SwitchVPN pregled – test otkriva zadivljujuće rezultate!

[ware_item id=33][/ware_item]

Može biti naporno osigurati da se uvijek pretplatite na kvalitetnu uslugu, bez obzira na to što vam pruža. Za razliku od proizvoda, usluga je često nešto što je zahtjevnije kvantificirati. Usluga koja je idealna za jednu osobu može biti nespretna i neugodna za nekog drugog.


Iz tog razloga je ključno dobro istražiti svaku dostupnu opciju kada se odlučite za davatelja usluga, bez obzira radi li se o vašem internetu, telefonu ili bilo čemu drugom. U današnjem ćemo slučaju biti pregled VPN-a usluga. Konkretnije ćemo pogledati SwitchVPN.

Kao i kod bilo koje druge slične usluge, smatramo da je svim našim čitateljima ključno da budu na istoj stranici dok čitaju ovaj članak. Iz tog razloga ćemo uključiti pregled onoga što točno VPN čini kao svojevrsni predgovor za našu recenziju.

Naravno, ako ste već upoznati s VPN-ovima i znate kako oni funkcioniraju, možete slobodno preskočiti na naš pregled SwitchVPN-a. Za sve naše ostale čitatelje, čak i ako imate nejasnu ideju o tome što je VPN, preporučujemo da pročitate sljedeći odjeljak kako biste iskoristili maksimum iz naše recenzije..

Što je VPN?

Možda se pitate što se zapravo znači VPN, a što se radi, vidljivo je iz samog imena. VPN označava virtualnu privatnu mrežu, a jedna je, u biti, virtualna mreža koja radi na vašoj kućnoj internetskoj vezi što može pružiti više privatnosti od veze koju ste dobili od vašeg davatelja internetskih usluga (davatelja internetskih usluga).

Kako se pokreće VPN? U stvarnosti, VPN se sastoji od računala koja su povezana preko Interneta i tvore vlastitu mrežu. Budući da je veza između ovih strojeva diskretna, otkrit ćete da nude mnogo više privatnosti od vaše standardne internetske veze.

Iako vaš davatelj internetskih usluga ne može učiniti mnogo sa vašim podacima, osim ako nije zakonski obvezan, postoje stvari koje bi mnogi mogli učiniti smatrati upadom u privatnost. Početkom ove godine došlo je do polemike oko presude Senata SAD-a kako bi se omogućilo davateljima internetskih usluga da prodaju svoje podatke o pregledavanju oglasnim agencijama radi zarade..

Imajte na umu da se VPN može koristiti za samo prikrivanje pregledavanja vašeg davatelja internetskih usluga i bilo kojeg drugog potencijalno znatiželjnog pogleda. VPN-ovi ne samo da prikrivaju vaše podatke, već se mogu činiti kao da dolaze s potpuno drugog mjesta na zemlji.

Ako želite bilo kakvo razumno očekivanje privatnosti na internetu, kao i bilo koji drugi, možda će biti potrebno uložiti u internetske usluge. Pomalo je žalosno da živimo u svijetu u kojem je nužno platiti dodatnu pretplatu za uslugu koja nam omogućava da zadržimo ono što s pravom treba biti naše: privatnost.

Nažalost, dok davatelji internetskih usluga i dalje drže većinu moći nad svojim potrošačima kao da su taoci, SAD VPN bitni su u doglednoj budućnosti. U stvari, VPN-ovi bi uskoro mogli postati gotovo potrebni, pogotovo jer FCC trenutno presudi nadvladavanje neutralnosti mreže (nešto što je zakonski propisano u EU-u i drugim mjestima).

Zašto koristiti VPN?

Postoji nekoliko razlozi za korištenje VPN-a, i već smo se pozabavili pitanjem privatnosti, ali osjećamo se kao da možemo dublje ući u nju prije nego što pređemo na druge razloge. Osim osiguravanja da vaš davatelj internetskih usluga nema pristup vašim podacima, možete ga sačuvati od drugih pojedinaca i hakera.

Ako želite zadržati svoje podatke privatnima, nema bolje mogućnosti od VPN-a (Tor može pomoći, ali to ima svojih problema). Osim privatnosti, postoje i pitanja praktičnosti kada je u pitanju korištenje VPN-a. Na primjer, ako često putujete, možda će vam trebati da biste pristupili određenim web mjestima.

VPN može učiniti da se čini kao da se nalazite u drugoj zemlji, pa ga možete koristiti za pristup uslugama i web stranicama dok ste na odmoru koji su dostupni samo kod kuće. Svrhe upotrebe VPN-a mogu se kretati od onih usmjerenih na zabavu ili ozbiljnije stvari.

Na primjer, ako nemate posao i ne možete pristupiti web mjestu koje trebate pravilno obavljati svoj posao, trebat će vam VPN da biste zaobišli međunarodna ograničenja. Imajte na umu da to obično ni na koji način nije ograničeno pravilima ili propisima, tako da nećete morati riskirati.

Pored ovih razloga, također ćete htjeti zaposliti VPN ako pregledavate Internet na javnoj mreži, pogotovo ako se želite prijaviti na bilo koji račun. Otvorena mreža znatno olakšava presretanje vaših podataka, a VPN će ga šifrirati kako bi se spriječio pristup njemu..

Iako je ovo možda slično razlogu zašto želite koristiti VPN kod kuće zbog privatnosti, u tim je situacijama mnogo važnije jer bi vaše informacije mogle biti izložene riziku. Ako ništa drugo, nikada ne želite pristupiti osjetljivim web mjestima poput bankovnih računa i Paypala kada koristite javnu mrežu.

Kao što vidite, postoji mnogo razloga za korištenje VPN-a i nema potencijalnih negativnih nedostataka (osim činjenice da morate platiti pretplatu). Za cijenu sendviča svakog mjeseca, možete osigurati da ste zaštićeni od krađe vaših podataka, ograničavanja regije i još mnogo toga.

Naš pregled SwitchVPN-a

switchvpn pregled 2018

Što vam SwitchVPN nudi kao potrošaču? Ova usluga možda nije revolucionarna u usporedbi s drugim opcijama na tržištu, ali pruža pogodnost koja ne može odgovarati mnogim drugim VPN uslugama. Prije nego što prijeđemo na meso našeg pregleda, pogledajmo neke značajke SwitchVPN-a.

prozodija

  • Za optimalno pokrivanje koristi gotovo 150 poslužitelja smještenih na četiri različita kontinenta
  • Odlikuje se naprednom DNS tehnologijom koja omogućuje upotrebu VPN-a u područjima visokog rizika
  • SwitchVPN ne bilježi nijednu radnju svojih korisnika radi vrhunske privatnosti
  • Ova VPN može se koristiti na najviše pet uređaja odjednom
  • Nudi odličnu brzinu u odnosu na veći dio konkurencije
  • Poslužitelji se pokreću u svakom trenutku, tako da u nekim vremenskim zonama nećete biti ograničeni
  • SwitchVPN nudi stručnu korisničku podršku svakom svom pretplatniku

kontra

  • Malo skuplje od konkurencije VPN usluga
  • Odjeljak pomoći na SwitchVPN mjestu je malo oskudan
  • Lagana VPN pokrivenost u Južnoj Americi zbog jednog poslužitelja u Brazilu

Dobro

Započet ćemo pregledom onoga što nam se svidjelo s ove VPN usluge, a moramo priznati da smo cijenili poprilično značajki i više.

Šifriranje i pouzdanost

Prvo ćemo se pozabaviti pitanjem koje se tiče korisnika više nego išta drugo: koliko je VPN koristan kod šifriranja vaše internetske veze? Tijekom dva tjedna trajne uporabe imali smo samo dva kvara ovog VPN-a, a jedan od tih kvarova bio je zbog greške na našem kraju.

switchvpn detaljan pregled

Ako tražite pouzdanost u VPN-u, nekoliko se opcija može natjecati s SwitchVPN-om, čak i na nekoliko lokacija u svijetu. Članovi našeg tima imali smo isprobavanja VPN-a na različitim područjima i činilo se da servis ne pati značajno.

SwitchVPN ima tako široku pokrivenost zbog upotrebe preko 145 poslužitelja smještenih na četiri kontinenta. Ako poslujete u Sjevernoj Americi, Europi, Aziji i u manjoj mjeri u Južnoj Americi, pronaći ćete ovaj VPN idealan za vaše potrebe.

Brzina veze

Osim pokrivenosti i pouzdanosti, otkrili smo da je SwitchVPN uspio zadržati velike brzine, što je nešto što je uvijek u pitanju pri odabiru novog VPN-a. Ako ste težak downloader ili možda a gamer, trebate brzine da biste ostali upravljani, čak i putem VPN-a.

switchvpn radi s bujicom

Služba za korisnike

Jedan aspekt o kojem se često ne govori kada je riječ o VPN-ima jest služba za korisnike usluge. SwitchVPN ima agente za korisničku podršku koji razumiju osnove VPN-a, za razliku od nekih konkurenata kod kojih će vjerovatnije biti problem sami riješiti.

Poslovne i putne prednosti

Još jedan način da ovo VPN smješta putnike je kroz svoj raspored od 24 sata u kojem je aktivan. Ako vam treba VPN za koji ste sigurni da će biti aktivan većinu vremena, SwitchVPN će vas sigurno ne iznevjeriti..

popis poslužitelja switchvpn

Kompatibilne s više uređaja odjednom

Podrška za pet uređaja je trešnja na glazuri ove usluge jer možete istovremeno pokretati tablet, pametni telefon i računalo putem SwitchVPN mreže. Ovaj VPN idealan je za korisnike koji imaju obitelj koju bi željeli zaštititi od znatiželjnih očiju i sebe.

pregled uređaja switchvpn

Unutarnja sigurnost

Nažalost, kada koristite VPN, uvijek postoji zabrinutost da vas vaš pružatelj VPN-a možda špijunira, ali SwitchVPN nudi jamstvo o privatnosti. Ovo jamstvo kaže da se na SwitchVPN-u ne vrši ništa za evidentiranje, što pomaže zadržati svoje podatke..

Čak i ako vaš pružatelj VPN-a nije imao namjeru koristiti vaše podatke, zapisivanje tih podataka ostavlja ga otvorenima za hakiranje i druge oblike infiltracije. Najbolji način da osigurate da vaše informacije nikada ne završe u tuđim rukama, vi ćete se odlučiti za VPN koji ima jamstvo da neće zabilježiti ništa.

Vanjska sigurnost

Konačno, moramo se pozabaviti pitanjem sigurnosti od vanjskih prijetnji. SwitchVPN nudi naprednu DNS zaštitu koja vaše signale čini gotovo nemogućim za dešifriranje, čak i ako pregledavate na rizičnoj mreži.

Naravno, najbolji način za izbjegavanje takvih rizika nije korištenje te mreže u prvom redu, ali kad putujete, ponekad nema izbora.

Loš

Naravno, kao i u bilo kojem drugom proizvodu, ne može sve biti dobro. Nažalost, naišli smo na nekoliko problema tijekom korištenja ove VPN. Srećom, nijedan od problema koji smo iskusili nisu bili prekršaji, barem za ogromnu većinu korisnika.

Jedno od glavnih problema s ovim VPN-om bila je njegova relativno lagana pokrivenost u Južnoj Americi, jer se jedini poslužitelji na tom kontinentu nalaze u Brazilu. Ako putujete u Južnu Ameriku izvan Brazila, možda želite uložiti u VPN koji posebno pokriva to područje.

Osim mrtvih zona na određenim kontinentima, otkrit ćete da ovaj VPN nije baš idealan za korisnike koji preferiraju najpristupačniju opciju. Dok postoje jeftiniji VPN-ovi, teško će vam se dogoditi da pronađete uslugu koja nudi istu vrijednost za novac, jer će povoljnija ponuda često biti manje impresivna.

switchvpn cijene

Iako bi odjeljak za pomoć na SwitchVPN mjestu mogao koristiti malo više posla, i dalje sadrži sve informacije potrebne novom korisniku. Ako želite pomoć oko naprednijih pitanja u svijetu VPN-a, možda ćete morati pribjeći specijaliziranijoj publikaciji koja je usredotočena na VPN-ove i njihovu upotrebu..

Kao što vidite, većina negativnih utjecaja na ovu VPN uslugu nigdje nije tako kritična kao neki od problema s kojima se suočavaju konkurenti u istom cjenovnom rangu. Iako ovaj VPN ne nudi ništa revolucionarno, to nije problem. Ovo je VPN koji je namijenjen korisnicima koji žele nešto rafiniranije a opet manje eksperimentalno.

Zaključak

Ako ste umorni od beta verzije i nepouzdanih VPN-ova, vjerujemo da je SwitchVPN odlična opcija, posebno ako putujete između Sjeverne Amerike, Europe i Azije.

Iako je ovaj VPN možda malo skuplji od ostalih izbora, razlika u cijenama nije tako velika, a vjerujemo da bi 6 do 10 dolara mjesečno moglo biti i gore. Nadamo se da vam je ovaj pregled pomogao da odlučite je li ovo pravi VPN za vas

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments