Pregled zasebnega dostopa do interneta 2020 – PIA, modra izbira!

[ware_item id=33][/ware_item]

Zasebni dostop do interneta (PIA) je eden najbolj znanih proračunskih VPN-jev, ki so trenutno na voljo. PIA ponuja nekaj zanimivih funkcij, spodobnih hitrosti in ima svoj DNS za izboljšanje spletne varnosti svojih uporabnikov. To je nekaj glavnih razlogov za priljubljenost PIA.


Pravzaprav ponuja PIA nekaj neverjetnih funkcij, ki so dovolj, da vas lahko povabijo v nakup, vendar ima tudi nekaj pomanjkljivosti, saj nič ni ravno popolno. Pregledali bomo vse vidike zasebnega dostopa do interneta (PIA); njegove dobre lastnosti in slabosti v podrobnostih, preprosto ves tisti jazz, ki ga morate vedeti o tej VPN, preden jo kupite. Naš pregled je na splošno v prid tej VPN iz več razlogov, navedenih spodaj.

Preden se lotimo posebnosti zasebnega dostopa do interneta, najprej razmislimo, zakaj na splošno potrebujete VPN prek interneta, samo v primeru, da ste novi v zasebnih zasebnih omrežjih. Spodnji razdelek lahko preprosto preskočite, če že poznate osnovne lastnosti VPN-ja.

Zakaj uporabljati VPN prek interneta

Internet, ki je globalna mreža, je dosegljiv vsem. Je najpogosteje uporabljen pripomoček po vsem svetu. Še več, prva stvar, ki jo storimo takoj, ko vstanemo iz postelje, je uporaba interneta in najbolj neizogibna stvar, ki jo kdo vprašamo, ko gremo v njihovo hišo, je geslo za Wi-Fi.

In kaj je prva stvar, ki jo vsi upoštevamo pri uporabi interneta? To je seveda varnost. Da bi se izognili ranljivosti izgube podatkov ali zlorabe, smo pripravili nekaj uporabnikov in ne uporabe interneta. Na primer, naprave ne smete samo povezati v katero koli neznano ali javno omrežje samo zato, ker je brezplačno.

Vsi vemo, da nič na svetu ni zastonj, zato se izkaže, da "ni nič takega, kot je brezplačno kosilo" v resnici ni kliše. Tveganje uporabe javnega Wi-Fi-ja je zdaj postalo velika grožnja. Ne bi vedeli, kako prisluškovalci, kibernetski kriminalci, ponudniki internetnih storitev ali celo vlada prejemajo vaše osebne podatke in vašo spletno dejavnost.

Še več, hekerji so zdaj bolj aktivni in vedno dobijo priložnost za dostop do vaših podatkov. Ko mislimo, da je internet varen, se pravzaprav zmotimo velikega časa.

Ne morete se izogniti uporabi interneta v tej dobi, zagotovo pa se lahko izognete internetnim napakam. Lahko prevarate kibernetske kriminalce in to ni prevelika naloga. Vsak od nas se zaveda varnosti in trg ima rešitev za nas.

Z naraščanjem kibernetskih napadov postaja uporaba VPN-jev vse bolj pomembna. Pojdimo na kratko na kratko, kaj je VPN in kako vas lahko reši pred težavami.

Preberite tudi: Pregled strokovnjakov NordVPN

Kako je VPN vaš rešitelj vseh internetnih skrbi

Vsaka naprava, ki jo uporabljate za dostop do interneta, ima IP naslov. IP naslov sledi vaši lokaciji. Toda VPN lahko prikrije vaš IP naslov in ga spremeni. Pomaga obiti geo-omejitve, šifrira podatke in zagotavlja, da so vaši podatki varni.

Uporaba VPN preprosto pomeni, da lahko nagovarjate tretje osebe, tako da spremenite svojo navidezno lokacijo. Lahko odblokirate in dobite dostop do spletnih mest z omejenimi možnostmi, tako da se povežete s strežnikom VPN v neki drugi regiji. Če uporabljate javni Wi-Fi, bo VPN poskrbel, da bodo vaši podatki šifrirani in vaše spletne dejavnosti zaščitene.

Trg VPN pa ima veliko konkurenco. Če morate v kaj takega vlagati, bi se moralo splačati. Če upoštevamo samo varnost, ne bi bilo preveč realistično, ker ima VPN več funkcij in ne vsak ponudnik VPN ponuja, kar trdi.

Torej, danes nam bodo v malo pomoč in se naučili, katere funkcije potrebujete v VPN in kakšno vrsto VPN-ja je najbolje, da začnete z.

Preberite več: Najboljša storitev Kodi VPN

To je naša ocena PIA, ki je ena izmed naših najboljših storitev VPN.

Zakaj zasebni dostop do interneta VPN?

Zasebni dostop do interneta je programska oprema VPN s sedežem v ZDA. Je proračunski VPN in ponuja nekaj zanimivih funkcij.

Na trgu se je izkazala z verodostojnostjo zaradi močnih šifriranih varnostnih funkcij, spodobne hitrosti in razpoložljivosti strežnikov po vsem svetu.

Razen tega lahko hkrati povežete 10 naprav, kar je dvakrat več kot pri večini VPN-jev.

PIA ima tudi svoj DNS, da zmanjša možnost uhajanja DNS.

Zaradi vsega tega je PIA ena največjih storitev VPN na trgu.

Dovolite si, da se prepričamo o lastnostih, ki jih PIA ponuja svojim dragocenim uporabnikom VPN.

Vseprisotni strežniki

Zasebni dostop do interneta ima strežnike po vsem svetu. Svoje korenine ima v več kot 28 državah, kjer ima zasebni dostop do interneta več kot 3335+ strežnikov in na seznam svojih strežnikov nenehno dodaja več strežnikov. Več strežnikov vam omogoča enostavno povezavo s katerim koli strežnikom, kjer koli in popolnoma anonimen s svojo spletno dejavnostjo. Povežete se s strežnikom po vaši izbiri in vaš prvotni naslov IP se spremeni v strežnik. PIA ima strežnike v Aziji, Srednji Ameriki, Južni Ameriki, Veliki Britaniji, Evropi in ZDA.

Več protokolov - več šil

Zasebni dostop do interneta ponuja protokole OpenVPN, L2TP in PPTP in deli združljivost z napravami Android, Mac, iOS, Linux in Windows. Omogoča močno AES 128 in 256-bitno šifriranje, ki pomaga zaščititi vaše podatke pred kibernetskimi kriminalci.

Pridobite PIA za Android>>

Skupna raba P2P in BitTorrent je enostavna!

Zasebni dostop do interneta omogoča skupno rabo datotek P2P in BitTorrent. Lahko delite toliko datotek, kot želite.

Nove cene - Zakaj je PIA še vedno poceni možnost?

Zasebni dostop do interneta VPN tako kot drugi VPN ponuja tri načrte cen. Mesečni, polletni in letni načrti.

Mesečni načrt stane 6,95 USD na mesec, vendar lahko ceno znižate z daljšim časovnim načrtom, za letni paket stane 3,33 dolarja na mesec, kar je polovica tistega, kar stane mesečna ponudba. Vsak cenovni načrt ponuja enako raven zaščite in varnosti.

Brezplačen preizkus

Slaba novica je povedati, da PIA ne dovoljuje brezplačnih poskusov, vendar uporabnikom olajša 7-dnevno garancijo vračila denarja.

Vendar, ker vemo, da so brezplačni VPN-ji v slabih knjigah, ko gre za storitve, nekateri VPN-ji, kot je PIA, ne ponujajo nobenih brezplačnih storitev, da bi v celoti prekinili oznako brezplačnih VPN-jev..

PIA VPN raje ostaja v kategoriji poceni VPN-jev.

Načini plačila, ki jih lahko uporabite

Zasebni dostop do interneta (PIA) sprejema načine plačila, kot so plačila s kreditno / debetno kartico, PayPal, American Express, BitCoin in Pay Garden. Vendar pa lahko plačujete tudi z darilnimi karticami Wal-Mart in Starbucks.

PIA in Netflix

Netflix je izjemno priljubljen po vsem svetu in je še posebej agresiven do blokiranja uporabnikov VPN. Nekaj ​​težav je pri uporabi Netflixa s PIA iz nekega razloga. PIA lahko uporabite za pretakanje Netflixa v nekaterih državah, vendar na splošno je občasno blokiran.

Uporabnikom prijazna storitev za stranke

Ključna je podpora strankam. Zasebni dostop do interneta (PIA) zagotavlja, da so uporabniki na tekočem in se odzivajo na poizvedbe, s katerimi lahko uporabnikom pomagajo pri zapletenosti.

Res je pomembno, da komunicirate z uporabniki, in sicer tako lahko improvizirate in izboljšate svoje storitve.

Zasebni dostop do interneta omogoča funkcijo klepetanja v živo in razdelek s pogostimi vprašanji, ki vodi in pomaga uporabnikom.

Vse podrobnosti in vadnice so prav tako posodobljene na spletnem mestu, tako da uporabniki olajšajo nastavitev VPN-ja.

Več varnosti z zaščito pred puščanjem DNS

PIA ponuja to funkcijo zaradi vaše varnosti. Varuje vaše podatke z usmerjanjem DNS prek VPN-ja, kar vam pomaga zaščititi pred uhajanjem DNS, da boste lahko še naprej ohranjali svojo zasebnost.

Enostavna metoda prijave

Način prijave na zasebni dostop do interneta je enostaven in PIA ima bazo znanja, s katero lahko vodi svoje uporabnike. Potrebuje le nekaj korakov in odvisno je od cenovnega paketa, ki ste ga izbrali.

Če nameravate plačati s kreditno kartico, bo zahteval podrobne podatke, na primer vaš e-poštni naslov.

Če želite ostati popolnoma anonimni, vam svetujemo, da plačate z darilno kartico ali BitCoin.

IPv6 Zaščita pred uhajanjem

Ta funkcija zagotavlja, da ne boste naleteli na uhajanje prometa IPv6. Ko uporabljate zasebni zasebni dostop do interneta, onemogoči promet, ki poteka prek IPv6, zato ne bi padli v prometne težave.

Prizanesljivost pri prijavi

Zasebni dostop do interneta (PIA) vam daje tudi prizanesljivost do uporabe do petih naprav samo z enim naročninskim računom. Ta funkcija je uporabna in uporabnikom zagotavlja varnost in enostavnost prek interneta, ne glede na uporabljeno napravo.

Funkcija blokiranja oglasov

To funkcijo je pred kratkim dodal zasebni dostop do interneta. Vključili so svoje orodje za blokiranje oglasov, imenovano Mace. To je nekakšno orodje, ki blokira nepotrebne oglase na spletni strani. Ni uporaben samo za blokiranje nadležnih oglasov, ampak tudi vas ščiti, saj kibernetski kriminalci postavljajo oglase, da se prikažejo v vaše podrobnosti.

Kill Switch funkcija

Druga pomembna funkcija, s katero se ponaša zasebni dostop do interneta (PIA), je funkcija stikala za internetno ubijanje. Ko se VPN nenadoma prekine, ustavi vsa internetna mesta in aplikacije v vaši napravi.

Če ta funkcija ni, se vsi napori, ki jih opravi VPN, razveljavijo, ko se VPN prekine in so vaši podatki vidni v internetnem svetu.

V primeru drugih storitev VPN boste morali izbrati aplikacije, s katerimi želite prekiniti povezavo. Vendar funkcija PIA Kill Switch izklopi vse internetno povezane aplikacije, ki so bolj varne.

Pravilnik brez dnevnika

PIA prav tako ne vodi nobenih dnevnikov o uporabnikovih spletnih aktivnostih. Politika zasebnosti PIA svojim uporabnikom zagotavlja največjo zasebnost, saj ne vodi evidenc ali dnevnikov dejavnosti.

Enostaven za uporabo

Uporaba PIA je zelo enostavna in vsi jo lahko enostavno uporabljajo, tudi če nimajo tehničnega znanja. Uporabniki morajo preprosto izbrati lokacijo, na katero se želijo povezati, in tapniti gumb za napajanje na glavni nadzorni plošči. Izberete lahko optimalno lokacijo ali eno od 52 razpoložljivih lokacij.

Zasluga z zlato točko, PIA v nasprotju s svojimi konkurenti ponuja razširjeno ploščo nastavitev, kjer lahko uporabniki optimizirajo omrežje glede na svoje želje. Program zagotavlja široko paleto protokolov, kot so OpenVPN, PPTP, L2TP in IPSec za zagotavljanje kakovostno šifriranega Wi-Fi-ja.

PIA je ustvarila čist in uporabniku prijazen vmesnik, ki uporabnikom omogoča enostavno prepoznavanje in povezovanje z VPN v vseh operacijskih sistemih, kjer se lahko uporablja aplikacija, kot so Windows, Android, Mac, iOS in Linux.

Podpora za naprave

PIA je na voljo za več operacijskih sistemov. Uporablja se lahko v sistemih Android, Windows (Windows 7 ali novejši), macOS (vsaj macOS 10), iOS in Linux (Ubuntu 16.4 ali novejši).

PIA ponuja tudi razširitve brskalnika za Google Chrome, Opera in Firefox.

Uporabniki lahko aplikacijo namestijo v več naprav, hkrati pa je mogoče povezati le 10 naprav.

Hitrost in zmogljivost

Ni kaj takega popolnega, ta VPN ima tudi rahlo nepopolnost. Ne glede na to, kateri VPN uporabljate, bo to vplivalo na hitrost brskanja po spletu. Nekateri bodo v glavnem upočasnili vašo hitrost, nekateri pa bodo upočasnili hitrost, vendar to ne bo opazno.

Po testiranju učinkovitosti in hitrosti zasebnega dostopa do interneta smo ugotovili nekaj težav. Spremembe hitrosti smo preverili s primerjavo izvirnih hitrosti s hitrostjo strežnika pri povezovanju z različnimi strežniki po naši izbiri.

Opazili smo, da se je hitrost nalaganja in pretakanja vsebine zmanjšala. To je bila pomanjkljivost tega VPN-ja, ker se je hitrost zmanjšala za 40 odstotkov, kar je opazen padec. Vendar je bila pri drugih opravilih hitrost precej dobra.

Strežniki in lokacije strežnika

Zasebni dostop do interneta (PIA) ima 3.341 strežnikov, ki se nahajajo na 52 lokacijah v 32 državah. S naročnino na PIA dobite dostop do vseh teh strežnikov, kar pomeni, da vam ne bo treba deliti pasovne širine z več drugimi uporabniki, ki dostopajo do istega strežnika VPN. Številne lokacije pomenijo tudi, da imate več možnosti za upravljanje lokacije.

Lokacije strežnika PIA

 • Azija
 • Srednja Amerika
 • Evropa
 • Indija
 • Južna Amerika
 • UK
 • ZDA
 • Afrika
 • Kanada
 • Avstralija
 • Japonska
 • ZAE

Zasebni dostop do interneta za iPhone

Zasebni dostop do interneta deli združljivost z iOS, zato je aplikacija PIA za uporabnike iPhone na voljo v trgovini Apple Store. Aplikacija iOS uporablja IPSec za povezavo z omrežjem strežnika VPN. IPSec je najtežji protokol VPN, ki ga podpira iOS in nato OpenVPN.

Pridobite PIA za iOs v iTunes>>

Zasebni dostop do interneta za Android

Zasebna aplikacija za dostop do interneta za Android je popolnoma enaka tisti, ki je v sistemu Windows. Ponuja funkcijo kill switch in možnosti, da izberete močne šifriranje. Uporabniki sistema Android, ki se zavedajo varnosti, lahko dobijo aplikacijo PIA in popolnoma anonimni s svojo spletno dejavnostjo.

Pridobite PIA za Android v trgovini Google Play>>

Ali je PIA dobra za hudourništvo?

PIA ponuja popolno podporo P2P. Torrenting je dovoljen na vseh njihovih strežnikih. Stroga politika PIA brez zapisa je odlična za anonimno hudourništvo. VPN ponuja tudi stikalo za odstranjevanje, kar bo vašo P2P aktivnost ohranilo varno, tudi če povezava VPN nenadoma pade.

Razsodba in sklep

Zasebni dostop do interneta (PIA) je zasebna zasebna omrežja (VPN), ki pozorno skrbi za cenovno dostopnost in anonimnost. Ponuja precej spodobno količino funkcij za proračunski VPN, kljub temu pa potrebuje izboljšanje na številnih področjih, kot je podpora za Apple TV. Na splošno gre za spodoben proračunski VPN z rekordno dobro uspešnostjo v preteklih letih.

Tako vam je v tem pregledu jasno povedal zasebni dostop do interneta (PIA) in nedvomno ima VPN nekaj najboljših funkcij, ki se jih boste veselili. Zasebni dostop do interneta je VPN, ki ponuja močno šifriranje, zasebnost in neverjetne funkcije. PIA razume potrebo po varnosti v tej dobi interneta in si prizadeva zaščititi svoje uporabnike pred vsemi vrstami kibernetskih groženj in v tem je tudi VPN.!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments