Ivacy VPN pregled naših stručnjaka i urednika za VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Na isti način antivirusni softver štiti vas od štetnog zlonamjernog softvera, virtualne privatne mreže ili VPN-a, štiti vašu privatnost i sigurnost dok ste na webu.


VPN je, jednostavnim riječima, privatna mreža proširena javnom mrežom koja omogućuje korisnicima na toj privatnoj mreži da surfaju webom s informacijama poput evidencija aktivnosti i IP adresa izmijenjenih ili skrivenih od ljudi poput vašeg davatelja internetskih usluga ili u hakeri u najgorim scenarijima.

Sa sjedištem u jednom od svjetskih tehnoloških čvorišta, Singapuru, Ivacy posluje od VPN usluga od 2007. godine. Ivacy djeluje pod tvrtkom PMG Private Limited, a Ivacy je relativno nepoznat, možda namjerno.

Ovaj pregled detaljno će pregledati neke glavne značajke Ivacyja, kako možete unaprijediti i pokrenuti Ivacy na svom uređaju, usporedbe s drugim glavnim VPN davateljima, druge značajke koje se mogu spomenuti, kao i smatramo li da je Ivacy ili ne vrijedi kupiti u našoj 'Bottom Line'.

Planovi i cijene

Jedna od boljih stvari o Ivacy VPN je njihov raspon dostupnih paketa. Ako odlučite uložiti u Ivacy VPN i to pametno učinite, možete iskoristiti velike uštede. Ispod su tri trenutna paketa koje Ivacy VPN nudi.

cijene privatnosti

Evo rascjepa:

Paket 1 - Mjesečni plan

  1. 9,95 USD mjesečno i prema tome 119,4 USD godišnje
  2. Ušteda od 0%

Paket 2 - 1 godina (uz godinu dana besplatno) Plan

  1. 2,25 dolara mjesečno i samim tim 27 dolara godišnje
  2. Ušteda od 77%

Paket 3 - jednogodišnji plan

  1. 3,33 USD mjesečno i stoga 39,96 USD godišnje
  2. Ušteda od 66%

Što se tiče uštede, jasno je vidjeti da Ivacy VPN danas nudi neke od najpovoljnijih i najpovoljnijih VPN paketa. Povrh toga, kao i mnogi drugi davatelji VPN-a, Ivacy VPN kupcima sva tri plana nudi iste usluge, čineći prosječne mjesečne i godišnje cijene kao i uštedu mogućnosti koje su nam sve važnije.

Izuzetak je ProtonVPN, gdje nude jeftin, osnovni plan s ograničenim mogućnostima i poslužiteljima, a zatim skuplji plan s opsežnijim rasponom značajki i poslužitelja za izbor.

Metode Plačanja

Ako se broj dostupnih načina plaćanja upotrijebio za otkrivanje vrijedi li VPN usluga ili ne, Ivacy VPN bio bi drugi kao nijedan! VPN pružatelj nudi iscrpan popis opcija koje klijent može koristiti za plaćanje svojih usluga, uključujući PayPal, Visa i MasterCard, BitPay, CoinPay i još mnogo toga.

načina plaćanja privatnosti

Jedno je da polako krećemo prema svijetu bez gotovine, a Ivacy VPN se pobrinuo da se dobro nađu u pojasu! Pazite, međutim, na njihove mogućnosti kripto-plaćanja i PaymentWall-a, jer se pomoću ovih opcija ne mogu prihvatiti prema pravilima povrata novca.

Vaša privatnost s Ivacy VPN

Glavni razlog zbog kojeg se svatko odluči instalirati i koristiti virtualnu privatnu mrežu je osiguravanje zadržavanja njihove privatnosti i sigurnosti bez narušavanja kvalitete iskustva surfanja ili brzine navedenog iskustva..

Na površinu, Ivacy VPN čini se da ste se pokrili. S više od 450 servera uživo u preko 100 različitih zemalja do danas i neograničenim prebacivanjem poslužitelja, sigurno je reći da će Ivacy VPN uvijek imati nezasićeni poslužitelj za vas..

Uz to, jedna od najimpresivnijih značajki, koja ne bi bila toliko impresivna da su svi ostali učinili isto, je strogi Ivacy VPN, a mi mislimo strogi POLITIKA BEZ LOGA. Trend falsificiranih izjava o „politici bez zapisa“ porastao je i postajao sve prisutniji.

Da bismo osigurali svetost tvrdnji Ivacy VPN-a, razgledali smo njihovu politiku privatnosti (kako bismo vam uštedjeli vrijeme od toga) i na naše čuđenje otkrili da je njihova tvrdnja legitimna! Ne samo da je legitimna tvrdnja, već je i jedna od najboljih politika vani. Ivacy jedva čuva bilo koje vaše podatke, pribjegavajući samo spremanju vašeg imena, adrese e-pošte i vašeg načina plaćanja.

Korisni parametar za usporedbu VPN pružatelja usluga je broj i gustoća pruženih poslužitelja. Zapamtite, što vam je server bliži, to će on bolje raditi. Na površini, Ivacy nudi oko 450 poslužitelja širom svijeta - razmjerno mali broj ako uzmemo u obzir 3.400 koje nudi NordVPN i 3.000 koje nudi TorGuard.

Međutim, poslužitelji Ivacy VPN-a dobro su rašireni po cijelom svijetu. S preko 100 lokacija poslužitelja širom svijeta, Ivacy u tom pogledu pobjeđuje konkurente poput NordVPN-a i Tunnel Bear-a, koji imaju 59, odnosno 22.

Ulazeći dublje u Ivacyjeve lokacije, vrijedno je napomenuti da je Ivacy VPN osigurao pokrivenost nekim od najpopularnijih područja VPN-a na svijetu. Ivacy VPN ima šest poslužitelja smještenih u Africi, regiji koju konkurenti često ignoriraju.

Nadalje, Ivacy pruža pokrivanje poslužitelja na mjestima koja imaju i neki od represivnih zakona o cenzuri, poput Turske, Kine i Rusije..

Brzina i performanse

Prije nego što se temeljite na brzini i performansama mogućnosti Ivacy VPN, korisno je zapamtiti da će korištenje VPN-a, najvjerojatnije, imati štetan utjecaj na vaše brzine interneta. Pomoću alata za testiranje brzine interneta Ookla otkrili smo učinak Ivacy VPN na kašnjenje i brzinu preuzimanja / prijenosa.

Ivacy značajke i performanse

U testovima smo ustanovili da je Ivacy VPN povećao kašnjenje u kući za oko 2.360%. Ova je brojka nevjerojatno loša nakon što uzmete u obzir da konkurenti poput TorGuarda smanjuju kašnjenje za oko 6,7%.

Idući dalje u brzini za preuzimanje, Ivacy VPN nije puno bolje prošao. Prema Ooklinim testovima, Ivacy je smanjio brzinu preuzimanja za oko 19.1%. Što se tiče brzine prijenosa, naši testovi otkrili su da je Ivacy VPN smanjio te brzine za oko 32%.

Unatoč tome što nije nizak rezultat, u usporedbi sa svim natjecateljima, Ivacyine brzine prijenosa mogu se također najbolje označiti kao osrednje. Nažalost, vjerujemo da se problem usporedne brzine Ivacy VPN-a može riješiti nakon što se ukupni broj aktivnih poslužitelja poveća.

Kompatibilnost uređaja

Sjajna vijest je da Ivacy VPN nudi usluge kompatibilne s gotovo svim popularnim OS platformama. Dolje su navedeni razni uređaji.

Kompatibilnost uređaja Ivacy

Nadalje, aplikacije na svim gore navedenim platformama uredno su dizajnirane s vrlo malo do gotovo nikakvih nereda.

Također je korisno znati da je Ivacy VPN savršeno kompatibilan s raznim drugim platformama, uključujući Blackberry, Smart TV, Consoles i Linux. Još jedna dobra vijest u vezi s Ivacy-jem je kompatibilnost s Kodi-jem - sve rastućom, popularnom i streaming uslugom s otvorenim dionicama.

Dostupnost uređaja Ivacy

Napokon, možda je nešto što je Ivacy propustilo jesu njihova Firefox ili Chrome proširenja. Ta proširenja cijelo vrijeme nisu funkcionirala na 100%, ali vjerujemo da to Ivacy radi. Usprkos tome, odlučili smo zanemariti manju odstupanje na svim ostalim platformama Ivacy VPN podržava i čini to vrlo dobro!

Iza VPN-a

Uz čitav niz različitih VPN pružatelja usluga, kupci bi mogli biti korisni procijeniti različite usluge na temelju dodatnih značajki koje nude. Jedna od najvažnijih stvari koje se treba spomenuti o Ivacyjinoj usluzi je njihova revolucionarna usluga "Split Tunneling". Ova je usluga jedinstvena, a u početku ju je razvio i pokrenuo i Ivacy.

Ukratko, podjeljeno tuneliranje omogućava korisnicima da odaberu koje bitove podataka mogu zabilježiti njihovi davatelji internetskih usluga i koji bitovi podataka o njihovoj mrežnoj aktivnosti žele šifrirane i nevidljive.

Često u slučajevima povoljnijih VPN usluga prilagođenih proračunu, poput Ivacy VPN-a, mogu nedostajati neki aspekti korisnikovog iskustva, poput usluge kupcima..

Međutim, na naše iznenađenje i usprkos svojim nevjerojatno niskim troškovima, korisnička usluga Ivacy VPN nije ostavila ništa za poželjeti, jer su brzo odgovorili, vrlo korisni i dosljedni u tome. Isto ne vrijedi i za ostale proračunske VPN-e koji često žrtvuju područja poput svoje usluge nakon prodaje u korist konkurentnih cijena..

Donja linija

S obzirom na sve različite aspekte koje smo naveli i pregledali u cijelom članku, smatramo da je Ivacy VPN pristupačna VPN usluga koja raste i nastavit će rasti tijekom sljedećih nekoliko godina.

Iz gornje tablice usporedbe vidi se prilično jasno da Ivacy, za usporedbu, ima prilično ograničen broj poslužitelja za izbor svojih korisnika - možda to ima veze s neobično niskim cijenama!

Softver nudi izvrsnu korisničku uslugu, posebno za cijenu koju plaćamo, opciju za Split Tunneling, prekidač kill za osiguranje sigurnosti i korisničko sučelje.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments