Detaljna analiza Torguard VPN – svi prednosti i nedostaci razgovarali

[ware_item id=33][/ware_item]

U ovom dobu temeljenom na tehnologiji, sve od upotrebe Facebooka do surfanja YouTubeom, sigurnosti web stranice do privatnosti bankovnih računa, sve ostale mrežne aktivnosti oslanjaju se na snažni sigurnosni softver. Hakeri, prisluškivači i sve vrste cyber-kriminalaca uvijek su agresivno aktivni kako bi uhvatili ruke za mrežne aktivnosti korisnika..


U tom je slučaju VPN nesumnjivo dostupan softver posebno za korisnike koji su svjesni mrežne sigurnosti i one koji cijene svoju internetsku privatnost. Postavljajući po strani naivne ljude, korisnike koji su prepoznati nesreće i katastrofe digitalnog svijeta, VPN-ove smatraju svojim spasiocima na mreži. VPN-i ne samo da vas spašavaju od cyber kriminalaca, već vam pomažu da ostanete nevidljivi, omogućuju vam da razbijete geografska ograničenja, šifriraju vaše osobne podatke i pomažu vam da se odmaknete od promatračkih agencija.

Ali to također zahtijeva vodič, kao što je vodič za kupnju i vodič za uporabu.

Baš kao što vam je teško uskladiti boju kravate s vašom haljinom, odabir i kupnja VPN-a često su teži od toga. Morate znati kako i što treba učiniti.

Iz veliki VPN davatelji lokalnim dobavljačima VPN-a, svi tvrde da nude najbolje pretplate. Ali, to nije sve, iza zastora je još toga što morate saznati. Da bismo vam olakšali odluku, odlučili smo vam danas dati pregled TorGuarda. TorGuard se može nazvati još jednom iznadprosječno visokokvalitetnom VPN uslugom koju možete koristiti. Ima poslužitelje u oko 50 zemalja plus što korisnicima olakšava odabir bilo koje alternative. Dostupno je po najprihvatljivijoj cijeni i nudi visokokvalitetne značajke.

Upoznajmo se s onim što TorGuard VPN može ponuditi svojim korisnicima.

TorGuard Anonymous VPN

TorGuard koji nudi anonimnu značajku je plus. Nastoji ispuniti ono što korisnici stvarno očekuju od visokokvalitetnog VPN-a. TorGuard Anonymous VPN dostupan je za korisnike digitalne tehnologije koji se više brinu za svoju internetsku sigurnost. VPN-ovi nisu samo za vas da ostanete sigurni iza ekrana, već bi vam trebali pomoći da probijete ograničenja i ostanete ispred promatrača. TorGuard također ima anonimnu uslugu e-pošte koja je dostupna u različitim i jeftinim paketima. Anonimnost, jedina svrha VPN korisnika, a TorGuard ga ima na tržištu.

TorGuard anonimni proxy

TorGuard Anonymous Proxy posebno je namijenjen za Torrent korisnike. To je jedan od najučinkovitijih i najtraženijih paketa koji nudi TorGuard, a koji olakšava život Torrent korisniku. Pomoću TorGuards Anonymous Proxy plana korisnici mogu pristupiti više od 2000 IP adresa u svim zemljama u kojima su poslužitelji dostupni. Nudeći neograničenu propusnost i održavajući nulte zapise, TorGuard je postigao svoje mjesto u VPN industriji. Anonimni proxy poslužitelj omogućuje P2P dijeljenje u najboljem redu i Torrent korisnici ne bi trebali propustiti ovu značajku. Štoviše, ipon testiranjem TorGuarda na bujice utvrđeno je da nema propuštanja IP-a, a performanse su u cjelini dobre.

Izvođenje

Iako se puno VPN pružatelja i poslužitelja oglašava kao da je to jedina najbolja stvar na svijetu, čini se da TorGuard to pokazuje svojim značajkama. Najprikladnije je za korisnike koji su uvjereni da ostaju potpuno anonimni iza zaslona dok njihove mrežne aktivnosti, poput Torrent korisnika. Osim toga, njegova se anonimna proxy usluga u osnovi koristi za izvrtanje geografskih ograničenja i za dijeljenje datoteka P2P. Dakle, ako ste u iskušenju gledati Netflix iz regije u kojoj je blokiran, možete se pomicati između poslužitelja i zatim maratoniti svoju omiljenu seriju.

Poslužitelji

Poslužitelji su glavni problem bilo kojeg VPN korisnika. No, TorGuard nudi oko 1600+ poslužitelja u preko 50 zemalja što uključuje i servere u jugoistočnoj Aziji, istočnoj Aziji, čak i u Saudijskoj Arabiji. Kad VPN nudi više poslužitelja, korisnicima je lakše zaobići geo-ograničenja i povezati se s ograničenim područjima sakrivanjem njihovih IP adresa sa nasumičnom IP adresom.

Ubrzati

Brzina VPN servera sigurno je jedna od glavnih briga za korisnike i tu se TorGuard ističe. Ne samo da TorGuard zahtijeva neograničenu brzinu, on dokazuje i ono što tvrdi. Kaže se da je brzina vrlo velika što se kreće od visoke do prosječne i stabilna do postojana. Kaže se da su propusni opseg, prebacivanje, pa čak i anonimne usluge web-pošte apsolutno pouzdane za sigurne korisnike. No, ima i mane kada postoje profesionalci, testirali smo i otkrili da povezivanje s udaljenim serverom uzrokuje usporavanje brzine. No dobra poanta je u tome što nema curenja domena, nema curenja IP-a i nema WebRTC curenja.

Više platformi

Pri pretplati na VPN paket morate se veseliti kompatibilnosti uređaja koju VPN nudi. Naravno da ne možete koristiti jedan uređaj i pustiti ostale da trunu okolo jer nemaju kompatibilnost s VPN-om. Zbog toga morate potražiti VPN koji je namijenjen za više uređaja.

Istovremeno se možete povezati s pet uređaja, samo jednim TorGuard računom, s računala na pametne telefone, sve će biti sigurno.

TorGuard za Android

Iako postoje prednosti za korištenje TorGuarda, također smo identificirali prevaru. Da, android aplikacija za TorGuard doista nije odlučna. Različiti korisnici su suočeni su s različitim iskustvima u aplikaciji. Korisnici Androida istaknuli su da ih aplikacija ne obavještava da je VPN veza prekinuta, a nema značajku kill-switch za aplikaciju. Ovaj incident korisnicima otežava zaštitu njihove povjerljivosti i sigurnosti. Još jedan problem u aplikaciji utvrđuje da se korisnici suočavaju sa poteškoćama u povezivanju sa željenim poslužiteljima.

torguard za android

Međutim, ako vaš uređaj nije kompatibilan s željenim poslužiteljem, možete provjeriti vodiče koje TorGuard pruža za ručnu konfiguraciju. Vodiči će vam pružiti detaljne informacije o tome kako možete konfigurirati VPN na svom uređaju. Za vašu pomoć, TorGuard ima svoju korisničku i tehničku podršku koja vam pomaže proći kroz bilo kakve poteškoće.

protokoli

Protokoli koje TorGuard nudi i podržava su OpenVPN, PPTP, L2TP i SSTP. TorGuard, uostalom, ne vodi evidenciju vaših mrežnih aktivnosti, tako da možete ostati anonimni i povjerljivi podaci vam ne idu u ruke. Stručnjaci koji najviše preporučuju protokol je OpenVPN, koji nastoji dati maksimalnu privatnost vašim podacima.

Služba za korisničku podršku

Usluga korisničke podrške objekt je koji VPN poslužitelji trebaju osigurati svojim korisnicima na upite i povratne informacije. TorGuard također ima odjel osnovan posebno za usluge kupcima. Imaju područja podrške sa bazom znanja, često postavljanim pitanjima, rješavanjem problema, sustavom ulaznica i forumima. Sustav ulaznica za podršku brzo se odaziva kupcima. Radi udobnosti kupaca, nude i opciju za razgovor uživo. Da bi usluga bila uspješna, osoblje mora pristojno postupati s kupcima, u čemu se osoblje TorGuarda izvrsno snalazi.

Besplatna proba

U redu, sve što je besplatno je privlačno. Ali, nažalost, TorGuard vam nema ništa besplatno ponuditi. Međutim, olakšava korisnicima nudeći jamstvo povrata novca od 30 dana u slučaju da VPN usluga nije zadovoljavajuća.

cijene

TorGuard ima četiri različite ponude u svom pretplatničkom planu. Pretplata na mjesec dana, tri mjeseca, šest mjeseci i pretplatu na godinu dana. Ostvarit će vam veći popust ovisno o duljini vaše pretplate.

cijena torguard vpn

Troškovi pretplatničkih planova:

Mjesečni plan - 9,99 USD.

Tromjesečni plan - 20,97 dolara.

Polugodišnji plan - 29,99 USD.

Godišnji plan - 59,99 USD koji također možete platiti u mjesečnim ratama od 4,99 USD.

Načini plačanja

Nakon što se odlučite za željenu VPN uslugu, sljedeća velika stvar je pitanje plaćanja. Ali TorGuard nudi više načina na koje jednostavno možete izvršiti plaćanja poput plaćanja putem kreditnih / debitnih kartica, PayPal-a, UnionPay-a, Google novčanika i bitcoina itd..

Pregled TorGuarda i njegovih karakteristika detaljno je objašnjen i naša bi odluka, bez obzira na pristranost, bila u korist TorGuard VPN-a. Ovisno o ukupnoj ponudi i testiranim performansama TorGuard VPN-a, ne sumnjamo da TorGuard ima niz paketa i usluga koji su u skladu s željama korisnika. Ne samo da štiti vaše mrežne aktivnosti, već vam pomaže i razbiti geo-ograničenja i pobjeći od promatrača. Podržava protokole za tuneliranje i pomaže u stvaranju sigurne mreže za svoje korisnike. Što biste još trebali? Oh, i imajte na umu da i on ima 30-dnevno jamstvo povrata novca, pa vam neće naštetiti da ovaj VPN snimite.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments