A BVPN áttekintése 2019. január

[ware_item id=33][/ware_item]

A BVPN egy holland székhelyű virtuális magánhálózat (VPN) szolgáltató, amelyet hivatalosan 2014-ben indítottak. Alig néhány év múlva, sok kemény munkával és odaadással, a név egyre nagyobb versenytársakká vált. a mai VPN-piac. Folyamatosan fejleszti csúcskategóriájú biztonsági funkcióit, valamint új és továbbfejlesztett funkciókat fejleszt ki minden kiadott verzióban. A szolgáltatást számos kritikus és felhasználó elismerte a világ legszélsőségesebb online környezetében, például Kínában. Ebben az áttekintésben sokkal közelebbről megvizsgáljuk a szolgáltatást és annak összes képességét és tulajdonságait.


bvpn web képernyőképe

Árazás & ajánlatok

Csomagjaik és ajánlataik árait illetően a BVPN nagyon egyértelmű és egyszerű, mivel egy all inclusive csomagot kínálnak 3 különböző előfizetési tervvel (havonta, félévente és évente), az alábbiak szerint.

1 hónapos előfizetés → 9,99 USD

6 hónapos előfizetés → 50,00 USD (8,33 USD / hónap)

12 hónapos előfizetés → 90,00 USD (havonta 7,50 USD)

bvpn árképzés

Mint láthatja, az árat csak az előfizetés időtartamától függően diszkontálják. Ezen felül rendszeresen még vonzóbb akciókat és kedvezményeket tesznek, amelyek akár 70% -ot is elérhetnek. A végtelen ajánlatokkal kapcsolatos további információkért egyszerűen ellátogathat a webhelyükre, és cseveghetnek rendkívül profi ügyfélszolgálatukkal, hogy frissítsék a legújabb ajánlatokat..

Fizetési módok rendelkezésre állása

A BVPN szinte minden fizetési módot elfogad, amelyre Ön gondolkodhat. Ezek a módszerek magukban foglalják a szokásos anonim módszereket is, mint például a Bitcoins, Visa, Mastercard, PayPal, WebMoney, Mint, OneCard, CASHU, iDeal, Fanapay és még sok más. Mindig azt tanácsoljuk a VPN-felhasználóknak, hogy használják az anonim módszereket, mivel ezek biztonságosabbak, mint a szokásos fizetési módok.

bvpn fizetési mód

Ingyenes próbaverzió & Pénz-visszafizetési garancia politika

Nagyon ritka olyan VPN-szolgáltatót találni, amely ingyenes próbaverziót kínál a szolgáltatásaihoz anélkül, hogy hitelkártya-adatokat kérne. A legtöbb VPN pénz-visszatérítési garanciaidőt kínál, amely néhány felhasználó számára nem túl hívogató, mivel a felhasználók inkább először tesztelik a szolgáltatást, mielőtt beruháznák a pénzbe. Ez az oka annak, hogy a BVPN egy nagyon tisztességes visszatérítési politika mellett 2 különféle ingyenes próbaverzióval bővítette az új előfizetőket az új előfizetőkkel:

  1. A felhasználók regisztrálhatnak egy fiókot, és 3 napos ingyenes, teljes hozzáférést kaphatnak a szolgáltatáshoz (beleértve az összes kiszolgálóhoz, szolgáltatásokhoz való hozzáférést és akár 6 eszköz egyidejű csatlakoztatásának lehetőségét az összes operációs rendszeren)
  2. napi 90 perces ingyenes próbaverzió 3 napig, anélkül, hogy regisztrálnia kellene egy fiókot (ez hozzáférést biztosít korlátozott számú kiszolgálóhoz Mac és Windows felhasználók számára)

Miután kiválasztotta a két lehetőség egyikét, és úgy döntött, hogy feliratkozik, teljes 7 napos pénz-visszatérítési garanciaidőt kap, ahol ha nem tetszik a szolgáltatás a használatának első 7 napjában, teljes visszatérítést kap, kérdései feltevése nélkül. Ez nagyon megbízható üzletnek tűnik.

Adatvédelmi irányelvek (Naplók)

A VPN-szolgáltatás megszerzésének fő célja az online magánélet védelme. Más szavakkal, nincs értelme a VPN-szolgáltatás használatának, ha az online tevékenységeinek naplóit vagy személyes adatait tárolja. Amikor nyomja a lökést, mindez az információ rossz kezekbe kerülhet, és visszatérünk a négyzethez. Ez az oka annak, hogy a BVPN nagyon szigorú „nincs naplózás” politikával rendelkezik, mivel semmilyen naplót nem tárol a felhasználók online tevékenységeiről. Ezt hívják nulla naplózási VPN-szolgáltatásnak. Az egyetlen olyan információ, amelyet ők tárolnak, az az elsődleges regisztrációhoz használt információ, mint például a neve, e-mail címe stb., És ez csak a fiókja felszínen tartása érdekében. Nagyon őszinte és egyértelműek is.

BVPN alkalmazás (kliens szoftver)

Kezdetben regisztráltunk egy fiókot, és feliratkoztunk egy prémium fiókra, amely mindössze néhány nagyon egyszerű lépést megtett, majd folytattuk a BVPN alkalmazás letöltését a Windows rendszerre, hogy megfelelő és tisztességes tesztfutást végezzünk. A Windows alkalmazás mérete nagyon kompakt, mivel az alkalmazás kezelőszerveinek navigálása során nem sok helyet foglal el a képernyő.

A kliens kialakítása nagyon egyszerű, rendkívül felhasználóbarát felülettel. Csak egy kattintásnyira van szüksége az alkalmazásból. Az alkalmazás első megnyitásakor be kell jelentkeznie a hitelesítő adatokkal. A bejelentkezés után teljes hozzáféréssel rendelkezik a főoldalra, ahol navigálhat onnan a kiszolgálók listájához, hogy választhasson, hogy csatlakozzon-e egy adott kiszolgálóhoz, vagy kiválaszthatja a leggyorsabb kiszolgáló-beállítást. Ez lehetővé teszi az alkalmazás számára, hogy automatikusan csatlakozzon a szerverhez a leggyorsabb csatlakozási sebességgel.

A főoldalon található beállítások ikonra kattintva átválthat az alagútbeállítási protokollok között és irányíthat más funkciókat is, például az Internet kill kapcsolót és az IPv6 szivárgás elleni védelmet tőlük..

bvpn app

alkalmazás beállítása bvpn felülvizsgálat

app beállítás bvpn vélemények

Főbb jellemzői

A BVPN folyamatosan bővíti új funkcióit és folyamatosan fejleszti jelenlegi funkcióit. Ebben a szakaszban részletesebben megvizsgáljuk ezeket a funkciókat, és tudjuk, hogy ezek megfelelnek-e a BVPN jó hírnevének..

Biztonság

A BVPN biztonsági intézkedései a legmagasabb szintűek, mivel a világ legkeményebb online környezetének megfelelően elfogadta biztonsági előírásait. Legyen szó akár a Kínai Nagy Tűzfal által kiváltott szélsőséges cenzúráról, akár az Európában zajló szélsőséges megfigyelésről, ez nem rejt esélyt a BVPN ellen. Nem csak mi mondjuk ezt, hanem a szolgáltatás biztonsági szintjét és egyediségét számos, az online biztonságra szakosodott webhely dicsérte.

A kiszolgálók teljes hálózatát katonai szintű AES 256 bites titkosítással védik, amely a VPN-k között jelenleg a legfejlettebb titkosítási forma. A BVPN számos fejlett és egyedi biztonsági protokollt is támogat, beleértve az OpenVPN-t UDP-vel és TCP-vel, SSH-t, L2TP-t az IPSec-kel, és a saját füstcsatornáját, amelyet később részletesebben tárgyalunk. A PPTP-t támogatották, de már nem, mert már nem tekintik biztonságos protokollnak..

Mielőtt még részletesebben megvizsgálnánk a Füstcsatornát, ragyogjon rá a többi protokoll fényére, különös tekintettel az OpenVPN-re. Most a BVPN által támogatott OpenVPN protokoll fut az UDP-n és a TCP-n is. Nem csak ezt, de a felhasználó képes egyetlen kattintással váltani közöttük, fojtás nélkül. Ezen felül a BVPN volt az első VPN, amely az SSH alagút OpenVPN-ét támogatta. Ez egy olyan beépített szolgáltatás, amely megkerüli a legnehezebb helyzeteket, például a kínai nagy tűzfalat és a kormányok által a webhelyek korlátozásának alapvető céljait szolgáló minden mély csomag ellenőrzést. Ez az oka annak, hogy a BVPN az egyik nagyon ajánlott VPN olyan helyeken, mint Kína és Irán, ahol a legmagasabb az online cenzúra..

Az egyik fő biztonsági elem, amely a BVPN-nek a piacvezető pozícióba való ugrását eredményezte, az volt, hogy az iOS-hez tartozó BVPN-kliensnek van beépített OpenVPN-kliense, amely az iOS első VPN-alkalmazásává teszi az OpenVPN támogatását anélkül, hogy telepíteni kellene külön alkalmazás ehhez.

Füst alagút

A kormányok által az online cenzúra növekedése és a VPN-szolgáltatások blokkolásának végtelen kísérletei miatt a VPN-szolgáltatások folyamatos kihívásává vált, hogy kulcsszerepet töltsenek be a felhasználók online adatvédelem, online biztonság és online szabadság biztosításában. Ezért a VPN szolgáltatás új titkosítási technológiák fejlesztésére törekszik, hogy elősegítse ezen erőteljes korlátozások, a tűzfalak és a mély csomagok ellenőrzéseinek leküzdését. Amikor a BVPN-hez jutottak, képesek voltak kifejleszteni a „Füst Alagút” elnevezésű, erős kettős titkosítási technológiáikat..

A BVPN testreszabta a kliens szoftverbe beépített felhasználói adatgram protokollt vagy UDP-t, hogy kiegészítő titkosítási rétegként működjön. Még erősebb, mint a más VPN szolgáltatók általánosan használt kettős titkosítási rétegek. Ez az, ami a füstcsatorna. A Füst Alagút úgy működik, hogy teljesen elrejti az OpenVPN kapcsolatot, és eltakarítja a hálózati forgalmat, hogy azt olyan kemény tűzfalakkal, mint például a Kínai Nagy Tűzfal és a Mélycsomag-ellenőrzések teljesen észlelhetetlenné tegye..

A Füst-alagút további előnye, hogy rögzíti a kapcsolat sebességét azáltal, hogy megoldja az esetleges fojtási problémákat, amelyeket a különböző IP-k és portok okozhatnak, anélkül, hogy magát a kapcsolatot befolyásolná vagy megszakítaná, biztosítva a felhasználó számára egy stabil és erős VPN-kapcsolatot hosszabb ideig idő.

Öld meg a kapcsolót

Az alkalmazás legfrissebb verzióiban a BVPN beépített internetes megszakítót hajtott végre, amely sürgősségi intézkedésként működik, ha valamilyen okból a VPN-kapcsolat megszakad. Más szavakkal: ha a VPN-kapcsolat bármikor megszakad, a kill kapcsoló letiltja a teljes internetkapcsolatot, amíg a VPN-kapcsolat vissza nem kapcsolódik az internethez. Ez megakadályozza a szivárgásokat a biztonságos VPN-kapcsolat megszakadása miatt. A felhasználó ezt az alkalmazást az alkalmazás beállításain keresztül engedélyezheti vagy letilthatja. Annyira egyszerű, ha rákattint a jelölőnégyzet bejelölésére vagy törlésére.

IPv6 szivárgásvédelem

Az IP szivárgások megelőzésére a BVPN az „IPv6 Leak Protection” funkciót valósította meg az alkalmazásban. Engedélyezése esetén blokkolja az összes IPv6 forgalmat, és csak az IPv4 forgalmat engedi át. Ilyen módon az összes hálózati forgalom titkosítva lesz, így nincs esély semmilyen szivárgásra.

Ellenőrizze az IP-t a Legjobb VPN-üzlet eszközből

DNS szivárgás elleni védelem

Miután a VPN-kapcsolat létrejött, a BVPN-nek alapértelmezés szerint már engedélyezve van a DNS szivárgás elleni védelem képessége. Ezt magunkkal teszteltük DNS szivárgáspróbák futtatásával több véletlenszerveren, és az eredmények annyira voltak tökéletesek, mint az alábbiakban látható..

dnsleak protection ibvpn

teszt ibvpn
Intelligens DNS

Végül, de nem utolsósorban, és ez a funkciók legújabb kiegészítése, a BVPN legújabb verziója rendelkezik beépített intelligens DNS-mel, amelyet a híres streaming webhelyek, mint például a BBC iPlayer, a Netflix, a VPN-szolgáltatások közelmúltban történő fellépésének fényében adtak hozzá. és Hulu.

Szerverek és sávszélesség

A VPN-k területén található nagy nevekkel összehasonlítva a BVPN korlátozott számú kiszolgálóhelyet tartalmaz, ám folyamatos kiegészítések vannak, és a már elérhető kiszolgálóhelyek nagyon stratégiailag el vannak helyezve, így soha nem fogja érezni a korlátozást. A szerverhálózat több mint 20 helyről áll, amelyek szerte a világon vannak, beleértve az Egyesült Királyságot, az Egyesült Államokat, Franciaországot, Németországot, Hollandiát, Ukrajnát, Svédországot, Szaúd-Arábiát, Szingapúrot, Japánt, Indiát, Kanadát, Ausztráliát és még számos más helyet..

ibvpn szerverek és sávszélesség

A BVPN felhasználók korlátozások nélkül nagyon könnyen válthatnak a szerverek között. Más szavakkal, a BVPN használatával a felhasználók korlátlan szerverváltást végeznek.

Ami a sávszélességet illeti, a BVPN felhasználók teljesen korlátlan adatsávot élveznek, fojtás nélkül..

Kompatibilitás

A BVPN szinte minden nagyobb platformon kompatibilis, beleértve a Windows (Vista és újabb), Mac OS (10.7 és újabb), iOS (8 és újabb), Android (4.0.3 és újabb), és manuálisan konfigurálhatja azt a játékkonzolokon is. , minden típusú útválasztó, média streaming eszköz (pl. Apple TV doboz, Amazon Firestick stb.)

Egyidejű kapcsolatok

A BVPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 6 eszközt egy előfizetéssel egyidejűleg csatlakoztassanak. A piacon lévő más VPN-ekkel összehasonlítva ez elég meglehetősen versenyképes, mivel a legtöbb szolgáltató legfeljebb 5 egyidejű kapcsolatot kínál.

torrentezés- & P2P megosztása

Az összes BVPN szerver támogatja a P2P megosztást, kivéve az USA-ban

Vevőszolgálat

A BVPN 24/7 élő chat-ügyfélszolgálattal rendelkezik. E-mailen is kapcsolatba léphet velük. Néhány kérdésben megpróbáltuk feltenni őket, hogy megtudjuk, mennyire hatékonyak, és rögtön visszamentek a pontos és rendkívül hasznos információkkal. Bonyolultabb kérdések vagy technikai problémák esetén a TeamViewer távoli segítségnyújtási szoftvert használják, hogy biztosítsák az Ön számára a szükséges szintű segítséget..

Ezenkívül a GYIK részük is rendkívül hasznos, mivel részletes útmutatásokat nyújt képernyőképeivel minden olyan kérdésre, amelyre gondolsz.

Következtetés

A VPN számtalan nevének megdöbbentése során a verseny nagyon szoros volt. A VPN-szolgáltatásoknak a webhelyek és a kormányok által a közelmúltban történt erőszakos fellépéseivel azonban a szolgáltatások folyamatosan estek egymás után, kivéve azokat a néhány hatalmas és megbízható szolgáltatást, amelyek technológiailag fejlődtek, hogy felbukkanjanak az online kihívásokkal szemben az egész világon. Nagyon biztonságos azt mondani, hogy a BVPN minden jellemzőjével, valamint csatlakozási stabilitásával és sebességével bebizonyította magát, hogy a kevesek egyike közé tartozik. Többször is ezek a srácok bizonyították, mennyire lelkesen védik a felhasználók online adatvédelmét, online biztonságát és online szabadságát.

Előnyök

Hátrányok

Nem az Egyesült Államokban található
Nincs naplózási politika
Korlátlan sávszélesség Korlátlan szerverváltás
Killswitch
IPv6 védelem
DNS szivárgás elleni védelem
Erős titkosítás
Erős alagút protokollok (L2TP / IPsec, OpenVPN, SSH, Smoke)
Füst alagút
Beépített OpenVPN iOS-hoz
Platformközi támogatás
6 Egyidejű csatlakozások
A P2P / torrent megengedett
Felhasználóbarát ügyfél
Globális szerverhálózat
Gyors sebesség
Olcsó ár tervek & kedvezmények
Ingyenes próbaverzió
Pénzvisszafizetési garancia
24/7 élő chat támogatás

Korlátozott számú szerver

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments