Skrij.me VPN Pregled

[ware_item id=33][/ware_item]

VPN je postal glavna nuja našega današnjega digitalnega življenja. Lahko ga ocenite kot pomembno v vodi, zavetju in hrani v vsakdanjem življenju. S toliko možnostmi, ki so na voljo na vašem krožniku, je težko izbrati najboljšega, ki ustreza vsem vašim zahtevam. Danes bomo pregledali dobro znano in zelo cenjeno VP. hid.me za naše bralce. Naročili smo se na njihov brezplačni VPN in premium načrt, da preverimo vse funkcije in preizkusimo njihovo storitev. Pa začnimo:


Uvedba Hide.me VPN

hid.me VPN je last eVenture Ltd - malezijskega IT podjetja. Izdelek je bil uradno predstavljen leta 2011 z omejenim številom strežnikov, ki so zdaj narasli na 100+ strežnikov v 29 državah. Skupina dela na skrivnostnem spletnem mestu VPN je zelo konkurenčna in IT sektorjem služi že desetletja. Vizija VP. hid.me je zagotoviti popolno zasebnost in strogo varnost, ne da bi pri tem ogrožali hitrost uporabnika.

Spletna stran hid.me

Na spletnem mestu skriva.me obstaja na desetine zahtevkov in obljub, a jih izpolnjujejo? Oglejmo si podroben pregled skrivnega VPN-ja, kjer bomo šli skozi vsak kotiček in izvedeli DOBRO in BAD o tej storitvi VPN.

Posebnosti storitve hid.me VPN

 1. Zelo prilagojeni načrti cen

Na skrivnem VPN boste dobili točno tisto, kar želite. Imajo zelo prilagojene načrte cen za vsako potrebo. Če ste prekinjeni in si ne morete privoščiti nakupa naročnine, se lahko naročite na Fermiumov načrt za Windows, Mac, iOS in Android. Če potrebujete samo VPN za spletno varnost in ne želite uporabljati veliko pasovne širine in ne želite doplačati, se lahko naročite na Plus Plan.

skrivanje.me cen

Če ste ljubitelj filmov in vsak dan veliko prenašate in prenašate in želite neomejeno pasovno širino, se lahko naročite na Premium plan. Podobno, če imate samo mobilno uporabo in ne želite plačevati dodatnega denarja za Desktop, se lahko naročite na mobilne načrte.

 • Brezplačni načrt (za vsako platformo z omejitvami)
 • Plus načrt (s 75 GB prenosa podatkov in eno hkratno prijavo)
 • Premium načrt (z neomejenim prenosom podatkov in petimi istočasnimi prijavami)
 • Načrt za mobilne naprave (samo za iPhone, iPad in Android)

Vse načrte lahko naročite za mesec, 6 mesecev in 12 mesecev.

Oglejte si najboljše načrte za 6 mesecev v: Poceni seznam VPN

V primerjavi s tržnimi povprečnimi mesečnimi cenami so naročnine na VP. hid.me precej drage.

V) Kaj pa garancija za vračilo denarja?

hid.me VPN nudi 14-dnevno garancijo vračila denarja z vsakim načrtom cen, kar je še ena pozitivna lastnost njegovih storitev. Za svoj pravilnik o vračilu je skrivme VPN navedel:

Preberite tudi: Top VPN-ji z ​​garancijo vračila denarja

"Če niste popolnoma zadovoljni z našimi storitvami VPN in nas v prvih 14 dneh pogodbe, ki jih želite odpovedati, pisno obvestiti pisno po e-pošti, vam bomo v primeru pasovne širine prejeli 100-odstotno vračilo zneska pogodbe. poraba ne presega 500 MB. Če je treba vrniti, boste obveščeni po elektronski pošti; Po prejemu pogodbe lahko povrnete do 10 dni, odvisno od uporabljenega plačilnega obrazca. Če v desetih dneh ne boste dobili vračila, nas obvestite s kontaktnim obrazcem. Naš brezplačni načrt je popolnoma brezplačen in se ne obnovi samodejno. "

Primerjajte Hide.me VPN z drugimi storitvami VPN z orodjem za primerjavo

V) Kako se naročite na brezplačni paket VPN skrivnic?

Če se želite naročiti na brezplačni načrt, lahko obiščete spletno mesto skriva.me www.hide.me/sl ali aplikacijo prenesete neposredno iz trgovine Google Play in iTunes Store in se naročite na brezplačni načrt. Za prijavo na brezplačni načrt boste potrebovali samo svoj e-poštni naslov.

 1. Global VPN Network

hid.me VPN je razširil svojo mrežo VPN v 29 držav na šestih celinah s 100+ strežniki VPN. S tako zaupanja vrednim imenom v panogi skrivaj VP.me daleč ne konkurira svojim glavnim konkurentom glede števila strežnikov in lokacij VPN.

skupaj strežnikov hid.me To je ena od pomanjkljivosti storitve VPN. Vendar je vse lokacije, dodane v globalno omrežje skrivalnice, skrbno izbrala njihova tehnična skupina na zahtevo svojih uporabnikov. hid.me vzdržuje lastno omrežje VPN brez vdorov tretjih oseb.

V) Ali vsi VP. strežniki skrivnost podpirajo P2P?

Glede na spletno mesto skriva.me podpirajo P2P na večini svojih strežnikov. To pomeni, da P2P ni podprt na vseh svojih strežnikih. Povezali smo se z nekaterimi najboljšimi strežniki P2P in hitrost je bila navdušujoča.

 1. Priročniki za uporabo aplikacij in nastavitve, ki jih je enostavno uporabljati

hid.me VPN ponuja brezplačne VPN aplikacije za večino platform, vključno z Windows, Windows 10, Windows Mobile, Windows Surface, Mac, iOS in Android. Aplikacijo lahko prenesete v samo 60 sekundah, brez kakršne koli stiske. Preprosto pojdite na spletno mesto skriva.me in kliknite možnost »Prenos« in namestite želeno aplikacijo. Za iOS in Mac lahko aplikacijo prenesete iz iTunes in za Android; aplikacijo lahko prenesete iz trgovine Google Play.

Naprava, ki jo podpira skrivalec.am in njen pregledNajboljši del je, da vsaka aplikacija VPN ponuja doživljenjsko brezplačno storitev VPN. Aplikacijo lahko neposredno prenesete in se naročite na brezplačni načrt, ki ga lahko podaljšate do življenjske dobe. Brezplačni načrt ima omejeno pasovno širino in 3 lokacije, vključno s Singapurjem, Nizozemsko in Kanado. Nekaj ​​najbolj zanimivih funkcij aplikacij VPN skrivnosti je naslednje:

 • Samodejno povezovanje
 • Samodejno ponovno povezavo
 • Samodejni izbor strežnika
 • Kill Switch (samo za Windows in Mac)
 • IP zaščita pred uhajanjem
 • DNS zaščita pred uhajanjem

4. Zasebnost in varnost, ki jih ponuja skrivaj VPN

Obstaja ena stvar, ki jo skriva VP.me, in zasebnost in varnost, ki jo ponujajo njene storitve. S 256-bitnim šifriranjem in obsegom protokolov, ki vključujejo PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN, IKEv1, IKEv2 in Softether, hid.me ponuja neprekosljivo varnost.

Leon Juranič, varnostni strokovnjak podjetja Defense Code Ltd, je certifikat skrivnega VPN potrdil kot eno najbolj varnih storitev VPN in brez dnevnika. Pomeni, da so trditve hid.me o Zero Log Policy nekoliko pravilne.

funkcije skrivanja.me

"Glede tega smo že resno mrtvi: ne shranjujemo dnevnikov vaše spletne dejavnosti. Dnevniki lahko preprosto povežejo dejanja z vami, nekateri ponudniki VPN pa jih posredujejo uradnikom zakona, ko jim to sporočijo. Ne moremo, kot je nimamo. Preprosto. " [Pravilnik o zasebnosti]

hid.me je pred kratkim objavil poročilo o preglednosti zahteve, ki so jo prejeli od organov, ki zahtevajo informacije o strankah. Ker je skrivnost.me v svojih pogojih storitve in pravilniku o zasebnosti jasno navedel, da ne vodijo nobenih dnevnikov, organom ne morejo posredovati nobenih takšnih informacij. Zahvaljujoč malezijskemu obstoju so zunaj pristojnosti EU in ZDA. hid.me VPN trdi, da če bodo morali, bodo v malo verjetnih okoliščinah spremenili lokacijo

5. Pomoč strankam

Tehnična podpora strankam je pomemben dejavnik pri izdelkih, kot je VPN. hid.me VPN ponuja 24-urno podporo klepetu v živo, skupaj s sistemom za podporo vozovnic, e-poštnim sporočilom in platformami za socialne medije. Lahko odprete vozovnico ali pošljete e-poštno sporočilo na [email protected] VPN, če je potrebna kakršna koli tehnična pomoč. Najbolj priročen in najhitrejši način komuniciranja pa je podpora klepetu v živo.

pomoč strankam

Preizkusili smo podporo strankam in ugotovili, da je res impresivna. Vsi tehnični agenti so bili dobro usposobljeni in zagotavljajo natančne informacije.

6. Hkratna prijava

Z Premium.merovim načrtom skrivnosti dobite pet več prijav, kar pomeni, da lahko isti račun uporabljate v petih napravah hkrati. Ni jasnih navodil o izbiri naprav. Če je dovoljeno vseh pet računov na isti platformi, kot je vseh pet računov na namizju iPhone ali Android ali Windows ali namizju, morate to preveriti s podporo za stranke skriv.me. Mogoče obstaja možnost, da skrivaj.me izvaja isto prakso kot drugi ponudniki VPN in omeji število podobne platforme na eno.

Urednikove misli:

 • Po pregledu funkcij, testiranju strežnikov in analiziranju storitve na različnih platformah smo prišli do naslednjega zaključka:
 • hid.me VPN zagotovo ni najhitrejši, vendar je eden najboljših ponudnikov VPN, ko gre za hitrost. Vaša hitrost interneta ne bo v veliki meri ubila, tudi če ste povezani z večino varnih protokolov.
 • hid.me VPN je ena izmed najvarnejših storitev VPN s politiko brez dnevnika, vendar velja le za dnevnike dejavnosti.
 • skriti.me brezplačno VPN je ena najboljših storitev VPN v panogi glede funkcij, ki jih ponuja fermijev načrt.
 • hid.me VPN nudi zaščito pred puščanjem IP in zaščito pred puščanjem DNS pri vsakem načrtu.
 • Kar zadeva geografski doseg, hid.me VPN močno zaostaja za svojimi glavnimi konkurenti. Nenehno bi morali v omrežje dodajati nove lokacije.
 • Za P2P je močno priporočljivo VP. hid.me zelo priporočljivo.
 • Skrivnine pri cenah so za vse načrte na višji strani.
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments