ExpressVPN pregled 2019. – dobra, loša i ružna!

[ware_item id=33][/ware_item]

Iako mnogi pružatelji VPN-a tvrde samo da su "najbrži VPN na Zemlji", ExpressVPN se usuđuje prijeći sljedeću razinu da bi ga "zajamčio" i potvrdio na svojoj početnoj stranici. Svakako, njihova dvomjesečna garancija povrata novca vraća im zahtjev, dok ostali konkurenti nude samo tjedan dana kao garancijski rok. Najbrži VPN diljem svijeta i dalje postaje skrovit kad se također može nazvati "najrasprostranjenijim VPN-om", jer također radi s izazovnim Netflixom i gotovo bilo kojom uslugom streaminga koja se zove na planeti..


ExpressVPN pregled 2019. - dobra, loša i ružna!

U ovome ExpressVPN pregled, pokrit ćemo sve potrebne značajke, ulaze i izlaske koje bi svakako trebali znati prije nego što kupite ExpressVPN pretplatu. Express VPN all-in-one VPN je pogodan za one koji mogu platiti malo više kako bi svoj život olakšali VPN-om koji ima besprijekorne karakteristike čvrste sigurnosti, odličan dizajn, snažne performanse i nevjerojatnu uslugu kupcima. Također može poslužiti kao paket za obiteljsku upotrebu zbog svoje izvrsne funkcije za više korisnika. Međutim, oni koji se malo potrude svojim proračunima po cijeni više buke, više konfiguracije i kompromisa oko sigurnosti smatrali bi to neskladom. Ovaj će se pregled osvrnuti na prednosti i nedostatke upotrebe ExpressVPN-a, gdje ćete sigurno potonji naći kao iglu u stanu sijena.

prozodija

Jednostavno pokretanje

To je nešto što ExpressVPN daje par krila. Odmah nakon registracije možete instalirati VPN klijent na kojem će se od vas tražiti da unesete aktivacijski kôd kada ga prvi put pokrenete. Ovaj posebni aktivacijski kod jedinstven je za svaki uređaj. Ovako će vaš VPN klijent uštedjeti vašu prijavu jer koristite jedinstveni kôd za otvaranje vašeg neovisnog sučelja. Obavezno spremite potvrdnu poruku e-pošte koju ste dobili s vezom koja sadrži ovaj jedinstveni kôd. Tijekom postupka instalacije također možete odabrati želite li ili ne dijeliti anonimne podatke veze za veću brzinu bez ikakvog kompromisa na sigurnost.

početak rada s expressvpn

Pročitajte i: NordVPN pregled 2019. godine

Jednostavno dobro

Aplikacija ExpressVPN dizajnirana je jednostavno kako bi se osiguralo prijateljsko i intuitivno korisničko sučelje. Sve što trebate učiniti nakon prijave je odabrati poslužitelj i pritisnuti povezivanje za početak korištenja usluge. Kasnije možete označiti i poslužitelj zvjezdicom za brzi pristup. Ostatkom osnovnih opcija konfiguracije, kao što je odabir željenog protokola, može se upravljati u izborniku opcija, ali nije nužna akcija. Ovako jednostavno sučelje čini ovaj VPN jednostavno dobrom plug-and-play opcijom za sve vaše VPN potrebe. To je razlog zašto VPN postaje visoko ocijenjen od strane početnika poput djece ili starijih korisnika. Ako želite zatvoriti GUI aplikacije, aplikacija će se i dalje tiho pokretati na programskoj traci kako bi vam omogućili lako povezivanje ili prekid veze s poslužiteljima i pristup mnogim opcijama bez otvaranja prozora.

Višekorisnička značajka

Nedavna promjena politike ExpressVPN učinila ju je višom nego prije. Sadrži više korisnika, što može maksimalno pet korisnika istovremeno koristiti usluge. Ovi korisnici mogu koristiti slične ili različite pet uređaja za povezivanje s VPN-om istovremeno. Na primjer, možete povezati slične uređaje poput pet prijenosnih računala istovremeno ili različite uređaje poput telefona, tableta i usmjerivača po vašoj želji. Mrežna brava omogućuje svim uređajima da koriste VPN samostalno i neometano.

Sve ExpressVPN recenzije govore o kvaliteti njihove usluge, ali pogledajmo kako ova značajka štedi vaš novac. Većina ljudi nema dovoljno novca da potroši na skupu VPN uslugu. Suočimo se. ExpressVPN ima visoku ocjenu, ali nije najpovoljnija. Studenti i zaposlenici koji žive rukom u usta od platne liste do druge mogu smatrati da je to slomljeno. Međutim, suočimo se s većom činjenicom. Iako vam se cimeri ponekad smetaju, vaš bazen može se pretvoriti u zlatnu priliku pomoću ExpressVPN-a. Najpopularniji plan cijena (15-mjesečni) košta vas 6,67 USD mjesečno. Jednostavno ga podijelite na pet načina i svaki korisnik mora samo iskašljati 1,33 dolara mjesečno za najbolju VPN uslugu! Zvuči primamljivo, ha?

Automatske funkcije

Automatski odabir protokola prema zadanim postavkama jedna je od najživljih značajki ExpressVPN-a. To je obično OpenVPN preko UDP-a. Možete se ručno povezati s OpenVPN-om preko drugih protokola poput L2TP / IPSec, PPTP, TDP i SSTP. Zbog nekoliko pitanja sigurnosti i pouzdanosti, OpenVPN se smatra boljom opcijom. Međutim, automatizirani protokol vam ne može uvijek uspjeti. U tom slučaju trebate pronaći optimalnu kombinaciju protokola poslužitelja dostupnu od ExpressVPN da biste maksimalno iskoristili svoju pretplatu. Kako? Pa, kad se prijavite na svoj račun, morate odabrati VPN protokol i poslužitelj u državi u kojoj želite otključati sadržaj. Pomiješajte i podudarajte se kako biste otkrili savršen izbor za tu web stranicu i zabilježili je pri sljedećem zapisu.

Ugrađeni Kill prekidač

Kako možemo zaboraviti spomenuti Kill-Switch značajku u temeljitom ExpressVPN pregledu? Pa, jedno od najuspješnijih, najnovijih ažuriranja aplikacije je "Mrežna brava". Ova značajka onemogućuje sav internetski promet kako opada VPN veza. Ova brava je korisna u sprečavanju curenja DNS-a i funkcionira kao prekidač za zaustavljanje. Nadalje, aplikacija gura sve DNS zahtjeve preko IPv4 u odnosu na relativno nesigurni IPv6 protokol. Međutim, razine šifriranja nikada nisu pregovaračke za ubrzavanje veze ni u kojem slučaju.

VPN za Wi-Fi usmjerivače

Primjetno je da ExpressVPN ne podržava samo mobitele, prijenosna računala, radna stola, tablete i slično s GUI-jem koji odgovara, već nudi i firmware koji će koristiti neki popularni modeli Wi-Fi rutera. Zapravo djeluje na dva načina; možete instalirati aplikaciju na kompatibilni usmjerivač besplatno ili možete jednostavno kupiti usmjerivač s unaprijed konfiguriranim ExpressVPN klijentom. ExpressVPN može biti vrlo koristan na usmjerivaču, jer će internetski promet na svim uređajima povezanim na Wi-Fi putem normalne pretplate biti usmjeren putem VPN-a..

S obzirom na njihove zahtjeve za brigu o kupcima, kako potvrđuju mnoge recenzije ExpressVPN-a, slijedite detaljni vodič kako konfigurirati usmjerivač za ExpressVPN na njihovoj službenoj web stranici. Obavezno provjerite kompatibilnost rutera s ExpressVPN-om prije nego što na njega stavite firmver, inače ga možete zauvijek uništiti..

Dodatna je prednost što se usmjerivač broji samo kao jedan uređaj, pa je moguće povezati mnoge uređaje s širinom pojasa koji čekaju kroz njega i još su dva konfiguracija preostala za konfiguriranje. Ovo je nevjerojatna puškarnica koju je ExpressVPN pružio svojim kupcima koji žele uštedjeti maksimalni novac uz uživanje u premium sigurnosti. Idealno je za velike obitelji koje ne mogu priuštiti više VPN pretplata.

Obavezno provjerite kompatibilnost rutera s ExpressVPN-om prije nego što na njega stavite firmver, inače ga možete zauvijek uništiti..

Vi ste anonimni

Nedavno je dodana nova .onion verzija ExpressVPN-a za zabavu anonimnih korisnika tvrtke Tor. Ova značajka ExpressVPN-a zajedno s prihvaćanjem plaćanja Bitcoin-om uspješno omogućuje kupcima da ostanu apsolutno anonimni i ne mogu se pratiti bez propuštanja svog identiteta ili lokacije na bilo koji način. Oni imaju potpuno transparentna pravila o tome koje podatke prikupljaju i zašto, tako da ste uvijek sigurni da s njihove strane ne postoji skrivena sigurnosna prijetnja.

Pročitajte više: Kako torent anonimno i sigurno

Sigurni ste

Sigurnost i anonimnost korisnika je nešto što najviše cijenimo na BestVPNDeals.com. S vremena na vrijeme ponovno ocjenjujemo ono što je neupitno među vrhunskim VPN uslugama na tržištu da bismo utvrdili je li i dalje u skladu s očekivanjima naših VPN stručnjaka. ExpressVPN se postavlja izvan pravnih granica velikih agencija za provođenje zakona poput GCHQ i NSA jer je dio Britanskih Djevičanskih otoka. Zadani protokol i OpenVPN promet šifriraju se pomoću 256-bitnog AES algoritma i vode ga na sljedeću razinu sigurnosti prijenosa na razini potrošača. Ovaj zadani standard šifriranja nikada se ne mijenja, čak i ako želite promijeniti protokol za brže iskustvo. ExpressVPN korisnicima daje zajednički statički IP što je opet bolje za vašu sigurnost. Na stotine i tisuće korisnika koriste isti IP koji vas čini anonimnim.

Služba za korisnike

Uz svu takvu jednostavnost korištenja, ExpressVPN također ostaje na vrhu ljestvice nudeći najbolju uslugu za korisnike na raspolaganju 24 sata dnevno. U bilo kojem trenutku možete razgovarati s iskusnim, brzim i prijateljskim predstavnikom koristeći podršku uživo u chatu. To vam stvarno dobro dolazi kada niste svjesni koji će poslužitelji pružiti željene rezultate. Većina popularnih VPN tvrtki pati od poslužitelja na crnim listama. Njihovi predstavnici mogu lako istaknuti koji su poslužitelji idealni na temelju web stranice koju želite posjetiti, vaše lokacije i svrhe. Na web stranici možete pristupiti i brojnim vodičima, vodičima za rješavanje problema i često postavljanim pitanjima s videozapisima i člancima s uputama koji vam pomažu da gledate sport uživo i znate o različitim vrstama VPN protokola.

Kratki pregled web stranice

Netflixing nije veliki posao

Da sigurno, ali samo na nekim poslužiteljima. Budući da je zavaravanje Netflixa jedan od najvećih izazova u svijetu VPN-a, ovo je sigurno postignuće, jer je testiranje ExpressVPN-a pokazalo dosljedan rad s Netflixom. Uđite u Live Chat i izravno zatražite podatke na poslužiteljima koji savršeno funkcioniraju s Netflixom.

Protiv i njihova rješenja

Provjera poslužitelja

Nijedan pregled nije dovršen dok ne raspravite o svim nepristranim faktorima, a isti je slučaj u ovom ExpressVPN pregledu. Budući da smo morali biti vrlo kritični u odabiru nedostataka jer su oni gotovo zanemarivi, to smo postavili u negativu, iako to zahtijeva samo jedan jednostavan korak. Ako vidite pristup proxy-u dok pristupate Netflixu, idite naprijed i obratite se predstavniku koji podržava podršku uživo i pitajte koji poslužitelj trenutno može pristupati Netflixu. Ne možemo otkriti servere zbog određenih problema s politikom; međutim, jedno je sigurno da sa sustavom podrške 24/7 sustav pronalaska servera uopće nije težak. Nakon što znate koji poslužitelj najbolje pokreće Netflix, možete mu dati zvjezdicu za kasniju upotrebu. Isti je slučaj i s BBC iPlayerom i Huluom koji su dostupni putem određenih poslužitelja da bi učinkovito zaobišli vatrozidove. Sve što trebate je jedan zauvijek razgovor s timom za podršku.

Problemi s prekidom veze na Androidu

Tijekom provjere internetske aplikacije za streaming, "Hotstar", ExpressVPN se prekinuo i strujanje nije uspjelo zbog geo-ograničenja jer je Hotstar dostupan samo u Indiji.

Cijena bez kompromisa

Iako se čini prilično paradoksalno, to ćemo ipak staviti na popis kontrasta. Međutim, to što barem zaslužujemo zašto bi ukazivali na to zašto je ExpressVPN uvršten u skupinu cijena. Nasuprot naizgled većoj osnovnoj cijeni od 12,95 USD / mjesečno, dobivate brojne pluseve koje drugi ne moraju ponuditi. Jamstvo povrata novca ovdje se još uvijek traži. Osim toga, ako se odlučite za 15-mjesečnu pretplatu, cijena će skočiti na 6,67 USD / mjesečno što je poprilično dolično, ali još uvijek više od mnogih konkurenata. Još jedan plus je fleksibilnost prihvaćanja plaćanja putem kreditne kartice, Bitcoin, PayPal i nekoliko drugih kanala plaćanja treće strane. Koliko god se činilo nepravedno, svijet se vrti oko imidža marke. To je jedini razlog što ExpressVPN plasira svoju visoku cijenu među ostalima. Isto tako da ne zaboravim napomenuti da svaka dobra stvar dolazi po cijeni.

Saznajte više o ostalom: jeftini VPN-ovi

Nema privatnih / namjenskih IP adresa

Iako OpenVPN ima puno pogodnosti sa zajedničkim IP-om, on vam još uvijek ne može ponuditi privatni IP. Ponekad je zajednički IP Netflixu lako probiti ako se utvrde vaša lokacija i identitet, ali to se može izbjeći ako poznajete nekoliko poslužitelja i neprestano se s njima prebacivate s vremena na vrijeme.

Ograničenje uređaja

Sve dolaze do ruža sve dok koristite pet uređaja, ali to nije slučaj dok planirate spojiti četvrti uređaj. Morate ručno odspojiti jedan od uređaja ako je svih pet spojeno kako biste povezali još jedan. Stoga ne ostavljajte ExpressVPN spojen na daljinski prisutan uređaj koji nije lako lako ručno odspojiti. Međutim, ne ostavljate uređaje otvorenima kod kuće na kojima lako možete odspojiti. Drugo rješenje bi moglo biti izravno povezivanje usmjerivača s ExpressVPN-om, tako da možete uživati ​​u korištenju usluge na većem broju uređaja.

Zaključak

ExpressVPN se uveliko smatra jednim od vodećih imena u VPN industriji, a naša ExpressVPN recenzija sekunde je i presuda. Upravo smo imali 1 prekid veze tijekom dosljednog testiranja aplikacije 7 dana, sveukupni ExpressVPN jednostavan je za postavljanje, glatku vezu i dobro funkcionira u bilo koje svrhe bilo da je u pitanju streaming, deblokiranje, šifriranje ili čak anonimnost jer prihvaća bitcoin. Kako to možemo reći? testirali smo torrenting, netflixing (više knjižnica Kanada, SAD, Velika Britanija), strujali smo FIFA mečeve i također smo radili normalno surfanje. Također, dali smo to trgovcima i svi su bili vrlo pozitivni kad smo ih pitali za recenziju.

Korisnička podrška prilično je okretna i dodatni će kilometar riješiti vaš upit. Ali što ih čini tako dobrim? Pa, tim dobro poznaje svoj proizvod što im olakšava najbrže rješavanje korisničkih upita. Obje aplikacije (ios i android) vrlo su jednostavne za upotrebu čak i za laika. Naš tim razumije prepreku s kojom će se novi korisnik suočiti nakon preuzimanja aplikacije, tako da vas možemo uvjeriti da je to gladak, siguran postupak i vodiči za podršku bit će tu u slučaju da ih zatrebate. Ne postoji takvo podešavanje koje trebate napraviti s ExpressVPN-om, ali samo u slučaju ako želite isprobati svoju sreću možete to učiniti pritiskom na izbornik hamburgera u gornjem lijevom dijelu aplikacije.

Summing It Up

Naši stručnjaci za VPN shvataju da je ExpressVPN nešto skuplji od ostalih opcija koje su dostupne na tržištu, a ova premija nudi doplatu za vaš dolar u smislu performansi i sigurnosti, tako da je zeleni signal svima koji ga kupuju. ExpressVPN dobro funkcionira sa svim uređajima Fire TV, Mac, Android, Windows, iOS, Linux, Kodi i da, također se lijepo igra s usmjerivačima..

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments