VPN Neograničen pregled 2019. – Vrijedno isprobavanja!

[ware_item id=33][/ware_item]

VPN Unlimited je VPN usluga koju pruža KeepSolid, američki programer. Ovaj je dostupan za sve vaše uređaje: možete ga imati na iPhoneu, iPadu, Android tabletu ili pametnom telefonu, Mac-u, PC-u (i s operativnim sustavima Windows i Linux), pa čak i na vašem Windows Phoneu. Ako ne želite aplikaciju na svom prijenosnom računalu, upotrijebite dodatke. Imaju proširenja za Google Chrome i Mozilla Firefox. A sada, pogledajmo pobliže što VPN Unlimited može ponuditi.


Zaštita

Virtualne privatne mreže usluge su koje stvaraju šifrirane tunele između vašeg uređaja i njihovih poslužitelja, koji maskiraju vašu IP adresu. Uz to se promet koji prolazi kroz ovaj tunel šifrira. U slučaju da netko želi to prisluškivati, neće moći svezati stvar.

Pročitajte i: Najjeftinija VPN-a

Za vas to znači da će svi dolazni i odlazni podaci, poput prijava, lozinki, tekstova, slika biti zaštićeni od protivnika, špijuna ili vlade.

Većina VPN-a koristi AES-128 ili AES-256 protokol za šifriranje. Kao i KeepSolid. Koriste ove dvije za različite platforme. Oboje su najvišeg stupnja sigurnosti. Budite sigurni da ste ovdje sigurni.

Još jedna stvar na koju treba obratiti pažnju je protokol. Za vas osigurava sigurnu i brzu vezu s VPN poslužiteljima. VPN Neograničeno nudi OpenVPN, IKEv1, IKEv2, L2TP / IPsec, KeepSolid Wise i TLS enkripciju. Prilično pristojna ponuda.

vpnunlimited protokole

Posjetite VPN stranicu s neograničenom narudžbom>>

Možete prebacivati ​​između protokola ovisno o namjeni. Za gledanje zabranjenog ili cenzuriranog sadržaja koristite PPTP. OpenVPN je savršen za osiguravanje podataka na mreži.

Pročitajte i: Najjeftinija VPN usluga

Borba protiv cenzure

Jedan od ciljeva potjere za VPN-om je pružanje jednakog pristupa svim web-resursima i aplikacijama korisnicima širom svijeta. U tu svrhu dizajnirali su KeepSolid Wise. To je njihova tehnologija koja maskira VPN da bi izgledao kao HTTPS promet. To pomaže u zemljama u kojima su VPN-ovi zabranjeni.

Ova usluga ima poslužitelje na oko 70 mjesta. Ako se odlučite povezati s bližim i manje opterećenim podatkovnim centrom, uživat ćete u većoj brzini. Možete tražiti i optimalan, ali pripazite da se ograničenja ne primjenjuju na toj lokaciji.

Neto neutralnost

Neutralnost mreže znači da je mreža "neutralna" i sav sadržaj koji se kreće po njoj ima jednak prioritet prijenosa. Neke vrste sadržaja mogu proći kroz mrežu brže od drugih. Ipak, sve ima jednaku težinu, a niti jedno se ne može blokirati ili podložiti usporavanjima na temelju njegovog sadržaja.

Posjetite VPN stranicu s neograničenom narudžbom>>

U posljednje vrijeme, telefonske kompanije, kablovske tvrtke i davatelji internetskih usluga planiraju prebaciti internet na brze i spore trake kako bi pružatelji usluga mogli naplaćivati ​​brzi sadržaj. Ovo je pitanje izazvalo puno kontroverzi jer znači kraj neutralnosti mreže i kraj jednakih mogućnosti za manje davatelje sadržaja.

Nemojte paničariti. VPN Neograničeno može vam pomoći da zaobiđete takve granice ako je i nametnuto. Ako vaš davatelj internetskih usluga ne može pratiti vaš IP i dešifrirati promet, neće moći blokirati niti usporiti nijednu web stranicu koju pregledavate.

Postoje li drugi razlozi za korištenje VPN-a?

Možda mislite da su VPN-ovi prvenstveno za cyber-kriminalce ili česte putnike u Kinu ili Rusiju. Pa, ovo je napola istina. Cyber-kriminalci zapravo koriste više alata da sakriju svoje aktivnosti. Dok VPN-ovi imaju na tone drugih slučajeva upotrebe.

Npr., Za igrače kada žele pristupiti novim igrama prije službenog predstavljanja u svojoj zemlji. VPN-ovi su namijenjeni osobama koje se bave tehnologijom (kojih nema ovih dana?). Možda ste u redu s trgovcima ili analitičarima koji prate vaše navike kako biste ponudili bolje prilagođene oglase. Ali zaista mislite da bi se sustavi za praćenje trećih strana trebali moći povezati sa svojim pametnim pomoćnicima ili termostatima kako bi naučili jeste li kod kuće ili ne? Ako je vaš IP zaštićen, i vi ste zaštićeni.

VPN-ovi su za ljude koji koriste javne WiFi žarišne točke. Kad dođete u Starbucks ili Peet, jeste li sigurni da je mreža sigurna? Da nije tako, a i ne bih bio ja, uključite svoj VPN. Kad vam se ukrade prijava i zaporka, prekasno je.

Prije pet godina bio sam nepromišljen. Sve dok jednog dana nije bio hakiran moj račun na društvenoj mreži. Dok sam pio latte u McDonaldsu, povezali su se s mojim iPhoneom i promijenili sliku mojeg profila. Pogoršalo se: slali su nasilne poruke mojim kontaktima. Bila sam toliko frustrirana da sam izbrisala račun.

Jeste li kockar? Možda biste trebali razmotriti i korištenje VPN Unlimited.

Torrenting nije dopušteno na većini VPN Unlimited lokacija. Iako postoji nekoliko regija, označeno s 'bujice', što je dovoljno za legalnu dijeljenje p2p.

dijeljenje p2p s vpnunlimitedom

cijena

VPN Unlimited na svojoj web stranici nudi tri plana, a to su Ekonomija - jednomjesečni plan za 9,99 USD, Profesionalni - jednogodišnja pretplata za 49,99 USD i doživotna pretplata za 149,99 USD.

Ali oni zapravo imaju više raznolikosti u korisnikovom uredu na https://my.keepsolid.com/pricing/vpn/ i u aplikaciji. Na primjer, jednotjedni plan odmora za 3,99 USD ili trogodišnji plan za kada niste spremni potrošiti cijeli život s ovom VPN-om, ali smatrate se prilično pristojnom. To će vas koštati 89,99 USD.

Prije kupnje imate 7-dnevno besplatno probno razdoblje pa je stavite na testiranje i odlučite kasnije koja pretplata vam najbolje odgovara.

vpnunlimited planovi cijena

Pročitajte i: VPN-ove koji nude garanciju povrata novca

Metode Plačanja

Oni prihvaćaju Bitcoin. Ovih dana vjerojatno nitko ne želi platiti s Bitcoinom kada njegova cijena poskoči. Dobre vijesti - VPN Unlimited možete se kupiti poklon karticama za maksimalnu anonimnost. Imaju više standardnih opcija, poput PayPala, kreditnih kartica i Apple Paya.

App

Preuzeo sam VPN Neograničeno na prijenosno računalo, koji radi na Windows-u i na svoj Pixel koji pokreće Android. Dizajn je uredan i jasan. Doista mi se svidjelo.

Posjetite VPN stranicu s neograničenom narudžbom>>

Trebala mi je sekunda da shvatim kako promijeniti poslužitelj iz optimalnog u onaj po mom izboru. Iako sam preskočio zaslon udžbenika, sve je izgledalo prilično prirodno i intuitivno.

Nažalost, ne možete samo povući i ispustiti pin na karti da biste promijenili lokaciju, ali popis poslužitelja sadrži karticu za pretraživanje tako da je prilično zgodno.

Druga kartica koja će vam možda trebati je račun jedan na lijevom izborniku. Tamo možete prebaciti protokole i po potrebi promijeniti zaporku.

Također možete upravljati zaporkom, dodavati ili uklanjati uređaje i produžiti pretplatu u uredu korisnika na https://my.keepsolid.com

Dodaci preglednika

Ako vam se ne sviđa preuzimanje aplikacija iz trgovina, možete dobiti proširenje za preglednik. VPN Neograničeno radi za Google Chrome i Mozilla Firefox. Neki su korisnici izvijestili da ga mogu koristiti i za Opera.

Dodaci imaju iste značajke i popis poslužitelja kao i redoviti klijenti. Omogućuju vam i isključenje WebRTC-a. WebRTC web stranice koriste za komunikaciju s vašom web kamerom ili mikrofonom i potencijalno mogu procuriti vašu IP adresu. Zbog toga biste mogli koristiti i verziju za radnu površinu i proširenje za preglednik.

Provjerite svoju IP adresu odmah>>

Ako vam je u pregledniku instaliran VPN, znači da ćete biti zaštićeni VPN-om na bilo kojem računalu na kojem se prijavite na svoj Google račun. Učinak vašeg računala ili prijenosnog računala također se može poboljšati jer će proširenje samo šifrirati promet vašeg web preglednika.

Daljnja proširenja

Dodaci Google Chrome i Mozilla Firefox mogu biti vaše lagano rješenje za zaštitu ili dodatni sloj za zaštitu vaše privatnosti i anonimnosti na mreži. VPN Unlimited može vam ponuditi više ako ste zaštitar. Na primjer, korisnici se mogu obratiti timu za tehničku podršku i dobiti postavke za svoje WiFi usmjerivače. Za konfiguraciju vašeg usmjerivača trebate imati pretplatu od godinu dana i više.

Dostupno je do 5 istodobnih veza s jednog računa s KeepSolid ID-om. Ali ako želite proširiti taj broj, možete kupiti takozvane utore za dodatne uređaje. KeepSolid sada pokreće promociju na njihovom web mjestu tako da cijene počinju od 0,99 USD (redovito 1,99 USD).

Za vlasnike malih poduzeća imaju timske račune. Ako želite upravljati sigurnosti za svoju tvrtku, samo idite na ovu ponudu. Osobni VPN serveri najbolja su ponuda za pohlepne igrače. Omogućit će najveću brzinu i neograničen pristup svim igrama. Pokušajte se što više približiti gradu u kojem živite i sigurno ćete uživati.

Osobni ili statički IP-ovi jeftiniji su nastavak za one korisnike koji žele uvijek biti jedini korisnik određene IP adrese. Nabavite ga tijekom putovanja kako ne biste prošli procese provjere i provjere za svoje Gmail račune i račune na društvenim mrežama. Ispravlja ovu bol.

podrška

Možete pregledavati odjeljak FAQ-a sa neograničenim VPN-om, kontaktirati njihov tim za podršku putem e-pošte ili kontakt obrasca na web mjestu. Također možete započeti komunikaciju iz same aplikacije ili otići na njihov Twitter ili Facebook.

Posjetite VPN stranicu s neograničenom narudžbom>>

Obećavaju da će odgovoriti u roku od 24 sata. Na moj zahtjev odgovorili su za manje od 1 sata. To bi nekim korisnicima ipak moglo biti frustrirajuće i telefonska bi podrška bila dobra opcija koja nije dostupna redovito, koliko znam..

Poslužitelji

Trenutačni popis poslužitelja VPN Neograničen dostupan je u aplikaciji i na njihovoj web stranici. Poslužitelje imaju u Australiji, Austriji, Bjelorusiji, Belgiji, Brazilu, Bugarskoj, Kanadi, Čileu, Hrvatskoj, Cipru, Češkoj, Danskoj, Estoniji, Finskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Hong Kongu, Mađarskoj, Islandu, Indiji, Irskoj, otoku Čovjek, Izrael, Italija, Japan, Latvija, Litva, Luksemburg, Malezija, Meksiko, Moldavija, Nizozemska, Novi Zeland, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunjska, Singapur, Slovačka, Slovenija, Južna Afrika, Južna Koreja, Španjolska, Švedska, Švicarska, Tajland, Turska, Velika Britanija, Ukrajina i Sjedinjene Države.

Ako ne vidite ime zemlje koja vam je potrebna, možete se obratiti programeru i zatražiti poslužitelj u regiji po vašem izboru. Vjerojatno će vam trebati malo vremena i truda, ali barem imate tu mogućnost.

Dinamični vs osobni IP

Kad se povežete s podatkovnim centrom s uobičajenog popisa, dobivate dinamički IP. To znači da može biti različito za istu lokaciju ako vam veza padne, a vi ćete se kasnije ponovo povezati. Vjeruje se da je to bolji način da ostanete anonimni na mreži. Tisuće korisnika povezuje se s istim podatkovnim centrom, a puno ih je ista IP adresa pa je svima teže - bilo da je haker ili sustav praćenja treće strane - uskladiti bilo koji podatak s bilo kojim korisnikom.

Ponekad želite imati zaštićen, ali statički IP. Kao što sam već spomenuo, putnici bi to definitivno cijenili. Statički ili osobni IP-ovi se ne dijele s drugim korisnicima. To znači da će se propusnost poboljšati. Zahvaljujući algoritam šifriranja VPN Unlimited, vaši će podaci biti šifrirani. Čak i ako ga ukradu, bit će beskorisno jer čak i za superračunalo trebat će milijardu godina da ispuca AES-128 i još više za AES-256.

Zaključak

Digitalni se nadzor širi dalje svake godine. Ako danas razmislite o dobivanju VPN-a, VPN Unlimited je dobra opcija. Ima visoke standarde šifriranja, pristojnu brzinu i posebno dizajniran protokol pod nazivom KeepSolid Wise za poboljšano iskustvo u inozemstvu. Omogućuje bujicu samo u tri regije, što je slaba strana. Međutim, ti su poslužitelji označeni u aplikaciji, tako da nećete morati ručno provjeravati cijeli popis. Aplikacija izgleda dobro i dobro funkcionira na mom prijenosnom računalu i pametnom telefonu. Nisam imao problema tijekom pregledavanja weba i gledanja videozapisa.

Njihov tim za podršku brzo odgovara. Iako ne nude glasovnu podršku. Također je vrijedno spomenuti da VPN Unlimited ima mnoštvo dodataka: od osobnih poslužitelja do slotova do računa tima. Ne može svaki davatelj VPN-a predložiti takvu raznolikost po vašem izboru. Cijene su prosječne. Pogledajte besplatnu probnu inačicu i zatim odlučite odgovara li vama

Nabavite VPN neograničeno odmah>>

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments