ЕкпрессВПН преглед 2019. – добро, лоше и углађено!

[ware_item id=33][/ware_item]

Иако многи добављачи ВПН-а само тврде да су „најбржи ВПН на Земљи“, ЕкпрессВПН се усуђује да пређе на следећи ниво да би га „гарантовао“ и одобрио на својој почетној страници. Свакако, њихова једнодневна гаранција поврата новца враћа им захтев, док остали конкуренти имају само недељу дана да понуде као гарантни рок. Најбржи ВПН широм света и даље постаје скроман када га такође можете назвати „најраспрострањенијим ВПН-ом“, јер ради и са изазовним Нетфликом и готово било којим сервисом за стриминг који се зове на планети..


ЕкпрессВПН преглед 2019. - добро, лоше и углађено!

У ово ЕкпрессВПН преглед, покрићемо све потребне функције, улазе и изласке које би свакако требало знати пре него што купите ЕкпрессВПН претплату. Екпресс ВПН је све у једном ВПН који је погодан за оне који могу платити мало више да би свој живот олакшали ВПН-ом који има беспрекорне карактеристике чврсте сигурности, одличног дизајна, снажне перформансе и невероватне услуге купцима. Такође може послужити као пакет за породичну употребу због своје одличне функције за више корисника. Међутим, они који имају мало буџета по цијени више буке, више конфигурације и компромиса око сигурности сматрали би то неподобним. Овај преглед ће се вртјети око предности и недостатака коришћења ЕкпрессВПН-а, где ћете сигурно потоњи наћи као иглу у сену сена.

Прос

Једноставно покретање

То је нешто што ЕкпрессВПН даје пар крила. Одмах након што се пријавите, можете инсталирати ВПН клијент на коме ће се од вас тражити да унесете активацијски код када га први пут покренете. Овај посебни код за активирање је јединствен за сваки уређај. Овако ће ваш ВПН клијент уштедјети време пријављивања, јер за отварање вашег независног интерфејса користите јединствени код. Обавезно сачувајте е-поруку за потврду коју примите уз везу која садржи овај јединствени код. Током инсталационог поступка можете такође одабрати да ли желите да се анонимни подаци о дељењу деле више брзине без икаквог компромиса по безбедност.

почетак рада с екпрессвпн-ом

Такође прочитајте: НордВПН Ревиев 2019

Једноставно добро

Апликација ЕкпрессВПН дизајнирана је једноставно да обезбеди пријатељско и интуитивно корисничко сучеље. Све што требате да урадите након пријаве је да одаберете сервер и притиснете повезивање да бисте започели са коришћењем услуге. Касније можете да поставите и звездицу за брзи приступ. Остатком основних опција конфигурације, као што је одабир жељеног протокола, може се управљати у менију опција, али то није неопходна радња. Овако једноставно сучеље чини овај ВПН једноставно добром опцијом плуг-анд-плаи за све ваше ВПН потребе. Због тога она постаје високо оцењена ВПН од стране почетника попут деце или старијих корисника. Ако желите да затворите ГУИ апликације, апликација ће се и даље тихо покретати на траци задатака како би вам било лако да повежете или искључите сервере и приступите многим опцијама без отварања прозора.

Вишекорисничка функција

Недавна промена политике ЕкпрессВПН-а учинила га је вишим него раније. Има више корисника, што је највише пет корисника који могу истовремено користити услуге. Ови корисници могу користити сличне или различите пет уређаја да би се истовремено повезали с ВПН-ом. На пример, можете да повежете сличне уређаје као што су пет преносних рачунара истовремено или различите уређаје попут телефона, таблета и рутера по вашој жељи. Мрежна брава омогућава свим уређајима да користе ВПН независно и неометано.

Све ЕкпрессВПН рецензије говоре о квалитети њихове услуге, али погледајмо како ова функција штеди ваш новац. Већина људи нема довољно новца да потроши на скупу ВПН услугу. Будимо реални. ЕкпрессВПН има високу оцену, али није најповољнија. Студенти и запослени који живе од руке до уста са платне листе на другу могу је сматрати прекидом. Међутим, суочимо се са већом чињеницом. Иако се понекад може мучити цимерка, ваш базен се може претворити у златну прилику са ЕкпрессВПН-ом. Најпопуларнији план за цене (15-месечни) кошта вас 6,67 долара месечно. Једноставно га поделите на пет начина и сваки корисник мора само искашљати 1,33 долара месечно за најбољу ВПН услугу! Звучи примамљиво, ха?

Аутоматске функције

Аутоматски избор протокола по дефаулту је једна од најживљих карактеристика ЕкпрессВПН-а. То је обично ОпенВПН преко УДП-а. Такође можете да се ручно повежете са ОпенВПН преко других протокола као што су Л2ТП / ИПСец, ППТП, ТДП и ССТП. Због неколико питања везаних за сигурност и поузданост, ОпенВПН се сматра најбољом опцијом. Међутим, аутоматизовани протокол вам не може увек добро успети. У том случају морате пронаћи оптималну комбинацију протокола сервера доступну од ЕкпрессВПН да бисте максимално искористили своју претплату. Како? Па, када се пријавите на свој налог, морате да одаберете ВПН протокол и сервер у држави у којој желите да откључате садржај. Миксајте се и поклапајте да бисте открили савршен избор за то веб место и забележили га следећи пут.

Уграђени Килл прекидач

Како можемо заборавити споменути Килл-Свитцх Феатуре у детаљном ЕкпрессВПН прегледу? Па, једно од најуспешнијих, најновијих ажурирања апликације је „Мрежна брава“. Ова функција онемогућава сав интернетски промет како опада ВПН веза. Ова брава је корисна у спречавању цурења ДНС-а и функционише као прекидач. Штавише, апликација потискује све ДНС захтеве преко ИПв4-а од релативно несигурног ИПв6 протокола. Међутим, нивои енкрипције се никада не могу преговарати да би се убрзала веза у било којем случају.

ВПН за Ви-Фи рутере

Примјетно је да ЕкпрессВПН не подржава само мобителе, лаптопове, радне површине, таблете и сл. Са одговарајућим ГУИ-ом, већ нуди и фирмвер који ће користити неки популарни модели Ви-Фи рутера. Заправо дјелује на два начина; можете или бесплатно инсталирати апликацију на свој компатибилни рутер или можете једноставно купити рутер са унапред конфигурисаним ЕкпрессВПН клијентом. ЕкпрессВПН може бити веома користан на рутеру јер ће интернетски саобраћај на свим уређајима повезаним на Ви-Фи бити преусмерен преко ВПН-а са нормалном претплатом..

Истина за њихове тврдње о бризи за купце, што потврђују многе ЕкпрессВПН рецензије, можете пратити детаљни водич о томе како да конфигуришете рутер за ЕкпрессВПН на њиховој званичној веб страници. Обавезно проверите компатибилност рутера са ЕкпрессВПН-ом пре него што на њега ставите фирмвер, јер у супротном можете рутер заувек да уништите..

Друга предност је што се рутер броји само као један уређај, тако да је могуће повезати многе уређаје са ширином опсега који чекају на њега и још увек су преостала два уређаја која су конфигурисана. Ово је невероватна рупа коју је ЕкпрессВПН обезбедио за своје купце који желе да уштеде максимално новца и уживају у врхунској сигурности. Идеалан је за велике породице које не могу приуштити више ВПН претплата.

Обавезно проверите компатибилност рутера са ЕкпрессВПН-ом пре него што на њега ставите фирмвер, јер у супротном можете рутер заувек да уништите..

Ви сте анонимни

Недавно је додана нова .онион верзија ЕкпрессВПН веб локације да забави анонимне кориснике Тор. Ова значајка ЕкпрессВПН-а заједно с прихваћањем плаћања Битцоин-ом успјешно омогућава купцима да остану апсолутно анонимни и не могу се пратити без пропуштања свог идентитета или локације на било који начин. Имају потпуно транспарентне смернице о томе које податке прикупљају и зашто, тако да сте увек сигурни да не постоји скривена претња безбедности од њиховог краја.

Прочитајте још: Како торент анонимно и сигурно

Сигурни сте

Сигурност и анонимност корисника је нешто што највише ценимо на БестВПНДеалс.цом. С времена на време преиспитујемо шта је неупитно међу врхунским ВПН услугама на тржишту да бисмо утврдили да ли и даље стоји према очекивањима наших ВПН стручњака. ЕкпрессВПН се поставља изван правних граница великих агенција за спровођење закона попут ГЦХК и НСА јер је део Британских Девичиних острва. Задани протокол и ОпенВПН саобраћај се шифрују користећи 256-битни АЕС алгоритам, преносећи га на следећи ниво безбедности преноса на нивоу потрошача. Овај подразумевани стандард шифровања никада се не мења, чак и ако желите да промените протокол за брже искуство. ЕкпрессВПН пружа заједнички статички ИП корисницима што је још боље за вашу сигурност. На стотине и хиљаде корисника користи исти ИП који вас чини анонимним.

Брига о потрошачима

Уз сву такву једноставност употребе, ЕкпрессВПН такође остаје на врху листе нудећи најбољу услугу за кориснике на располагању 24 сата дневно. Можете да разговарате са искусним, брзим и љубазним представником у било којем тренутку користећи подршку за цхат. То вам заиста добро долази када нисте свесни који ће сервери пружити жељене резултате. Већина популарних ВПН компанија пати од сервера које су на црном списку од стране власти. Њихови представници могу лако да истакну који су сервери идеални на основу веб локације коју желите да посетите, ваше локације и сврхе. На веб локацији можете да приступите и бројним водичима, упутствима за решавање проблема и често постављаним питањима уз видео записе и чланке који вам помажу да гледате спорт уживо и знате о различитим врстама ВПН протокола..

Кратки поглед на веб локацију

Нетфликинг није велики посао

Да, свакако, али само на неким серверима. Будући да је заваравање Нетфлика један од највећих изазова у свету ВПН-а, ово је сигурно достигнуће, јер је тестирање ЕкпрессВПН-а показало доследан рад са Нетфлик-ом. Уђите у Ливе Цхат и директно затражите информације о серверима који савршено функционишу са Нетфликом.

Против и њихова решења

Провера сервера

Ниједна ревизија није потпуна док не расправите о свим непристрасним факторима, а исти је случај у овом ЕкпрессВПН прегледу. Пошто смо морали да будемо веома критични у избору недостатака, јер су они готово занемарљиви, то смо ставили у негативу, мада то захтева само један једноставан корак. У случају да видите приступ проки-у када приступате Нетфлику, наставите и обратите се представнику за подршку у цхату уживо да бисте питали који сервер тренутно може приступити Нетфлик-у. Не можемо открити сервере због одређених проблема са политиком; међутим, једно је сигурно да систем подршке 24/7 уопште није тежак. Када знате који сервер најбоље покреће Нетфлик, можете му дати звездицу за каснију употребу. Исти је случај и са ББЦ иПлаиер-ом и Хулу-ом који су доступни путем одређених сервера како би ефикасно заобишли фиревалл. Све што вам треба је разговор за сва времена са тимом за подршку.

Проблеми са искључењем на Андроиду

Током провере онлајн апликације за стриминг, „Хотстар“, ЕкпрессВПН се прекинуо и струјање није успело због гео-ограничења јер је Хотстар доступан само у Индији.

Цена без компромиса

Иако делује прилично парадоксално, ипак ћемо то ставити на листу контра. Међутим, указати зашто је ЕкпрессВПН уврштен у виши ранг цена, заслужује. Насупрот наизглед већој основној цени од 12,95 УСД / месечно, добијате многе плусеве које други не морају да нуде. Гаранција поврата новца овде се још увек тражи. Осим тога, ако се одлучите за 15-месечну претплату, цена ће скочити на 6,67 УСД / месец што је прилично уклапање, али ипак веће од многих конкурената. Још један плус је флексибилност прихватања плаћања путем кредитне картице, Битцоин, ПаиПал и неколико других канала плаћања треће стране. Колико год се чинило неправедно, свет се врти око имиџа марке. То је једини разлог што ЕкпрессВПН пусти своју високу цену међу остале. Такође не заборавите напоменути да свака добра ствар долази по цени.

Сазнајте више о осталом: јефтини ВПН-ови

Нема приватних / наменских ИП адреса

Иако ОпенВПН има пуно погодности са дељеним ИП-ом, он и даље не може да вам понуди приватни ИП. Понекад је дељени ИП једноставно за Нетфлик прекидан ако се трага на вашој локацији и идентитету, али то се може избећи ако знате неколико сервера и наставите да се с времена на време пребацивате између њих.

Ограничење уређаја

Све долази до ружа све док користите пет уређаја, али то није случај док планирате да повежете четврти уређај. Морате ручно да искључите један од уређаја ако је свих пет спојено да бисте повезали још један. Стога, не остављајте ЕкпрессВПН спојен на даљински присутан уређај који није лако доступан ручно. Међутим, не остављате уређаје отвореним код куће на којима лако можете да се одспојите. Друго решење може бити директно повезивање рутера са ЕкпрессВПН-ом, тако да можете уживати у кориштењу услуге на већем броју уређаја.

Закључак

ЕкпрессВПН се широко сматра једним од водећих имена у ВПН индустрији, а наша ЕкпрессВПН ревизија је секунда и пресуда. Управо смо имали 1 прекид везе током доследног тестирања апликације током 7 дана, општи ЕкпрессВПН је једноставан за постављање, глатку везу и добро функционира у било које сврхе било да је у току, деблокирање, шифровање или чак анонимност, јер прихвата битцоин. Како то можемо рећи? тестирали смо торрентинг, нетфликинг (више библиотека Канада, САД, Велика Британија), струјали смо ФИФА мечеве и такође смо радили нормално сурфање. Такође, дали смо га трговцима и сви су били веома позитивни када смо их питали за рецензију.

Корисничка подршка је прилично окретна и прећи ће додатну миљу како би решили ваш упит. Али шта их чини тако добрим? Па, тим добро познаје свој производ што им олакшава да најраније решавају корисничке упите. Обе апликације (иос и андроид) су врло једноставне за употребу чак и за лаика. Наш тим разуме препреку са којом ће се нови корисник суочити након преузимања апликације, тако да можемо да вас уверимо да је то гладак, сигуран процес и водичи за подршку ће бити ту у случају да вам требају. Не постоји такво подешавање које треба да урадите са ЕкпрессВПН, али само у случају да желите да испробате срећу можете то учинити тако што ћете притиснути мени хамбургера у горњем левом делу апликације.

Сумминг Ит Уп

Наши стручњаци за ВПН схватају да је ЕкпрессВПН нешто скупљи од осталих опција које су доступне на тржишту, ова премија нуди цену за ваш долар у погледу перформанси и сигурности, тако да је зелени сигнал за свакога ко га купи. ЕкпрессВПН добро функционише са свим уређајима Фире ТВ, Мац, Андроид, Виндовс, иОС, Линук, Коди и да, такође се лијепо игра са рутерима.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments