ГООСЕ ВПН преглед 2019 – Да ли је Гоосе ВПН ВПН најједноставнији за употребу?

[ware_item id=33][/ware_item]

Користите ли понекад јавни Ви-Фи? А ако јесте, да ли сте свесни ризика који узимате приликом пријављивања на јавни Ви-Фи? Смањите ризике користећи ВПН! У овом прегледу сазнаћете како бисте могли имати користи од ГООСЕ ВПН-а. Једноставан за употребу и приступачна сигурност!


Било је доста покривања вестима када је у питању кибернетички криминал. Људи су све више забринути због своје интернетске приватности, која је, чини се, све више и више нарушена. Када користите Интернет без ВПН-а, ваши подаци нису заштићени. Треће стране могу гледати сваки корак који предузмете путем Интернета, буквално чак и једно! Ваша ИП адреса може бити изложен што открива вашу локацију. Хакери могу провалити у камере ваших уређаја. ВПН осигурава ваше мрежне активности.

изаберите гоосевпн

Још један недостатак сурфања путем Интернета без ВПН-а је тај што нећете имати приступ свему на Интернету. Када сте у иностранству, географске препреке спречавају вас да користите одређене услуге које обично користите код куће. ВПН је покривао.

Зашто бисте користили ВПН?

Рјешење за сигурно и безгранично сурфање путем интернета је ВПН. ВПН означава виртуелну приватну мрежу. ВПН омогућава пренос података путем шифрованог тунела. Информације се шифрирају између ваших уређаја и мреже. На тај начин ваше информације су заштићене и заштићене и неће бити видљиве хакерима и другим организацијама које покушавају да вас шпијунирају.

Поред шифрирања података, ВПН такође мења вашу ИП адресу. Ваша приватна локација биће заштићена јер ће видљива ИП адреса бити она са сервера са којим повезујете. Овај сервер вам пружа локално изабрану ИП адресу. Стога, Интернет сматра да сте се пријавили на ову локалну везу. Променом ИП адресе биће осигурана не само ваша сигурност, већ и анонимност.

ГООСЕ ВПН преглед 2019 - Да ли је Гоосе ВПН ВПН најједноставнији за употребу? ГООСЕ ВПН преглед 2019 - Да ли је Гоосе ВПН ВПН најједноставнији за употребу?

Виртуална гуска као заштитар

ГООСЕ ВПН је Холанђанин ВПН провајдер сервиса. Они су релативно нови, али посвећени играчи на тржишту. Инспектовали смо њихове услуге да бисмо сазнали какву квалитету нуде. Као холандски провајдер, они би требало да поштују строго законодавство личних података. ГООСЕ ВПН је ВПН који рукује строгим правилима без дневника. Нису евидентирани лични подаци и мрежне активности које би осигурале вашу неограничену сигурност на мрежи у сваком тренутку.

Није течи? Без бриге!

Опћенито, ВПН се за већину сматра тешким темама. ГООСЕ ВПН жели безграничну сигурност на мрежи за све, без обзира на то колико сте искусни са ВПН-овима. Једноставно су се држали. Једноставан за инсталацију и једноставан за употребу. Зато умјесто тога говоре о фановима него о купцима. Уз мало додатне личне пажње или једноставним гестом, желе да направе разлику.

Још једна предност је што ГООСЕ ВПН нуди једноставну услугу на више језика. Апликацију можете инсталирати на енглеском, холандском или немачком језику. Веб локација објашњава ВПН на холандском, енглеском, немачком, француском и шпанском. Норвешки ће ускоро уследити. Портал се нуди на енглеском и холандском језику. Намјерни избор, јер људи могу сматрати да је техника виртуалног приватника тешка. Нудећи објашњење на више језика, ГООСЕ допире до широке јавности објашњавајући једноставну употребу њихових ВПН услуга.

Не морате бити "техничар" да бисте користили овај ВПН. У року од три корака сигурно сте на мрежи.

  • Направи налог
  • Преузмите ГООСЕ ВПН
  • Почните сигурно сурфати Интернетом

Пробна вожња ГООСЕ ВПН услуга

Сами смо предузели ове кораке да видимо да ли је апликација заиста толико приметна као што ГООСЕ проглашава. Били смо изненађени једноставном инсталацијом и директном апликацијом. Заиста, не треба бити техничар да бисте користили овај ВПН.

Тим за подршку Гоосе ВПН-а

Чак и када сте против одређених проблема, тим за подршку ГООСЕ ВПН-а вам је увек на леђима. Они су спремни 24 сата да вам помогну. Нешто што веома ценимо. До ГООСЕ ВПН-а можете доћи тако што ћете им послати е-маил или преко ћаскања уживо на њиховој веб локацији. Нисте за ћаскање? На веб локацији ГООСЕ ВПН можете пронаћи много често постављаних питања. У траци за претрагу на страници са ФАК-ом брзо можете пронаћи своје посебно питање. Питања су такође лако наћи међу различитим категоријама. Не морате да пролазите кроз бескрајан списак питања померајући се пре проналаска решења.

гус впн преглед

Провера приватности

Били смо угодно изненађени ГООСЕ ВПН нуди провјеру приватности. Овом услугом можете да проверите да ли користите безбедну везу са интернетом путем ГООСЕ ВПН-а. На страници можете видети своју нову ИП адресу, провајдера, земљу и град сервера који користите. То је начин на који вас интернет од сада види. Због тога можете бити сигурни да користите сигурну везу и стварна локација више није видљива.

Неограничен број уређаја

Још једна предност ГООСЕ-а је та што можете да користите њихов ВПН на неограниченом броју уређаја са једним јединим налогом. Само једна накнада за ВПН који се лако користи на лаптопу, паметном телефону, радном телефону, паметном телевизору итд. ГООСЕ ВПН подржава Андроид, иОС, Мац, Мицрософт, Линук, рутери, КОДИ и Цхроме.

Свеобухватна техничка страна ГООСЕ ВПН-а

Иако ГООСЕ ВПН нема много сервера са којима можете да се повежете, сервери које нуде су огромни и квалитетни. Нећете приметити разлику у брзини или квалитети између пријављивања на јавни Ви-Фи или коришћење ВПН-а. Само путем ВПН-а, сигурно сурфате Интернетом. Тестирали смо неколико ГООСЕ ВПН сервера, и П2П и стреаминг сервера. Брзина ових сервера је прилично импресивна, што сигурно додаје Гоосе ВПН на листу Најбржи ВПН-ови. ГООСЕ је релативно нов играч на тржишту. Они сваке недеље повезују нове сервере.

Протоколи

ИКЕв2 је стандардни ГООСЕ ВПН протокол. Овај протокол велике брзине омогућава приступ Интернету брзо и сигурно. То није једини протокол који је могуће изабрати. ГООСЕ такође нуди Л2ТП / ИПСец, ППТП и ОпенВПН. Ако желите, можете бесплатно тестирати брзину ових сервера. ГООСЕ ВПН нуди 30-дневно бесплатно пробно раздобље за испробавање њихових услуга.

Килл прекидач омогућава вам сигурност, чак и ако немате везу!

Да бисте осигурали вашу безбедност и приватност на мрежи, ГООСЕ ВПН има нову функцију: Килл Свитцх. Прекидачем Килл осигуравате сигурност и приватност на мрежи у сваком тренутку. Ако веза из ВПН-а из било којег разлога не успе, ГООСЕ ВПН гарантује да ниједан податак неће бити шифриран на мрежи. Можете да активирате Килл Свитцх у менију апликације по жељи. Чак и током квара везе, Килл Свитцх ће заштитити ваше податке. Наравно, можете да се поново повежете на ГООСЕ ВПН да бисте касније прегледали интернет.

Неограничен приступ глобалном садржају

Поред безбедности на мрежи, ГООСЕ ВПН пружа и неограничен приступ глобалном садржају. ФИФА Ворлдцуп Онлине можете гледати или преносити садржај било где у свету путем неколико сервера који омогућавају П2П. Када струји са ВПН-ом, имате приступ својим филмовима и серијама широм света. Замислите да гледате омиљене серије на свом језику током одмора или пословног путовања!

Како то функционише? ВПН вам омогућава да одаберете сервер на који ћете се повезати. Мрежа на коју се пријављујете сматра да је сервер са којим сте повезани је ваша географска локација. То значи да нећете имати приступ само омиљеним филмовима и серијама у иностранству, већ имате и приступ америчким филмовима и серијама док остајете кући.

Када посећујете Сједињене Државе, приказаће се други филмови и серије када се повежете на локални сервер. У Америци је колекција опсежнија јер се већина филмова и серија тамо снима. Такође, провајдери поседују дозволе за емитовање.

Прилике за куповину широм света

Превладавање географских баријера са ВПН-ом такође користи ваше могућности куповине. Опет, остављајући мрежи да мисли да сте повезани на локални сервер путем ВПН-а, сада имате приступ веб продавницама које нуде попусте локалним купцима. Ово може уштедети тоне долара, евра или било које друге валуте коју желите да користите.

Такође прочитајте: Најбољи ВПН за водич за путнике

На Тајланду, на пример, локалне авионске карте су јефтиније. Када користите ВПН и одаберете тајландски сервер, имате приступ овим локалним ценама. Такође, производи у одређеним земљама, на пример, у Америци, то су Американци јефтинији него за не-држављане. Ако користите амерички сервер, изгледа да сте у Америци, тако да можете имати користи од цена у САД-у.

Гоосе ВПН Цене и пакети

Ако размишљате о инсталирању ГООСЕ ВПН-а на све своје уређаје, будите сигурни у пакетима података. Ово су њихови пакети и цене:

цијене гоосевпн

  • Неограничено ГООСЕ ВПН за 12,99 евра месечно
  • Годишњи план за 59,88 евра сваке године. Овај једногодишњи план коштаће вас само 4,99 евра месечно.
  • Ако вам нису потребни неограничени подаци, они такође нуде пакет са ширином опсега 50 ГБ за само 2,99 евра сваког месеца.
  • Ваша претплата на ГООСЕ ВПН може се надоградити, надоградити или отказати у било којем тренутку. На пример, када сте изабрали опсег од 50 ГБ и открили да га нећете остварити током месеца, можете у било ком тренутку надоградити на неограничену претплату.

По ценама које ГООСЕ нуди, оне су једне од најјефтинијих и јефтини ВПН провајдери у свету. Испробајте сами, упоредите цене и открит ћете да се они сврставају међу понуђаче који нуде најјефтинију месечну цену коју смо видели.

Ако нисте уверени, сами испробајте ГООСЕ ВПН са 30-дневним бесплатним пробним временом. Не изненађује вас када се пријавите за претплату!

Да га сумирам за вас

ГООСЕ ВПН није само један од најјефтинијих ВПН провајдера на који смо наишли, они нуде и опцију да га испробате 30 дана бесплатно! Ако мислите да постоји улов, сазнајте сами, пре него што се пријавите за претплату. Вјерујемо да су бесплатне пробне комбинације у комбинацији са примјеном ВПН-а на свим уређајима са једним налогом главне предности ГООСЕ-а..

Такође будите сигурни да сте „техничар“ за коришћење овог ВПН-а. ГООСЕ ВПН доступан је свима. За твог дједа, баку, оца, мајку и пријатеље. ВПН је једноставан за употребу и навигација је за све. Тим за подршку спреман је 24 сата дневно и може одговорити на ваша питања.

Додатне ГООСЕ ВПН услуге су политика без пријављивања, Килл Свитцх и провера приватности. Ова чек вам омогућава да видите да ли сте заиста безбедни на мрежи са другом ИП адресом. Прекидач Килл осигурава вашу интернетску сигурност, чак и ако се не успије повезивање на локални сервер. Помоћу политике не-евидентирања неће се снимити ниједан ваш податак.

Захваљујући ВПН-у, географске блокаде су забрањене. Имате приступ свим стриминг садржајима на глобалној разини. Као резултат тога, имате више могућности када су у питању стреаминг сервиси и јефтинија куповина на мрежи.

Уз све ове предности, зашто не испробате ГООСЕ ВПН? Нека вас увере и испробајте њихове услуге 30 дана бесплатно !! Шта мораш изгубити?

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments