IPVanish pregled 201 – Je li stvarno tako dobar?

[ware_item id=33][/ware_item]

Povećana svijest o hakiranju i špijuniranju ovih dana putem interneta uzrokovala je eksponencijalni rast prometa na VPN web stranicama. To je dovoljan razlog da se duboko ugleda u više mogućnosti koje pruža ogroman ocean VPN-a.


Dakle, obucite svoje naočale i dopustite nam da smirimo valove da bismo vas uhvatili pravu ribu, IPVanish.

Svekoliki

otkad je IPVanish nastao, imao je čistu ploču, bez glasina o curenju informacija i stalno se hvalio. Budući da je u svojim ranim godinama postao glumac, globalni korisnici imaju velika očekivanja od ove VPN usluge. Imajući to na umu, IPVanish ima sjajne rezultate ispunjavanja tih očekivanja, postavljajući nove zapise o dobrom izvršavanju posla koji bi trebao obaviti..

Naši VPN stručnjaci dali su dovoljno vremena za ovaj VPN proizvod i nakon temeljitog razumijevanja i različitih testova smislili smo ovaj IPVanish pregled isključivo za vas.

Mnogo je osobina koje smo saznali iz ove VPN koje su korisnici voljeli tijekom godina. Pročitajte o nevjerojatnim značajkama IPVanish-a

Trošak Perki

IPVanish je zahtjevna opcija za odabir, jer može biti vrlo ekonomičan ili prilično skup samo izborom paketa koji napravite. Dakle, prvo što ćemo učiniti je uputiti vas koji paket će vam najbolje odgovarati. Zapravo, mjesečni plan "$ 10.00 / month” ponestaje malo proračuna uobičajenih korisnika, stoga vam ovaj plan ne bismo preporučili. Međutim, ako se odlučite za godišnji paket, cijena postaje prilično razumna i znatno se spušta od prosječne stope dostupne na tržištu. Tako ćete godišnje uštedjeti mnogo!

Jednogodišnji plan koštat će vas: 6,49 $ / mjesečno.

Pored nevjerojatnog godišnjeg paketa, zahvaljujući velikodušnom stavu IPVanish-a da su njihovi planovi pretplate obično na popustu, posebno u sezonama ugovora. Zato budite na oprezu i obilježite svoje kalendare za sve blagdane u godini koja dolazi. 

IPVanish ima 7 dana garancije povrata novca, ipak, ovo je jamstvo malo u ponudi. U slučaju da niste zadovoljni ponuđenim uslugama, možete lako zatražiti povrat novca. U politici povrata novca nema gnjavaže.

Ipak, dolazi vam još mnogo okusa, pa nastavite čitati IPVanish pregled da biste izbacili posljednje nedoumice..

Svojstva Spasitelja

Ponuđen na tri jezika za prihvat većine kupaca, IPVanish govori o kvaliteti nego količini. Nudi više od 40.000 IP-ova putem 1300+ VPN poslužitelja na 75+ lokacija.

Ono po čemu se izdvaja je to što omogućava pet simultanih povezivanja kroz jednu pretplatu već godinu dana. To je više od uobičajene dostupnosti veze od drugih VPN-a i ozbiljno je glavni smisao za njenu kupnju. Uz činjenicu da se može pronaći i preuzeti sa svih platformi kao što su Windows, Android, iOS, Chromebook, Linux i usmjerivači, ovo vam omogućava povezivanje na bilo koji ili čak na sve uređaje koje imate kod kuće.

I ne samo to, uz 5 istodobnih veza možete osigurati sigurnost svoje obitelji i putem IPVanish-a. IPVanish vas pokriva i vašu obitelj. Ako živite u stanu ili studentskom domu sa svojim cimerima, možete uštedjeti novac na bilo kojem cjenovnom planu i podijeliti mjesečni račun među svojim cimerima.

Ako koristite Wi-Fi u hotelima, kafićima ili drugim javnim prostorima, pogledajte ovaj videozapis da biste vidjeli kako možete zaštititi svoje računalo od nesigurnih Wi-Fi veza pomoću IPVanish.

Zaštitnik u carstvu nevidljivosti

Dok smo oblikovali ovaj IPVanish pregled za laika, odlučili smo testirati IPVanish na brzinu i ping i došli smo do zaključka da IPVanish omogućuje bržu brzinu i ogroman niz protokola za vrhunsku zaštitu i šifriranje. IPVanish će objediniti sve vaše virusne aktivnosti, bez ikakvih dnevnika prema receptu ultimativne obrane od špijuna i hakera; moć da vas zaštiti sigurno je vaša i samo pretplata.

Imajući u vidu sve super kvalitete IPVanish-a, najbolje mjesto za sve ljude koji brinu o privatnosti je njegova lokacija. IPVanish se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama, međutim, budući da IPVanish ne vodi evidenciju o aktivnostima, oni ne mogu predati nijedan značajan materijal dok Internet koristite putem nadzornih tijela poput Agencije za nacionalnu sigurnost, NSA.

IPVanish pregled 201 - Je li stvarno tako dobar?

Sve znam

Razumijevanje kupca pomaže u usklađivanju proizvoda koji se razvija i spremnosti korisnika da nastave koristiti dostupnu uslugu. IPVanish je dobio sve. Na svakoj stranici "Whys and Whens" do svih mogućih "Hows and Wheres", IPVanish-ova stranica "Zašto VPN" ima rješenja za čak i najvijalnije probleme koji mogu proći u obzir gledatelja web stranice.

Stvarajući veliki učinak u pružanju virtualne podrške, IPVanish-ovi poslužitelji dobivaju sav promet zahvaljujući svojim pravilnim uputama za osiguranje prava ljudi na privatnost. Svoje korisnike hrane žlicom objašnjavajući na lakši način nego u korisničkom priručniku. Web stranica služi kao potpuni vodič za krajnju upotrebu VPN-a koji se obično, ako se ne razumije u potpunosti, može pokazati beskorisnim, jednostavno zato što korisnik ne zna sve njegove upotrebe.

IP usluge kaljenja

Promjenom i preraspodjelom nove adrese internetskog protokola (IP), IPVanish preuzima zadatak da vas virtualno učvrsti. Bori se protiv svih štetnih i zlobnih grabežljivaca koji žude za kršenjem vaše osobne privatnosti. Dobivate novu IP adresu iz druge zemlje i pokazuje se kao da ste samo još jedan građanin u dodijeljenoj / odabranoj zemlji.

Statistički gledano, IPVanish pruža oko pet puta veću prosječnu brzinu od svojih konkurenata. Tek nakon 45 minuta možete osobno izabrati promjenu svoje IP adrese koja je zapravo jedna od najboljih opcija za pristup što većem broju web-lokacija s ograničenim geografskim ograničenjima..

Možeš testirajte svoju IP adresu ovdje prije i nakon spajanja na VPN

Brzo zumiranje na web mjestu

Atraktivna i jednostavna za interakciju sa platformom odaje profesionalne vibracije. Posjedovanje svih potrebnih podataka na karticama omogućuje korisniku pristup samo onim informacijama koje su potrebne. Kartica "Zašto VPN" sadrži sve osnovne grafičke podatke s kojima novajlija treba da razumije VPN. Kartica "Aplikacije" i "Cijene" omogućuje vam da preuzmete posao i preuzmete aplikaciju nakon kratkog pregleda cijene. Njihov odjeljak za pomoć dobro je organiziran i podijeljen u kategorije, uključujući često postavljana pitanja (FAQs), vodiče za postavljanje, rješavanje problema, pitanja o naplati i najave. To je jedan od najboljih centara za podršku što se tiče VPN-ova. Česta pitanja su zapravo prikazana zajedno s njima. Time se štedi vrijeme korisnika od slanja e-pošte svom timu ili pretraživanja kategorija prema odgovorima. 

Tehnički prikaz aplikacije Best Virus Guard

Jednostavni za postavljanje s relativno manjom veličinom datoteke za preuzimanje, nismo našli poteškoće s postavljanjem aplikacije. Ilustrirani i detaljni vodiči za postavljanje dali su opsežne i jednostavne korake za instalaciju. Dostupnost aplikacija na svim platformama jasno je usmjerena na web mjesto IPVanish-a. Video prilozi i blogovi pružaju dodatni dio pomoći ako je potrebno.

Jednim klikom na stavku aplikacija ili softver odmah se preuzima na temelju vaših potreba i odabira. Unatoč svojim tehničkim zahtjevima, IPVanish je obavio zadovoljavajući posao u skrivanju tih web stranica od klijenata i držao je instalaciju ravno do točke. Sve aplikacije koje su isprobane za testiranje izgledale su obećavajuće, a sve su imale relativno sličan izgled i značajke bez razlike na različitim platformama.

Prijaviti se

Obrazac za prijavu sastoji se od

  • Popis cijena tri paketa
  • Samo vaša adresa e-pošte
  • Odabir načina plaćanja

Traženo je vrlo malo osobnih podataka, što znači da poštuju korisnikovo pravo na privatnost. Proces prijave je brz i jednostavan, što je velika atrakcija za zaposlene VPN korisnike današnjice koji ne ostaju na bilo kojoj stranici dulje od nekoliko sekundi ako im to ne prija i skreću s dugotrajnih obrazaca. Svaka aplikacija koja traži previše osobnih podataka upali im crvenu žarulju.

Davatelj  

IPVanish vas može čak iznenaditi! Ako imate dovoljno sreće prilikom prijave, IPVanish će vam možda dati dodatni popust kao što je prikazano na slici ispod.

Pratite web mjesto radi nevjerojatnijih popusta i nikad ne znate, možda ćete biti spremni za poslasticu!

Trešnja na vrhu!

Faktor IPVanish-pobjednički pobjednički je činjenica da je IPVanish prošao kroz velike dužine uključujući svaki uređaj koji je dostupan na web stranici Android korisnicima. To je omogućilo velikom broju korisnika da prijeđu s prijenosnih i stolnih računala na svoje osobne telefone zahvaljujući ovoj aplikaciji. 

Nije tajna da su korisnici Androida često zaostali u pogledu korisničkog iskustva i ažuriranja mnogih aplikacija. Programeri oklijevaju ulagati u ažurirane Androidove aplikacije jer postoji više verzija Androida i većina njihovih potrošača može biti Appleov korisnik.

Jednostavnost pristupa različitim funkcijama poput prekidača kill za isključivanje svih aktivnosti i mjera testiranja brzine na mobitelima je blagoslov koji IPVanish s ponosom nudi. Umiren rad na raznim uređajima može biti presudan faktor u pregledu IPVanish. Kako se brinu za zahtjeve korisnika svakog operativnog sustava, teško je ne dati im dobru ocjenu. 

Interakcija s tvorcima branitelja

LiveChat je oduvijek bio njegova snaga, ali zbog nepoznatih razloga, sada je nedostupan. Uobičajeni sustav ulaznica ugrađen je u odjeljak "Podrška" i korisnici su mu dostupni 24 sata dnevno. 

Briga o kupcima može stvoriti ili razbiti marku. Jedan od glavnih razloga što je IPVanish VPN recenzija uglavnom pozitivna je ulaganje vremena i energije u njihovu značajku Live Chat. Imaju posvećen tim obučenih profesionalaca koji brzo prepoznaju i rješavaju probleme. To je posebno prikladno kada trebate pronaći određeni VPN poslužitelj za uslugu streaminga kao što je Netflix. Ovo je malo škakljiv posao, jer neki serveri popularnih dobavljača VPN-a poput IPVanisha ove su aplikacije na crnoj listi za omogućavanje ilegalnog pristupa geo-ograničenom sadržaju. Ovakvim stvarima ne možete sami upravljati, pa je potrebno malo plodonosne interakcije s vašim pružateljem VPN-a.

Unatoč tome, zamršeno detaljan i fotografski pregled u odjeljku pomoći pokazao se dovoljan jer obuhvaća sve aspekte od zašto je potreban VPN do posljednjeg zalogaja na kojem radni VPN glatko radi na bilo kojem uređaju koji imate.

Neprolazni!

Tko ne bi želio povući štos da ostane pod plaštom nevidljivosti što je duže moguće? Nitko ne voli da se magija istroši. Tu IPVanish nosi obranu nalik oklopu! Ima mogućnost automatske osvježavanja IP adrese koja dodjeljuje novu IP adresu jednom u 45 minuta.

Da bi ovaj proces bio još bolji, on automatski pokreće prekidač prije prebacivanja IP adrese, čineći alate za praćenje agencija za nadzor beskorisnim, jer vas prate na više i različitih IP adresa gotovo nemoguće.

Novi san koji samo IPVanish odobrava po najpovoljnijoj cijeni poznat je pod nazivom IP biciklizam. Ovo samo po sebi zaslužuje da IPVanish dostigne vrh!

Mržnja ili ljubav

IPVanish je teško nadvladati. Prikladan i poželjan za HD streaming i bujicu zbog učinkovite brzine isporuke, kao i zbog anonimnosti svojih korisnika, ne postoji niti jedan ritam koji je IPVanish propustio.

Usporedite IPVanish s drugim VPN-ovima s ovom jednostavnom upotrebom Alat za usporedbu VPN-a!

Savršeno prilagođen kako bi se klijenti rotirali i zveckali oko svjetske osi na svakih 45 minuta nemoguć je zadatak za koji su bile potrebne godine. Stoga IPVanish VPN uistinu zaslužuje čast biti na popisu najpopularnijih VPN-ova svih vremena. Također mu se previše sviđa 

Uzimajući u obzir i recenzije korisnika na raznim platformama, definitivno je glas pretplatnika ono što je zaista važno. Stoga IPVanish dobiva ljubav zbog svog učinkovitog rada. Također, ako ste čest posjetitelj naše web stranice, znali biste da je IPVanish među naše 3 najbolje preporuke za VPN-ove i ovaj IPVanish pregled objašnjava isto.

Zaključak

Nadamo se ovom detalju IPVanish pregled pokazao je šta njihov VPN softver izdvaja od konkurencije, a sada će vam pomoći da utvrdite je li to pravi proizvod za vaše potrebe. To ne bi bila pretpostavka, nego stvarnost za reći IPVanish dosljedno dobro izvedeni u našim testovima kao i oni koje obavljaju laboratoriji treće strane. U Androidovoj aplikaciji može biti vrlo malo rupa poput jednokratnog prekida veze na kanadskom poslužitelju, no pokušaćemo još jednom pokušati vidjeti je li problem privremen ili trajan. Općenito, IPVanish je pred nama, i nećete požaliti zbog kupnje, ali u najgorem slučaju ako žalite, možete jednostavno zatražiti povrat novca u roku od 7 dana. Dakle, win-win situacija!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments