Privatni pregled pristupa internetu 2020 – PIA, mudar izbor!

[ware_item id=33][/ware_item]

Privatni pristup internetu (PIA) jedan je od najpoznatijih VPN-ova s ​​proračunom koji su trenutno dostupni. PIA nudi neke zanimljive značajke, pristojnu brzinu i ima vlastiti DNS za poboljšanje internetske sigurnosti svojih korisnika. Ovo su neki od glavnih razloga popularnosti PIA-e.


Zapravo, PIA nudi neke zadivljujuće osobine koje su dovoljne da vas privuku u kupovinu, ali ima i neke nedostatke, jer ništa nije savršeno. Pregledavat ćemo sve aspekte privatnog pristupa internetu (PIA); njegove dobre osobine i nedostatke u pojedinostima, jednostavno sav taj jazz koji morate znati o ovom VPN-u prije nego što ga kupite. Naš pregled u cjelini govori o ovom VPN-u iz više razloga navedenih u nastavku.

Prije nego što uđemo u posebne značajke privatnog pristupa Internetu, prvo razumimo zašto vam općenito treba VPN putem Interneta, za svaki slučaj ako ste novi u VPN-ovima. Odjeljak niže možete preskočiti ako ste već upoznati s osnovnim značajkama VPN-a.

Zašto koristiti VPN putem interneta

Internet, kao globalna mreža, dostupan je svima. To je najčešće korišteni uslužni program u cijelom svijetu. Štoviše, prva stvar koju radimo odmah nakon izlaska iz kreveta je korištenje interneta, a ono što je nekad neizbježno smo pitali kad odemo u njihovu kuću je njihova Wi-Fi lozinka.

I što je prva stvar koju svi uzmemo u obzir pri korištenju interneta? To je, naravno, sigurnost. Da bismo izbjegli ranjivost gubitka podataka ili zloupotrebe, osmislili smo neke i ne upotrebljavamo internet. Kao što je, primjerice, uređaj ne trebate samo povezivati ​​s bilo kojom nepoznatom ili javnom mrežom samo zato što je besplatan.

Svi znamo da ništa na svijetu nije besplatno, pa ispada da „ne postoji besplatan ručak“ u stvari nije kliše. Rizik korištenja javnog Wi-Fi-ja sada je postao velika prijetnja. Ne biste znali kako prisluškivači, cyber-kriminalci, ISP, pa čak i vlada primaju vaše osobne podatke i vaše mrežne aktivnosti.

Štoviše, hakeri su sada aktivniji, uvijek nakon što su dobili priliku za pristup vašim podacima. Kad pomislimo da je internet siguran, tada se stvarno griješimo.

Ne možete izbjeći upotrebu interneta u ovo doba, ali sigurno možete izbjeći internetske nesretnike. Možete prevari kibernetičke kriminalce i to nije preveliki zadatak. Svatko od nas je svjestan sigurnosti i tržište ima rješenje za nas.

S povećanjem cyber napada, upotreba VPN-a postaje sve važnija. Donosimo vam kratki uvod o tome što je VPN i kako vas može spasiti od problema.

Pročitajte i: NordVPN pregled stručnjaka

Kako je VPN vaš spasitelj od svih internetskih briga

Svaki uređaj koji koristite za pristup internetu ima IP adresu. IP adresa pronalazi vašu lokaciju. Ali, VPN ima mogućnost maskirati vašu IP adresu i mijenjati je. Pomaže zaobići geo-ograničenja, kriptira podatke i osigurava sigurnost vaših podataka.

Korištenje VPN-a jednostavno znači da možete zavaravati treće strane promjenom prividne lokacije. Možete deblokirati i dobiti pristup web lokacijama s ograničenim pristupom povezivanjem na VPN poslužitelj neke druge regije. Kada koristite javni Wi-Fi, VPN će osigurati da su vaši podaci šifrirani i vaše mrežne aktivnosti zaštićene.

Međutim, na VPN tržištu postoji velika konkurencija. Ako u takvo nešto morate uložiti, to bi se isplatilo. Razmatranje samo sigurnosti ne bi bilo previše realistično jer VPN ima više značajki, a nije svaki davatelj VPN-a nudi ono što tvrdi.

Dakle, danas ćemo vam biti od male pomoći i omogućiti vam da saznate o značajkama koje vam trebaju u VPN-u i vrsti VPN-a koji je najbolje za početak.

Pročitajte više: Najbolja Kodi VPN usluga

Ovo je naše mišljenje o PIA pregledu, koji je jedan od naših najboljih VPN usluga.

Zašto privatni pristup internetu putem Interneta?

Privatni pristup internetu je VPN softver sa sjedištem u SAD-u. To je proračunski VPN i nudi neke zanimljive značajke.

Dokazala je svoju vjerodostojnost na tržištu zbog snažnih šifriranih sigurnosnih značajki, pristojne brzine i dostupnosti poslužitelja širom svijeta.

Osim toga, možete istovremeno povezati 10 uređaja, dvostruko više od onoga što ćete dobiti s većinom VPN-a.

PIA također ima vlastiti DNS kako bi se smanjila vjerojatnost curenja DNS-a.

Sve to PIA čini jednom od najvećih VPN usluga na tržištu.

Nadamo se značajkama koje PIA može ponuditi svojim vrijednim VPN korisnicima.

Sveprisutni poslužitelji

Privatni pristup internetu ima poslužitelje koji se nalaze u cijelom svijetu. Ima svoje korijene u više od 28 zemalja u kojima se privatni pristup internetu nalazio preko 3335+ poslužitelja i kontinuirano dodaje više poslužitelja na svoju listu poslužitelja. Više poslužitelja omogućava vam povezivanje s bilo kojim poslužiteljem, bilo gdje i potpuno anoniman za vaše mrežne aktivnosti. Spajate se na poslužitelju po vašem izboru, a vaša izvorna IP adresa se mijenja na poslužitelju. PIA ima poslužitelje u Aziji, Srednjoj Americi, Južnoj Americi, Velikoj Britaniji, Europi i SAD-u.

Više protokola - više Sheilds

Privatni pristup internetu nudi protokole OpenVPN, L2TP i PPTP i dijeli kompatibilnost s Android, Mac, iOS, Linux i Windows uređajima. Omogućava snažnu AES 128 i 256-bitnu enkripciju koja pomaže u zaštiti podataka od cyber kriminala.

Nabavite PIA za Android>>

Dijeljenje P2P i BitTorrent je jednostavno!

Privatni pristup internetu omogućuje dijeljenje datoteka P2P i BitTorrent. Možete dijeliti onoliko datoteka koliko želite.

Nove cijene - Zašto je PIA i dalje jeftina opcija?

Privatni pristup internetu putem Interneta, baš kao i ostali VPN-ovi, nudi tri plana cijena. Mjesečni, polugodišnji i godišnji planovi.

Mjesečni plan košta 6,95 dolara mjesečno, ali možete smanjiti cijenu s duljim vremenskim planom, ona košta 3,33 dolara mjesečno za godišnji paket, što je polovica onoga što košta mjesečna ponuda. Svaki cjenovni plan nudi istu razinu zaštite i sigurnosti.

Besplatna proba

Loša je vijest reći da PIA ne dopušta besplatna suđenja, ali korisnicima olakšava 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Međutim, znajući da su besplatni VPN-ovi u lošim knjigama kada je riječ o uslugama, neki VPN-ovi poput PIA-e ne nude besplatne usluge da u potpunosti odustanu od oznake besplatnih VPN-a..

PIA VPN radije ostaje u kategoriji jeftinih VPN-ova.

Načini plaćanja koji možete koristiti

Privatni pristup internetu (PIA) prihvaća načine plaćanja kao što su plaćanja kreditnom / debitnom karticom, PayPal, American Express, BitCoin i Pay Garden. Međutim, možete platiti i darovnim karticama Wal-Mart-a i Starbucks-a.

PIA i Netflix

Netflix je izuzetno popularan u cijelom svijetu, a posebno je agresivan prema blokiranju VPN korisnika. Postoje problemi s korištenjem Netflixa s PIA-om iz nekog razloga. Možete koristiti PIA za strujanje Netflixa u nekim zemljama, ali općenito se s vremena na vrijeme blokira.

Korisnička usluga za korisnike

Korisnička podrška je ključna. Privatni pristup internetu (PIA) osigurava ažuriranje korisnika i odgovara na upite kako bi se korisnicima pomoglo u složenosti.

Zaista je važno komunicirati s korisnicima, na taj način možete i improvizirati i poboljšati svoje usluge.

Privatni pristup internetu omogućuje značajku live chat-a i odjeljak FAQ (FAQ) za vođenje i pomoć korisnicima.

Svi detalji i vodiči također su ažurirani na web mjestu, tako da korisnicima olakšava postavljanje VPN-a.

Više sigurnosti s DNS zaštitom od curenja

PIA nudi ovu značajku zbog vaše sigurnosti. Štiti vaše podatke usmjeravanjem vašeg DNS-a kroz VPN, što vam pomaže da zaštitite od curenja DNS-a kako biste i dalje mogli održavati svoju privatnost.

Jednostavna metoda prijave

Način prijave za privatni pristup internetu jednostavan je, a PIA ima bazu znanja koja vodi korisnike. Potrebno je samo nekoliko koraka, a to ovisi o paketu cijena koji ste odabrali.

Ako namjeravate platiti kreditnom karticom, tražit će detaljne podatke, poput vaše adrese e-pošte.

Ako želite ostati potpuno anonimni, savjetujemo vam da platite pomoću darovne kartice ili BitCoina.

IPv6 Zaštita od propuštanja

Ova značajka osigurava da ne nailazite na curenje IPv6 prometa. Dok koristite privatni internetski pristupni pristup VPN, on onemogućuje promet koji prolazi kroz IPv6 pa se ne biste upuštali u gnjavažu u prometu..

Leniency za prijavu

Privatni pristup internetu (PIA) također vam daje popustljivost za korištenje do pet uređaja sa samo jednim računom pretplate. Ova je značajka vrlo korisna i korisnicima pruža sigurnost i lakoću bez obzira na uređaj koji koriste.

Značajka blokiranja oglasa

Ovu je značajku nedavno dodao privatni pristup internetu. Uključili su vlastiti alat za blokiranje oglasa nazvan Mace. Ovo je vrsta alata koji blokira nepotrebne oglase na web stranici. Ne samo da je korisno za blokiranje dosadnih oglasa, već vas štiti i zato što cyber-kriminalci postavljaju oglase tako da upadaju u vaše detalje..

Kill Switch značajka

Još jedna važna značajka s kojom se može pohvaliti privatni pristup internetu (PIA) je značajka prebacivanja interneta. Kad se VPN iznenada prekine, zaustavlja sve internetske stranice i aplikacije na vašem uređaju.

Ako ova značajka ne postoji, svi napori koje VPN uloži nisu učinjeni ništavim nakon što se VPN prekine i vaši podaci budu vidljivi u internetskom svijetu.

U slučaju drugih VPN usluga, od vas se traži da odaberete aplikacije s kojima želite prekinuti vezu. No, PIA-ova značajka Kill Switch isključuje sve sigurnije internetske aplikacije što je sigurnije.

Pravila bez prijave

PIA također ne vodi nijednu evidenciju korisnikovih mrežnih aktivnosti. Pravila o privatnosti tvrtke PIA svojim korisnicima jamče maksimalnu privatnost čuvanjem podataka i zapisnika o aktivnostima.

Jednostavan za korištenje

Korištenje PIA-e vrlo je jednostavno i svi ga mogu lako koristiti, čak i ako nemaju nikakvo tehničko znanje. Korisnici jednostavno trebaju odabrati mjesto na koje se žele povezati i dodirnuti gumb za napajanje na glavnoj nadzornoj ploči. Možete odabrati optimalnu lokaciju ili jednu od 52 dostupne lokacije.

Zarađujući zlatnu točku, PIA, za razliku od svojih konkurenata, pruža prošireni panel postavki na kojem korisnici mogu optimizirati mrežu u skladu sa svojim željama. Program koristi širok spektar protokola poput OpenVPN, PPTP, L2TP i IPSec za pružanje kvalitetnog šifriranog Wi-Fi-ja.

PIA je stvorila čisto i korisničko sučelje koje korisnicima omogućuje lako prepoznavanje i povezivanje s VPN-om u svim operativnim sustavima na kojima se aplikacija može koristiti, kao što su Windows, Android, Mac, iOS i Linux.

Podrška za uređaje

PIA je dostupna za nekoliko operativnih sustava. Može se koristiti za Android, Windows (Windows 7 ili noviji), macOS (barem macOS 10), iOS i Linux (Ubuntu 16.4+ ili noviji).

PIA nudi i proširenja za preglednike za Google Chrome, Opera i Firefox.

Korisnici mogu instalirati aplikaciju na više uređaja, ali istovremeno može spojiti samo 10 uređaja.

Brzina i performanse

Ne postoji savršeno, ovaj VPN također ima blagu nesavršenost. Bez obzira koji VPN koristite, utjecati će na brzinu vašeg web pretraživanja. Neki će uglavnom usporiti vašu brzinu, a neki će usporiti brzinu, ali to neće biti primjetno.

Nakon testiranja performansi i brzine privatnog pristupa internetu, otkrili smo neke probleme. Promjenili smo promjene u brzini uspoređujući izvorne brzine sa brzinom poslužitelja za povezivanje s različitim poslužiteljima po našem izboru.

Primijetili smo kako se smanjila brzina za preuzimanje i strujanje sadržaja. To je bio nedostatak ovog VPN-a jer je brzina smanjena za 40 posto, što je vidljiv pad. Međutim, za ostale zadatke, brzina je bila prilično dobra.

Poslužitelji i lokacije poslužitelja

Privatni pristup internetu (PIA) ima 3.341 poslužitelja koji se nalaze na 52 lokacije u 32 zemlje. Pretplatom na PIA dobivate pristup svim tim poslužiteljima, što znači da nećete morati dijeliti propusnost s puno drugih korisnika koji pristupaju istom VPN poslužitelju. Broj lokacija također znači da imate više izbora za manipuliranje svoje lokacije.

Lokacije poslužitelja PIA-e

 • Azija
 • Centralna Amerika
 • Europa
 • Indija
 • Južna Amerika
 • Velika Britanija
 • NAS
 • Afrika
 • Kanada
 • Australija
 • Japan
 • UAE

Privatni pristup internetu za iPhone

Privatni pristup internetu dijeli kompatibilnost s iOS-om, stoga je PIA aplikacija dostupna za iPhone korisnike u Apple Storeu. Aplikacija iOS koristi IPSec za povezivanje s mrežom VPN poslužitelja. IPSec je najteži VPN protokol koji podržava iOS, a zatim OpenVPN.

Nabavite PIA za iOs na iTunesu>>

Privatni pristup internetu za Android

Aplikacija privatnog pristupa internetu za Android jednaka je onoj kao u sustavu Windows. Nudi značajku kill switch i mogućnosti da odaberete snažne enkripcije. Korisnici Android-a koji se bave sigurnosti imaju mogućnost dobiti PIA-inu aplikaciju i potpuno anonimni sa svojim mrežnim aktivnostima.

Nabavite PIA za Android u Google Play trgovini>>

Je li PIA dobra za bujice?

PIA nudi potpunu P2P podršku. Torrentstvo je dopušteno na svim njihovim poslužiteljima. Stroga pravila PIA-e bez zapisnika sjajna su za anonimne bujice. VPN također nudi prekidač kill, koji će vašu P2P aktivnost zaštititi čak i ako VPN veza iznenada padne.

Presuda i zaključak

Privatni pristup internetu (PIA) je privatna privatna mreža (VPN) koja posvećuje veliku pažnju dostupnosti i anonimnosti. Nudi prilično pristojnu količinu značajki za proračunski VPN, no treba mu poboljšanje u mnogim područjima, poput podrške za Apple TV. Sve u svemu, to je pristojan proračunski VPN s rekordnim dobrim performansama tijekom godina.

Dakle, ovaj pregled vam je pojasnio stvari o privatnom pristupu Internetu (PIA) i nema sumnje da VPN ima neke od najboljih funkcija koje biste se radovali. Privatni pristup internetu VPN nudi snažne enkripcije, privatnost i nevjerojatne značajke. PIA razumije potrebu za sigurnošću u ovo doba interneta i ima za cilj da zaštiti svoje korisnike od svakojakih cyber prijetnji, a upravo je to stvar VPN-a.!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments