GOOSE VPN Review 2019 – Ali je Goose VPN najbolj preprost za uporabo?

[ware_item id=33][/ware_item]

Ali včasih uporabljate javni Wi-Fi? In če se zavedate, ali se zavedate tveganj, ki jih prevzamete pri prijavi na javni Wi-Fi? Zmanjšajte tveganja z uporabo VPN! V tem pregledu boste ugotovili, kako bi lahko imeli koristi od GOOSE VPN. Enostaven za uporabo in cenovno ugodna varnost!


V novicah je bilo veliko poročanja, ko gre za kibernetsko kriminaliteto. Ljudje so vedno bolj zaskrbljeni zaradi svoje spletne zasebnosti, za katero se zdi, da je vedno bolj kršena. Če uporabljate internet brez VPN-ja, so vaši podatki nezavarovani. Tretje osebe lahko dobesedno enakomerno spremljajo vsak vaš korak v spletu! Vaš IP naslov so lahko izpostavljeni, kar odkrije vašo lokacijo. Hekerji lahko vdrejo v kamere vaših naprav. VPN varuje vaše spletne aktivnosti.

izberi goosevpn

Druga pomanjkljivost brskanja po spletu brez VPN je, da ne boste imeli dostopa do vsega na internetu. Če ste v tujini, vam geografske ovire preprečujejo uporabo posebnih storitev, ki jih običajno uporabljate doma. VPN ga pokriva.

Zakaj bi morali uporabljati VPN?

Rešitev za varno in neomejeno brskanje po spletu je VPN. VPN pomeni virtualno zasebno omrežje. VPN omogoča prenos podatkov prek šifriranega predora. Informacije so šifrirane med vašimi napravami in omrežjem. Tako so vaši podatki zaščiteni in zaščiteni ter ne bodo vidni hekerjem in drugim organizacijam, ki bi vas poskušale vohuniti.

Poleg šifriranja vaših podatkov VPN spremeni tudi vaš IP naslov. Vaša zasebna lokacija bo zaščitena, ker bo vidni IP naslov tisti od strežnika, s katerim se povezujete. Ta strežnik vam ponuja lokalni izbrani IP naslov. Zato internet misli, da ste na to povezavo vključili lokalno povezavo. S spreminjanjem naslova IP bo zagotovljena ne le vaša varnost, temveč tudi anonimnost.

GOOSE VPN Review 2019 - Ali je Goose VPN najbolj preprost za uporabo? GOOSE VPN Review 2019 - Ali je Goose VPN najbolj preprost za uporabo?

Navidezni gos kot varnostnik

GOOSE VPN je Nizozemec Ponudnik storitev VPN. So razmeroma nov, a na trgu predan igralec. Pregledali smo njihove storitve, da bi ugotovili, kakšno kakovost ponujajo. Kot nizozemski ponudnik morajo ravnati v skladu s strogo zakonodajo o osebnih podatkih. GOOSE VPN je VPN, ki obravnava strogo politiko brez dnevnika. Nobenih osebnih podatkov in spletnih dejavnosti ne beležijo vedno brezmejne spletne varnosti.

Ni teči? Ne skrbi!

Na splošno je VPN za večino težaven predmet. GOOSE VPN želi brezmejno spletno varnost za vse, ne glede na to, kako izkušeni ste z VPN-ji. Veljalo je, da je preprosto. Enostaven za namestitev in enostaven za uporabo. Zato namesto tega govorijo o oboževalcih kot o kupcih. Z malo dodatne osebne pozornosti ali preproste kretnje želijo narediti razliko.

Druga prednost je, da GOOSE VPN ponuja njihovo enostavno storitev v več jezikih. Aplikacijo lahko namestite v angleškem, nizozemskem ali nemškem jeziku. Na spletnem mestu je razložen VPN v nizozemščini, angleščini, nemščini, francoščini in španščini. Norvežan bo kmalu sledil. Portal je na voljo v angleščini in nizozemščini. Premišljena izbira, saj bi ljudje lahko menili, da je tehnika virtualnega zasebnika težavna. Ponuja razlago v več jezikih, GOOSE doseže široko javnost, ki razloži preprosto uporabo njihovih VPN storitev.

Za uporabo te VPN vam ni treba biti tehničar. V treh korakih ste varno na spletu.

  • Ustvari račun
  • Prenesite GOOSE VPN
  • Začnite varno brskati po internetu

Preizkusne storitve GOOSE VPN Services

Te korake smo sprejeli sami, da bi videli, ali je aplikacija res tako prepoznavna kot razglaša GOOSE. Presenečeni smo bili nad enostavno in enostavno namestitvijo aplikacije. Za uporabo tega VPN-ja dejansko ni treba biti tehnik.

Podporna ekipa Goose VPN

Tudi če imate težave pred določenimi težavami, vam ima ekipa za podporo GOOSE VPN vedno hrbet. Pripravljeni so vam pomagati 24/7. Nekaj, kar zelo cenimo. Do GOOSE VPN lahko pridete tako, da jim pošljete e-pošto ali prek klepeta v živo na njihovem spletnem mestu. Niste v klepetu? Na spletni strani GOOSE VPN najdete veliko pogosto zastavljenih vprašanj. V iskalni vrstici na strani s pogostimi vprašanji lahko hitro najdete svoje določeno vprašanje. Vprašanja so zlahka najdena tudi med različnimi kategorijami. Ni vam treba preiskovati neskončnega seznama vprašanj, če se pomaknete, preden najdete rešitev.

gos vpn pregled

Preverjanje zasebnosti

Bili smo prijetno presenečeni. GOOSE VPN ponuja preverjanje zasebnosti. S to storitvijo lahko prek GOOSE VPN preverite, ali uporabljate varno povezavo z internetom. Na strani lahko vidite svoj novi IP naslov, ponudnika, državo in mesto strežnika, ki ga uporabljate. To je tudi način, kako vas internet od zdaj vidi. Zaradi tega ste lahko prepričani, da uporabljate varno povezavo, in vaša dejanska lokacija ni več vidna.

Neomejeno število naprav

Druga prednost GOOSE je, da lahko njihov VPN uporabljate v neomejenem številu naprav z enim samim računom. Samo ena pristojbina za enostavno uporabo VPN na prenosnem računalniku, pametnem telefonu, delovnem telefonu, pametni televiziji itd. GOOSE VPN podpira Android, iOS, Mac, Microsoft, Linux, Usmerjevalniki, KODI in Chrome.

Obsežna tehnična plat GOOSE VPN

Čeprav GOOSE VPN nima veliko strežnikov, s katerimi se lahko povežete, so strežniki, ki jih ponujajo, obsežni in kakovostni. Ne boste opazili razlike v hitrosti ali kakovosti med prijavo na javni Wi-Fi ali uporabo VPN. Samo z VPN varno brskate po internetu. Preizkusili smo več strežnikov GOOSE VPN, tako P2P kot streaming strežnikov. Hitrost teh strežnikov je zelo impresivna, kar zagotovo doda Goose VPN na seznam Najhitrejši VPN-ji. GOOSE je relativno nov igralec na trgu. Vsak teden povezujejo nove strežnike.

Protokoli

IKEv2 je standardni protokol GOOSE VPN. Ta protokol visoke hitrosti omogoča hiter in varen dostop do spleta. To ni edini protokol, ki ga lahko izbirate. GOOSE ponuja tudi L2TP / IPSec, PPTP in OpenVPN. Če želite, lahko hitro preizkusite hitrost teh strežnikov brezplačno. GOOSE VPN ponuja 30-dnevno brezplačno preskusno različico za preizkušanje njihovih storitev.

Kill stikalo vas varuje, tudi če nimate povezave!

Za zagotovitev vaše spletne varnosti in zasebnosti ima GOOSE VPN novo funkcijo: Kill Switch. S stikalom Kill vam ves čas zagotavljate svojo spletno varnost in zasebnost. Če povezava z VPN iz katerega koli razloga ne uspe, GOOSE VPN zagotavlja, da nobeni podatki v spletu ne bodo šifrirani. Preklopite Kill Switch v meniju aplikacije po želji. Tudi med izpadi povezave bo stikalo Kill zaščitilo vaše podatke. Seveda se lahko znova povežete z GOOSE VPN in pozneje brskate po internetu.

Neomejen dostop do globalne vsebine

GOOSE VPN poleg spletne varnosti zagotavlja tudi neomejen dostop do globalne vsebine. FIFA Worldcup Online lahko gledate ali pretakate vsebino kjer koli po svetu prek več strežnikov, ki omogočajo P2P. Ko pretakate prek VPN-ja, imate dostop do svojih filmov in serij po vsem svetu. Med počitnicami ali poslovnimi potovanji si omislite, da bi gledali svojo najljubšo serijo v svojem jeziku!

Kako deluje? VPN omogoča izbiro strežnika, na katerega se boste povezali. Omrežje, s katerim se prijavite, misli, da je strežnik, s katerim ste povezani, vaša geografska lokacija. To pomeni, da ne boste imeli samo dostopa do svojih najljubših filmov in serij v tujini, ampak boste imeli tudi dostop do ameriških filmov in serij, medtem ko ostanete doma.

Ob obisku ZDA bodo prikazani tudi drugi filmi in serije, ko se povežete z lokalnim strežnikom. V Ameriki je zbirka obsežnejša, ker je tam narejenih večina filmov in serij. Ponudniki imajo tudi licence za oddajanje.

Možnosti nakupovanja po vsem svetu

Prevladovanje geografskih ovir z VPN koristi tudi vašim nakupovalnim priložnostim. Ponovno s tem, ko omrežje pustite, da mislite, da ste povezani z lokalnim strežnikom prek VPN, imate zdaj dostop do spletnih trgovin, ki ponujajo popuste za lokalne kupce. Tako lahko prihranite tone dolarjev, evrov ali katero koli drugo valuto, ki jo želite uporabiti.

Preberite tudi: Najboljši VPN za Vodnik popotnikov

Na Tajskem so na primer cene lokalnih letalskih vozovnic cenejše. Ko uporabljate VPN in izberete tajski strežnik, imate dostop do teh lokalnih cen. Tudi izdelki v nekaterih državah, na primer v Ameriki, so za Američane cenejši kot za ne-državljane. Z uporabo strežnika v ZDA se zdi, da ste v Ameriki, tako da lahko izkoristite cene v ZDA.

Gos VPN Cene in paketi

Če nameravate namestiti GOOSE VPN na vse svoje naprave, bodite pozorni na sveženj podatkov. To so njihovi paketi in cene:

cene goosevpn

  • Neomejeno GOOSE VPN za 12,99 € vsak mesec
  • Enoletni načrt za 59,88 EUR vsako leto. Ta enoletni načrt vas bo stal samo 4,99 evra vsak mesec.
  • Če ne potrebujete neomejenih podatkov, vam ponudijo tudi paket s pasovno širino 50 GB za samo 2,99 € vsak mesec.
  • Naročnino z GOOSE VPN lahko kadar koli nadgradite, nadgradite ali prekličete. Na primer, ko ste izbrali pasovno širino 50 GB in ugotovili, da ne boste uspeli čez mesec, lahko kadar koli nadgradite na neomejeno naročnino.

Po cenah, ki jih ponuja GOOSE, so ene najcenejših in poceni ponudniki VPN na svetu. Poskusite sami, primerjajte cene in ugotovili boste, da se uvrščajo med ponudnike, ki ponujajo najcenejšo mesečno ceno, ki smo jo videli.

Če niste prepričani, preizkusite GOOSE VPN sami z njihovo 30-dnevno brezplačno preskusno različico. Ne preseneča vas, ko se prijavite na naročnino!

Če ga povzamem za vas

GOOSE VPN ni le eden najcenejših ponudnikov VPN, na katerega smo naleteli, nudijo tudi možnost, da ga preizkusite 30 dni brezplačno! Če menite, da je ulov, se pozanimajte, preden se prijavite na naročnino. Verjamemo, da so brezplačne preizkušnje v kombinaciji z uporabo VPN-ja na vseh napravah z enim računom glavne prednosti GOOSE.

Bodite prepričani tudi o tem, da boste "tehniki" za uporabo te VPN. GOOSE VPN je dosegljiv vsem. Za dedka, babico, očeta, mamo in prijatelje. VPN je preprost za uporabo in krmarjenje za vse. Podporna skupina je 24/7 pripravljena in lahko odgovori na vaša vprašanja.

Dodatne storitve GOOSE VPN so politika brez dnevnika, Kill Switch in preverjanje zasebnosti. Ta pregled vam omogoča, da ste v spletu dejansko varni z drugim IP-naslovom. Kill stikalo zagotavlja vašo spletno varnost, tudi če je povezava z lokalnim strežnikom neuspešna. S pravilnikom o ne-dnevniku noben vaš podatek ne bo zabeležen.

Zahvaljujoč VPN so geografske blokade prepovedane. Imate dostop do vse pretočne vsebine po vsem svetu. Kot rezultat, imate več možnosti, ko gre za storitve pretakanja in cenejše spletno nakupovanje.

Z vsemi temi prednostmi, zakaj ne preizkusite GOOSE VPN? Naj vas prepričajo in 30 dni brezplačno preizkusite njihove storitve !! Kaj moraš izgubiti?

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments