VPN pregled klijenta 2019. godine

[ware_item id=33][/ware_item]

Danas, koliko svog vremena provodimo na Internetu s većinom naših svakodnevnih akcija na mreži, trebali bismo obratiti posebnu pozornost na našu mrežnu sigurnost i zaštitu privatnosti. Većina korisnika interneta u osnovi je nesigurna, jer za hakiranje korisničkih podataka nije potrebno lukavo tehničko znanje. U stvari, nitko nije zaštićen od hakiranja. To je istina, posebno ako koristite javne Wifi mreže koje nisu ni približno tako sigurne koliko mislite.


Da biste ostali sigurni pri korištenju Interneta, kupnji putem interneta, dopisivanja, pregledavanja itd., Koristite virtualnu privatnu mrežu. U ovom ćemo članku pregledati aplikaciju VPN klijenta tvrtke Nektony, podijeliti njezine prednosti i nedostatke, politiku cijena i ponude koje nudi.

Kratki opis

VPN klijent je usluga sa sjedištem u Europi koja pruža preko 90 VPN poslužitelja na više od 60 lokacija u svijetu. Na tržištu je od 2017. godine i stekao je povjerenje korisnika Maca. Aplikacija ima izvrsnu infrastrukturu i pristojne cijene. Zbog svoje jake politike nepojavljivanja i velike baze VPN poslužitelja velike brzine veze, VPN klijent zaslužuje vašu pažnju.

 • Broj VPN poslužitelja: 90+
 • Broj lokacija poslužitelja: 60+
 • Distribucija: u App Storeu
 • Operativni sustav: macOS
 • Ocjena trgovina aplikacija: 4.3 / 5
 • Cijene: 8,99 USD mjesečno i 39,99 dolara godišnje

Međutim, među recenzijama koje se odnose na vezu postoji nekoliko tvrdnji. To bi moglo biti zabludu jer su zahtjevi iz Kine gdje je vlada zabranjena VPN, a tamo ne može postojati stabilna veza.

Korisničko sučelje

Da biste započeli s VPN klijentom, samo morate kliknuti gumb Connection i unijeti svoju adresu e-pošte. Aplikacija se prema zadanim postavkama povezuje na optimalan VPN poslužitelj - što ćemo razmotriti kasnije. Također možete upotrijebiti kartu ili popis lokacija s desne strane za odabir drugog VPN poslužitelja i ponovno povezivanje s drugom regijom.

Pročitajte i: NordVPN pregled

Pomicanjem miša možete povećati ili umanjiti kartu. Ovo bi moglo biti prikladno, na primjer, kada vam je potrebna IP adresa određene države u SAD-u.

Naći ćete nekoliko kratkih podataka prikazanih za svaki VPN poslužitelj. Možete pregledati učitavanje poslužitelja i podržava li poslužitelj P2P šifriranje. Kad se povežete na svaki poslužitelj, nova virtualna IP adresa također će se prikazati u glavnom prozoru.

U prozoru se osim kartice "Select Server: nalazi još šest kartica".

 • Pretplate - u ovom odjeljku možete odabrati i kupiti potrebnu pretplatu. Dostupni su i redoviti VPN poslužitelji i osobni VPN poslužitelji.
 • Postavke - ovdje možete pregledati podatke o svom računu, odabrati vrstu protokola VPN veze, omogućiti pokretanje automatske veze pri pokretanju i postaviti druge postavke.
 • Podrška - ovdje ćete naći vodič o tome kako započeti s aplikacijom kao i često postavljana pitanja, preporuke za učinkovito korištenje i druge korisne informacije. Također, ako imate bilo kakvo pojedinačno pitanje, samo kliknite gumb Kontaktirajte nas i pišite izravno timu za podršku. VPN klijent pruža svakodnevnu podršku sedam dana u tjednu.
 • Optimalni VPN - ukratko, Optimalni VPN poslužitelj je najbrži poslužitelj koji je predložila aplikacija. Određuje ga algoritam za pronalaženje najbližeg i najmanje zaposlenog mjesta VPN poslužitelja. Stoga, kada IP adresa nije bitna za vas, samo kliknite gumb Optimal VPN poslužitelja kako biste osigurali veliku brzinu veze.
 • Streaming VPN - VPN klijent pruža ugrađenu opciju Streaming Servers za one koji vole slušati glazbu ili gledati svoje omiljene TV emisije u stvarnom vremenu bilo gdje. Kliknite gumb Streaming VPN, odaberite poslužitelj struje i povežite se s njim.
 • Osobni VPN - ova je opcija dostupna onima koji su kupili osobni poslužitelj. Takve poslužitelje koriste oni koji trebaju višu razinu zaštite za svoje mrežne aktivnosti i veću brzinu prometa. Osobni VPN pruža namjensku osobnu IP adresu u odabranoj zemlji s čistom poviješću.

VPN klijent ima i prozor s brzim pristupom s alatne trake u kojem možete brzo omogućiti ili onemogućiti VPN vezu, pregledati svoj stvarni IP i virtualni IP ili se brzo prebaciti na prozor za odabir novog VPN poslužitelja.

cijena

Željeli bismo reći da VPN klijent ima gotovo istu politiku cijena koju imaju većina najpopularnijih VPN usluga. Uzimajući u obzir da pruža pouzdanu uslugu i brzu povezanost, smatramo da je cijena fer i vrijedna kvalitete.

Najbolji plan koji pruža VPN klijent je jednogodišnja pretplata za 39,99 USD. Jedna stvar koju će se putnicima svidjeti je plan odmora. VPN klijent nudi pretplatu na 7 dana koja košta 3,99 USD. To je dobra opcija kada vam treba VPN samo za pristup omiljenim kućnim web mjestima i strujanju kanala za vrijeme inozemnog putovanja jer su neki resursi blokirani u određenim zemljama ili nisu dostupni stranim korisnicima..

I da, VPN klijent osigurava besplatno probno razdoblje od 7 dana. Kreditna kartica nije potrebna jer se distribuira u App Storeu. Sve su opcije dostupne u probnom razdoblju, tako da možete testirati prije kupnje.

VPN klijent nudi i osobne VPN servere za one koji cijene veliku brzinu i uzimaju njihovu internetsku sigurnost još ozbiljnije. Cijena za osobne VPN poslužitelje počinje od 21,99 USD mjesečno, ovisno o količini vašeg prometa mjesečno. Za one korisnike koji nisu sigurni u svoje potrebe prometa, postoji "Neograničen" plan s neograničenim prometom od 28,99 USD mjesečno.

Kao što je već spomenuto, VPN klijenta moguće je kupiti samo iz App Store-a. S jedne strane je dobro jer Apple pruža sigurne transakcije. S druge strane, nisu dostupni alternativni načini plaćanja za one koji bi željeli platiti, na primjer, u kripto valuti.

Ubrzati

Programe smo testirali na brzinu poslužitelja i rezultati su bili odlični. Dok smo pregledavali VPN klijenta, nije dolazilo do prekida, a čak i medijski sadržaj nije se mogao strujati bez ikakvih problema.

VPN pregled klijenta 2019. godine

VPN pregled klijenta 2019. godine

Uživat ćete u brzini koju nudi VPN klijent jer vam omogućava da prolazite kroz sve redovne internetske aktivnosti, uključujući streaming medija i korištenje torrenta bez ikakvih problema..

Korišteni protokoli

VPN klijent osigurava stabilnu, brzu i sigurnu vezu pomoću AES 256-bitnog šifriranja ključeva, kao i IKEv2, iPSec, OpenVPN, Wise TCP i Wise UDP protokola. Kada se povežete s VPN klijentom, aplikacija stvara siguran VPN tunel, putem kojeg možete prenositi sve podatke s vašeg uređaja na Internet.

VPN klijent šifrira vaše podatke, čineći ih nečitljivim za treće strane. Šifriranje podrazumijeva vaše povjerenje da nitko ne može dobiti vaše osjetljive podatke.

Ograničenje uređaja

Sve dok ne trebate VPN za zaštitu vaše sigurnosti dok radite na Mac računalu, VPN klijent je dobar izbor. Usluga vam omogućuje upotrebu jednog računa na do 5 Mac računala. Ali to ne znači da to možete učiniti istovremeno. Morate isključiti VPN vezu na jednom od uređaja kako biste mogli omogućiti VPN vezu na drugom Mac računalu. Također biste trebali imati na umu da je, prema uvjetima i odredbama, istodobna uporaba jednog računa od strane dvije ili više pojedinaca zabranjena.

Ako vam treba VPN ne samo na računalu već i na pametnom telefonu ili tabletu, VPN klijent neće udovoljiti vašim zahtjevima jer još ne pruža uslugu na drugim uređajima.

Pravila o privatnosti i zapisivanju podataka

VPN Klijent izjavljuje da imaju strogu politiku zapisivanja i da ne prikupljaju korisničke aktivnosti dok koriste softver. Međutim, stvari su složenije od ovoga. Na njihovoj stranici pravila o privatnosti spominje se da oni prikupljaju neke osobne podatke od registriranih korisnika, kao što su valjana adresa e-pošte i lozinka za registraciju za račun kako bi se personalizirao korisnik u servisnim pitanjima i tehničkoj podršci..

Podrška će vas također možda zatražiti da navedete dodatne informacije, na primjer, vrstu veze, IP adresu ili lokaciju potrebne za rješavanje tehničkih problema. Pa, ovo je razumno. Svejedno, preporučujemo pažljivo čitanje njihovih pravila o privatnosti ili izravno kontaktiranje s njima kako biste dobili jasniju sliku.

Igrački VPN

VPN klijent također se može koristiti za igranje. Kvaliteta i kontinuitet internetskih veza od velike su važnosti za mrežni način igre. Ljubitelji igara koriste VPN za pristup geo-ograničenim igrama, uspostavite dobru vezu s udaljenim poslužiteljima ili se jednostavno zaštitite od internetskih usluga i DDoS napada.

U usporedbi s drugim VPN uslugama, VPN klijent ima veliku brzinu, sigurniji je i ne prikazuje oglašavanje. Dakle, znajući da igrači traže najbržu VPN vezu, VPN klijent će udovoljiti vašim potrebama.

VPN za strujanje

Kanali za strujanje posebno su popularni u SAD-u i postoji bezbroj TV emisija, serija i sportskih kanala. Ali većinom su dostupni za gledanje samo u SAD-u i u većini stranih zemalja blokirani su. To je problem ne samo za strance koji bi željeli pristupiti strujnim kanalima u SAD-u poput Hulu, Netflix, itd., Već i američke putnike koji odlaze u inozemstvo i ne mogu gledati svoje omiljene streaming kanale. Srećom, putem VPN usluge moguće je pristupiti regionalnim sadržajima čak i iz inozemstva.

VPN pregled klijenta 2019. godine

Štoviše, VPN klijent pruža a brza VPN veza brzinu i širok izbor američkih VPN servera, što je važno za gledanje streaming kanala. Štoviše, VPN klijent ima ugrađenu značajku koja prikazuje kanale za strujanje dostupne za odabrani poslužitelj. To je posebno prikladno i brzo se možete povezati s regionalnim stream kanalima sa samo jednim klikom.

Torrenting je moguć

Uz VPN CLient možete slobodno komunicirati s torrent klijentima. Zahvaljujući učinkovitoj brzinskoj isporuci i anonimnosti svih korisničkih podataka, VPN klijent ima sve što je potrebno za dijeljenje datoteka na Internetu.

podrška

Tim za podršku VPN klijenta može se kontaktirati e-poštom i oni će vrlo brzo odgovoriti 24/7. Oni jamče odgovor u roku od dva sata, ali obično je potrebno 10-15 minuta da odgovor budete s rješenjem.

Kontaktirali smo podršku da bismo postavili nekoliko općih pitanja u vezi s uslugom i dobili odgovore vrlo brzo. Služba je radila dobro, tako da nismo imali tehničkih problema za prijavu.

Pored toga, na web mjestu aplikacije nalaze se stranice pomoći, često postavljanih pitanja i rješavanja problema na kojima možete pronaći sve potrebne informacije.

Prednosti

Najveća pobjeda za VPN klijenta je ta što aplikacija ne ostavlja zapisnike. Također, možete dodijeliti bodove aplikacijama za podršku za streaming servere i 7-dnevnu besplatnu probnu verziju s neograničenom propusnošću. VPN klijent omogućuje upotrebu jednog računa s pet istodobnih veza. I još jedna sjajna opcija koju ne možemo ne naglasiti je opcija Optimalnog poslužitelja. Kada pokrenete VPN klijent ili kliknete gumb Optimalni poslužitelj, aplikacija automatski pronalazi VPN poslužitelj s najbržom brzinom veze, ovisno o vašoj lokaciji.

prozodija & kontra

Pros: Cons:
 • Velika brzina veze
 • Pravila bez evidentiranja
 • Opcija optimalnog poslužitelja
 • Osobni poslužitelji
 • Streaming poslužitelji
 • Višestruke mogućnosti protokola
 • Besplatno probno razdoblje 7 dana
 • Pretplatne cijene pretplate
 • Velika poslužiteljska mreža
 • Podrška 24/7
 • Torrenting je dostupan
 • Dostupno samo za macOS
 • Nema opcije "Kill Switch"
 • Kupnja je moguća samo u Apple Storeu

Zaključak

Kako je VPN klijent kreiran posebno za macOS, on može biti savršen izbor za Mac korisnike kada je u pitanju internetska sigurnost i internetska privatnost.

Zbog dobre korisničke podrške i dodatnih pogodnosti, kao što su strujni VPN poslužitelji, osobni poslužitelji i stabilna veza, aplikaciji smo dali ocjenu 4,5 / 5.

Jedan je nedostatak to što se čini da se VPN klijent previše fokusira na Mac korisnike na štetu drugih uređaja koji se, zapravo, redovito koriste za povezivanje s Internetom. Stoga se nadamo da će programeri u budućnosti dodati podršku za iOS platformu kako bi aplikaciji dali veći rezultat.

Sve rečeno, imajući u vidu brojne prednosti VPN klijenta, zašto ne isprobate aplikaciju? Pogotovo jer pružaju besplatno probno razdoblje 7 dana? Bar vam ništa ne nedostaje.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments