Sakrij VPN pregled

[ware_item id=33][/ware_item]

VPN je postao glavna potreba današnjeg digitalnog života. Možete to smatrati važnom poput vode, skloništa i hrane u svom svakodnevnom životu. Uz toliko mogućnosti na tanjuru, teško je odabrati onu najbolju koja zadovoljava sve vaše zahtjeve. Danas ćemo za naše čitatelje pregledati dobro poznati i vrlo cijenjeni VP. hid.me. Pretplatili smo se na njihov besplatni VPN kao i premium plan kako bismo provjerili sve značajke i testirali njihovu uslugu. Pa započnimo:


Uvođenje Hide.me VPN-a

hid.me VPN je u vlasništvu eVenture Ltd - malezijske informatičke kompanije. Proizvod je službeno predstavljen 2011, s ograničenim brojem poslužitelja koji su sada narasli na 100+ poslužitelja u 29 zemalja. Tim radi na hid.me VPN je vrlo konkurentan i desetljećima služi IT sektorima. Vizija hid.me VPN-a je pružiti potpunu privatnost i strogu sigurnost bez ugrožavanja brzine interneta korisnika.

web stranica hid.me

Na web lokaciji hid.me postoje desetine zahtjeva i obećanja, no isporučuju li ih? Pogledajmo detaljan pregled skrivene VPN skrive gdje ćemo proći kroz svaki zavoj i saznati DOBRO i BAD o ovoj VPN usluzi.

Posebne značajke skrivene VPN usluge

 1. Visoko prilagođeni planovi cijena

Na hid.me VPN dobit ćete upravo ono što želite. Imaju visoko prilagođene planove cijena za svaku potrebu. Ako ste prekinuli i ne možete priuštiti da kupite pretplatu, možete se pretplatiti na fermium plan za Windows, Mac, iOS i Android. Ako vam je potreban samo VPN za internetsku sigurnost i ne želite koristiti veliku širinu pojasa i ne želite platiti dodatno, možete se pretplatiti na Plus Plan.

skrivanje.me cijena

Ako ste ljubitelj filmova i svakodnevno puno preuzimate i strujate i želite neograničenu propusnost, tada se možete pretplatiti na Premium plan. Slično tome, ako imate samo mobilno korištenje i ne želite plaćati dodatni novac za Desktop, možete se pretplatiti na mobilne planove.

 • Besplatni plan (za svaku platformu s ograničenjima)
 • Plus plan (s prijenosom podataka od 75 GB i jednom istodobnom prijavom)
 • Premium plan (s neograničenim prijenosom podataka i pet istodobnih prijava)
 • Plan za mobilne uređaje (samo za iPhone, iPad i Android)

Svi se planovi mogu pretplatiti za mjesec, 6 mjeseci i 12 mjeseci.

Pogledajte najbolje planove za šest mjeseci na: Popis jeftinih VPN-a

Usporedite s tržišnim prosječnim mjesečnim cijenama, pretplata VP. hid.me prilično je skupa.

P) Što je s garancijom povrata novca?

hid.me VPN nudi 14-dnevno jamstvo povrata novca uz svaki plan cijena što je još jedna pozitivna karakteristika njegovih usluga. Za svoja pravila o povratu sredstava hid.me VPN je izjavio:

Pročitajte i: VNP-ove s garancijom povrata novca

"Ako niste u potpunosti zadovoljni s našim VPN uslugama, a vi nas pismeno obavijestite e-poštom u prvih 14 dana vašeg ugovora koji želite otkazati, dobit ćete 100% povrata iznosa ugovora u slučaju da je širina pojasa. upotreba nije veća od 500MB. Ako dođe do povrata novca, bit ćete obaviješteni e-poštom; može potrajati i do 10 dana nakon otkazivanja ugovora kako biste dobili povrat, ovisno o korištenom obliku plaćanja. Ako niste primili povrat novca u roku od deset dana, obratite nam se putem kontakt obrasca. Naš Besplatni plan potpuno je besplatan i ne obnavlja se automatski. "

Usporedite Hide.me VPN s ostalim VPN uslugom s alatom za usporedbu

P) Kako se pretplatiti na skriveni.meov besplatni VPN plan?

Da biste se pretplatili na besplatni plan, možete posjetiti web-lokaciju hid.me www.hide.me/en ili možete preuzeti aplikaciju izravno iz Google Play Store-a i iTunes Store-a i pretplatiti se na besplatni plan. Trebat će vam samo vaš ID e-pošte za pretplatu na Besplatni plan.

 1. Global VPN mreža

hid.me VPN je proširio svoju VPN mrežu u 29 zemalja na šest kontinenata sa 100+ VPN poslužitelja. Sa tako pouzdanim imenom u industriji, hid.me VPN daleko je od konkurencije glavnim konkurentima u pogledu broja VPN poslužitelja i lokacija.

ukupno poslužitelja hid.me To je jedan od nedostataka VPN usluge. Međutim, tehničke ekipe na zahtjev korisnika pažljivo biraju sve lokacije dodane u globalnoj mreži skrivača. hid.me održava vlastitu VPN mrežu bez upada od trećih strana.

P) Obavezu li svi skriveni VPN serveri za P2P?

Prema web lokaciji hid.me, oni podržavaju P2P na većini svojih poslužitelja. To znači da P2P nije podržan na svim svojim poslužiteljima. Povezali smo se s nekim od najboljih P2P servera, a brzina je bila nevjerojatna.

 1. VPN aplikacije za jednostavno korištenje i vodiči za postavljanje

hid.me VPN nudi besplatne VPN aplikacije za većinu platformi, uključujući Windows, Windows 10, Windows Mobile, Windows Surface, Mac, iOS i Android. Aplikaciju možete preuzeti u samo 60 sekundi bez gužve. Jednostavno otvorite web-lokaciju skriva.me i kliknite na opciju "Preuzmi" i instalirajte željenu aplikaciju. Za iOS i Mac aplikaciju možete preuzeti s iTunes-a i za Android; možete preuzeti aplikaciju iz Google Play trgovine.

uređaj koji podržava hid.me i njegov pregledNajbolji dio je svaka VPN aplikacija koja nudi cjeloživotnu besplatnu VPN uslugu. Možete izravno preuzeti aplikaciju i pretplatiti se na besplatni plan koji se može produžiti na život. Besplatni plan dolazi s ograničenom propusnošću i 3 lokacije, uključujući Singapur, Nizozemsku i Kanadu. Neke najuzbudljivije značajke skrivenih VP. aplikacija su sljedeće:

 • Auto-Connect
 • Automatsko Ponovno
 • Automatski odabir servera
 • Kill Switch (samo za Windows i Mac)
 • IP zaštita od propuštanja
 • DNS zaštita od curenja

4. Privatnost i sigurnost koju nudi hid.me VPN

Ima jedna stvar po kojoj je hid.me VPN poznat, a to je privatnost i sigurnost koje nude njegove usluge. S 256-bitnom enkripcijom i rasponom protokola koji uključuju PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN, IKEv1, IKEv2 i Softether, hid.me nudi neraskidivu sigurnost.

Leon Juranić, sigurnosni stručnjak tvrtke Defense Code Ltd, certificirao je hidr.me VPN kao jednu od najsigurnijih VPN usluga bez evidentiranja. To znači da su tvrdnje hid.me o Zero Log Policy donekle ispravne.

značajke skrivanja.me

"Mi smo mrtvi ozbiljno u vezi s ovim: ne pohranjujemo zapise vaših mrežnih aktivnosti. Dnevnici mogu lako povezati radnje s vama, a neki davatelji VPN-a prosljeđuju ih zakonskim službenicima kada im je to rečeno. Ne možemo, kao što nemamo. Jednostavan." [Pravila o privatnosti]

hid.me je nedavno objavio izvješće o transparentnosti zahtjeva koji su dobili od vlasti tražeći informacije o kupcima. Kako je u svojim Uvjetima pružanja usluge i Pravilima o privatnosti skriveno njihovo skrivanje.me jasno kaže da ne vode zapisnike, vlasti nisu u mogućnosti pružiti takve podatke. Zahvaljujući malezijskom postojanju, oni su izvan jurisdikcije EU i SAD-a. hid.me VPN tvrdi da će, ako to moraju, promijeniti lokaciju u malo vjerojatnim okolnostima na koje su ih prisilili

5. Korisnička podrška

Tehnička podrška kupcima važan je čimbenik kada je riječ o proizvodima poput VPN-a. hid.me VPN nudi 24/7 podršku za chat uživo zajedno sa sustavom podrške za ulaznice, e-mailovima i platformama društvenih medija. Možete otvoriti kartu ili poslati e-poštu na [email protected] VPN ako je potrebna tehnička pomoć. No, najprikladniji i najbrži način komuniciranja je podrška za chat uživo.

korisnička podrška

Isprobali smo korisničku podršku i otkrili smo da je zaista impresivna. Svi tehnički agenti bili su dobro obučeni i pružaju točne informacije.

6. Istovremena prijava

Sa Premium.merovim planom skrivanja, dobivate pet multi-prijava što znači da možete koristiti isti račun na pet uređaja istovremeno. Nisu jasne upute o odabiru uređaja. Morate provjeriti korisničku podršku za hid.me ako dopuštaju svih pet računa na istoj platformi kao i svih pet računa na iPhone ili Android telefonu ili radnoj površini Windows. Možda postoji mogućnost da hid.me izvršava istu praksu kao i ostali davatelji VPN-a i ograniči broj slične platforme na jedan.

Urednikove misli:

 • Nakon pregleda značajki, testiranja servera i analiziranja usluge na različitim platformama došli smo do sljedećeg zaključka:
 • hid.me VPN nije sigurno najbrži, ali je jedan od najboljih pružatelja VPN-a kada je u pitanju brzina. Ne umanjuje vašu brzinu interneta u velikoj mjeri, čak i ako ste povezani s većinom sigurnih protokola.
 • hid.me VPN jedna je od najsigurnijih VPN usluga s pravilima bez dnevnika, ali pravilo vrijedi samo za zapise aktivnosti.
 • hid.me besplatni VPN jedna je od najboljih VPN usluga u industriji u vezi sa značajkama koje se nude u fermijevom planu.
 • hid.me VPN nudi zaštitu od propuštanja IP-a i DNS zaštitu od naginjanja sa svakim planom.
 • Što se tiče geografskog dosega, hid.me VPN daleko zaostaje za svojim glavnim konkurentima. Oni bi trebali kontinuirano dodavati nove lokacije u mrežu.
 • Za P2P, toplo.me VPN toplo se preporučuje.
 • hid.me cijene su s gornje strane za sve planove.
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments