BVPN pregled 2019. siječnja

[ware_item id=33][/ware_item]

BVPN je pružatelj virtualne privatne mreže sa sjedištem u Nizozemskoj koji je službeno predstavljen 2014. Za samo nekoliko godina i uz puno truda i predanosti, ime je preraslo u jedno od velikih imena koja se natječu u tržište VPN-a danas. U kontinuirano je poboljšavao svoje vrhunske sigurnosne značajke, kao i razvijao nove i poboljšane značajke u svakoj izdanoj verziji. Uslugu su hvalili mnogi kritičari, kao i korisnici u najekstremnijim mrežnim okruženjima širom svijeta, poput Kine. U ovom ćemo pregledu detaljnije pogledati uslugu i sve njene mogućnosti i mogućnosti.


bvpn web Screenshot

cijena & ponude

Kad je riječ o cijenama njihovih paketa i ponuda, BVPN je vrlo jednostavan i jednostavan jer pružaju jedan all inclusive paket s 3 različita plana pretplate (mjesečni, polugodišnji i godišnji) kao što je prikazano u nastavku.

Jednomjesečna pretplata → 9,99 USD

6 mjeseci pretplate → 50,00 USD (8,33 USD / mjesec)

12-mjesečna pretplata → 90,00 USD (7,50 USD mjesečno)

bvpn cijene

Kao što vidite sami njihovi cjenovni planovi popuste ovisno o trajanju pretplate. Uz to, redovito nude još atraktivnije posebne ponude i popuste koji mogu doseći i do 70% popusta. Za više informacija o njihovim beskonačnim ponudama, jednostavno možete posjetiti njihovu web stranicu i razgovarati s njihovom izuzetno profesionalnom službom za korisnike da biste bili ažurirani s najnovijim ponudama.

Dostupnost načina plaćanja

BVPN prihvaća gotovo svaki način plaćanja koji se možete sjetiti. Ove metode uključuju obične anonimne metode kao što su Bitcoins, Visa, Mastercard, PayPal, WebMoney, Mint, OneCard, CASHU, iDeal, Fanapay i nekoliko drugih. Uvijek savjetujemo VPN korisnike da koriste anonimne metode jer su sigurnije od uobičajenih načina plaćanja.

bvpn način plaćanja

Besplatna proba & Politika garancije za povrat novca

Vrlo je rijetko pronaći dobavljača VPN-a koji nudi besplatnu probnu verziju za svoje usluge bez traženja podataka o kreditnoj kartici. Većina VPN-ova nudi jamstveno razdoblje povrata novca, što nekim korisnicima nije baš privlačno jer korisnici radije prvo testiraju uslugu prije nego što u nju uđu novčano ulaganje. Zbog toga je BVPN obratio nove pretplatnike s dvije različite besplatne probne opcije uz vrlo fer politiku povrata, kako slijedi:

  1. Korisnici se mogu registrirati za račun i dobiti 3-dnevni besplatan potpuni pristup usluzi (uključujući pristup svim poslužiteljima, značajkama i mogućnost povezivanja do 6 uređaja istovremeno na svim operativnim sustavima)
  2. 90-minutno besplatno probno razdoblje u trajanju od 3 dana bez potrebe za registracijom za račun (ovo vam omogućava pristup ograničenom broju poslužitelja za Mac i Windows korisnike)

Nakon što odaberete jednu od ove dvije mogućnosti i odlučite se pretplatiti, dobit ćete cijelo 7-dnevno jamstvo povrata novca gdje će vam se usluga ne svidjeti u prvih 7 dana korištenja bez ikakvih pitanja. Zvuči kao prilično pouzdan ugovor.

Pravila o privatnosti (Pravila dnevnika)

Glavna točka kupnje VPN usluge je zaštita vaše internetske privatnosti. Drugim riječima, nema smisla koristiti VPN uslugu ako vodi evidenciju vaših mrežnih aktivnosti ili osobne podatke. Kad dođe do guranja, sve ove informacije mogu se spustiti u krive ruke, a mi smo natrag. Zbog toga BVPN ima vrlo strogu politiku „no logs“ jer ne vodi nijednu evidenciju mrežnih aktivnosti svojih korisnika. To se zove Zero-Logging VPN usluga. Jedine informacije koje oni čuvaju su prije svega informacije koje ste koristili za prijavu, poput vašeg imena, adrese e-pošte itd., A to je samo kako bi vaš račun bio u zraku. I oni su prilično iskreni i izravni u vezi s tim.

BVPN aplikacija (korisnički softver)

Započeli smo registracijom računa i pretplatom na premium račun koji je poduzeo samo nekoliko vrlo jednostavnih koraka, a zatim smo prešli na BVPN aplikaciju za Windows kako bismo joj omogućili ispravan i pošten test. Veličina Windows aplikacije vrlo je kompaktna da ne zauzima puno prostora na zaslonu tijekom navigacije kroz kontrole aplikacije.

Dizajn klijenta vrlo je jednostavan sa vrlo korisnim sučeljem. Sve što trebate iz aplikacije je jednostavan klik. Kad prvi put otvorite aplikaciju, morat ćete se prijaviti sa svojim vjerodajnicama. Nakon što se prijavite, imat ćete puni pristup glavnoj stranici odakle dolazite do popisa poslužitelja da biste odabrali ili se spojiti na određeni poslužitelj ili možete odabrati opciju najbržeg poslužitelja. To omogućuje aplikaciji da se automatski poveže s poslužiteljem najbržom brzinom veze.

Također možete prelaziti s protokola za tuneliranje i kontrolirati druge značajke kao što su prekidač za Internet Internet i IPv6 zaštita od propuštanja od njih klikom na ikonu postavki na glavnoj stranici.

bvpn aplikacija

pregled postavki bvpn aplikacije

bvpn postavke za postavljanje aplikacija

Glavne značajke

BVPN kontinuirano dodaje nove značajke i kontinuirano poboljšava svoje sadašnje značajke. U ovom ćemo dijelu detaljnije pogledati sve te značajke i znati jesu li oni u skladu s velikom reputacijom BVPN-a ili ne..

sigurnosti

Sigurnosne mjere BVPN-a na najvišoj su razini jer je usvojio svoje sigurnosne standarde u skladu s najtežim internetskim okruženjima širom svijeta. Bilo da se radi o ekstremnoj cenzuri poput one u Kini uzrokovanoj Kineskim vatrozidom ili ekstremnom nadzoru kakav se događa u Europi, to neće predstavljati šansu protiv BVPN-a. Ne samo da to kažemo, već je nekoliko web stranica specijaliziranih za internetsku sigurnost pohvalilo razinu sigurnosti usluge i njenu jedinstvenost..

Čitava mreža poslužitelja osigurana je vojnim AES-ovim 256-bitnim enkripcijama što je najnapredniji oblik šifriranja koji je danas dostupan među VPN-ovima. BVPN također podržava više naprednih i jedinstvenih sigurnosnih protokola, uključujući OpenVPN s UDP i TCP, SSH, L2TP s IPSec, te svoj vlastiti Smoke Tunnel o kojem ćemo kasnije detaljnije govoriti. PPTP je nekad bio podržan, međutim, više nije zbog toga što se više ne smatra jednim od sigurnih protokola.

Prije nego što uđemo u više detalja o Smoke Tunnelu, osvijetlimo ostale protokole koji su podržani, posebno OpenVPN. Sada OpenVPN protokol koji podržava BVPN radi i na UDP i TCP. I ne samo to, već korisnik ima mogućnost prebacivanja između njih jednim klikom bez ikakvog isključivanja. Uz to, BVPN je bio jedan od prvih VPN-ova koji su podržali OpenVPN na SSH tunelu. Ovo je ugrađena značajka napravljena da se zaobiđu najteže situacije poput Kineskog Velikog vatrozida i bilo kakve dubinske inspekcije paketa koju podvrgavaju vlade s osnovnom svrhom ograničavanja web stranica. Zbog toga je BVPN jedno od visoko preporučenih VPN-a za lokacije poput Kine i Irana koje imaju najvišu razinu internetske cenzure..

Jedna od glavnih sigurnosnih značajki koja je uzrokovala skok BVPN-a na vodeću poziciju na tržištu je to što BVPN klijent za iOS ima ugrađeni OpenVPN klijent što ga čini prvom VPN aplikacijom za iOS koja podržava OpenVPN bez potrebe za instaliranjem zasebna prijava za to.

Tunel dima

Zbog porasta internetske cenzure diljem svijeta od strane vlada i njihovih beskrajnih pokušaja blokiranja VPN usluga, postalo je neprestani izazov da VPN usluge igraju svoju ključnu ulogu u pružanju njihovih privatnosti na mreži, sigurnosti na mreži i slobode na mreži. Iz tog razloga, VPN usluga nastoji razvijati nove tehnologije šifriranja kako bi pomogla u prevladavanju ovih snažnih ograničenja, firewall-a i dubinskih inspekcija paketa. Kada je u pitanju BVPN, oni su uspjeli razviti vlastiti oblik snažne tehnologije dvostrukog šifriranja nazvan „Tunel dima“.

BVPN prilagodio je User Datagram Protocol ili UDP ugrađen u klijentski softver da djeluje kao dodatni sloj šifriranja. Čak je jači od najčešće korištenih slojeva dvostruke enkripcije drugih pružatelja VPN-a. Ovo je tunel za dim. Smoke Tunnel funkcionira tako što u potpunosti skriva OpenVPN vezu i zamračuje mrežni promet kako bi ga učinio u potpunosti prepoznatljivim čvrstim vatrozidima poput Velikog Kineskog vatrozida i Dubinskih Paket inspekcija.

Dodatna prednost Tunela za dim je ta što on fiksira brzinu veze rješavajući probleme s prigušivanjem koji mogu prouzrokovati različiti IP i priključci bez utjecaja ili prekida same veze, pružajući korisniku stabilnu i jaku VPN vezu na duže razdoblje. od vremena.

Ubojiti prekidač

U svojim najnovijim verzijama aplikacije, BVPN je implementirao ugrađeni prekidač za internetsko ubijanje koji djeluje kao hitna mjera ako, iz bilo kojeg razloga, padne VPN veza. Drugim riječima, ako u bilo kojem trenutku VPN veza padne, prekidač kill onemogućuje cijelu internetsku vezu dok se VPN veza ne vrati na mrežu. Time se sprječava bilo kakvo curenje zbog pada sigurnosne VPN veze. Korisnik ima mogućnost ili omogućiti ili onemogućiti ovu značajku iz postavki aplikacije. To je jednostavno kao klikanje da potvrdite ili poništite potvrdni okvir.

IPv6 Zaštita od propuštanja

Kao način za sprječavanje bilo kakvih IP propuštanja, BVPN je u aplikaciji implementirao značajku „IPv6 zaštita od propuštanja“. Kad je omogućen, blokira sav IPv6 promet i dopušta samo IPv4 promet. Na ovaj će se način svi mrežni promet kriptirati ne ostavljajući nikakve šanse za nikakvo propuštanje.

Provjerite IP od najboljeg VPN Deal Tool

DNS zaštita od curenja

Nakon što se uspostavi VPN veza, BVPN već prema zadanim postavkama ima omogućenu DNS zaštitu od propuštanja. Mi smo to sami testirali izvođenjem testova propuštanja DNS-a na nekoliko slučajnih poslužitelja i rezultati su bili što bliže savršenstvu kao što je prikazano u nastavku.

dnsleak zaštita ibvpn

test ibvpn
Pametan DNS

I posljednje, ali ne najmanje bitno, i to je najnovije dodavanje značajki, najnovija inačica BVPN-a ima ugrađeni Smart DNS koji je dodan u svjetlu nedavnog prekida VPN usluga poznatih streaming web stranica poput BBC iPlayer, Netflix, i Hulu.

Poslužitelji i širina pojasa

U usporedbi s drugim velikim imenima na području VPN-a, BVPN ima ograničen broj lokacija poslužitelja, ali postoje stalna dodavanja i već su dostupne lokacije poslužitelja strateški postavljene tako da nikada nećete osjetiti ograničenje. Mreža poslužitelja sastoji se od preko 20 lokacija raspoređenih po cijelom svijetu, uključujući Veliku Britaniju, SAD, Francusku, Njemačku, Nizozemsku, Ukrajinu, Švedsku, Saudijsku Arabiju, Singapur, Japan, Indiju, Kanadu, Australiju i još nekoliko lokacija.

ibvpn poslužitelje i propusnost

Korisnici BVPN-a mogu vrlo lako prelaziti s poslužitelja bez ikakvih ograničenja. Drugim riječima, s BVPN-om korisnici imaju neograničeno prebacivanje poslužitelja.

Kada je u pitanju propusnost, korisnici BVPN-a uživaju u potpuno neograničenom opsegu podataka bez ikakvog prigušivanja.

Kompatibilnost

BVPN kompatibilan je s gotovo svim glavnim platformama, uključujući Windows (Vista i noviji), Mac OS (10.7 i noviji), iOS (8 i noviji), Android (4.0.3 i noviji), a možete ga i ručno konfigurirati na igraćim konzolama , sve vrste usmjerivača, uređaji za strujanje medija (npr. Apple TV kutija, Amazon Firestick itd.)

Istovremene veze

BVPN svojim korisnicima omogućuje povezivanje do 6 uređaja istovremeno s jednom pretplatom. U usporedbi s drugim VPN-ovima na tržištu, ovo je prilično konkurentna prednost jer većina pružatelja usluga nudi do najviše 5 istodobnih veza.

Torrenting & Dijeljenje P2P

Svi BVPN poslužitelji podržavaju dijeljenje P2P-a, osim onih u SAD-u

Korisnička podrška

BVPN ima službu za korisničku podršku 24 sata dnevno. Možete im se obratiti i e-poštom. Pokušali smo ih pitati o nekoliko pitanja samo da bismo znali koliko su učinkoviti i odmah su nam otpušteni precizni i izuzetno korisni podaci. Za složenije upite ili u slučaju bilo kakvih tehničkih problema koriste TeamViewer, softver za daljinsku pomoć kako bi bili sigurni da će vam pružiti potrebnu razinu pomoći.

Također, njihov odjeljak s FAQ-om vrlo je koristan jer pruža detaljne vodiče sa snimkama zaslona za svako pitanje koje imate na umu.

Zaključak

Tijekom ustanka nebrojenih imena VPN-a konkurencija je bila jako uska. Međutim, s nedavnim prekidom VPN usluga od strane web stranica i vlada, usluge su i dalje padale jedna za drugom, osim nekolicine moćnih i pouzdanih usluga koje su se tehnološki počele razvijati kako bi postale odgovorne mrežnim izazovima širom svijeta. Vrlo je sigurno reći da se BVPN, sa svim značajkama i stabilnošću i brzinom veze, pokazao jednim od jakih. Ti su momci u više navrata dokazali koliko vole da štite internetsku privatnost, internetsku sigurnost i slobodu na mreži.

prozodija

kontra

Nije sa sjedištem u SAD-u
Nema pravila za prijavu
Neograničena propusnost Neograničeno prebacivanje poslužitelja
Ubojiti prekidač
IPv6 zaštita
DNS zaštita od curenja
Jaka enkripcija
Snažni protokoli za tuneliranje (L2TP / IPsec, OpenVPN, SSH, Smoke)
Tunel dima
Ugrađeni OpenVPN za iOS
Podrška na više platformi
6 Istovremene veze
P2P / bujica je dopuštena
Korisnik prilagođen klijentu
Globalna mreža poslužitelja
Velika brzina
Planovi jeftinih cijena & popusti
Besplatno probno razdoblje
Povrat novca zagarantovan
24/7 podrška uživo

Ograničeni broj poslužitelja

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments