Snelste VPN Review 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Voorwoord

FastestVPN is een veelbesproken VPN-serviceprovider, terwijl onze tests laten zien dat het zijn basisfuncties vrij goed uitvoert. Eigenlijk beweert elke VPN dat het snel is, maar de snelste VPN heeft deze claim op zichzelf. Hoeveel betekent deze claim echt? Laten we het uitzoeken


snelste website beoordeling

Toeters en bellen

Laten we zonder enige ophef of wachttijd eerst de beste functies van deze VPN bespreken. Het hoogtepunt van deze VPN is dat het functies te bieden heeft die niet beschikbaar zijn in de meeste anderen tegen dergelijke prijzen.

Nat firewall - u bent beschermd tegen bedreigingen die op uw weg komen. De instelling is standaard beschikbaar aan de backend.

Malwarebescherming - Bewaart uw gegevens en apparaat tegen verschillende infecties. Dit wordt standaard aan de backend uitgevoerd.

Advertentieblokkering - Gratis advertentieblokkeerfunctie is standaard ingeschakeld, zodat advertenties u niet storen tijdens het browsen.

Op UNIX gebaseerde VPN-server - waardoor servers veilig en snel kunnen zijn. Hoe sneller hoe beter!

24/7 klantenondersteuning - beschikbaar om 24 uur per dag geldige vragen te beantwoorden.

Toegewijde servers over de hele wereld

snelste VPN-servers

Snelste VPN-abonnementen en prijzen

Prijzen beginnen vanaf $ 0,5 / maand (beperkte winteraanbieding)

Andere plannen zijn onder meer:

snelste vpn-prijzen

De deal van 1 maand komt voor $ 7,99 / maand

Het 1-jarige FastestVPN-abonnement komt voor $ 1,99 / maand

Het halfjaarlijkse (6 maanden) abonnement komt voor $ 2,99 / maand

Er zijn geen gratis proefversies beschikbaar bij de eerste download (wat eigenlijk een pluspunt is voor VPN's) maar wat geweldig is, is het 30-dagen tijdvenster dat ze geven voor geld-terug-garantie.

Lees ook: Goedkope VPN's van 2019

Er zijn verschillende betaalmethoden, zodat u kunt kiezen uit een methode die voor u geschikt is. Betalingen kunnen worden gedaan via bankpas / creditcard, PayPal en AliPay. FastestVPN accepteert ook betalingen via Bitcoin.

Wanneer u echter betaalt via cryptocurrency, haalt FastestVPN (net als elke andere VPN-service) uw oorspronkelijke IP-adres nog steeds uit, ook al betaalt u anoniem.

Platforms waarop FastestVPN werkt

FastestVPN heeft apps voor Windows, Mac, iOS en Android. Het ondersteunt protocollen die kunnen worden geconfigureerd met meerdere apparaten en routers.

snelste VPN-app

Omdat ik een Apple-gebruiker ben, heb ik de app zowel op iPhone als iPad getest. FastestVPN is multi-login, dus ik heb het op beide apparaten.

Hier zijn een paar fragmenten voor inzicht voor u voordat u de app voor uzelf koopt.

iPhone-app

Dit is het startscherm van de app.

Navigeer om een ​​landlocatie te kiezen die aan uw behoeften voldoet.

snelste VPN-apps

Ik koos voor de Verenigde Staten (NY) omdat dit het meest populair is.

En u bent nu verbonden.

Hetzelfde is de App voor iPad. Het is zeer gebruiksvriendelijk, dus u hoeft niet bijzonder technisch te zijn om het te kunnen bedienen. Het is een eenvoudige procedure in drie stappen.

Unieke verkoopproposities

reden om de snelste VPN te kiezen
NAT Firewall

NAT Firewall (Network Address Translation Firewall) is een oplossing voor klanten van FastestVPN die zich zorgen maken over end-to-end beveiliging. NAT Firewall is beschikbaar aan de serverzijde en compenseert de in uw Windows ingebouwde firewall die bijna nutteloos en gemakkelijk doordringbaar is.

Lees ook: Beste Kodi VPN

Alle VPN's beweren de ultieme oplossing voor online beveiliging te zijn, maar het is niet 100% veilig zonder NAT Firewall. Uit veiligheidsoogpunt is FastestVPN een sterke concurrent in de markt.

FastestVPN heeft NAT Firewall standaard op de backend. Dit betekent dat u het niet eens handmatig hoeft te activeren, bij elke verbinding wordt het automatisch geactiveerd. Hiermee kunt u het IP-adres beschermen dat door de FastestVPN-server wordt gegeven. Zonder het gebruik van de NAT Firewall lopen VPN-gebruikers het risico van hackers die datapakketten misbruiken om toegang te krijgen tot het systeem van de gebruiker.

Andere VPN-services bieden het als een add-on waarvoor u extra kosten moet betalen, maar met FastestVPN is het al standaard beschikbaar in al hun pakketten; zij het maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks. FastestVPN beveiligt uw datastroom vanaf het einde van de VPN-server zonder extra kosten. Dat maakt het echt een aandachtspunt.

Lees ook: Beste gaming-VPN voor Zero Lag

Malware bescherming

Sites die uw computer opzettelijk met malware infecteren, worden gestopt met de malwarebeschermingsfunctie van FastestVPN die standaard op de backend wordt uitgevoerd. Malwarebescherming is beschikbaar door FastestVPN op alle platforms - Mac, Windows, Apple iOS, Android, Routers, Roku, PS4, Xbox, FireStick en Kodi. Het biedt bescherming tegen de nieuwste en oudere bedreigingen zoals het Flash Trojan-virus op de Mac, phishing-sites en meer.

Advertentie blokeerder

Hiermee wordt alle frustratie weggenomen die gepaard gaat met pop-ups en zijbalkadvertenties die op bepaalde websites worden weergegeven. FastestVPN heeft de functie die op de standaardinstelling wordt uitgevoerd en die al die irritante advertenties verwijdert.

Op UNIX gebaseerde servers

De netwerkstructuur achter FastestVPN is gebaseerd op UNIX waardoor snelle gegevensoverdracht mogelijk is. Het maakt ook voor P2P geoptimaliseerde servers mogelijk, waardoor onbeperkte downloads met grote snelheid mogelijk zijn. Vanuit het perspectief van een torrenter is dit veel.

Entertainment onderweg

Zich bewust van geografische beperkingen, zijn VPN's de oplossing bij uitstek als het gaat om het bekijken van iets dat u wenst. FastestVPN is de beste op dit gebied. De eerste en belangrijkste reden is dat het de snelheid niet vertraagt. Snelheden worden niet aangetast, dus het is niet frustrerend als je kijkt naar iets dat ermee is verbonden. Ten tweede heeft het voor P2P geoptimaliseerde servers die torrenting mogelijk maken. IT houdt geen gebruikslogboeken bij, zodat het onmogelijk wordt om de eindgebruiker te identificeren.

FastestVPN: Conclusie

Voors:

Volledig functionele software (zowel desktop als mobiel)

5 gelijktijdige verbindingen

24/7 live chat ondersteuning

Geavanceerde port forwarding

P2P torrenting toegestaan ​​op veel servers

DNS-lekbescherming

NAT-firewall (standaardinstelling)

Malwarebescherming (standaardinstelling)

Snelheidsprestaties zijn hoog

Toegewijde servers

30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie (bij de meeste aanbiedingen slechts 7)

Nadelen en hun oplossingen

Geen kill-schakelaar: wanneer contact werd opgenomen met klantenondersteuning, deelden zij mee dat de functie in de nabije toekomst zou worden opgenomen.

Servers beperkt tot 13+ landen: Hoewel ze beperkte serverlocaties hebben, krijgen ze met de dag tevreden klanten. Op die nota, hun komende plan omvat toenemende servers en hun locaties.

Geen gratis proef: Ja, het is een spelbreker. Aan de andere kant is het gunstig voor degenen die voor de service betalen, omdat snelheid niet de neiging heeft om te vertragen vanwege freeloaders. Om niet te vergeten, geen gratis VPN zijn is eigenlijk een pluspunt omdat bewustzijn wordt gecreëerd over de nadelen van gratis VPN's.

Het gebruik van een VPN is tegenwoordig net zo nodig als het gebruik van internet om uw online identiteit te beschermen. FastestVPN komt eraan en nadat ze bekend zijn met de app en de service, hebben ze zeker onze stem.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments