VyprVPN Review maart 2019 (Golden Frog)

[ware_item id=33][/ware_item]

VPN's zijn een bron voor u om verbonden te blijven met al uw online activiteiten terwijl u toch veilig bent voor cybercriminelen. Wat verwacht je in dit technisch onderlegde tijdperk? Eén persoon hier gebruikt alle geavanceerde technologie op de juiste manier, terwijl de ander er gewoon op uit is om controle over je te nemen door het gebruik ervan te manipuleren. Om dat bezorgd te houden, wordt softwareontwikkelaars geadviseerd om deze cybercriminelen een stap voor te blijven. Technologieën zoals VPN's en proxy moeten op een veilige manier worden gebruikt. Laten we het gebruik van technologie veilig en wel maken. We moeten echter altijd voorzichtig zijn met cybercriminelen, ze zijn altijd op hun hoede. Een VPN is uw alternatieve redder, daarom zijn we hier om u te helpen bij het kiezen en investeren in een geweldige VPN.


Op onze lijst met aanbevolen VPN's nemen we absoluut VyprVPN op. We zullen eerst een korte samenvatting van deze VPN geven.

VyprVPN is een populaire in Zwitserland gevestigde VPN. De functies zijn ontwikkeld op een manier die u een snelle en betrouwbare ervaring geeft. De privacywetgeving van VyprVPN is gunstig genoeg om zijn gebruikers een compleet beveiligingspakket, beveiligde DNS-servers, gebruiksvriendelijke applicatie en kameleonprotocol te bieden. Het enige minpunt dat deze VPN heeft aangetoond, is echter het minimale verbindingslogboek en het ongunstige downloaden van P2P. Dit heeft echter geen invloed op de prestaties van VyprVPN in het algemeen.

Laten we nu ingaan op de details van de beoordeling van VyprVPN en elk aspect van de VPN-service bespreken. Laten we, voordat we beginnen, het feit overwegen dat elke service zijn nadelen heeft, gevolgd door zijn geweldige functies. Laten we beginnen!

Servers

Een van de grootste zorgen van gebruikers is het aantal servers dat de VPN biedt en de locatie ernaast. VyprVPN biedt 700+ servers in ongeveer 70+ landen, daarom is het vrij betrouwbaar in termen van zijn overspanning. Met een breed scala aan serverlocaties hebt u toegang tot meer dan 200.000 IP-adressen, hoe geweldig is dat? Wat echter ontbreekt in de service, is dat deze niet alleen in Afrika werkt.

Compatibiliteit

Compatibiliteit is een probleem voor gebruikers die zich meer bewust zijn van de veiligheid en al hun apparaten willen beveiligen. VyprVPN deelt zijn compatibiliteit met Windows, MAC, iOS, Android, Linux, Routers, Chromebook en andere smart-tv's. Het kan dus vrij al uw apparaten hebben verbonden met een VPN.

Gebruikers kunnen zich op hun gemak voelen bij het gebruik van een van deze apparaten. iOS- en Android-apparaten hebben hun eigen toepassing van VyprVPN, zodat gebruikers eenvoudig verbinding kunnen maken. Ondertussen heeft Golden Frog ook een handmatige installatie voor andere apparaatgebruikers geïntroduceerd. Deze functies worden alleen door de klant ingesteld om ervoor te zorgen dat uw gegevens- en privacyinstellingen altijd beveiligd zijn.

protocollen

Als je helemaal nieuw bent in de VPN-wereld, kun je in de war raken tijdens het lezen over technische termen zoals protocollen in VyprVPN-recensies. Voor een overzicht werkt een VPN door al uw inkomende en uitgaande gegevens te nemen en deze door een beveiligde tunnel te leiden via een code. Een VPN-protocol is een sleutel die dit proces mogelijk maakt en niet allemaal dezelfde functies uitvoeren. VyprVPN biedt PPTP-, OpenVPN-, ISEP-, L2TP- en Chameleon-protocollen voor zijn gebruikers. Naast het laatste protocol dat exclusief door VyprVPN is ontwikkeld en verstrekt, zijn alle andere standaardmodellen waarnaar u uitgebreid kunt onderzoeken. Vergelijk ze om te beslissen welk protocol het meest geschikt is voor uw doel. Vervolgens koppelt u dat protocol eenvoudig aan een gekozen server en loopt u veilig en anoniem over het internet.

VyprVPN Review maart 2019 (Golden Frog)

Privacy en beveiliging

Privacy is een belangrijke zorg, of het nu gaat om internetgebruik of persoonlijke alledaagse details. Daarom is het iets waar het meest over wordt gesproken en waarnaar wordt gezocht. Voor beveiligingsbewuste gebruikers zijn privacygegevens het belangrijkst. VyprVPN houdt rekening met de bezorgdheid en biedt gebruikers ongelooflijke privacyfuncties. Het biedt gegevenscodering, 160-bit blowfish met AES-256-CBC EN AES-256-SHA256. Biedt ook Max data-encryptie van 256-bit en Handshake Encryption van 2048-bit. Voor maximale veiligheid staat het geen derde toe om in te grijpen. Het biedt meer dan 200.000 unieke IP-adressen om u door te komen. Niet alleen dat, er is meer aan de hand. VyprVPN houdt er rekening mee dat al uw apparaten onder hoge beveiliging worden beschermd, vooral wanneer u niet-vertrouwde openbare wifi-verbindingen gebruikt.

Travel-Friendly

VPN's moeten reisvriendelijk zijn. U wilt de toegang tot veilig internet niet verliezen, zelfs niet tijdens het reizen. In sommige landen heb je geen toegang tot bepaalde websites, waar een VPN handig is. VyprVPN zorgt ervoor dat het je geeft wat een goede VPN je moet geven tegen elke prijs. Het beschermt uw internetgebruik en houdt uw gegevens veilig terwijl u aan boord bent. Je kunt geografische beperkingen inbreken en alles voor blijven. Bekijk Golden Frog VPN-beoordelingen van gebruikers die regelmatig reizen en streaming-apps in andere landen gebruiken terwijl ze beschermd blijven door VyprVPN voor meer informatie vanuit hun gezichtspunt.

Lees ook: Beste VPN voor reizen

Kenmerken

Een VPN kan plaats maken in de markt vanwege zijn scherpe functies en prestaties.

Prijsplannen en kortingen zijn belangrijk, maar dat geldt ook voor de specifieke functies die uw VPN u mogelijk maakt. U zult merken dat korte VyprVPN-beoordelingen altijd de belangrijkste functies vermelden en deze vaak vergelijken met die van populaire VPN-providers.

Slimme dodenschakelaar

VyprVPN heeft een Kill-Switch-functie die uw verbinding verbreekt wanneer VPN met korting gaat. VyprVPN biedt een dialoogvenster van waaruit u de Kill-Switch-opties naar wens kunt aanpassen. P2P-delen, DNS-servers en IP-logboeken gedurende 30 dagen. VyprVPN kan VPN-blokkering verslaan met zijn Chameleon-technologie.

Kameleon Protocol

Chameleon is een nieuw protocol gebouwd door Golden Frog dat is gebaseerd op 256-bit gecodeerde OpenVPN-technologie. Chameleon vervormt de metagegevens waardoor de gegevensinspecteurs worstelen. Het helpt je om de beperkingen van de overheid te omzeilen. Chameleon is dat protocol waarmee u toegang krijgt tot internet, zelfs als uw land een VPN-verbod heeft. Deze functie is ook effectief als een intranetnetwerk een firewall heeft, deze laat zien alsof u een normale SSL gebruikt. VyprVPN heeft ook DNS-filterfunctie voor u. Het beschermt u tegen derden die u misleiden om u om te leiden naar de malware-website.

aansluitingen

Verbinding? Waarom zou u slechts met één apparaat tegelijk verbinding maken? Nee, met VyprVPN kunt u verbinding maken met 5 apparaten tegelijk en al uw activiteiten veilig houden op alle apparaten, allemaal tegelijk.

Er zijn dure VPN-providers die meer in rekening brengen voor het gelijktijdig koppelen van slechts 3 apparaten per abonnement. VyprVPN presenteert een beter aanbod tegen een lager tarief. VyprVPN wint deze ronde! Leven met een gezin betekent dat je internetverbindingen en VPN-abonnementen moet delen. Toegang hebben tot een hoogwaardige VPN tegelijkertijd op 5 apparaten via een enkele account is een groot probleem. U hoeft geen geld uit te geven aan meerdere abonnementen en u aan te melden voor een nieuw voor elk apparaat dat u bezit. Als je in een slaapzaal verblijft die zich zorgen maakt over studieleningen, kun je een VyprVPN-abonnement delen met maximaal 5 personen!

bandbreedte

VyprVPN heeft geen bandbreedtelimiet. Het kan zoveel informatie verwerken als u wilt, zonder gedoe. Bandbreedte is een belangrijke factor voor elke gebruiker die Torrent gebruikt om software, films, tv-programma's, enz. Te downloaden. Het is ook een grote zorg als je een filmfan bent en je favoriete programma's online wilt streamen. Een bandbreedtebeperking is als een doodvonnis voor dergelijke gebruikers. Maar goed dat VyprVPN gebruikers niet belet maximale bandbreedte te verbruiken.

Snelheid en prestaties

Over de snelheid en prestaties van VyprVPN gesproken, het heeft geen bezwaar dat de VPN snel werkt en niet smoort. Het heeft geen bandbreedtebeperkingen en u kunt schakelen tussen onbeperkte servicepakketten. Het maakt het streamen zeker gemakkelijk voor u. Voor een gewone videostreamer werkt de DNS van VyprVPN ongelooflijk snel en bespaart hij onnodige buffertijd. Als we het echter over de nadelen hebben, hebben we beoordeeld dat er een DNS-lek was en daarmee een lichte afname van de uploadsnelheid volgde. Bij het uploaden van een bestand op internet kost het wat tijd om dit te doen.

Klantenservice

Klantondersteuning is van cruciaal belang als u uw concurrenten voor wilt blijven. VyprVPN streeft ernaar om verbonden te blijven met zijn gebruikers om zijn diensten te verbeteren. Het geeft u de clementie om altijd en overal met het klantenserviceteam te chatten. Het biedt Knowledgebase- en F.A.Q-secties voor uw gemak. Er zijn echter geen video-tutorials om u het gedoe van het activeren van de VPN's te besparen. Maar u kunt altijd zelfstudieblogs vinden voor veilige activering van VPN's.

Gratis proefversies

VyprVPN heeft, net als andere VPNS, een ander prijsplan voor verschillende pakketten volgens uw voorkeur. Het jaarpakket kost ongeveer $ 5,00 per maand en de maandelijkse prijs voor een abonnement van 1 maand kost ongeveer $ 9,95. U kunt gebruik maken van kortingen en speciale aanbiedingen op jaarplannen, volgens de polissen. Er is geen geld-terug-garantie. Als u echter van plan bent de VPN-service te gebruiken en te controleren, kunt u gebruikmaken van de gratis proefaanbiedingen, indien aangeboden door de providers.

Je kan genieten 30 dagen VyprVPN controleren of het een goede keuze voor u is. Dat betekent een hele maand met een geld-terug-garantie!

Lees meer over: Kodi VPN-voordelen

Betaalmethodes

Betalingswijze is een last. Er zijn tutorials over hoe u anoniem kunt betalen. Bitmunten, cadeaubonnen en anonieme betalingen zijn tegenwoordig allemaal populaire betaalmethoden voor gebruikers. Maar helaas staat VyprVPN geen bitmunten en dergelijke betaalmethoden toe. In plaats daarvan accepteert VyprVPN betalingen via Master Cards, PayPal, Americam Express en Visa. Als je een privacy-freak bent, zullen deze methoden een probleem voor je zijn.

Om de beoordeling van VyprVPN af te ronden, zou het zonde zijn om niet te zeggen dat het een snelle, veilige en efficiënte VPN is die je in handen kunt krijgen. Hoewel, de prijs van de VPN is niet goedkoop, maar de prestaties laten je zonder vragen. Er is een breed scala aan serverlocaties en dit is het alternatief van een aantal IP-adressen die u kunt gebruiken. Het is echter jammer dat de service niet beschikbaar is in Afrika. De protocollen, DNS-servers, onbeperkte bandbreedte en vele andere functies maakten het voor VyprVPN gemakkelijk om een ​​plekje te krijgen in de gezochte lijst van VPN's. Maar omdat iedereen verschillende voorkeuren heeft als het gaat om internetbeveiliging, kan VyprVPN een 10 zijn voor de ene persoon en andersom voor de andere. U kunt echter altijd de driedaagse proef bekijken en beslissen hoe waarschijnlijk de prestaties zijn, afhankelijk van uw voorkeur. Voor ons is VyprVPN het proberen waard vanwege de goed gebouwde functies en prestaties.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments