A VyprVPN áttekintése 2019. március (Aranybéka)

[ware_item id=33][/ware_item]

A VPN-k forrást jelentenek az összes online tevékenységhez, miközben továbbra is biztonságban vannak a számítógépes bűnözőkkel szemben. Mire számíthat ebben a tech-hozzáértésű korszakban? Az egyik ember itt használja a fejlett technológiát a megfelelő módon, míg a másik csak arra készül, hogy átvegye az irányítást ön felett, és manipulálja annak használatát. Figyelembe véve ezt a problémát, a szoftverfejlesztõknek azt tanácsolják, hogy maradjon egy lépéssel ezen internetes bûnözõk elõtt. A technológiákat, mint például a VPN-ket és a proxy-kat biztonságosan kell használni. Tegyük lehetővé a technológia biztonságos és megalapozott használatát. A számítógépes bűnözőkkel szemben azonban mindig óvatosnak kell lennünk, mindig figyelnek. A VPN az Ön alternatív megmentője, ezért azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek egy nagyszerű VPN kiválasztásában és beruházásában.


Az ajánlott VPN-ek listáján feltétlenül szerepel a VyprVPN. Először röviden összefoglaljuk a VPN-t.

A VyprVPN egy népszerű svájci VPN. Jellemzőit úgy fejlesztették ki, hogy gyors és megbízható élményt nyújtsanak Önnek. A VyprVPN adatvédelmi törvényei elég kedvezőek ahhoz, hogy a felhasználóknak teljes biztonsági csomagot, biztonságos DNS-kiszolgálókat, felhasználóbarát alkalmazásokat és kaméleon protokollt biztosítsanak. Ez a VPN azonban csak a minimális csatlakozási naplót és a kedvezőtlen P2P letöltést mutatta. Ez azonban nem befolyásolja a VyprVPN teljesítményét.

Gondoljunk bele a VyprVPN felülvizsgálatának részleteibe, a VPN szolgáltatás minden egyes elemét megvitatva. Mielőtt elkezdenénk, mérlegeljük azt a tényt, hogy minden szolgáltatásnak megvannak a hátrányai, ezt követi a nagyszerű tulajdonságai. Tehát kezdjük!

szerverek

Az egyik legfontosabb aggály a felhasználók számára a VPN által biztosított kiszolgálók száma és az azok melletti elhelyezkedés. A VyprVPN mintegy 70 országban több mint 700 szervert kínál, ezért átfogó szempontjából meglehetősen megbízható. A kiszolgálói helyek széles skálájával több mint 200 000 IP-címhez férhet hozzá, milyen csodálatos ez? Hiányzik azonban a szolgáltatás, hogy nem csak Afrikában működik.

Kompatibilitás

A kompatibilitási probléma azoknak a felhasználóknak a problémája, akik nagyobb biztonsággal bírnak és minden eszközt biztonságban akarják tartani. A VyprVPN megosztja kompatibilitását a Windows, MAC, iOS, Android, Linux, router, Chromebook és egyéb intelligens TV-kkel. Tehát valószínűleg az összes eszköz csatlakoztatva van egy VPN-hez.

A felhasználók nyugodtan érezhetik magukat ezen eszközök bármelyikének használatakor. Az iOS és az Android eszközök saját, a VyprVPN alkalmazással rendelkeznek, így a felhasználók számára egyszerű a csatlakozás. Időközben a Golden Frog bevezetett egy kézi beállítást más eszközhasználók számára is. Ezeket a funkciókat csak az ügyfél állítja be annak biztosítása érdekében, hogy az Ön adatainak és adatvédelmének beállítása mindig biztonságos legyen.

jegyzőkönyvek

Ha teljesen új vagy a VPN-világban, akkor zavart lehet, amikor olvassa el a műszaki kifejezéseket, például a VyprVPN-véleményekben szereplő protokollokat. Áttekintésként a VPN úgy működik, hogy az összes bejövő és kimenő adatot elviszi, és egy alagúton keresztül egy kóddal biztonságossá teszi. A VPN-protokoll egy kulcs, amely lehetővé teszi ezt a folyamatot, és nem mindegyik végzi ugyanazokat a funkciókat. A VyprVPN a felhasználók számára PPTP, OpenVPN, ISEP, L2TP és Chameleon protokollokat kínál. A legutóbbi, kizárólag a VyprVPN által kifejlesztett és biztosított protokoll mellett az összes többi is szokásos protokoll, amelyet részletesen kutathat. Hasonlítsa össze őket, hogy eldöntse, melyik protokoll felel meg legjobban az Ön céljainak. Ezután egyszerűen összekapcsolja ezt a protokollt egy kiválasztott szerverrel, és biztonságosan és névtelenül barangol az interneten.

A VyprVPN áttekintése 2019. március (Aranybéka)

Adatvédelem és biztonság

Az adatvédelem az egyik fő probléma, legyen az internethasználat vagy a személyes mindennapi részletek. Ezért a legjobban beszélt és keresett dolog. A biztonságtudatos felhasználók számára a magánélet részletei számítanak a legfontosabbnak. A VyprVPN figyelembe veszi az aggodalmat, és hihetetlen adatvédelmi funkciókat kínál a felhasználók számára. Adatok titkosítását biztosítja, 160 bites blowfish az AES-256-CBC és az AES-256-SHA256 formátumban. Ezenkívül 256 bites Max adat titkosítást és 2048 bites Kézfogás titkosítást is kínál. A maximális biztonság érdekében harmadik fél beavatkozását nem engedi meg. Körülbelül 200 000+ egyedi IP-címet kínál a végigvezetéshez. Nem csak, hogy van még más is. A VyprVPN figyelembe veszi, hogy minden eszköze nagy biztonságban van, különösen akkor, ha nem megbízható nyilvános Wi-Fi kapcsolatokat használ..

Travel-barát

A VPN-knek utazási barátnak kell lenniük. Még utazás közben sem akarja elveszíteni a biztonságos internet hozzáférését. Néhány ország nem engedi elérni bizonyos webhelyeket, ahol a VPN jól használható. A VyprVPN biztosítja, hogy minden áron megkapja, amit egy jó VPN-nek megadnia kell. Védi az internethasználatot, és adatát biztonságban tartja a fedélzeten tartózkodása közben. Megszakíthatja a földrajzi korlátozásokat, és mindent megelőzhet. Nézze meg a Golden Frog VPN véleményeit azokról a felhasználókról, akik gyakran utaznak és streaming alkalmazásokat használnak más országokban, miközben a VyprVPN védelem alatt állnak, hogy a részük szempontjából további információkat kapja.

Olvassa el még: A legjobb VPN utazáshoz

Jellemzők

A VPN éles tulajdonságai és teljesítménye miatt jó úton haladhat a piacon.

Az árazási tervek és az árengedmények fontosak, de ugyanolyan fontosak a VPN által lehetővé tett speciális funkciók is. Észre fogja venni, hogy a VyprVPN rövid áttekintése mindig felsorolja a fő funkciókat, és gyakran összehasonlítja azokat a népszerű VPN szolgáltatókéval.

Intelligens gyilkos kapcsoló

A VyprVPN rendelkezik egy Kill-Switch funkcióval, amely megszakítja a kapcsolatot, ha a VPN diszkontálódik. A VyprVPN tartalmaz egy párbeszédpanelt, ahonnan testreszabhatja a Kill-Switch opciókat, az Ön igényei szerint. P2P megosztás, DNS-kiszolgálók és IP-naplók 30 napig. A VyprVPN Chameleon technológiájával legyőzheti a VPN blokkolást.

Kaméleon protokoll

A Chameleon egy új, a Golden Frog által épített protokoll, amely 256 bites titkosított OpenVPN technológián alapul. A kaméleon becsavarja a metaadatokat, ami az adatfelügyelőket küzdi. Segít megkerülni a kormány által bevezetett korlátozásokat. A kaméleon az a protokoll, amely lehetővé teszi az internet elérését akkor is, ha az Ön országában be van tiltva a VPN. Ez a szolgáltatás akkor is hatékony, ha az intranetes hálózatnak van tűzfala, akkor úgy fog megjelenni, mintha normál SSL-t használna. A VyprVPN rendelkezik DNS-szűrő funkcióval az Ön számára. Ez megakadályozza, hogy harmadik felek becsapják az átirányítást a rosszindulatú programok webhelyére.

kapcsolatok

Kapcsolat? Miért csatlakozhat egyszerre csak egy eszközhöz? Nem, a VyprVPN segítségével egyszerre 5 eszközt csatlakoztathat, és minden tevékenységét biztonságban tudja tartani az összes eszközön, egyszerre.

Vannak drága VPN-szolgáltatók, akik többet fizetnek azért, mert előfizetésenként csak 3 eszközt kapcsolnak össze. A VyprVPN jobb ajánlatot kínál alacsonyabb áron. A VyprVPN nyeri ezt a fordulót! Ha családdal él, akkor meg kell osztania az internet-kapcsolatokat és a VPN-előfizetéseket. Nagyon nagy probléma az, ha 5 eszközön egyszerre hozzáfér egy magas színvonalú VPN-hez. Nem kell pénzt költenie több előfizetésre, és új tulajdonosoknak regisztrálnia kell minden új eszközét. Ha egy kollégiumban tartózkodik, és aggódik a hallgatói kölcsönök miatt, megoszthatja egy VyprVPN előfizetését legfeljebb 5 emberrel!

Sávszélesség

A VyprVPN-nek nincs sávszélesség-korlátja. A probléma nélkül annyi információt képes kezelni, amennyit csak akar. A sávszélesség fontos tényező minden olyan felhasználó számára, aki a Torrent segítségével szoftvereket, filmeket, TV-műsorokat, stb. Tölt le. Ez szintén komoly aggodalomra ad okot, amikor filmkedvelő vagy, és online szeretné közvetíteni kedvenc műsorait. A sávszélesség korlátozása olyan, mint halálos ítélet az ilyen felhasználók számára. Jó dolog, hogy a VyprVPN nem akadályozza meg a felhasználókat a maximális sávszélesség elfogyasztásában.

Sebesség és teljesítmény

A VyprVPN sebességéről és teljesítményéről szólva nem kifogásolható, hogy a VPN gyorsan működik és nem fojtja be. Nincs sávszélesség-korlátozással, és korlátlan szolgáltatási csomagok között válthat. Ez minden bizonnyal megkönnyíti az Ön streamingjét. A szokásos video streaming-ekhez a VyprVPN DNS hihetetlenül gyorsan működik, és megtakarítja a felesleges pufferelési időt. Ha azonban annak hátrányairól beszélünk, akkor ellenőriztük, hogy van-e DNS-szivárgás, és ezzel egy kissé csökkent a feltöltési sebesség. Amikor fájlt tölt fel az internetre, ehhez időbe telik.

Vevőszolgálat

Az ügyfélszolgálat kulcsfontosságú, ha a versenytársak előtt szeretne maradni. A VyprVPN célja, hogy kapcsolatban maradjon felhasználóival a szolgáltatások javítása érdekében. Lehetővé teszi, hogy bármikor, bárhol beszélgethessen az ügyfélszolgálattal. Ez biztosítja a Tudásbázis és az F.A.Q szakaszokat az Ön kényelme érdekében. Nincs azonban olyan video oktatóprogram, amely megkímélné a VPN-ek aktiválásának gondját. De a VPN-ek biztonságos aktiválásához bármikor bemutató blogokat találhat.

Ingyenes próbaverziók

A VyprVPN-hez, akárcsak a többi VPNS-hez hasonlóan, a különféle csomagokra eltérő árai vannak az Ön igényei szerint. Éves csomagja körülbelül 5,00 dollárba kerül egy hónapban, az egy hónapos csomag havi ára pedig körülbelül 9,95 dollárba kerül. A házirendek szerint kedvezményeket és különleges ajánlatokat vehet igénybe az éves tervekben. Nincs pénz-visszafizetési garancia. Abban az esetben azonban, ha a VPN szolgáltatást kívánja használni és ellenőrizni kívánja, akkor igénybe veheti az ingyenes próbaverziós ajánlatokat, ha a szolgáltatók ezeket kínálják..

Élvezheted 30 napos VyprVPN annak ellenőrzése, hogy ez jó választás-e az Ön számára. Ez egész hónapot jelent pénz-visszatérítési garanciával!

Olvassa el: Kodi VPN előnyei

fizetési módok

A fizetési mód egy zavaró. Vannak útmutatók arról, hogyan lehet anonim módon fizetni. A bitérmék, az ajándékkártyák és az anonim fizetések manapság népszerű fizetési módok a felhasználók számára. De a VyprVPN sajnos nem engedélyezi a bitérmék és az ilyen fizetési módok használatát. Ehelyett a VyprVPN elfogadja a Master Cards, PayPal, Americam Express és Visa kártyákat. Most, ha adatvédelmi őrült vagy, ezek a módszerek problémát jelentenek majd az Ön számára.

A VyprVPN felülvizsgálatának befejezésekor felesleges lenne azt mondani, hogy ez egy gyors, biztonságos és hatékony VPN, amelyre meg tudod adni a kezét. Bár a VPN ára nem olcsó, de a teljesítménye kérdése nélkül hagyja Önt. A kiszolgálói helyek széles skálája létezik, amely felváltva használható számos IP-címre. Sajnálatos, hogy a szolgáltatás nem érhető el Afrikában. A protokollok, a DNS-kiszolgálók, a korlátlan sávszélesség és sok más szolgáltatás megkönnyítette a VyprVPN számára, hogy helyet szerezzen a VPN-ek keresett listájában. Mivel azonban mindenkinek eltérő preferenciái vannak az internetbiztonságról, a VyprVPN lehet 10 az egyik számára, és fordítva a másik számára. Ennek ellenére mindig megnézheti a 3 napos próbaverziót, és eldöntheti, mennyire valószínű a teljesítménye. Számunkra a VyprVPN érdemes kipróbálni jól felépített funkciói és teljesítménye miatt.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments