BVPN Pregled 2019 januar

[ware_item id=33][/ware_item]

BVPN je nizozemski ponudnik virtualnega zasebnega omrežja (VPN), ki je bil uradno predstavljen leta 2014. V samo nekaj letih in z veliko trdega dela in predanosti je ime postalo eno izmed velikih imen, ki tekmujejo v trg VPN danes. Nenehno izboljšuje svoje vrhunske varnostne funkcije ter razvija nove in izboljšane funkcije v vsaki izdani različici. Storitev so pohvalili številni kritiki in tudi uporabniki v najbolj ekstremnih spletnih okoljih po svetu, kot je Kitajska. V tem pregledu si bomo podrobneje ogledali storitev in vse njene zmožnosti in značilnosti.


bvpn spletna oprava

Cenitev & Ponudbe

Kar zadeva cene njihovih paketov in ponudb, je BVPN zelo enostaven in enostaven, saj en paket za vse vključene zagotavljajo 3 različne naročniške načrte (mesečno, polletno in letno), kot je prikazano spodaj.

1-mesečna naročnina → 9,99 USD

6 mesečna naročnina → 50,00 USD (8,33 $ / mesec)

12 mesečna naročnina → 90,00 USD (7,50 USD / mesec)

bvpn cene

Kot vidite, so njihovi cenovni načrti sami diskontirani, odvisno od trajanja naročnine. Poleg tega redno ponujajo še bolj privlačne posebne ponudbe in popuste, ki lahko dosežejo tudi do 70% popusta. Če želite več informacij o njihovih neskončnih ponudbah, lahko preprosto obiščete njihovo spletno mesto in poklepetate z njihovo izjemno strokovno službo za stranke ter posodobite najnovejše ponudbe.

Načini plačila Razpoložljivost

BVPN sprejema skoraj vse načine plačila, ki jih lahko omislite. Te metode vključujejo tako običajne anonimne metode, kot so Bitcoins, Visa, Mastercard, PayPal, WebMoney, Mint, OneCard, CASHU, iDeal, Fanapay in številne druge. Uporabnikom VPN vedno svetujemo uporabo anonimnih metod, saj so bolj varne kot običajna plačilna sredstva.

bvpn način plačila

Brezplačen preizkus & Politika garancije za vračilo denarja

Zelo redko je mogoče najti ponudnika VPN, ki ponuja brezplačno preskusno storitev za svoje storitve, ne da bi zahteval podatke o kreditni kartici. Večina VPN-jev ponuja garancijsko dobo vračila denarja, ki za nekatere uporabnike ni zelo vabljiva, saj uporabniki raje najprej preizkusijo storitev, preden v njej poiščejo denarno naložbo. Zato je BVPN prišel do novih naročnikov z dvema različnima možnostma brezplačnega preizkušanja, poleg zelo poštene politike vračila, kot sledi:

  1. Uporabniki se lahko registrirajo za račun in dobijo 3-dnevni brezplačen popoln dostop do storitve (vključno z dostopom do vseh strežnikov, funkcij in možnostjo povezovanja do 6 naprav hkrati v vseh operacijskih sistemih)
  2. 90-minutno brezplačno dnevno preskusno obdobje 3 dni brez potrebe po registraciji računa (to omogoča dostop do omejenega števila strežnikov za uporabnike Mac in Windows)

Ko izberete eno od teh dveh možnosti in se odločite za naročnino, boste dobili celotno 7-dnevno garancijsko obdobje za vračilo denarja, kjer vam storitev v prvih 7 dneh uporabe ne bo všeč, vam bomo v celoti povrnili, brez vprašanj. To zveni kot precej zaupljiv dogovor.

Pravilnik o zasebnosti (pravilnik o dnevnikih)

Glavna točka pridobitve storitve VPN je zaščita vaše spletne zasebnosti. Z drugimi besedami, ni smiselno uporabljati storitve VPN, če vodi kakršne koli dnevnike vaših spletnih dejavnosti ali osebnih podatkov. Ko nas potisne potisk, lahko vsi ti podatki pristanejo v napačnih rokah in spet smo na trgu. Zato ima BVPN zelo strogo politiko "brez dnevnika", saj ne vodi nobenih dnevnikov spletnih dejavnosti svojih uporabnikov. To se imenuje storitev Zero-Logging VPN. Edine informacije, ki jih hranijo, so najprej podatki, ki ste jih uporabili za prijavo, na primer vaše ime, e-poštni naslov itd. In to samo zato, da vaš račun ostane v vodi. Tudi glede tega so precej iskreni in naravni.

BVPN aplikacija (odjemalska programska oprema)

Začeli smo z registracijo računa in naročanjem na premium račun, ki je opravil le nekaj zelo preprostih korakov, nato pa nadaljevali s prenosom BVPN aplikacije za Windows, da bi ji omogočili pravilno in pošteno preizkušanje. Velikost aplikacije Windows je zelo kompaktna, da ne zavzame veliko prostora na zaslonu pri krmarjenju po kontrolah aplikacije.

Zasnova stranke je zelo preprosta z izredno uporabnikom prijaznim vmesnikom. Vse, kar potrebujete iz aplikacije, je preprost klik. Ko prvič odprete aplikacijo, se boste morali prijaviti s svojimi poverilnicami. Po prijavi boste imeli popoln dostop do glavne strani, od koder se lahko odpravite do seznama strežnikov, da izberete povezavo na določen strežnik ali pa izberete najhitrejšo možnost strežnika. To omogoča, da se aplikacija samodejno poveže s strežnikom z najhitrejšo hitrostjo povezave.

Prav tako lahko preklapljate med protokoli za tuneliranje in nadzorujete druge funkcije, kot sta stikalo za internetno ubijanje in zaščita pred puščanjem IPv6 s klikom na ikono nastavitev na glavni strani.

bvpn aplikacija

pregled nastavitve aplikacije bvpn

nastavitev aplikacije bvpn ocene

Glavne značilnosti

BVPN nenehno dodaja nove funkcije in nenehno izboljšuje svoje trenutne lastnosti. V tem razdelku si bomo podrobneje ogledali vse te lastnosti in vedeli, ali ustrezajo velikemu slovesu BVPN ali ne..

Varnost

Varnostni ukrepi družbe BVPN so na najvišji ravni, saj je sprejel svoje varnostne standarde v skladu z najtežjimi spletnimi okolji po vsem svetu. Ne glede na to, ali gre za skrajno cenzuro, kakršna je na Kitajskem, ki jo je povzročil kitajski požarni zid ali ekstremni nadzor, kakršen je v Evropi, ne bo predstavljal nobene možnosti proti BVPN. Ne govorimo samo o tem, temveč je raven varnosti storitve in njene edinstvenosti pohvalilo več spletnih mest, specializiranih za spletno varnost..

Celotna mreža strežnikov je zavarovana z 256-bitnim šifriranjem AES vojaškega razreda, ki je danes najbolj napredna oblika šifriranja med VPN-ji. BVPN podpira tudi več naprednih in edinstvenih varnostnih protokolov, vključno z OpenVPN z UDP in TCP, SSH, L2TP z IPSec ter svoj lasten Smoke Tunnel, o katerem bomo podrobneje razpravljali pozneje. Podprl je bil PPTP, vendar ga ni več, ker ne velja več za enega od varnih protokolov.

Preden se podrobneje seznanimo s Smoke Tunnel, osvetlimo ostale protokole, ki podpirajo zlasti OpenVPN. Zdaj protokol OpenVPN, ki ga podpira BVPN, deluje tako na UDP kot na TCP. Ne samo to, temveč ima uporabnik možnost preklopa med njimi z enim klikom brez kakršnega koli droženja. Poleg tega je bil BVPN eden prvih VPN-jev, ki je podpiral OpenVPN v tunelu SSH. To je vgrajena funkcija, ki je narejena za izogibanje najtežjim situacijam, kot sta kitajski požarni zid in vsakršna inšpekcija globokih paketov, ki so jih opravile vlade, za glavni namen omejevanja spletnih strani. Zato je BVPN eden izmed najbolj priporočljivih VPN-jev za lokacije, kot sta Kitajska in Iran, ki imajo najvišjo stopnjo spletne cenzure..

Ena glavnih varnostnih značilnosti, zaradi katere je BVPN skočil na vodilni položaj na trgu, je, da ima odjemalec BVPN za iOS vgrajeno odjemalce OpenVPN, zaradi česar je prva aplikacija VPN za iOS, ki podpira OpenVPN, ne da bi bilo treba namestiti ločena vloga zanjo.

Tunel za dim

Zaradi naraščanja spletne cenzure po vsem svetu s strani vlad in njihovih neskončnih poskusov blokiranja storitev VPN je postalo nenehen izziv, da storitve VPN igrajo svojo ključno vlogo pri zagotavljanju njihove spletne zasebnosti, spletne varnosti in svobode v spletu. Zaradi tega si služba VPN prizadeva razviti nove tehnologije šifriranja, da bi pomagala pri premagovanju teh močnih omejitev, požarnih zidov in globinskih pregledov paketov. Ko je šlo za BVPN, so lahko razvili lastno obliko močne tehnologije dvojnega šifriranja, imenovane "Smoke Tunnel".

BVPN je prilagodil protokol uporabniških podatkovnih datotek ali UDP, ki je vgrajen v odjemalsko programsko opremo, da deluje kot dodatna plast šifriranja. Še močnejši je od pogosto uporabljenih plasti dvojnega šifriranja drugih ponudnikov VPN. To je tisto, kar je Smonel Tunnel. Smoke Tunnel deluje tako, da v celoti skriva OpenVPN povezavo in prikriva omrežni promet, da ga popolnoma zazna s strogimi požarnimi zidovi, kot sta Great Firewall of China in Deep Packet Inspections.

Dodatna prednost Smone Tunnel-a je, da določi hitrost povezave z odpravljanjem težav z droženjem, ki jih lahko povzročijo različni IP-ji in pristanišča, ne da bi to vplivalo ali prekinilo povezavo, uporabniku pa zagotavlja stabilno in močno povezavo VPN za daljše obdobje časa.

Kill stikalo

V svojih najnovejših različicah aplikacije je BVPN uvedel vgrajeno stikalo za ubijanje interneta, ki deluje kot nujni ukrep, če iz kakršnega koli razloga prekine povezavo VPN. Z drugimi besedami, če kadarkoli pride do povezave VPN, stikalo kill onemogoči celotno internetno povezavo, dokler se povezava VPN spet ne vzpostavi. S tem preprečite morebitno puščanje zaradi padca varne povezave VPN. Uporabnik lahko to funkcijo bodisi omogoči ali onemogoči iz nastavitev aplikacije. Tako preprosto je, kot če kliknete, da potrdite ali počistite potrditveno polje.

IPv6 Zaščita pred uhajanjem

Kot sredstvo za preprečevanje morebitnih uhajanj IP-ja je BVPN v aplikaciji uvedel funkcijo „IPv6 Leak Protection“. Ko je omogočen, blokira ves promet IPv6 in dovoli le promet prek IPv4. Tako bo ves omrežni promet šifriran, tako da ni puščanja.

Preverite IP v orodju Best VPN Deal Tool

DNS zaščita pred uhajanjem

Ko je vzpostavljena povezava VPN, ima BVPN že privzeto omogočeno zaščito pred puščanjem DNS. To smo sami preizkusili tako, da smo na več naključnih strežnikih izvedli preizkuse tesnosti DNS in rezultati so bili čim bolj popolni, kot bi lahko prikazali spodaj.

dnsleak zaščita ibvpn

test ibvpn
Pametni DNS

Nenazadnje, in to je najnovejša dodatna funkcija, ima najnovejša različica BVPN vgrajen pametni DNS, ki so ga v luči nedavnih napadov na storitve VPN dodali znana pretočna spletna mesta, kot so BBC iPlayer, Netflix, in Hulu.

Strežniki in pasovna širina

V primerjavi z drugimi velikimi imeni na področju VPN-jev ima BVPN omejeno število lokacij strežnikov, vendar obstajajo stalne dodatke in že na voljo strežniške lokacije so strateško postavljene, da omejitve ne boste nikoli občutili. Omrežje strežnikov je sestavljeno iz več kot 20 lokacij, razpršenih po vsem svetu, vključno z Združenim kraljestvom, ZDA, Francijo, Nemčijo, Nizozemsko, Ukrajino, Švedsko, Savdsko Arabijo, Singapurjem, Japonsko, Indijo, Kanado, Avstralijo in še več lokacijami.

ibvpn strežniki in pasovna širina

Uporabniki BVPN lahko zelo enostavno preklapljajo med strežniki brez omejitev. Z drugimi besedami, pri BVPN imajo uporabniki neomejeno preklapljanje strežnikov.

Kar zadeva pasovno širino, uporabniki BVPN uživajo popolnoma neomejeno pasovno širino podatkov, brez kakršnega koli droženja.

Kompatibilnost

BVPN je združljiv s skoraj vsako večjo platformo, vključno z Windows (Vista in novejšimi), Mac OS (10.7 in novejšimi), iOS (8 in novejšimi), Android (4.0.3 in novejšimi), ročno pa ga lahko konfigurirate tudi na igralnih konzolah , vse vrste usmerjevalnikov, naprav za pretakanje predstavnosti (npr. Apple TV box, Amazon Firestick itd.)

Hkratne povezave

BVPN svojim uporabnikom omogoča povezavo do 6 naprav hkrati z eno naročnino. V primerjavi z drugimi VPN-ji na trgu je to precej konkurenčna prednost, saj večina ponudnikov ponuja do največ 5 hkratnih povezav.

Torrenting & Skupna raba P2P

Vsi strežniki BVPN podpirajo skupno rabo P2P, razen tistih v ZDA

Pomoč strankam

BVPN ima 24-urno storitev za podporo strankam v živo. Na njih se lahko obrnete tudi po e-pošti. Poskušali smo jih vprašati o nekaj vprašanjih, samo da bi vedeli, kako učinkoviti so, in takoj so nas poslali nazaj z natančnimi in izjemno koristnimi informacijami. Za bolj zapletene poizvedbe ali v primeru kakršnih koli tehničnih težav uporabljajo TeamViewer, programsko opremo za oddaljeno pomoč, da se prepričajo, ali vam nudijo potrebno raven pomoči.

Njihov razdelek s pogostimi vprašanji je izredno koristen, saj vsebuje podrobne vadnice s posnetki zaslona za vsa vprašanja, ki jih morda imate v mislih.

Zaključek

Med vstajo neštetih imen VPN-jev je bila konkurenca res tesna. Vendar pa so se z nedavno spletnimi storitvami na spletnih straneh in vladnih storitvah upadale ena za drugo, razen nekaj močnih in zanesljivih storitev, ki so se začele tehnološko razvijati, da bi postale kos spletnim izzivom po vsem svetu. Zelo lahko rečemo, da se je BVPN z vsemi lastnostmi ter stabilnostjo in hitrostjo povezave izkazal kot eden izmed močnih. Ti ljudje so večkrat dokazali, kako zelo si prizadevajo za zaščito spletne zasebnosti, spletne varnosti in svobode v spletu.

Prednosti

Slabosti

Ne ima sedeža v ZDA
Ni pravilnika o beleženju
Neomejena pasovna širina Neomejeno preklapljanje s strežnikom
Killswitch
Zaščita IPv6
DNS zaščita pred uhajanjem
Močno šifriranje
Močni protokoli za tuneliranje (L2TP / IPsec, OpenVPN, SSH, Smoke)
Tunel za dim
Vgrajen OpenVPN za iOS
Podpora za več platform
6 Hkratna povezava
P2P / hudourništvo je dovoljeno
Uporabniku prijazna stranka
Globalno omrežje strežnikov
Velika hitrost
Poceni načrti cen & popusti
Brezplačen preizkus
Garancija za vračilo denarja
24/7 podpora za klepet v živo

Omejeno število strežnikov

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments