SwitchVPN Review – Test onthult verbazingwekkende resultaten!

[ware_item id=33][/ware_item]

Het kan een uitdaging zijn om ervoor te zorgen dat u zich altijd op een kwaliteitsdienst abonneert, ongeacht wat deze voor u biedt. In tegenstelling tot een product, is een service vaak iets dat uitdagender is om te kwantificeren. Een dienst die ideaal is voor de ene persoon kan onhandig en onhandig zijn voor iemand anders.


Het is om deze reden dat het cruciaal is om veel onderzoek te doen naar elke beschikbare optie bij het kiezen van een serviceprovider, ongeacht of dit voor uw internet, telefoon of iets anders is. In het geval van vandaag zullen we dat zijn herziening van een VPN provider. Meer specifiek zullen we een kijkje nemen op SwitchVPN.

Net als bij elke andere soortgelijke service, zijn we van mening dat het van essentieel belang is dat al onze lezers op dezelfde pagina zijn tijdens het lezen van dit artikel. Het is om deze reden dat we een overzicht van wat een VPN precies doet als een soort voorwoord van onze beoordeling zullen opnemen.

Natuurlijk, als je al bekend bent met VPN's, en je weet hoe ze werken, kun je gerust doorgaan naar onze review van SwitchVPN. Voor al onze andere lezers, zelfs als u een vaag idee heeft van wat een VPN is, raden we u aan het volgende gedeelte door te lezen om het meeste uit onze beoordeling te halen.

Wat is een VPN?

Je vraagt ​​je misschien precies af waar VPN voor staat, en wat je doet, blijkt alleen al uit de naam. VPN staat voor een virtueel privénetwerk en in wezen is dit een virtueel netwerk dat wordt uitgevoerd op uw internetverbinding thuis en dat meer privacy kan bieden dan de verbinding die u krijgt van uw ISP (internetprovider).

Hoe werkt een VPN? In werkelijkheid bestaat een VPN uit computers die via internet met elkaar zijn verbonden en een eigen netwerk vormen. Omdat de verbinding tussen deze machines afzonderlijk is, zult u merken dat ze veel meer privacy bieden dan uw standaard internetverbinding.

Hoewel uw ISP niet veel met uw informatie kan doen, tenzij wettelijk verplicht, zijn er nog steeds dingen die ze kunnen doen die velen zouden beschouwen als een inbreuk op de privacy. Eerder dit jaar was er controverse over de uitspraak van de Amerikaanse senaat om internetproviders in staat te stellen uw browsergegevens met winst te verkopen.

Houd er rekening mee dat een VPN kan worden gebruikt voor meer dan alleen het verbergen van uw browsen van uw ISP en andere potentieel nieuwsgierige ogen. VPN's verbergen niet alleen uw gegevens, maar ze kunnen het laten lijken alsof ze van een heel andere plek op aarde komen.

Als u een redelijke verwachting van privacy op internet wilt, zoals iedereen, kan het nodig zijn om in een ISP te investeren. Het is enigszins triest dat we in een wereld leven waarin het essentieel is om een ​​extra abonnement te betalen voor een service waarmee we kunnen houden wat rechtmatig van ons zou moeten zijn: privacy.

Helaas hebben ISP's nog steeds de meeste macht over hun consumenten alsof ze gijzelaars zijn, VS VPN zal van essentieel belang zijn voor de nabije toekomst. Sterker nog, VPN's kunnen binnenkort bijna noodzakelijk worden, vooral omdat de FCC momenteel beslist om netneutraliteit op te heffen (iets dat wettelijk is vastgelegd in de EU en op andere plaatsen).

Waarom een ​​VPN gebruiken??

Er zijn meerdere redenen om een ​​VPN te gebruiken, en we hebben het al gehad over privacy, maar we hebben het gevoel dat we er wat dieper op kunnen ingaan voordat we verder gaan met de andere redenen. Behalve ervoor te zorgen dat uw ISP geen toegang heeft tot uw informatie, kunt u deze ook voor andere personen en hackers bewaren.

Als je je gegevens privé wilt houden, is er geen betere optie dan een VPN (Tor kan helpen, maar dat heeft zijn eigen problemen). Naast privacy zijn er ook gemakskwesties als het gaat om het gebruik van een VPN. Als u bijvoorbeeld vaak reist, heeft u er misschien een nodig om toegang te krijgen tot bepaalde websites.

Een VPN kan het lijken alsof u zich in een ander land bevindt, zodat u het kunt gebruiken om toegang te krijgen tot diensten en websites terwijl u op vakantie bent, die mogelijk alleen thuis beschikbaar is. De doeleinden voor het gebruik van een VPN op een dergelijke manier kunnen variëren van die gericht op entertainment of meer serieuze zaken.

Als u bijvoorbeeld op zakenreis bent en geen toegang hebt tot een site die u nodig hebt om uw werk correct te doen, hebt u een VPN nodig om internationale beperkingen te omzeilen. Houd er rekening mee dat dit doorgaans in geen geval door regels of voorschriften wordt beperkt, zodat u geen risico's hoeft te nemen.

Afgezien van deze redenen, wilt u ook een VPN gebruiken als u op internet op een openbaar netwerk surft, vooral als u zich bij accounts aanmeldt. Een open netwerk maakt het veel gemakkelijker om uw gegevens te onderscheppen, en een VPN zal deze coderen om te voorkomen dat toegang wordt verkregen.

Hoewel dit vergelijkbaar kan zijn met de reden waarom u thuis een VPN wilt gebruiken voor privacyzaken, is het in deze situaties veel belangrijker omdat uw info in gevaar kan komen. Als u iets gebruikt, wilt u nooit toegang krijgen tot gevoelige websites zoals bankrekeningen en Paypal wanneer u een openbaar netwerk gebruikt.

Zoals u ziet, zijn er veel redenen om een ​​VPN te gebruiken en geen potentiële nadelen (behalve het feit dat u abonnementskosten moet betalen). Voor de prijs van een broodje elke maand, kunt u ervoor zorgen dat u beschermd bent tegen het stelen van uw informatie, het beperken van de regio en nog veel meer.

Onze beoordeling van SwitchVPN

switchvpn beoordeling 2018

Dus wat biedt SwitchVPN u als consument? Deze service is misschien niet revolutionair in vergelijking met andere opties op de markt, maar biedt een gemak dat niet kan worden geëvenaard door veel andere VPN-services. Voordat we naar de kern van onze beoordeling gaan, laten we eens kijken naar enkele functies van SwitchVPN.

Pros

  • Gebruikt bijna 150 servers verspreid over vier verschillende continenten voor optimale dekking
  • Beschikt over geavanceerde DNS-technologie waarmee de VPN kan worden gebruikt in risicovolle gebieden
  • SwitchVPN registreert geen van de acties van zijn gebruikers voor superieure privacy
  • Deze VPN kan op maximaal vijf apparaten tegelijk worden gebruikt
  • Biedt uitstekende snelheid in vergelijking met veel van de concurrentie
  • Servers werken altijd, dus in sommige tijdzones ben je niet beperkt
  • SwitchVPN biedt deskundige klantenondersteuning aan al zijn abonnees

Cons

  • Een beetje duurder dan concurrerende VPN-services
  • Het helpgedeelte van de SwitchVPN-site is een beetje schaars
  • Lichte VPN-dekking in Zuid-Amerika vanwege een enkele serverlocatie in Brazilië

Het goede

We beginnen met het bespreken van wat we leuk vonden aan deze VPN-service en we moeten toegeven dat we een aantal van de functies en meer hebben gewaardeerd.

Versleuteling en betrouwbaarheid

Allereerst behandelen we de kwestie die gebruikers boven alles aangaat: hoe nuttig is de VPN bij het coderen van uw internetverbinding? In de loop van twee weken aanhoudend gebruik hadden we slechts twee storingen van deze VPN en een van die storingen was te wijten aan een fout van onze kant.

switchvpn gedetailleerd overzicht

Als u op zoek bent naar betrouwbaarheid in een VPN, kunnen weinig opties concurreren met SwitchVPN, zelfs op verschillende locaties over de hele wereld. We hadden leden van ons team op verschillende gebieden die deze VPN probeerden, en het leek erop dat de service niet duidelijk leed.

SwitchVPN heeft zo'n brede dekking vanwege het gebruik van meer dan 145 servers verspreid over vier continenten. Als u zaken doet in Noord-Amerika, Europa, Azië en, in mindere mate, Zuid-Amerika, vindt u deze VPN ideaal voor uw behoeften.

Snelheid van de verbinding

Afgezien van de dekking en de betrouwbaarheid, hebben we geconstateerd dat SwitchVPN erin slaagde om hoge snelheden te behouden, wat iets is dat altijd in vraag is bij het kiezen van een nieuwe VPN. Als je een zware downloader bent of misschien een gamer, je hebt snelheden nodig om beheersbaar te blijven, zelfs via een VPN.

switchvpn werkt met torrent

Klantenservice

Een aspect dat niet vaak wordt besproken als het gaat om VPN's is de klantenservice van de provider. SwitchVPN heeft klantenondersteuningsmedewerkers die de grondbeginselen van een VPN begrijpen, in tegenstelling tot sommige concurrenten waar u uw probleem waarschijnlijk eerder zelf zou oplossen.

Zakelijke en reisvoordelen

Een andere manier waarop dit VPN is geschikt voor reizigers loopt door zijn 24-uurs schema waarin het actief is. Als u een VPN nodig hebt waarvan u zeker weet dat deze het grootste deel van de tijd actief zal zijn, zal SwitchVPN u zeker niet teleurstellen.

switchvpn serverlijst

Compatibel met meerdere apparaten tegelijk

Ondersteuning voor vijf apparaten is de kers op de taart van deze service omdat u uw tablet, smartphone en computer tegelijkertijd via het SwitchVPN-netwerk kunt gebruiken. Deze VPN is ideaal voor gebruikers die een gezin hebben dat ze willen beschermen tegen nieuwsgierige blikken en zichzelf.

switchvpn apparaten review

Interne beveiliging

Helaas is er bij het gebruik van een VPN altijd de zorg dat uw VPN-provider u misschien bespioneert, maar SwitchVPN biedt een privacygarantie. Deze garantie geeft aan dat er geen enkele logboekregistratie is uitgevoerd door SwitchVPN, waardoor uw informatie voor uzelf blijft.

Zelfs als uw VPN-provider niet van plan was uw informatie te gebruiken, blijft het loggen van die informatie open voor hacking en andere vormen van infiltratie. De beste manier om ervoor te zorgen dat uw info nooit in handen van iemand anders terechtkomt, wilt u kiezen voor een VPN met een garantie dat ze niets loggen.

Externe beveiliging

Tot slot moeten we de kwestie van beveiliging tegen externe bedreigingen aanpakken. SwitchVPN biedt geavanceerde DNS-bescherming die uw signalen bijna onmogelijk te decoderen maakt, zelfs als u op een riskant netwerk surft.

De beste manier om dergelijke risico's te voorkomen, is natuurlijk niet om die netwerken in de eerste plaats te gebruiken, maar tijdens het reizen is er soms geen keuze.

De slechte

Natuurlijk kan het, net als bij elk ander product, niet allemaal goed zijn. Helaas kwamen we enkele problemen tegen tijdens het gebruik van deze VPN. Gelukkig waren geen van de problemen die we ondervonden dealbreakers, althans voor de overgrote meerderheid van de gebruikers.

Een van de belangrijkste problemen die we hadden met deze VPN was de relatief lichte dekking in Zuid-Amerika, omdat de enige servers op het continent zich in Brazilië bevinden. Als u naar Zuid-Amerika buiten Brazilië reist, wilt u misschien investeren in een VPN die specifiek dat gebied bestrijkt.

Anders dan de dode zones op bepaalde continenten, zult u merken dat deze VPN niet bepaald ideaal is voor gebruikers die de meest betaalbare optie verkiezen. Terwijl er zijn goedkopere VPN's, het zal moeilijk zijn om een ​​dienst te vinden die dezelfde prijs-kwaliteitverhouding biedt, omdat meer betaalbare aanbiedingen vaak minder indrukwekkend zullen zijn.

switchvpn prijzen

Hoewel het helpgedeelte van de SwitchVPN-site iets meer werk zou kunnen gebruiken, bevat het nog steeds alle informatie die een nieuwe gebruiker nodig heeft. Als u hulp wilt bij meer geavanceerde zaken in de VPN-wereld, moet u wellicht een toevlucht nemen tot een meer gespecialiseerde publicatie die zich richt op VPN's en hun gebruik.

Zoals u kunt zien, zijn de meeste minpunten voor deze VPN-service lang niet zo kritisch als sommige problemen waarmee concurrenten in dezelfde prijsklasse te maken hebben. Hoewel deze VPN niets revolutionair biedt, is dat geen probleem. Dit is een VPN die bedoeld is voor gebruikers die iets meer verfijnd maar toch minder experimenteel willen.

Conclusie

Als je de bètabouw en de onbetrouwbare VPN's beu bent, zijn we van mening dat SwitchVPN een uitstekende optie is, vooral als je reist tussen Noord-Amerika, Europa en Azië.

Hoewel deze VPN misschien een beetje duurder is dan andere keuzes, is het prijsverschil niet zo groot en we denken dat 6 tot 10 dollar per maand erger kan zijn. We hopen dat deze beoordeling u heeft geholpen om te beslissen of dit de juiste VPN voor u is

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments