, hogy lehetővé tegye a kiszolgálók egyszerű csatlakoztatását vagy leválasztását, és számos lehetőség elérését az ablak megnyitása nélkül..

Több felhasználói funkció

Az ExpressVPN politikájának közelmúltbeli változása miatt az eddiginél magasabb rangot kapott. Több felhasználóval rendelkezik, amely legfeljebb öt felhasználó használja egyszerre a szolgáltatásokat. Ezek a felhasználók hasonló vagy különböző öt eszközt használhatnak a VPN-hez való egyidejű csatlakozáshoz. Például csatlakoztathat hasonló eszközöket, például öt laptopot egyszerre, vagy különféle eszközöket, például egy telefont, táblagépet és egy útválasztót. A hálózati zár minden eszköz számára lehetővé teszi a VPN független és zökkenőmentes használatát.

Az összes ExpressVPN beszámoló a szolgáltatás minőségéről szól, de vessünk egy pillantást arra, hogy ez a szolgáltatás hogyan takarít meg pénzt. A legtöbb embernek nincs elég pénze egy drága VPN-szolgáltatás elköltésére. Nézzünk szembe a tényekkel. Az ExpressVPN magas minősítéssel rendelkezik, de ott nem a legmegfizethetőbb. A fizetésről a másikra kézről szájra élő diákok és munkavállalók visszatörőnek találhatják azt. Nézzünk szembe egy nagyobb ténytel. Noha a szobatársakkal való zavarás időnként zavarhat, a pool-in aranyszínű lehetőséggé válhat az ExpressVPN segítségével. A legnépszerűbb árazási terv (15 hónap) 6,67 dollárba kerül havonta. Egyszerűen ossza meg öt módon, és minden felhasználónak havonta 1,33 dollárt kell köhögnie a legjobb VPN szolgáltatásért! Csábítónak hangzik, nem??

Automatikus funkciók

Alapértelmezés szerint az automatikus protokollválasztás az ExpressVPN egyik legszebb funkciója. Ez általában egy UDP fölötti OpenVPN. Dönthet úgy is, hogy manuálisan csatlakozik az OpenVPN-hez más protokollok, például L2TP / IPSec, PPTP, TDP és SSTP segítségével. Számos biztonsági és megbízhatósági kérdés miatt az OpenVPN-t jobb választási lehetőségnek tekintik. Az automatizált protokoll azonban nem mindig működik jól az Ön számára. Ebben az esetben meg kell találnia az ExpressVPN-től elérhető optimális szerverprotokoll-kombinációt az előfizetés maximális kihasználása érdekében. Hogyan? Nos, amikor bejelentkezik a fiókjába, ki kell választania egy VPN protokollt és egy kiszolgálót abban az országban, amelyben fel kívánja oldani a tartalmat. Keverje össze és illessze össze, hogy felfedezze a webhely tökéletes választását, és jegyezze le legközelebb.

Beágyazott gyilkos kapcsoló

Hogyan lehet elfelejteni megemlíteni a Kill-Switch funkciót egy alapos ExpressVPN áttekintésben? Nos, az alkalmazás egyik legsikeresebb és legújabb frissítése a „Hálózati zár”. Ez a szolgáltatás letiltja az összes internetes forgalmat, amikor a VPN-kapcsolat csökken. Ez a zár hasznos a DNS-szivárgások megakadályozásában, és kill-kapcsolóként működik. Ezenkívül az alkalmazás az összes DNS-kérelmet az IPv4-en keresztül továbbítja, mint a viszonylag bizonytalan IPv6-protokoll. A titkosítási szintek azonban semmiképpen sem tárgyalhatók a kapcsolat felgyorsítása érdekében.

VPN a Wi-Fi útválasztókhoz

Figyelemre méltó, hogy az ExpressVPN nemcsak a mobilokat, laptopokat, asztali számítógépeket, táblagépeket stb. Támogatja egy érzékeny grafikus felhasználói felülettel, hanem firmware-t is kínál néhány népszerű Wi-Fi útválasztó-modell számára. Kétféle módon működik; vagy ingyenesen telepítheti az alkalmazást a kompatibilis routerre, vagy egyszerűen meg is vásárolhat egy útválasztót előre konfigurált ExpressVPN klienssel. Az ExpressVPN nagyon hasznos lehet egy útválasztón, mivel az összes Wi-Fi-hez csatlakoztatott eszközön az internetes forgalom a normál előfizetéses VPN-en keresztül irányul..

Az ügyfelek gondozása iránti igényüknek megfelelően, amint azt számos ExpressVPN vélemény megerősíti, a hivatalos webhelyen részletes útmutatást találhat az útválasztó konfigurálásáról az ExpressVPN számára. Győződjön meg arról, hogy ellenőrizte az útválasztó kompatibilitását az ExpressVPN-rel, mielőtt a firmware-t rávilágítja, különben örökre elronthatja az útválasztót.

Egy másik dolog, hogy az útválasztót csak egy eszköznek tekintik, tehát sok eszközt csatlakoztathat az átengedett sávszélességgel, és még két eszköz marad konfigurálható. Ez egy csodálatos kiskapu az ExpressVPN által biztosított ügyfeleinek, akik maximális pénzt akarnak megtakarítani, miközben prémium biztonságot élveznek. Ideális nagy családok számára, amelyek nem engedhetik meg maguknak a több VPN-előfizetést.

Győződjön meg arról, hogy ellenőrizte az útválasztó kompatibilitását az ExpressVPN-rel, mielőtt a firmware-t rávilágítja, különben örökre elronthatja az útválasztót.

Ön névtelen

Az ExpressVPN webhely új .onion verzióját nemrégiben adták hozzá a Toron névtelen felhasználók szórakoztatásához. Az ExpressVPN ez a szolgáltatás, amely a Bitcoin fizetési elfogadásával párosul, lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy abszolút névtelennek és nyomon követhetetlennek maradjanak anélkül, hogy bármilyen módon kiszivárogtatnák személyazonosságukat vagy helyüket. Teljes átlátható politikájuk van arról, hogy milyen adatokat gyűjtenek és miért, tehát mindig biztos lehet benne, hogy a végükből nincs rejtett biztonsági fenyegetés.

Bővebben: Hogyan lehet Torrentot tenni névtelenül és biztonságosan

Biztonságban vagy

A BestVPNDeals.com webhelyen a felhasználók biztonsága és névtelensége a legmagasabb. Időről időre újraértékeljük, mi vitathatatlanul a piac legfontosabb VPN-szolgáltatásai között, hogy megvizsgáljuk, vajon továbbra is megfelel-e VPN-szakértőink elvárásainak. Az ExpressVPN túlmutat olyan nagy bűnüldöző szervek törvényes határain, mint a GCHQ és az NSA, mivel ez a Brit Virgin-szigetek része. Az alapértelmezett protokoll és az OpenVPN forgalom a 256 bites AES algoritmus segítségével titkosítva van, és ez a következő szintű fogyasztói szintű átviteli biztonsághoz vezet. Ez az alapértelmezett titkosítási szabvány soha nem változik meg, még akkor sem, ha a protokollt meg szeretné változtatni a gyorsabb élmény érdekében. Az ExpressVPN megosztott statikus IP-t ad a felhasználóknak, ami szintén jobb az Ön biztonsága érdekében. Több száz és több ezer felhasználó használja ugyanazt az IP-t, amely biztonságosan névtelenné tesz téged.

Ügyfélszolgálat

Az ilyen egyszerű használat mellett az ExpressVPN a legfontosabb listán marad, azáltal, hogy a lehető legjobb ügyfélszolgálatot kínálja a nap 24 órájában. Bármikor beszélgethet egy tapasztalt, gyors és barátságos képviselővel az élő csevegés támogatásával. Ez nagyon hasznos, ha nem tudja, melyik szerver biztosítja a kívánt eredményt. A legtöbb népszerű VPN-társaság szenved attól, hogy a szervereket a hatóságok feketelistára adják. Képviselőik könnyen megmutathatják, mely szerverek ideálisak a meglátogatni kívánt webhely, az Ön tartózkodási helye és célja alapján. A webhelyen számos útmutatót, hibaelhárítási útmutatót és GYIK-ot is elérhet, útmutatást nyújtó videókkal és cikkekkel, amelyek segítenek élő sportfigyelést és a különféle VPN-protokolltípusok ismeretét..

A weboldal rövid áttekintése

A Netflixing nem nagy üzlet

Igen, természetesen, de csak néhány szerveren. Mivel a Netflix becsapása az egyik legnagyobb kihívás a VPN-világban, ez minden bizonnyal eredmény, mivel az ExpressVPN tesztelése során következetesen működik a Netflix. Nyissa meg az Élő Csevegőt, és közvetlenül kérjen információkat a Netflix-szel tökéletesen működő szerverekről.

Hátrányok és megoldásuk

Szerverek ellenőrzése

A felülvizsgálat addig nem fejeződik be, amíg az összes elfogulatlan tényezőt meg nem tárgyalják, és ugyanez történik ebben az ExpressVPN áttekintésben. Mivel nagyon kritikusnak kellett lennünk a hátrányok kiválasztásában, mivel azok szinte elhanyagolhatóak, ezt a negatívokba helyeztük, bár ehhez csak egy egyszerű lépés szükséges. Ha proxy hibát tapasztal a Netflix elérésekor, lépjen tovább, és vegye fel a kapcsolatot egy élő csevegési támogatással foglalkozó képviselőjével, és kérdezze meg, hogy melyik szerver férhet hozzá a Netflixhez jelenleg. Bizonyos házirendek miatt nem tudjuk felfedni a kiszolgálókat; egy dolog azonban biztos, hogy a kiszolgálók megtalálása egyáltalán nem nehéz a 24/7 támogatási rendszerrel. Miután megtudta, melyik szerver futtatja a legjobban a Netflixet, megjelölheti csillaggal későbbi felhasználás céljából. Ugyanez vonatkozik a BBC iPlayerre és a Hulu-ra, amelyek bizonyos szerverekön keresztül érhetők el a tűzfalak hatékony megkerülése érdekében. Csak egy egyszerre és egyszerre folytatott csevegésre van szüksége a támogatási csoporttal.

Lekapcsolási problémák az Android rendszeren

Az online streaming alkalmazás, a „Hotstar” ellenőrzése közben az ExpressVPN megszakadt, és a streaming földrajzi korlátozások miatt meghiúsult, mivel a Hotstar csak Indiában érhető el..

Ár nem igényel kompromisszumot

Annak ellenére, hogy meglehetősen paradoxnak tűnik, ezt mindazonáltal feltesszük a hátrányok listájára. Legalább megérdemli azonban annak felhívása a kérdésre, hogy az ExpressVPN miért kerül felvételre a magasabb ártartományba. A látszólag magasabb havi 12,95 USD alapár ellenére sok plusz érhető el, amelyeket másoknak nem kell felajánlaniuk. A pénz-visszafizetési garancia itt ismét átruházható. Ráadásul, ha a 15 hónapos előfizetést választja, akkor az ár 6,67 dollárra / hónapra csökken, ami eléggé illeszkedő, de még mindig magasabb, mint sok versenytársnál. Egy másik plusz a hitelkártya, a Bitcoin, a PayPal és más egyéb fizetési csatornák révén történő fizetés elfogadásának rugalmassága. Bármennyire tisztességtelennek is tűnik, a világ a márka imázsát veszi körül. Ez az egyetlen ok, amiért az ExpressVPN többek között a magas árcéduláját mutatta ki. Ne felejtsük el megemlíteni, hogy minden jó dolog ára van.

Tudjon meg többet másról: Olcsó VPN-k

Nincs privát / dedikált IP-cím

Noha az OpenVPN-nek nagyon sok a megosztott IP-vel való ellátása, ez még mindig nem nyújt privát IP-t. Időnként a megosztott IP-t a Netflix könnyen megtörheti, ha helyét és személyazonosságát nyomon követi, ám ez elkerülhető, ha ismer néhány kiszolgálót, és időről időre vált át közöttük.

Az eszközök korlátozása

Amíg öt eszközt használsz, minden jön rózsákban, de nem ez a helyzet, amikor a negyedik eszközt szeretnéd csatlakoztatni. Ha egy másik eszköz csatlakoztatásához mind az öt eszköz csatlakoztatva van, manuálisan kell lecsatlakoznia az egyik eszközről. Ezért ne hagyja az ExpressVPN-t távoli jelenlévő eszközhöz csatlakoztatva, amelyhez nem könnyű hozzáférni, hogy kézzel válassza le. Azonban nem probléma az, ha otthon nyitva hagyja az eszközöket, ahol könnyen lekapcsolhatja. Egy másik megoldás lehet egy útválasztó közvetlen csatlakoztatása az ExpressVPN-hez, így élvezheti a szolgáltatás használatát annyi eszközön, amennyit csak akar..

Következtetés

Az ExpressVPN-t széles körben a VPN-ipar egyik vezető nevének tekintik, és az ExpressVPN áttekintési másodperceinkben is ítélik meg. Csak egy leválasztás történt, miközben az alkalmazást 7 napig következetesen teszteljük, az ExpressVPN összességében könnyű beállítani, zökkenőmentes kapcsolat és jól működik bármilyen célra, akár streaming, blokkolás feloldása, titkosítás, akár anonimitás, mivel elfogadja a bitcoint. Hogyan mondhatjuk? teszteltük a torrent, a netflixelést (több könyvtár Kanada, USA, Egyesült Királyság), közvetítettük a FIFA mérkőzéseket, és normál szörfözést is végeztünk. Azt is adtuk a marketingszakembereknek, és mindegyikük nagyon pozitív volt, amikor véleményt kértünk nekik.

Az ügyfélszolgálat meglehetősen agilis, és további mérföldnyire megteszi a kérdését. De mi teszi őket ilyen jók? Nos, a csapat jól ismeri a termékét, amely megkönnyíti számukra, hogy a felhasználók kérdéseit legkorábban meg tudják oldani. Mindkét alkalmazás (iOS és android) nagyon egyszerűen használható egy laikus ember számára is. Csapatunk megérti azt az akadályt, amellyel egy új felhasználó szembesül az alkalmazás letöltése után, így biztosíthatjuk Önt, hogy ez egy sima, biztonságos folyamat, és a támogatási útmutatók ott lesznek, ha szüksége van rájuk. Nincs olyan csípés, amelyet az ExpressVPN-hez kell tennie, de csak arra az esetre, ha szerencsét akar kipróbálni, megteheti az alkalmazás bal felső részén található hamburgermenübe..

Összegezve

VPN-szakértőink felismerték, hogy az ExpressVPN kissé drágább, mint a piacon elérhető egyéb lehetőségek. Ez a prémium teljesítményt és biztonságot nyújt a dollárért, így zöld jel mindenkinek, aki meg akarja vásárolni. Az ExpressVPN jól működik az összes Fire Tv, Mac, Android, Windows, iOS, Linux, Kodi eszközökkel, és igen, ez is jól játszik az útválasztókkal.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments