A Torguard VPN részletes elemzése – Minden előnye és hátránya megvitatták

[ware_item id=33][/ware_item]

Ebben a technológiavezérelt korszakban a Facebook használatától a YouTube szörfözésig, a webhelyek biztonságától a bankszámlák adatvédelméig minden, az online tevékenységek az erős biztonsági szoftverekre támaszkodnak. Hackerek, lehallgatók és mindenféle számítógépes bűnöző mindig agresszíven aktívak, hogy a kezüket a felhasználó online tevékenységeire vonják.


Ebben az esetben a VPN kétségtelenül hozzáférhető szoftver, különösen azok számára, akik tudatában vannak az online biztonságnak, és azoknak, akik értékelik online adatvédelmüket. Ha elhagyja az naiv embereket, a digitális világ baleseteivel és katasztrófáival ismeretes felhasználók a VPN-ket tekintik online mentõiknek. A VPN-k nem csak megmentnek a számítógépes bűnözőktől, hanem elősegítik a láthatatlanságban maradást is, lehetővé teszik a földrajzi korlátozások megszüntetését, a személyes adatok titkosítását, és segít megszabadulni a figyelő ügynökségektől..

De ehhez útmutató szükséges, például vásárlási útmutató és használati útmutató.

Csakúgy, mint neked nehéz egyeztetni a nyakkendő színét a ruháddal, a VPN kiválasztása és megvásárlása is sokszor nehezebb. Tudnia kell, hogyan és mit kell tenni.

Tól től hatalmas VPN szolgáltatók a helyi VPN-szolgáltatókhoz mindenki azt állítja, hogy a lehető legjobbat kínálja az előfizetésekhez. De ez még nem minden, még több van a függöny mögött, amit meg kell tudni. Annak érdekében, hogy könnyebb legyen az Ön számára, úgy döntöttünk, hogy ma áttekintjük a TorGuard-ot. A TorGuard az átlagon felüli, kiváló minőségű VPN-szolgáltatás, amelyet igénybe vehet. Körülbelül 50 országban van szerver, amely megkönnyíti a felhasználók számára a választást bármelyik alternatíva között. Ez a leginkább elfogadható áron elérhető, és kiváló minőségű funkciókat kínál.

Nézzük be pontosan azt, amit a TorGuard VPN kínál a felhasználók számára.

TorGuard névtelen VPN

A TorGuard az anonim funkciót kínáló pluszpont. Annak célja, hogy teljesítse azt, amit a felhasználók valóban elvárnak egy kiváló minőségű VPN-től. A TorGuard Anonymous VPN-t azoknak a digitális tech-hozzáértésű felhasználóknak kínálják, akik jobban aggódnak az online biztonságuk miatt. A VPN-k nem csak azért vannak, hogy biztonságban maradjanak a képernyő mögött, hanem segíteniük kell a korlátozások áttörésében és a megfigyelők előtt tartózkodásban. A TorGuard névtelen e-mail szolgáltatással is rendelkezik, amely különféle és olcsó csomagokban érhető el. A névtelenség, a VPN-felhasználók egyetlen célja, és a TorGuard a piacon rendelkezik.

TorGuard Anonymous Proxy

A TorGuard Anonymous Proxy kifejezetten a Torrent felhasználók számára készült. Ez a TorGuard által kínált egyik leghatékonyabb és legkeresettebb csomag-terv, amely megkönnyíti a Torrent-felhasználó életét. A TorGuards Anonymous Proxy tervvel a felhasználók több mint 2000 IP-címhez férhetnek hozzá azokban az országokban, ahol a szerver elérhető. Korlátlan sávszélességgel és nulla naplók fenntartásával a TorGuard elérte a helyét a VPN-iparban. Az Anonymous Proxy szerver a P2P megosztását teszi lehetővé a legjobban, és a Torrent felhasználóknak nem szabad kihagyniuk ezt a funkciót. Ezen túlmenően, amikor ipon teszteltem a TorGuard-ot a torrent miatt, kiderült, hogy nincs IP-szivárgás, és a teljesítmény általában jó.

Teljesítmény

Noha sok VPN-szolgáltatót és szervert hirdetnek úgy, mintha ez az egyetlen legjobb dolog a világon, a TorGuard látszólag ezt bizonyítja funkcióival. Ez a legmegfelelőbb azoknak a felhasználóknak, akiknek meggyőződése arról, hogy online név nélkül teljes név nélkül maradnak a képernyő mögött, például a Torrent felhasználók számára. Ezen kívül az anonim proxyszolgáltatást alapvetően a földrajzi korlátozások közötti váltáshoz és a P2P fájlmegosztáshoz használják. Tehát, ha kísértésnek nézte a Netflixet egy olyan régióból, ahol blokkolva van, akkor kikerülhet a szerverek között, majd maratonolhatja kedvenc sorozatának..

szerverek

A kiszolgálók a VPN-felhasználók fő problémája. A TorGuard azonban mintegy 1600+ szervert kínál több mint 50 országban, ide tartozik a Délkelet-Ázsia, Kelet-Ázsia, még Szaúd-Arábia szerverek is. Amikor egy VPN több kiszolgálót kínál, megkönnyíti a felhasználókat a földrajzi korlátozások megkerülésében és a korlátozott területekhez való kapcsolódáshoz azáltal, hogy véletlenszerű IP-címmel elrejti az IP-címüket.

Sebesség

A VPN-kiszolgáló sebessége minden bizonnyal az egyik legfontosabb probléma a felhasználók számára, és a TorGuard ezen a ponton rejlik kitűnően. A TorGuard nemcsak korlátlan sebességet igényel, hanem bizonyítja azt is, amit állít. Azt állítják, hogy a sebesség nagyon gyors, ami magas és középérték közötti, és stabil és állandó. A sávszélességet, a váltást és még a névtelen webmail szolgáltatásokat is teljesen megbízhatónak tekintik a biztonságtudatos felhasználók számára. Vannak hátrányok, amikor vannak profik is. Kipróbáltuk és kiderítettük, hogy egy távoli szerverhez történő csatlakozás lelassítja a sebességet. De jó dolog az, hogy nincs Domain Name System szivárgása, nincs IP szivárgása és nincs WebRTC szivárgása.

Több platformon

VPN-csomag feliratkozásakor várakoznia kell a VPN által kínált eszközkompatibilitással. Természetesen nem használhatja az egyik eszközt, és hagyhatja, hogy a többi körül forog, csak azért, mert nincsenek kompatibilisek a VPN-sel. Tehát egy több eszközhöz tartozó VPN-t kell keresnie.

Egyszerre öt eszközhöz is csatlakozhat, csupán egy TorGuard-fiókkal, a számítógépről az okostelefonokra, minden biztonságban lesz.

TorGuard Androidra

Noha vannak előnyei a TorGuard használatának, mi is találtunk ellent. Igen, a TorGuard android app nem igazán döntött. A különböző felhasználók eltérő tapasztalatokkal szembesültek az alkalmazásban. Az Android felhasználók rámutattak arra, hogy az alkalmazás nem értesíti őket arról, hogy a VPN-kapcsolat leállt, és nem rendelkezik kill-switch funkcióval az alkalmazás számára. Ez az eset megnehezíti a felhasználók számára a titoktartásuk és biztonságuk védelmét. Az alkalmazás egy újabb hibája azonosítja, hogy a felhasználóknak nehézségekbe ütköznek a kívánt szerverhez való kapcsolódás során.

lámpa android

Ha azonban az eszköz nem kompatibilis a kívánt szerverrel, ellenőrizheti az oktatóanyagokat, amelyeket a TorGuard a kézi konfigurálásra kínál. Az oktatóanyagok lépésről lépésre tájékoztatást kapnak arról, hogyan konfigurálhatja a VPN-t a készüléken. Az Ön segítségére a TorGuard saját ügyfél- és technikai támogatással rendelkezik, hogy segítsen minden nehézségben.

jegyzőkönyvek

A TorGuard által kínált és támogatott protokollok az OpenVPN, PPTP, L2TP és SSTP. A TorGuard mindazonáltal nem tart nyilvántartást az online tevékenységeiről, így névtelen maradhat, és bizalmas adatai semmilyen kézben sem maradnak. A szakértők által a legnépszerűbb protokoll az OpenVPN, amelynek célja az adatok maximális adatvédelme.

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat egy olyan szolgáltatás, amelyet a VPN-kiszolgálóknak biztosítaniuk kell a felhasználók számára kérdések és visszajelzések készítéséhez. A TorGuard külön ügyfélszolgálati osztályt is felállított. Támogatási területeik vannak tudásbázissal, GYIK-rel, hibaelhárítással, támogatási jegyrendszerekkel és fórumokkal. A támogatási jegyrendszer azonnal válaszol az ügyfelekre. Az ügyfelek kényelme érdekében élő csevegési lehetőséget is kínálnak. Ahhoz, hogy egy szolgáltatás sikeres legyen, az alkalmazottaknak udvariasan kell bánniuk az ügyfelekkel, ahol a TorGuard munkatársai kiemelkednek.

Ingyenes próbaverzió

Oké, bármi, ami ingyenes, vonzó. De sajnos a TorGuard nem kínál semmit szabadon. Ez azonban megkönnyíti a felhasználókat azzal, hogy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, ha a VPN-szolgáltatás nem megfelelő.

Árak

A TorGuard négy különböző ajánlatot kínál előfizetési tervében. Előfizetés egy hónapra, három hónapra, hat hónapra és előfizetés egy évre. Magasabb árengedményt kap az előfizetés hosszától függően.

torguard vpn árazás

Az előfizetési tervek költségei:

Havi terv - 9,99 USD.

Negyedéves terv - 20,97 USD.

Féléves terv - 29,99 USD.

Éves terv - 59,99 USD, amelyet szintén fizethet havi részletekben, 4,99 USD összegben.

Fizetési lehetőségek

Tehát, miután eldöntötte a kívánt VPN szolgáltatást, a következő nagy dolog a fizetési probléma. A TorGuard azonban többféle lehetőséget kínál arra, hogy könnyedén meg tudja fizetni a befizetéseket, mint például hitel- / betéti kártyák, PayPal, UnionPay, Google Wallet, Bitcoin, stb..

A TorGuard és annak tulajdonságainak áttekintése részletesen kifejtésre kerül, és döntésünk, az elfogultságtól függetlenül, a TorGuard VPN mellett lenne. A TorGuard VPN átfogó kínálatától és tesztelt teljesítményétől függően nem kétséges, hogy a TorGuard számos olyan csomagot és szolgáltatást kínál, amelyek kielégítik az ügyfél kívánságait. Nem csak az online tevékenységeit védi, hanem a földrajzi korlátozások megszüntetésében és a megfigyelőktől való távolodásban is segít. Támogatja az alagutazási protokollokat, és segít biztonságos hálózat létrehozásában a felhasználók számára. Mire lenne még szüksége? Ó, és ne feledje, hogy 30 napos pénz-visszatérítési garanciával is rendelkezik, így nem fog ártani neked, ha ezt a VPN-t megadja.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments