VyprVPN pregled ožujak 2019. (Zlatna žaba)

[ware_item id=33][/ware_item]

VPN-ovi su izvor za vas da ostanete povezani sa svim svojim mrežnim aktivnostima, a pritom ste sigurni od cyber kriminala. Što očekujete u ovom tehničkom vremenu? Jedna osoba ovdje koristi svu naprednu tehnologiju na pravi način, dok druga tek izlazi kako bi preuzela kontrolu nad vama manipulirajući njenom uporabom. Imajući to na umu, programerima softvera savjetuje se da ostanu korak ispred ovih cyber kriminala. Tehnologije, kao što su VPN i proxy, trebaju se koristiti na siguran način. Koristimo tehnologiju sigurnom i zdravom. Međutim, uvijek moramo biti oprezni prema kibernetičkim kriminalcima, oni su uvijek na oprezu. VPN je vaš alternativni spasitelj, zato smo tu da vam pomognemo u odabiru i ulaganju u sjajan VPN.


Na našem popisu preporučenih VPN-ova definitivno uvrštavamo VyprVPN. Prvo ćemo dati kratak sažetak ovog VPN-a.

VyprVPN je popularni VPN sa sjedištem u Švicarskoj. Njegove karakteristike razvijene su na način koji će vam pružiti brzo i pouzdano iskustvo. Zakoni o privatnosti tvrtke VyprVPN dovoljno su povoljni da svojim korisnicima daju potpuni sigurnosni paket, sigurne DNS poslužitelje, korisničku aplikaciju i protokol kameleona. Međutim, jedino što je ovaj VPN pokazao je minimalan dnevnik veze i nepovoljno preuzimanje P2P. Međutim, to ne utječe na performanse kompanije VyprVPN u cjelini.

Pogledajmo sada detalje VyprVPN-ovog pregleda, raspravljajući o svim aspektima VPN usluge. Prije početka, razmotrimo činjenicu da svaka usluga ima svoje nedostatke, a slijede njene sjajne značajke. Pa, započnimo!

Poslužitelji

Jedna od glavnih briga za korisnike je broj poslužitelja koje pruža VPN i mjesto uz njih. VyprVPN nudi 700+ poslužitelja u oko 70+ zemalja, stoga je prilično pouzdan u pogledu svog raspona. Uz širok raspon lokacija poslužitelja, možete imati pristup preko 200 000 IP adresa, koliko je to nevjerojatno? Međutim, ono što nedostaje u usluzi je da se ona ne radi samo u Africi.

Kompatibilnost

Kompatibilnost je jedno od pitanja za one korisnike koji su svjesniji sigurnosti i žele sve svoje uređaje držati u sigurnosti. VyprVPN dijeli kompatibilnost s Windowsima, MAC-om, iOS-om, Androidom, Linuxom, usmjerivačima, Chromebook-om i drugim pametnim televizorima. Dakle, mogu pošteno svi vaši uređaji biti povezani na VPN.

Korisnici se mogu osjećati lako kad koriste bilo koji od ovih uređaja. IOS i Android uređaji imaju vlastitu primjenu VyprVPN-a, tako da je korisnicima jednostavno povezivanje. U međuvremenu, Golden Frog je uveo i ručno postavljanje za ostale korisnike uređaja. Ove značajke klijent postavlja samo kako bi osigurao da su vaši podaci i postavke privatnosti uvijek zaštićeni.

protokoli

Ako ste posve novi u VPN svijetu, mogli biste se zbuniti dok čitate o tehničkim izrazima kao što su protokoli u VyprVPN recenzijama. Za pregled, VPN funkcionira tako što uzima sve vaše dolazne i odlazne podatke i kanalizira ih kroz tunel, koji je siguran putem nekog koda. VPN protokol je ključ koji omogućuje ovaj postupak i ne rade svi iste funkcije. VyprVPN nudi PPTP, OpenVPN, ISEP, L2TP i Chameleon protokole za svoje korisnike. Osim posljednjeg protokola koji je razvio i pružio isključivo VyprVPN, svi ostali su standardni oni koji možete detaljno istražiti. Usporedite ih kako biste odlučili koji protokol najviše odgovara vašoj svrsi. Tada taj protokol jednostavno povežete s odabranim serverom i sigurno i anonimno lutate po internetu.

VyprVPN pregled ožujak 2019. (Zlatna žaba)

Privatnost i sigurnost

Privatnost je jedna od glavnih briga, bilo zbog upotrebe interneta ili osobnih svakodnevnih detalja. Dakle, to je stvar o kojoj se najviše govori i traži. Za sigurnosno sigurne korisnike najvažnije su pojedinosti o privatnosti. VyprVPN uzima u obzir problem i korisnicima pruža nevjerojatne značajke privatnosti. Omogućuje šifriranje podataka, 160-bitnu leptiricu pomoću AES-256-CBC I AES-256-SHA256. Također nudi Max šifriranje podataka od 256-bitnih i Handshake Encryption od 2048-bitnih. Za maksimalnu sigurnost ne dozvoljava intervenciji bilo koje treće strane. Nudi oko 200.000+ jedinstvenih IP adresa kako biste se snašli. Ne samo to, ima i više od toga. VyprVPN uzima u obzir da su svi vaši uređaji zaštićeni pod visokom zaštitom, posebno kada koristite nepouzdane javne Wi-Fi veze..

Putovanja Obiteljski

VPN-ovi bi trebali biti prijateljski na putovanju. Ne biste željeli izgubiti pristup sigurnom internetu čak i tijekom putovanja. Neke zemlje ne dopuštaju vam pristup određenim web mjestima, a to je mjesto gdje vam VPN dobro dolazi. VyprVPN osigurava da vam pruži ono što vam dobar VPN mora dati po svaku cijenu. Štiti vaše korištenje interneta i čuva vaše podatke dok ste na brodu. Možete probiti geo-ograničenja i ostati ispred svega. Pogledajte Golden Frog VPN recenzije korisnika koji često putuju i koriste streaming aplikacije u drugim zemljama dok borave pod zaštitom VyprVPN za više detalja sa svog stajališta..

Pročitajte i: Najbolji VPN za putovanja

Značajke

VPN može nastupati na tržištu zbog oštrih značajki i performansi.

Planovi cijena i popusti su važni, ali to su i specifične funkcije koje vam VPN omogućava da obavljate. Primijetit ćete kratke VyprVPN recenzije uvijek glavne značajke i često ih usporedite s onim popularnih davatelja VPN-a.

Smart Kill-Switch

VyprVPN ima značajku Kill-Switch koja prekida vašu vezu kada VPN postane snižen. VyprVPN pruža dijaloški okvir odakle možete prilagoditi mogućnosti Kill-Switch prema vašim željama. P2P dijeljenje, DNS poslužitelji i IP zapisi 30 dana. VyprVPN može pobijediti VPN blokiranje svojom Chameleon tehnologijom.

Kameleonski protokol

Chameleon je novi protokol koji je sagradio Golden Frog, a zasnovan je na 256-bitnoj šifriranoj OpenVPN tehnologiji. Kameleon šifrira metapodate zbog kojih se inspektori podataka bore. Pomaže vam zaobići ograničenja koja je nametnula vlada. Chameleon je protokol koji će vam omogućiti pristup internetu čak i ako vaša zemlja ima zabranu VPN-a. Ova je značajka također učinkovita ako intranet mreža ima vatrozid, prikazat će ih kao da koristite uobičajeni SSL. VyprVPN za vas ima i DNS filtriranje. Čuva vas od trećih strana koje vas varaju da preusmjerite na web mjesto zlonamjernog softvera.

veze

Veza? Zašto biste se istovremeno trebali povezati samo s jednim uređajem? Ne, pomoću VyprVPN-a možete se istovremeno povezati na 5 uređaja i zaštititi sve svoje aktivnosti na svim uređajima, i to istovremeno..

Postoje skupi davatelji VPN-a koji naplaćuju više za istovremeno povezivanje samo 3 uređaja po pretplati. VyprVPN predstavlja bolju ponudu po nižoj cijeni. VyprVPN pobjeđuje u ovom krugu! Živjeti s obitelji znači da morate dijeliti internetske veze i VPN pretplate. Pristup visokokvalitetnom VPN-u istovremeno na 5 uređaja putem jednog računa velik je problem. Nećete morati trošiti novac na više pretplata i prijaviti se za novi na svakom uređaju koji imate. Ako boravite u domu zabrinuti zbog studentskih zajmova, možete podijeliti jednu pretplatu na VyprVPN s do 5 ljudi!

Širina pojasa

VyprVPN nema ograničenje propusnosti. Može podnijeti koliko god želite podataka, bez ikakvih komplikacija. Propusna širina važan je čimbenik za svakog korisnika koji koristi Torrent za preuzimanje softvera, filmova, TV emisija itd. Također je ozbiljna briga kada ste ljubitelj filmova i želite putem Interneta strujati svoje omiljene emisije. Ograničenje propusne širine poput je smrtne kazne za takve korisnike. Dobro što VyprVPN ne sprječava korisnike da troše maksimalnu propusnost.

Brzina i performanse

Govoreći o brzini i performansama VyprVPN-a, nema prigovora da VPN djeluje brzo i ne gasi ga. Nema ograničenja propusnosti i možete se prebacivati ​​s neograničenih servisnih paketa. To će vam sigurno olakšati strujanje. Za uobičajeni streamer videozapisa DNS VyprVPN djeluje nevjerojatno brzo i štedi nepotrebno vrijeme punjenja. Međutim, ako govorimo o njegovim nedostacima, uvidjeli smo da je došlo do curenja DNS-a i nakon toga je uslijedio blagi pad brzine prijenosa. Kad prenesete datoteku na Internet, to će vam oduzeti neko vrijeme.

Korisnička podrška

Korisnička podrška je ključna, ako želite ostati ispred konkurencije. VyprVPN želi ostati povezan sa svojim korisnicima kako bi poboljšao svoje usluge. Omogućuje vam sklonost za razgovor s timom za korisničku podršku, u bilo koje vrijeme i bilo gdje. Pruža odjeljke baze znanja i F.A.Q radi lakšeg snalaženja. Međutim, ne postoje video tutorijali koji bi vam uštedjeli gnjavažu kod aktiviranja VPN-ova. Ali uvijek možete pronaći blogove vodiča za sigurnu aktivaciju VPN-a.

Besplatna suđenja

VyprVPN, kao i drugi VPNS, ima drugačiji plan cijena za različite pakete po vašoj želji. Godišnji paket košta oko 5,00 USD mjesečno, a mjesečna cijena za mjesečni plan košta oko 9,95 dolara. Možete koristiti popuste i posebne ponude na godišnje planove, sukladno pravilima. Nema garancije povrata novca. Međutim, u slučaju da namjeravate koristiti i provjeriti VPN uslugu, možete iskoristiti besplatne probne ponude, ako ih nude pružatelji usluga.

Možete uživati 30 dana VyprVPN provjera da li je to dobar izbor za vas. To znači cijeli mjesec uz garanciju povrata novca!

Pročitajte više o: Prednosti Kodi VPN-a

Metode Plačanja

Način plaćanja je jedna smetnja. Postoje vodiči o tome kako možete anonimno platiti. Kovanice, poklon kartice i anonimne uplate danas su svima popularni način plaćanja. Ali nažalost, VyprVPN ne dopušta bit-kovanice i takve načine plaćanja. Umjesto toga, VyprVPN prihvaća plaćanje putem Master Cards, PayPal, Americam Express i Visa. Sada, ako se čudite privatnosti, ove će vam metode biti problem.

Zaključno, VyprVPN-ovu recenziju bilo bi uzaludno reći da je brz, siguran i učinkovit VPN na koji možete doći. Iako, cijena VPN-a nije jeftina, ali performanse će vas ostaviti bez pitanja. Postoji širok raspon lokacija poslužitelja koji je zamjenski broj IP adresa koje možete koristiti. Međutim, šteta je što usluga nije dostupna u Africi. Protokoli, DNS poslužitelji, neograničena propusnost i mnoge druge značajke olakšale su VyprVPN-u da nađe svoje mjesto na popisu VPN-a na kojem se traži. No, budući da svi imaju različite preferencije kada je u pitanju internetska sigurnost, VyprVPN bi mogao biti 10 za jednu osobu, a obrnuto za drugu. Međutim, uvijek možete provjeriti trodnevno suđenje i odlučiti koliko je vjerojatna izvedba, prema vašim željama. VyprVPN za nas vrijedi probati zbog svojih dobro izgrađenih značajki i performansi.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments