VPN Neomejen pregled 2019 – Vredno poskusiti!

[ware_item id=33][/ware_item]

VPN Unlimited je storitev VPN, ki jo nudi KeepSolid, razvijalci s sedežem v ZDA. Ta je na voljo za vse vaše naprave: lahko ga imate v napravah iPhone, iPad, tablični računalnik ali pametni telefon Android, Mac, PC (tako z operacijskimi sistemi Windows kot Linux) in celo v Windows Phoneu. Če na prenosnem računalniku ne želite aplikacije, uporabite vtičnike. Imajo razširitve za Google Chrome in Mozilla Firefox. Zdaj pa si podrobneje oglejmo, kaj ponuja VPN Unlimited.


Zaščita

Navidezna zasebna omrežja so storitve, ki ustvarjajo šifrirane predore med vašo napravo in njihovimi strežniki, kar prikriva vaš IP naslov. Poleg tega se promet, ki potuje po tem predoru, šifrira. Če jih kdo želi prisluškovati, stvari ne bo mogel vezati.

Preberite tudi: Najcenejši VPN-ji

Za vas to pomeni, da bodo vsi dohodni in odhodni podatki, na primer prijave, gesla, besedila, slike, zaščiteni pred nasprotniki, vohuni ali vlado.

Večina VPN uporablja protokol AES-128 ali AES-256 za šifriranje. Enako velja tudi za KeepSolid. Ta dva uporabljata za različne platforme. Obe sta najvišje stopnje varnosti. Bodite prepričani, da ste tukaj varni.

Še ena stvar, na katero morate biti pozorni, je protokol. Zagotavlja varno in hitro povezavo s strežniki VPN za vas. VPN Neomejeno ponuja OpenVPN, IKEv1, IKEv2, L2TP / IPsec, KeepSolid Wise in TLS šifriranje. Precej spodobna ponudba.

vpnunlimited protokolov

Obiščite stran z neomejenimi naročili VPN>>

Med protokoli lahko preklapljate glede na namen. Za ogled prepovedane ali cenzurirane vsebine uporabite PPTP. OpenVPN je kot nalašč za varovanje podatkov prek spleta.

Preberite tudi: Najcenejša storitev VPN

Boj proti cenzuri

Eden izmed ciljev VPN Neomejeno lovi je omogočiti enak dostop do vseh spletnih virov in aplikacij uporabnikom po vsem svetu. V ta namen so zasnovali KeepSolid Wise. To je njihova tehnologija, ki skriva VPN, da je videti kot HTTPS promet. To pomaga v državah, kjer so VPN prepovedani.

Ta storitev ima strežnike na približno 70 lokacijah. Če se odločite za povezavo s tesnejšim in manj obremenjenim podatkovnim centrom, boste uživali večjo hitrost. Lahko se odločite tudi za optimalno, vendar pazite, da na tej lokaciji ne veljajo omejitve.

Neto nevtralnost

Nevtralnost omrežja pomeni, da je omrežje "nevtralno" in vsa vsebina, ki se premika po njem, ima enako prednostno oddajo. Nekatere vrste vsebine lahko po omrežju potekajo hitreje kot druge. Vseeno ima enako težo in ničesar ni mogoče blokirati ali izpostaviti upočasnjevanju glede na njegovo vsebino.

Obiščite stran z neomejenimi naročili VPN>>

V zadnjem času telefonska podjetja, kabelska podjetja in ponudniki internetnih storitev načrtujejo, da bodo internet razdelili na hitre in počasne pasove, da bi lahko ponudnikom zaračunali hitro vsebino. To vprašanje je povzročilo veliko polemik, saj pomeni konec nevtralnosti omrežja in konec enakih možnosti za manjše ponudnike vsebin.

Ne paničite. VPN Neomejeno vam lahko pomaga, da takšne omejitve zaobidete, če je tudi prepovedano. Če vaš ponudnik internetnih storitev ne more slediti vašemu IP-ju in dešifrira promet, ne bo mogel blokirati ali upočasniti nobenega spletnega mesta, ki ga brskate.

Ali obstajajo drugi razlogi za uporabo VPN-ja?

Morda mislite, da so VPN v glavnem namenjeni kibernetskim kriminalcem ali pogostim popotnikom na Kitajsko ali v Rusijo. No, to je napol res. Kiber kriminalci dejansko uporabljajo več orodij, da prikrijejo svoje dejavnosti. Medtem ko imajo VPN množice drugih primerov uporabe.

Npr. Za igralce, ko želijo dostopati do novih iger pred uradno predstavitvijo v svoji državi. VPN-ji so namenjeni ljudem s tehničnim znanjem (ki jih danes ni?). Morda boste v redu, če tržniki ali analitiki spremljajo vaše navade, da bi lahko ponudili bolj prilagojene oglase. A res mislite, da bi se morali tretji sistemi za sledenje povezati s pametnimi pomočniki ali termostati, da bi izvedeli, ali ste doma ali ne? Če je vaš IP zaščiten, ste tudi vi zaščiteni.

VPN-ji so namenjeni ljudem, ki uporabljajo javne dostopne točke WiFi. Ko pridete v Starbucks ali Peet, ste prepričani, da je omrežje varno? Če ne, ne bi bil, vklopite VPN. Ko so vaša prijava in geslo ukradeni, je prepozno.

Pred petimi leti sem bil nepremišljen. Dokler nekega dne ni bil pokvarjen moj račun na družbenem omrežju. Medtem ko sem v McDonald'su pil pijačo, so se povezali z mojim iPhoneom in spremenili mojo sliko profila. Huje je bilo: mojim stikom so pošiljali zlorabljajoča sporočila. Bil sem tako osovražen, da sem izbrisal račun.

Ste igralec? Morda boste želeli razmisliti tudi o uporabi VPN Unlimited.

Torrenting ni dovoljen na večini lokacij VPN Neomejeno. Čeprav obstaja nekaj regij, označenih z 'hudourniki', kar je dovolj za legalno deljenje p2p.

deljenje p2p z vpnunlimited

Cenitev

VPN Unlimited na svojem spletnem mestu ponuja tri načrte, ki so Gospodarstvo - enomesečni načrt za 9,99 USD, Strokovni - enoletna naročnina za 49,99 USD in Življenjska doba za 149,99 USD.

Vendar imajo dejansko več raznolikosti v uporabnikovi pisarni na naslovu https://my.keepsolid.com/pricing/vpn/ in v aplikaciji. Na primer enotedenski načrt počitnic za 3,99 dolarja ali triletni načrt, ko še niste pripravljeni preživeti življenja s tem VPN, vendar se vam zdi precej spodoben. To vas bo stalo 89,99 USD.

Pred nakupom imate 7-dnevno brezplačno preskusno različico, zato jo preizkusite in se pozneje odločite, katera od naročnin vam najbolj ustreza.

vpnunlimited načrt cen

Preberite tudi: VPN-ji, ki ponujajo garancijo vračila denarja

načini plačila

Sprejemajo Bitcoin. Te dni verjetno nihče ne želi plačati z Bitcoinom, ko njegova cena narašča. Dobre novice - VPN Neomejeno je mogoče kupiti z darilnimi karticami za popolno anonimnost. Imajo bolj standardne možnosti, kot so PayPal, kreditne kartice in Apple Pay.

Aplikacija

Na prenosni računalnik v operacijskem sistemu Windows in na svoj Android Pixel sem prenesel VPN Unlimited. Zasnova je urejena in jasna. Zelo mi je bilo všeč.

Obiščite stran z neomejenimi naročili VPN>>

Vzelo mi je sekundo, da sem ugotovil, kako spremeniti strežnik iz optimalnega v tistega po moji izbiri. Čeprav sem preskočil vadbeni zaslon, se je vse zdelo precej naravno in intuitivno.

Na žalost ne morete samo povleči pin zemljevida v računalniku, da spremenite lokacijo, ampak seznam strežnikov ima zavihek za iskanje, tako da je precej priročno.

Morda boste potrebovali še en račun na levem meniju. Tam lahko preklopite protokole in po potrebi spremenite geslo.

Prav tako lahko upravljate geslo, dodate ali odstranite naprave in podaljšate naročnino v uporabniški pisarni na https://my.keepsolid.com

Vtičniki brskalnika

Če ne želite prenesti aplikacij iz trgovin, lahko dobite razširitev za brskalnik. VPN Unlimited deluje za Google Chrome in Mozilla Firefox. Nekateri uporabniki so poročali, da so ga lahko uporabljali tudi za Opera.

Vtičniki imajo enake funkcije in seznam strežnikov kot redni odjemalci. Omogočajo vam tudi dostop do izklopa WebRTC. WebRTC uporabljajo spletna mesta za komunikacijo s vašo spletno kamero ali mikrofonom in potencialno lahko puščajo vaš IP naslov. Zato boste morda želeli uporabljati tako namizno različico kot razširitev brskalnika.

Preverite svoj IP naslov zdaj>>

Če imate v brskalniku nameščen VPN, pomeni tudi, da boste zaščiteni z VPN v katerem koli računalniku, v katerega se prijavite v Google Račun. Zmogljivost vašega računalnika ali prenosnika se lahko tudi izboljša, saj bo razširitev šifrirala le promet vašega spletnega brskalnika.

Nadaljnje razširitve

Vtičniki Google Chrome in Mozilla Firefox so lahko vaša lahka teža za zaščito ali dodatna plast za zaščito vaše zasebnosti in anonimnosti v spletu. VPN Unlimited vam lahko ponudi še več, če ste zaščitni rojak. Uporabniki se lahko na primer obrnejo na skupino za tehnično podporo in prejmejo nastavitve za svoje usmerjevalnike WiFi. Upoštevajte, da boste za konfiguracijo usmerjevalnika morali imeti 1-letno naročnino za to in znanje.

Dovoljene so do 5 sočasnih povezav iz enega računa z KeepSolid ID. Če pa želite razširiti to številko, lahko za dodatne naprave kupite tako imenovane reže. KeepSolid zdaj izvaja promocijo na svojem spletnem mestu, tako da se cene začnejo pri 0,99 USD (redno 1,99 USD).

Za lastnike malih podjetij imajo timske račune. Če želite upravljati varnost vašega podjetja, pojdite na to ponudbo. Osebni strežniki VPN so najboljša ponudba za navdušene igralce. Zagotovil bo največjo hitrost in neomejen dostop do vseh iger. Poskusite se čim bolj približati mestu, v katerem živite, in zagotovo boste uživali.

Osebni ali statični IP je cenejša razširitev za tiste uporabnike, ki želijo biti vedno edini uporabnik določenega naslova IP. Pridobite si ga med potovanjem, da se izognete postopkom captcha in preverjanja računov za Gmail in družbena omrežja. To bolečino odpravi.

Podpora

Lahko brskate po razdelku VPN Unlimited FAQ in se obrnete na njihovo skupino za podporo prek e-pošte ali kontaktnega obrazca na spletnem mestu. Komunikacijo lahko začnete tudi iz same aplikacije ali pa pojdite na njihov Twitter ali Facebook.

Obiščite stran z neomejenimi naročili VPN>>

Obljubljajo, da bodo odgovorili v 24 urah. Na mojo prošnjo so odgovorili v manj kot 1 uri. Za nekatere uporabnike to še vedno moti in telefonska podpora bi bila lepa možnost, ki pa je, kolikor vem, na voljo redno..

Strežniki

Trenutni seznam strežnikov VPN Unlimited je na voljo v aplikaciji in na njihovem spletnem mestu. Strežnike imajo v Avstraliji, Avstriji, Belorusiji, Belgiji, Braziliji, Bolgariji, Kanadi, Čilu, Hrvaški, Cipru, na Češkem, Danskem, v Estoniji, na Finskem, v Franciji, Nemčiji, Hong Kongu, na Madžarskem, Islandiji, v Indiji, na Irskem, na otoku Človek, Izrael, Italija, Japonska, Latvija, Litva, Luksemburg, Malezija, Mehika, Moldavija, Nizozemska, Nova Zelandija, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Singapur, Slovaška, Slovenija, Južna Afrika, Južna Koreja, Španija, Švedska, Švica, Tajska, Turčija, Združeno kraljestvo, Ukrajina in Združene države.

Če ne vidite imena države, ki jo potrebujete, se lahko obrnete na razvijalca in zahtevate strežnik v regiji, ki jo izberete. Verjetno bo trajalo nekaj časa in truda, vendar vsaj to možnost sploh imate.

Dinamični vs osebni IP

Ko se na običajni seznam povežete s podatkovnim centrom, dobite dinamičen IP. To pomeni, da se lahko na isti lokaciji razlikuje, če vaša povezava prekine in se pozneje znova povežete. To je boljši način za anonimnost v spletu. Na tisoče uporabnikov se poveže z istim podatkovnim centrom in veliko njih je enak naslov IP, zato je za vsakogar težje - pa naj bo ta heker ali sistem sledenja tretjih oseb - primerjati kateri koli podatek s katerim koli uporabnikom.

Včasih želite imeti zaščiten, a statičen IP. Kot sem že omenil, bi ga popotniki zagotovo cenili. Statični ali osebni IP-ji se ne delijo z drugimi uporabniki. To pomeni, da se bo vaša pasovna širina izboljšala. Zahvaljujoč šifrirnim algoritmom VPN Unlimited bodo vaši podatki šifrirani. Tudi če ga ukradejo, bo neuporaben, saj bo tudi pri superračunalniku potrebovala milijardo let, da bo AES-128 zrasel, še več pa za AES-256.

Zaključek

Digitalni nadzor se vsako leto širi naprej. Če menite, da boste danes dobili VPN, je VPN Unlimited dobra možnost. Ima visoke standarde šifriranja, spodobno hitrost in posebej zasnovan protokol, imenovan KeepSolid Wise za izboljšanje izkušenj v tujini. Dovoli hudournike le v treh regijah, kar je slaba stran. Vendar so ti strežniki označeni v aplikaciji, zato vam ne bo treba ročno preverjati celotnega seznama. Aplikacija izgleda dobro in dobro deluje na mojem prenosniku in pametnem telefonu. Med brskanjem po spletu in gledanjem videoposnetkov nisem imel težav.

Njihova podporna skupina hitro odgovori. Čeprav ne nudijo glasovne podpore. Omeniti velja tudi veliko različnih dodatkov: od osebnih strežnikov do slotov do računov ekipe. Vsak ponudnik VPN ne more predlagati tako raznolike izbire. Cene so povprečne. Oglejte si brezplačno preskusno različico in se nato odločite, ali je primeren za vas

Pridobite VPN-Neomejeno zdaj>>

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments