NordVPN pregled 2019 – Ali gre za najbolj razširjen VPN?

[ware_item id=33][/ware_item]

nordvpn pregled


Digitalna varnostna opozorila in zločini v digitalnem svetu nas vedno znova stresajo, če smo resnično zavezani k uporabi socialnih medijev za kakršne koli namene. A ne uspe vsem razumeti resničnih nevarnosti uhajanja informacij in smrtonosnih hekerjev, ki dihajo enak zrak kot ti in jaz. NordVPN je varnostnik, ki ga vsi potrebujemo, preden se drsalci prikradejo v naš zasebni svet, tukaj bomo v tem pregledu NordVPN razpravljali o vseh vidikih, ki jih morate vedeti za dokončno izbiro.

Zakaj bi potrebovali varnost?

Naključni pojavni okni ali oglasi na spletnih mestih vas nenehno nagovarjajo, kako se skrivate prek interneta, vendar kljub temu mislite: "Zakaj bi moral skrbeti? Ne delam nič narobe? " Tukaj grešite, ker se s tem krmijo kibernetski kriminalci; ranljivost in nedolžnost javnosti pod lažno mislijo, da je v „neobstoječem“ varnostnem balonu. Varnost je trenutno zaskrbljujoča in zasebnost, zaradi pomanjkanja izobrazbe o tehnični varnosti pa se popolnoma ne zavedamo, kaj počnemo narobe, da nam nevede škodo povzročajo. Zato se izognimo tej naivnosti enkrat za vselej!

Kaj bi morali storiti??

Obstaja več načinov, kako se izogniti napadom zlobnih kriminalcev, ki čakajo, da oslabite. Nekatera dejanja, ki nam škodijo, so:

 1. Uporaba javnega Wi-Fi-ja
 2. Uporaba nezaščitenega Wi-Fi-ja, ki vodi do vohunjenja za nas
 3. Skupna raba zasebnih podatkov brez zaščite na internetu
 4. Prenos aplikacij iz nezanesljivih virov

Današnji svet se je spremenil in dodeljene so zasluge aplikacijam, ki potešijo žejo po poskusu novih stvari. Dovolili smo nepotreben dostop proizvajalcem po vsem svetu. Če bi gledali Snowden (2016), bi si zagotovo želeli zatisniti vse oči pred ogledom vaših podatkov.

Nihče si ne želi vrhunskega toba na njih in NordVPN ima ravno prave lastnosti, da jih vrže stran.

Ultimate Gate to Privacy; NordVPN

NordVPN z vsemi 'snoopyji', ki se prikradejo za njuh z gesli in osebnimi podatki iz vaših naprav, hitijo k storitvam in vam nudijo vsakršno zaščito, ki je danes na voljo na trgu. Z gracioznimi lastnostmi NordVPN je "varnost" ena stvar, ki je sinonim za Nord.

Nedvomno najboljši VPN doslej v smislu šifriranja prenosa podatkov preko spleta; Naš test razkriva, da NordVPN ostaja nespremenjen z drugimi VPN v smislu absolutnega izbrisa vseh groženj z vaše poti.

Kaj vas v resnici naredi ranljivega?

Tako kot v resničnem svetu vam tudi ponudnik internetnih storitev vsakič, ko se povežete z internetom, dodeli naslov, ki poudarja vašo lokacijo v virtualnem svetu. Ne pove samo, kje se nahajate po internetu, ampak vaša lokacija opisuje, kdo ste in vas lahko zlahka zasledite.

Ponudniki internetnih storitev so pod nadzorom vlade in imajo dostop do vseh dejavnosti, ki jih opravljate prek interneta. To vodi tudi do tega, da vladi omogočite, da se "ozira" na vaše osebne dejavnosti, vključno z izmenjavo e-poštnih sporočil. Gospodarstveniki in podjetniki, pa tudi revolucionarji, so takšni pojmi globoko ogroženi, saj lahko vlada celoten načrt ustavi, še preden ga začnete.

Kako zasebno lahko dobite?

Najprej se NordVPN nahaja v Panami. Skupaj s svojo politiko brez dnevnika in funkcijo preklopa ni ničesar bolj privlačno za tiste, ki želijo skriti svoje sledi virusne aktivnosti. Ne glede na to, kako gledate na to, vedoč, da imajo:

 • Nobenega vladnega nadzora in
 • Ni zapisov o uporabi pasovne širine in dnevnikih aktivnosti.

Zato se človek pomiri zaradi verjetnosti kršitve zaupanja, ki postane popolnoma enaka. Zelo priporočamo NordVPN vsem, ki iščejo varno in anonimno povezavo, in ta pregled večinoma govori v prid NordVPN iz vseh dobrih razlogov.

Vizualna pritožba NordVPN-a

Sam logotip NordVPN prikazuje nepregledna območja, kot je gorsko območje, kjer je varnost skoraj nemogoča. Hkrati daje tudi občutek spokojnosti in miru, ki ga dobite, ko ste zaščiteni. Prvi pogled na ta VPN vam tako daje občutek varnosti, zaupanja in njegovega dosega do oddaljenih dežel. Toda zapomnite si naša merila za to NordVPN pregled se ne vrti okoli tega, kako dobri so v smislu blagovne znamke in oblikovanja, temveč bolj za to, kako nadomeščajo svoje trditve in obljube.

Najboljši del NordVPN je, da njegov zavihek strežnik daje takojšnje informacije o razpoložljivosti njegovih strežnikov po svetu in o prometu na vsakem od njih. Edinstveno oblikovan s preprostostjo in enostavnostjo uporabe, njegova privlačnost je nepremagljiva.

Natančen oris vseh njegovih strežnikov in lokacij daje močan odziv nad tehnologijo in storitvami, ki jih NordVPN ponuja. Odlično je predstavljena spodobna klasifikacija ustreznih storitev na različnih strežnikih.

Glede na to, kako pomembna je moč VPN-ja, NordVPN odlično naredi svoje funkcije, ki opisujejo njegove funkcije v laičnem jeziku, da bi svojim uporabnikom in gledalcem spletnega mesta olajšal neverjetno šifriranje.

Značilnosti NordVPN Sprejeto za specializacijo

Zaradi specializiranih strežnikov, ki so na voljo za posebne namene, se NordVPN prilagaja potrebam uporabnikov. V glavnem se strežniki uporabljajo za preproste namene pretakanja in brskanja po internetu. Za anonimno usmerjanje prometa se lahko uporabljajo zmogljivosti P2P. To je priročno za prenos hudournikov, pa tudi za zagotavljanje pretakanja v hitri hitrosti brez prekinitev.

Pomembno je upoštevati, da vsi strežniki VPN na želenem ciljnem mestu ne delujejo za odklepanje vseh omejenih spletnih mest. Zaradi ostrega napada na znanih strežnikih VPN s strani večjih pretočnih služb in vladnih agencij se morate prek Live Chatta posvetovati s predstavnikom NordVPN. Hitro vas bodo vodili do najbolj primernih strežnikov.

NordVPN je specializirana za naslednje:

nordvpn pregled funkcije

 • Pametni DNS
 • Dvojni VPN
 • Tor nad VPN
 • Proxy nogavice5
 • DNS strežniki
 • Spletni proxy plus razširitev
 • Namenski IP (samo na zahtevo)

Pametni DNS - Pregledali smo funkcijo SmartDNS podjetja Nordvpn!

To je brezhiben način zavajanja lokacije s preverjanjem po internetu, da pripadate nekje drugje. To je idealno orodje, ki omogoča dostop do vsebin, spletnih mest in aplikacij z omejenim geografskim dostopom. Razpoložljivost njegovih strežnikov v vseh večjih državah omogoča največji dostop do oseb, ki so dostopne samo državljanom spuščene lokacije.

Ali obstaja puščanje DNS z NordVPN?

Puščanje DNS je največja težava in NordVPN smo pregledali na podlagi vseh teh dejavnikov, ki varnost uporabnika postavljajo na kocko. Nord VPN ima svoje DNS strežnike, zato se pri testiranju izdelka VPN na Windows ne srečujemo s puščanjem. Če pride do puščanja, očistite predpomnilnik in piškotke iz brskalnika, da se izognete puščanju DNS.

V zapisih NordVPN je prek NordVPN Smart DNS dostopnih več kot 150 pretočnih storitev, vključno s Cartoon Network, Netflix, NBC športi itd. Ker Smart DNS ne potrebuje dodatnih postopkov za izvajanje ali konfiguracijo, se samodejno zažene v vseh NordVPN aplikacijah.

PS: Naša ekipa je preizkusila dostopnost vseh zgoraj omenjenih kanalov.!

Dvojni VPN

Točno tako se sliši. Tako kot periskop, ki luč dvakrat preusmeri, da doseže končni cilj, se tudi vaši podatki dvakrat usmerijo med dva strežnika, kar omogoča povezovanje strežnikov in omogoča dvojno šifriranje preko vsakega strežnika.

Toda z vsakim preusmerjanjem pride do primanjkljaja hitrosti. Če pa potrebujete izjemno zasebnost in mora vsakodnevna izmenjava informacij ostati zaupna, vas dvojni VPN NordVPN nikoli ne pusti na cedilu. Je tudi eden izmed edinih dveh VPN-jev v panogi, ki vključuje to storitev.

Tako lahko uživate prednosti dvojnega šifriranja s hitrostjo navadnega VPN-ja. Kako super je to?

Čebula čez VPN

Preprosto povedano, Onion usmerjanje aka Tor preko VPN je brezplačni pripomoček, ki vam omogoča, da skrijete vse svoje prometne analize, ki lahko škodijo vaši osebni pravici do svobode. Če želite Tor izkoristiti prek VPN-ja, morate storiti le:

 • Uporabite računalnik
 • Naj deluje NordVPN
 • Dostop do zavihka Tor v NordVPN
 • Uporabite internet z največjo anonimnostjo

Preko NordVPN lahko istočasno izkoristite perke VPN in Tor. Kar nekaj analitikov trdi o pristopu uporabe brskalnika Tor ločeno brez VPN-ja; ostali pa trdijo, da je uporaba tega z VPN boljša. Gremo z logiko in logika pravi, da je vodenje dveh skrbnikov boljše od enega, zato zakaj ne bi izkoristili obeh in imeli boljše varnosti, še posebej, če enega ni uspel varovati, za vsak primer. Zato je uporaba Tor z VPN najboljša rešitev, ki vam jo lahko ponudijo naši strokovnjaki.

Rezanje dolge zgodbe kratko

Z eno samo naročnino lahko odklenete neomejene priložnosti, kot so:

 • Pretakanje z visoko hitrostjo z neprekinjenim in namenskim naslovom IP,
 • Uporaba Tor,
 • Dostop do športnega dogodka kjerkoli
 • Dostop do spletnih mest z omejitvami, kot sta BBC iPlayer in Netflix.
 • Torrenting
 • Zavarovanje pred smrtonosnim DDoS-om.

* DDoS napadi so številni gostitelji, ki vse nalagajo, da storitev prevzamejo brez povezave, zaradi česar so neuporabne, še posebej v igri, ko želi nasprotnik premagati drugega, da dobi prednost..

Običajno se napadalci z enim gostiteljem zlahka odbijejo z zaščitnimi zidovi. Vendar pa je napadov DDoS z več gosti in nemogoče zajeziti brez VPN-ja. Da ne omenjam, močnejši kot je, boljši je, in NordVPN temu sloganu najbolj ustreza glede na njegovo nesporno moč.

Pregled spletnega mesta NordVPN

Od njegove skupne vsote 5092+ strežnikov v 60 različnih državah, NordVPN ima posebne strežnike za hudournike, zato je dobra odločitev, da jih uporabite za hudourništvo. Sicer neverjetno avtomatsko stikalo kill-switch ubija takšno aktivnost na običajnih strežnikih.

Aplikacije povsod na voljo

Od Windows do Mac, od Android do iOS, od Linuxa do Chromiuma; Prvi vmesnik NordVPN daje zelo avro "spusti se k poslu". Ljudje, kot smo mi, so na začetku postavili popolne ščite pred nevidno nevarnostjo, saj resnično vidijo vse, kar lahko vidijo tukaj. Ko razmišljate o tem, v bistvu uporabljate en račun VPN, da zaščitite do ogromnih šestih naprav, ki delujejo prek več operacijskih sistemov. Vsakdo, ki mu dovolite dostop, lahko vklopi NordVPN na svoji napravi v dosegu.

Čeprav ponuja izjemno tehnične storitve, očarljiva kombinacija svetlo modre in bele barve zmanjšuje resnost. Podobnost spletnega mesta z aplikacijami je izjemno veliko, zato pomaga pri lažji navigaciji in prilagajanju. To je najboljša funkcija, ki jo je v številnih pregledih NordVPN pohvalilo več uporabnikov. Preveč blagovnih znamk ni uspelo, ker se uporabniška izkušnja v njihovi aplikaciji razlikuje od tiste, ki je ponujena na njihovih spletnih mestih. Doslednost je zelo privlačna, ko poskušate graditi zvestobo s svojimi strankami. NordVPN je to dobil prav!

Preberite več o: Najboljše aplikacije za VPN za Android

Boljše brskanje

Šest sočasnih povezav med napravami je največ, kar je na voljo vsem VPN. Tako NordVPN na tem področju zmaga. Trenutno ponujajo enoletni načrt v višini 5,75 USD na mesec, če pa ga uporabljate drugi, ki živijo z vami, lahko vsi prihranijo denar, medtem ko uživajo v grozljivih lastnostih NordVPN. Razen tega nudi čudovit predogled za uporabnike brskalnika, ki niso naročeni, spletnih proxy in YouTube proxy (FYI: YouTube proxy je čarobno orodje, ki vas z mesta, kjer organizacija prepove ali blokira YouTube, prepelje do vaše priljubljene ikone YouTube).

Poleg tega daje tudi šifrirane razširitve za Chrome in Firefox za svoje uporabnike. Kot vrhunec na vrhu se neverjetni adblocker Nord VPN s svojo funkcijo CyberSec izogne ​​vsem motečim neželenim oglasom. Nemogoče je prezreti, kako NordVPN danes skrbi za vse manjše in večje težave, povezane z varnostnimi in geografskimi omejitvami. Resnično je vsestranska rešitev za sodobnega uporabnika interneta. Njihove storitve segajo v 62 držav, vključno s tistimi, ki se nahajajo v Južni Ameriki, Aziji, Tihem oceanu in Afriki

Njegova čarobna formula deluje tudi na Kitajskem in v državah Bližnjega vzhoda, kjer je skoraj nemogoče ubežati očem nadzornih agencij.

Poskusi morajo biti obvezni!

Trdno prepričanje NordVPN v njihove storitve je omejeno s tridnevnim preskusnim obdobjem, ki uporabnikom ponuja pošteno priložnost, da vse osebno analizirajo..

Tudi če se VPN ponaša z zaslepljujočimi funkcijami, morda ni primeren za vas. Zato izkoristite to priložnost in ugotovite, ali ustreza vašim prednostnim nalogam. Obiščite vsa spletna mesta in aplikacije, ki jih pogosto uporabljate ali imate težave pri dostopu do drugih zanesljivih ponudnikov VPN.

Tudi po tem vam 30-dnevna politika vračila dobesedno osvoji srce, saj ne bi smelo biti vrzeli, ko je VPN tako upognjen, da bi vam olajšal.

Zaključek

Da bi zadeve zaključili s pregledom NordVPN, predlagamo, da je to obvezno za vse poslovneže, bankirje, posrednike in še posebej organizacije, katerih edina ideja blaginje je kritično odvisna od inovativnih idej za premagovanje njihovih konkurentov in ustrezne panoge.

Čeprav je dvojno šifriranje na voljo z znižano hitrostjo, je vseeno vredno posneti, da se zlobne oči rešijo, da ne padejo v vaša e-poštna sporočila, da kar najbolje izkoristite svoje osebne podatke.

Vse bančne transakcije bi morale nedvomno iti prek Tor preko VPN (Onion over VPN) ali Double VPN, da bi v celoti odstranili vlado in hekerje..

Morda ni prva izbira priložnostnih vikend strežnikov ali izključno hudourniških kupcev, vendar vse potrebe zadovolji z močnejšimi strežniki, ki so zelo namenjeni zgoraj omenjenim namenom.

Na splošno se konča kot najboljši, ko je dvoletni načrt na voljo samo 4,99 USD / mesec kar je naravnost 58% popust! stroški 3-letnega + enomesečnega brezplačnega načrta 3,49 USD / mesec s 70% popust. To premaga povprečje na trgu in pomaga NordVPN zaslužiti večino uporabnikov, kar dobro nakazuje velik promet na njegovem spletnem mestu. V primeru, da se pri našem pregledu NordVPN razlikujete, vse več kot vsi uporabniki pozdravljamo, da se pojavijo in nam pošljejo e-pošto o pomanjkljivostih, težavah, s katerimi ste se spopadli pri NordVPN, če obstajajo. Prav tako ste dobrodošli, da delite svoje zadovoljive izkušnje, kar je bolj verjetno, uživajte!

nordvpn cene 2019 konecCene NordVPN Posodobljeno

Pišite nam na [email protected]

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments