Pregledi VyprVPN marec 2019 (Zlata žaba)

[ware_item id=33][/ware_item]

VPN-ji so vir, da ostanete povezani z vsemi spletnimi dejavnostmi, medtem ko še vedno ostajate varni pred kibernetskimi kriminalci. Kaj pričakujete v tej tehnični dobi? Ena oseba tukaj uporablja vso napredno tehnologijo na pravi način, druga pa samo, da prevzame nadzor nad vami z manipulacijo njene uporabe. Upoštevajte, da razvijalci programske opreme svetujejo, da ostanejo korak pred temi kibernetskimi kriminalci. Tehnologije, kot so VPN in proxy, bi morali uporabljati na varen način. Izkoristimo tehnologijo varno in zdravo. Vendar moramo biti vedno previdni pri kibernetskih kriminalcih, vedno so na preži. VPN je vaš nadomestni rešitelj, zato smo tu, da vam pomagamo izbrati in investirati v odličen VPN.


Na naš seznam priporočenih VPN-jev zagotovo uvrščamo VyprVPN. Najprej bomo dali kratek povzetek tega VPN-ja.

VyprVPN je priljubljen švicarski VPN. Njegove lastnosti so razvite na način, ki vam bo omogočil hitro in zanesljivo izkušnjo. Zakoni zasebnosti VyprVPN so dovolj ugodni, da svojim uporabnikom omogoča popoln varnostni paket, varne DNS strežnike, uporabniku prijazno aplikacijo in protokol kameleona. Vendar je edino, kar je ta VPN pokazal, minimalen dnevnik povezav in neugoden prenos P2P. Vendar to na splošno ne vpliva na uspešnost družbe VyprVPN.

Poglejmo zdaj podrobnosti o pregledu VyprVPN in razpravljali o vseh vidikih storitve VPN. Preden začnemo, razmislimo o tem, da ima vsaka storitev svoje pomanjkljivosti, čemur sledijo njene odlične lastnosti. Torej, začnimo!

Strežniki

Ena od glavnih skrbi za uporabnike je število strežnikov, ki jih ponuja VPN, in lokacija poleg. VyprVPN ponuja 700+ strežnikov v približno 70+ državah, zato je glede na svoj razpon precej zanesljiv. S širokim naborom strežniških mest imate dostop do več kot 200.000 naslovov IP, kako neverjetno je to? Vendar pa v storitvi manjka le to, da ne deluje samo v Afriki.

Kompatibilnost

Združljivost je eno vprašanje za tiste uporabnike, ki so bolj ozaveščeni glede varnosti in želijo ohraniti varno vse svoje naprave. VyprVPN deli svojo združljivost z Windows, MAC, iOS, Android, Linux, usmerjevalniki, Chromebook in drugimi pametnimi televizorji. Torej, lahko imajo pošteno vse vaše naprave povezane z VPN.

Uporabniki se lahko počutijo enostavno, ko uporabljajo katero koli od teh naprav. Naprave iOS in Android imajo svojo aplikacijo VyprVPN, tako da se uporabniki preprosto povežejo. Golden Frog je medtem predstavil tudi ročno nastavitev za druge uporabnike naprav. Te funkcije stranka nastavi samo zato, da so vedno zagotovljeni vaši podatki in nastavitve zasebnosti.

Protokoli

Če ste popolnoma novi v svetu VPN, boste morda zmedeni med branjem o tehničnih izrazih, kot so protokoli, v pregledih VyprVPN. Za pregled deluje VPN, tako da sprejme vse vaše dohodne in odhodne podatke in jih prek neke kode shrani v tunel. VPN protokol je ključ, ki omogoča ta postopek in ne opravljajo vseh enakih funkcij. VyprVPN ponuja svojim protokolom PPTP, OpenVPN, ISEP, L2TP in Chameleon. Poleg zadnjega protokola, ki ga je razvil in ponudil izključno VyprVPN, so vsi ostali standardni, ki jih lahko temeljito raziskujete. Primerjajte jih in se odločite, kateri protokol najbolj ustreza vašemu namenu. Nato preprosto povežete protokol z izbranim strežnikom in varno in anonimno brskate po internetu.

Pregledi VyprVPN marec 2019 (Zlata žaba)

Zasebnost in varnost

Zasebnost je ena glavnih skrbi, bodisi zaradi uporabe interneta ali osebnih vsakdanjih podrobnosti. Zato se o tem največ govori in išče. Za varnostno osveščene uporabnike so najbolj pomembne podrobnosti o zasebnosti. VyprVPN upošteva skrb in uporabnikom ponuja neverjetne funkcije zasebnosti. Omogoča šifriranje podatkov, 160-bitni metuljček z AES-256-CBC IN AES-256-SHA256. Ponuja tudi Max šifriranje podatkov 256-bitne in Handshake Encryption 2048-bit. Za največjo varnost nobena tretja oseba ne dovoljuje posredovanja. Ponuja približno 200.000+ edinstvenih naslovov IP, s katerimi se boste spopadli. Ne samo to, več je tega. VyprVPN upošteva, da so vse vaše naprave zaščitene pod visoko varnostjo, zlasti kadar uporabljate nezaupljive javne povezave Wi-Fi.

Potovanju prijazno

VPN-ji bi morali biti potovalni prijazni. Tudi med potovanjem ne bi želeli izgubiti dostopa do varnega interneta. Nekatere države ne dovolijo dostopa do določenih spletnih mest, zato je na voljo VPN. VyprVPN zagotavlja, da vam lahko zagotovi, kar vam mora dober VPN dati za vsako ceno. Varuje vašo uporabo interneta in varuje vaše podatke, medtem ko ste na krovu. Lahko se prebijete v geo-omejitvah in ostanete pred vsem. Oglejte si mnenja Golden Frog VPN uporabnikov, ki pogosto potujejo in uporabljajo pretočne aplikacije v drugih državah, medtem ko ostanejo zaščiteni s strani VyprVPN, če želite več podrobnosti z vidika.

Preberite tudi: Najboljši VPN za potovanja

Lastnosti

VPN lahko na svoje mesto pride zaradi ostrih lastnosti in zmogljivosti.

Načrti cen in popusti so pomembni, vendar so tudi nekatere funkcije, ki vam jih omogoča VPN. Opazili boste kratke preglede VyprVPN, ki vsebujejo glavne funkcije in jih pogosto primerjajo s tistimi priljubljenih ponudnikov VPN.

Smart Kill-Switch

VyprVPN ima funkcijo Kill-Switch, ki prekine povezavo, ko VPN odpade. VyprVPN ponuja pogovorno okno, v katerem lahko po svojih željah prilagodite možnosti Kill-Switch. P2P deljenje, DNS strežniki in dnevniki IP za 30 dni. VyprVPN lahko premaga blokiranje VPN s svojo tehnologijo Chameleon.

Kameleonski protokol

Chameleon je nov protokol, ki ga je izdelala Golden Frog in temelji na 256-bitni šifrirani tehnologiji OpenVPN. Chameleon premešča metapodatke, zaradi katerih se inšpektorji podatkov borijo. Pomaga vam zaobiti omejitve, ki jih je naložila vlada. Chameleon je tisti protokol, ki vam omogoča dostop do interneta, tudi če ima vaša država prepoved VPN. Ta funkcija je učinkovita tudi, če ima intranetno omrežje požarni zid, prikaže jih, kot da uporabljate navaden SSL. VyprVPN ima za vas tudi funkcijo filtriranja DNS. Varuje vas pred tretjimi osebami, ki vas nagovarjajo k preusmeritvi na spletno mesto zlonamerne programske opreme.

Povezave

Povezava? Zakaj bi se hkrati povezovali samo z eno napravo? Ne, s programom VyprVPN se lahko hkrati povežete s petimi napravami in ohranite varne vse svoje dejavnosti na vseh napravah hkrati..

Obstajajo dragi ponudniki VPN, ki zaračunajo več za istočasno povezovanje samo 3 naprav na naročnino. VyprVPN predstavlja boljšo ponudbo po nižji ceni. V tem krogu je zmagal VyprVPN! Če živite z družino, morate imeti skupne internetne povezave in naročnine na VPN. Imeti dostop do visokokakovostnega VPN hkrati na 5 napravah prek enega računa je velika stvar. Ne bo vam treba porabiti denarja za več naročnin in se prijaviti za novo za vsako napravo, ki jo imate. Če ste nastanjeni v domu, ki vas skrbi študentska posojila, lahko delite eno naročnino na VyprVPN z do 5 ljudmi!

Pasovna širina

VyprVPN nima omejitve pasovne širine. Ta lahko zmore toliko informacij, kot želite, brez težav. Pasovna širina je pomemben dejavnik za vse uporabnike, ki uporabljajo Torrent za prenos programske opreme, filmov, TV oddaj itd. Prav tako je resna težava, kadar ste filmski igralec in želite svoje priljubljene oddaje pretakati v spletu. Omejitev pasovne širine je za take uporabnike kot smrtna obsodba. Dobro, da VyprVPN uporabnikom ne preprečuje porabe največje pasovne širine.

Hitrost in zmogljivost

Ko že govorimo o hitrosti in zmogljivosti zdravila VyprVPN, ni nobenega ugovora, da VPN deluje hitro in ne duši. Nima omejitev pasovne širine in lahko preklapljate med neomejenimi paketi storitev. Zagotovo vam bo preprosto pretakanje. Pri običajnem pretakanju videoposnetkov DNS VyprVPN deluje neverjetno hitro in prihrani nepotreben čas punjenja. Če govorimo o njegovih slabostih, smo ugotovili, da je prišlo do puščanja DNS in s tem je sledilo rahlo zmanjšanje hitrosti prenosa. Ko naložite datoteko v internet, bo to trajalo nekaj časa.

Pomoč strankam

Podpora strankam je ključna, če želite ostati pred svojimi konkurenti. Namen družbe VyprVPN je ostati povezan s svojimi uporabniki za izboljšanje svojih storitev. Omogoča vam prizanesljivost za klepet s skupino za podporo strankam kadarkoli in kjer koli. Za enostavnost ponuja razdelke baze znanja in F.A.Q. Vendar ni video vadnic, ki bi vam prihranile težave pri aktiviranju VPN-jev. Toda vedno lahko najdete tutorialne bloge za varno aktiviranje VPN-jev.

Brezplačne preizkušnje

Tako kot drugi VPNS ima tudi VyprVPN različen cenovni načrt za različne pakete glede na vaše želje. Njen letni paket stane približno 5,00 USD na mesec, mesečna cena za enomesečni načrt pa stane približno 9,95 USD. Izkoristite lahko popuste in posebne ponudbe za letne načrte, skladno s pravilniki. Garancije za vračilo denarja ni. Če pa nameravate uporabljati in preverjati storitev VPN, lahko izkoristite brezplačne preskusne ponudbe, če jih ponujajo ponudniki.

Lahko uživate 30 dni VyprVPN preverite, ali je to dobra izbira za vas. To pomeni cel mesec z garancijo za vračilo denarja!

Preberite več o: Koristi VPN ugodnosti

načini plačila

Način plačila je ena težava. Obstajajo vaje o tem, kako lahko anonimno plačate. Bit-coins, darilne kartice in anonimna plačila so danes priljubljeni način plačila za uporabnike. Toda na žalost VyprVPN ne dovoljuje bitnih kovancev in takih načinov plačila. Namesto tega VyprVPN sprejema plačila prek Master Cards, PayPal, Americam Express in Visa. Zdaj, če se čudite zasebnosti, bodo te metode za vas težava.

Za zaključek preiskave VyprVPN bi bilo škoda, če ne bi rekli, da je hiter, varen in učinkovit VPN, s katerim se lahko lotite. Čeprav cena VPN-ja ni poceni, bo pa njegova zmogljivost pustila brez vprašanj. Obstaja širok razpon lokacij strežnika, ki je nadomestni število IP naslovov, ki jih lahko uporabite. Vendar je škoda, da storitev ni na voljo v Afriki. Protokoli, DNS strežniki, neomejena pasovna širina in številne druge funkcije so VyprVPN olajšale svoje mesto na seznamu iskanih VPN-jev. Ker pa imajo vsi različne želje, ko gre za internetno varnost, bi lahko bil VyprVPN 10 za eno osebo, za drugo pa obratno. Vendar lahko vedno preverite tridnevno preskusno različico in se odločite, kako verjetna je uspešnost, po vaših željah. Za nas je VyprVPN vredno preizkusiti zaradi svojih dobro vgrajenih funkcij in zmogljivosti.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments