Podrobna analiza Torguard VPN – vsi razlogi in slabosti, o katerih smo razpravljali

[ware_item id=33][/ware_item]

V tej tehnologiji, vse od uporabe Facebooka do brskanja po YouTubu, varnosti spletnega mesta do zasebnosti bančnih računov, vsaka druga spletna dejavnost temelji na močni zaščitni programski opremi. Hekerji, prisluškovalci in vse vrste kibernetskih kriminalcev so vedno agresivno aktivni, da se držijo rok za uporabnikove spletne aktivnosti.


V tem primeru je VPN nedvomno dostopna programska oprema, zlasti za uporabnike, ki se zavedajo spletne varnosti in tiste, ki cenijo njihovo spletno zasebnost. Če odložimo naivne ljudi, uporabniki, ki so spoznani za nesreče in katastrofe digitalnega sveta, VPN-jev obravnavajo kot svoje spletne rešitelje. VPN ne samo da vas rešujejo pred kibernetskimi kriminalci, temveč vam pomagajo ostati nevidni, omogočajo vam, da razbijete geografske omejitve, šifrirate svoje osebne podatke in vam pomaga, da se oddaljite od opazovalnih agencij.

Vendar to zahteva tudi vodnik, kot sta vodnik za nakup in vodnik za uporabo.

Tako kot je težko uskladiti svojo barvo kravate z obleko, je izbira in nakup VPN-ja včasih težja od tega. Vedeti morate, kako in kaj je treba storiti.

Od ogromno ponudnikov VPN lokalnim ponudnikom VPN vsi trdijo, da ponujajo najboljše naročnine. Toda to še ni vse, za zavesami je treba več. Da bi vam olajšali, smo se danes odločili, da vam predstavimo TorGuard. TorGuard lahko pokličete kot drugo nadpovprečno visoko kakovostno storitev VPN, ki jo lahko uporabite. Ima strežnike v približno 50 in več državah, kar uporabnikom olajša izbiro med katero koli drugo možnostjo. Na voljo je po najbolj ugodni ceni in ponuja kakovostne funkcije.

Pojdimo v to, kaj TorGuard VPN ponuja svojim uporabnikom.

TorGuard Anonymous VPN

TorGuard, ki ponuja anonimno funkcijo, je plus. Skuša uresničiti tisto, kar uporabniki resnično pričakujejo od visokokakovostnega VPN-ja. TorGuard Anonymous VPN je na voljo za uporabnike digitalnih tehnologij, ki jih bolj skrbi njihova spletna varnost. VPN-ji niso samo zato, da boste varni za zaslonom, ampak bi vam morali pomagati, da se prebijete skozi omejitve in ostanete pred opazovalci. TorGuard ima tudi anonimno e-poštno storitev, ki je na voljo v različnih in poceni paketih. Anonimnost, edini namen uporabnika VPN, in TorGuard ga ima na trgu.

TorGuard anonimni proxy

TorGuard Anonymous Proxy je posebej za Torrentove uporabnike. To je eden najučinkovitejših in najbolj iskanih paketov, ki ga ponuja TorGuard, da olajša življenje uporabnika Torrent. S programom TorGuards Anonymous Proxy lahko uporabniki dostopajo do več kot 2000 naslovov IP v vseh državah, do katerih so dostopni strežniki. S ponudbo neomejene pasovne širine in vzdrževanjem ničelnih dnevnikov je TorGuard dosegel svoje mesto v industriji VPN. Anonimni proxy strežnik omogoča skupno rabo P2P v najboljšem primeru, zato Torrent uporabniki ne smejo izpustiti te funkcije. Poleg tega je pri ipon testiranju TorGuarda na torrenting ugotovilo, da ni puščanja IP-ja in je uspešnost na splošno dobra.

Izvedba

Čeprav se veliko ponudnikov in strežnikov VPN oglašuje, kot da je edina najboljša stvar na svetu, se zdi, da TorGuard to dokazuje s svojimi lastnostmi. Najbolj primeren je za uporabnike, za katere je prepričana, da so med svojim spletnim aktivnostim popolnoma anonimni za zaslonom, na primer Torrent uporabniki. Poleg tega se njegova anonimna proxy storitev v osnovi uporablja za izmikanje med geografskimi omejitvami in za skupno rabo datotek P2P. Torej, če vas mika gledanje Netflixa iz območja, kjer je blokiran, se lahko preusmerite med strežnike in nato maratonkate svojo najljubšo serijo.

Strežniki

Strežniki so glavna težava za vsakega uporabnika VPN. Toda TorGuard ponuja približno 1600+ strežnikov v več kot 50 državah, kar vključuje tudi strežnike v jugovzhodni Aziji, vzhodni Aziji, celo v Savdski Arabiji. Ko VPN ponuja več strežnikov, uporabnikom olajša obhod geo-omejitev in povezovanje na območja z omejitvami, tako da skrije svoje naslove IP z naključnim naslovom IP.

Hitrost

Hitrost VPN strežnika je zagotovo ena glavnih skrbi za uporabnike in prav tu se TorGuard izpostavlja. TorGuard ne le, da zahteva neomejeno hitrost, temveč dokazuje, kaj trdi. Hitrost naj bi bila zelo hitra, ki sega od visoke do povprečne in stabilna do konsistentna. Storitve pasovne širine, preklapljanja in celo anonimne spletne pošte naj bi bile popolnoma zanesljive za varnostno ozaveščene uporabnike. Toda če obstajajo prednosti, smo preskusili in ugotovili, da povezava z oddaljenim strežnikom povzroči upočasnitev hitrosti. Dobra točka pa je, da nima puščanja domenskega sistema, ne pušča IP in ne pušča WebRTC.

Več platform

Ko se naročite na paket VPN, se morate veseliti združljivosti naprav, ki jo ponuja VPN. Seveda ne morete uporabljati ene naprave in pustite, da druge gnijejo okoli samo zato, ker nimajo združljivosti z VPN. Torej morate iskati VPN, ki je namenjen več napravam.

Naenkrat se lahko povežete s petimi napravami, in sicer samo z enim računom TorGuard, iz računalnika v pametne telefone, vse bo varno.

TorGuard za Android

Čeprav obstajajo prednosti pri uporabi TorGuarda, smo ugotovili tudi težavo. Da, androidna aplikacija za TorGuard v resnici ni odločena. Različni uporabniki so se soočali z različnimi izkušnjami v aplikaciji. Uporabniki Androida so poudarili, da aplikacija ne obvešča, da je povezava VPN prekinjena, nima funkcije preklopa za prekinitev funkcije. Ta incident uporabnikom otežuje varovanje zaupnosti in varnosti. Še ena težava v aplikaciji določa, da se uporabniki srečujejo s težavami pri povezovanju z želenimi strežniki.

torguard za android

Če pa vaša naprava ni združljiva z želenim strežnikom, lahko preverite skozi vaje, ki jih TorGuard ponuja za ročno konfiguracijo. Vadnice vam bodo imele podrobne informacije o tem, kako lahko konfigurirate VPN v svoji napravi. Za vašo pomoč ima TorGuard svojo stranko in tehnično podporo, ki vam bo pomagala pri težavah.

Protokoli

Protokoli, ki jih TorGuard ponuja in podpira, so OpenVPN, PPTP, L2TP in SSTP. TorGuard ne vodi nobenih dnevnikov vaše spletne dejavnosti, zato lahko ostanete anonimni in vaši zaupni podatki ne bodo v roki. Najbolj priporočeni strokovnjaki so protokol OpenVPN, ki želi vašim podatkom dati največjo zasebnost.

Služba za podporo strankam

Storitev za podporo strankam je storitev, ki jo morajo VPN strežniki svojim uporabnikom zagotoviti za poizvedbe in povratne informacije. TorGuard ima tudi oddelek, ustanovljen posebej za storitve za stranke. Imajo področja podpore z bazo znanja, pogosta vprašanja, odpravljanje težav, sisteme za podporo vozovnic in forume. Sistem vozovnic za podporo se strankam takoj odzove. Za udobje strank ponujajo tudi možnost pogovora v živo. Da bi bila storitev uspešna, se mora osebje vljudno ukvarjati s strankami, kar je v tem, da osebje TorGuarda izstopa.

Brezplačen preizkus

V redu, vse, kar je brezplačno, je privlačno. A na žalost vam TorGuard nima ničesar zastonj. Vendar uporabnikom olajša ponudbo 30-dnevne garancije za vračilo denarja, če storitev VPN ni zadovoljiva.

Cene

TorGuard ima v naročninskem načrtu štiri različne ponudbe. Naročnina za en mesec, tri mesece, šest mesecev in naročnino za eno leto. Dobili boste večji popust, odvisno od dolžine vaše naročnine.

Torguard vpn cene

Stroški naročniških načrtov:

Mesečni načrt - 9,99 USD.

Četrtinski načrt - 20,97 USD.

Polletni načrt - 29,99 USD.

Letni načrt - 59,99 USD, ki ga lahko plačujete tudi v mesečnih obrokih 4,99 USD.

Možnosti plačila

Ko se odločite za želeno storitev VPN, je naslednja velika stvar plačilo. Toda TorGuard ponuja več načinov, s katerimi lahko preprosto izvedete svoja plačila, na primer plačila s kreditnimi / debetnimi karticami, PayPal, UnionPay, Google Denarnico in bitcoine itd..

Pregled TorGuarda in njegovih lastnosti je podrobno razložen in naša odločitev bi bila ne glede na pristranskost v prid TorGuard VPN. Glede na celotno ponudbo in preizkušeno delovanje TorGuard VPN, nedvomno imamo, da ima TorGuard paleto paketov in storitev, ki ustrezajo željam kupcev. Ne samo da ščiti vaše spletne dejavnosti, ampak vam pomaga tudi prebiti geo-omejitve in se oddaljiti od opazovalcev. Podpira protokole za tuneliranje in pomaga ustvariti varno omrežje za svoje uporabnike. Kaj bi še potrebovali? Oh, in ne pozabite, da ima tudi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da vam ne bo škodovalo, če bi ta VPN posneli.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments