Ivacy VPN Review door onze VPN-experts en -editors

[ware_item id=33][/ware_item]

Op dezelfde manier beschermt antivirussoftware u tegen schadelijke malware, een Virtual Private Network of VPN, beschermt uw privacy en veiligheid terwijl u op internet bent.


Een VPN is, eenvoudig gezegd, een particulier netwerk dat zich uitstrekt over een openbaar netwerk waarmee gebruikers op dat privénetwerk op internet kunnen surfen met informatie zoals hun activiteitenlogboeken en IP-adressen die zijn gewijzigd of verborgen voor mensen zoals uw internetprovider of in worstcasescenario's hackers.

Ivacy heeft zijn hoofdkantoor in een van 's werelds technologische hubs, Singapore en is sinds 2007 actief in het aanbieden van VPN-diensten. Ivacy werkt onder het PMG Private Limited bedrijf en blijft relatief onbekend, misschien met opzet.

Deze beoordeling gaat dieper in op enkele van de belangrijkste functies van Ivacy, hoe u Ivacy op uw apparaat kunt starten, vergelijkingen met andere grote VPN-providers, andere noemenswaardige functies en of we denken dat Ivacy wel of niet is de aankoop waard in onze 'Bottom Line'.

Plannen en prijzen

Een van de betere dingen van Ivacy VPN is hun aanbod van beschikbare pakketten. Als u ervoor kiest om in Ivacy VPN te investeren en dit op een intelligente manier doet, kunt u een aantal grote besparingen behalen. Hieronder staan ​​de drie huidige pakketten die Ivacy VPN aanbiedt.

ivacy-prijzen

Hier is de uitsplitsing:

Pakket 1 - Maandelijks plan

  1. $ 9,95 / maand en dus $ 119,4 / jaar
  2. Besparing van 0%

Pakket 2 - 1 jaar (met een jaar gratis) Plan

  1. $ 2,25 / maand en dus $ 27 / jaar
  2. Besparingen van 77%

Pakket 3 - 1 jaarplan

  1. $ 3,33 / maand en dus $ 39,96 / jaar
  2. Besparingen van 66%

Wat besparingen betreft, is het duidelijk om te zien dat Ivacy VPN enkele van de meest betaalbare en scherp geprijsde VPN-pakketten biedt die er tegenwoordig zijn. Bovendien biedt Ivacy VPN, net als veel andere VPN-providers, klanten van alle drie de plannen dezelfde services, waardoor de gemiddelde maandelijkse en jaarlijkse prijzen en kansen worden bespaard des te belangrijker voor ons.

Een uitzondering hierop is ProtonVPN, waar ze een goedkoop, basisplan bieden met beperkte functies en servers en vervolgens een duurder plan met een uitgebreider aanbod van functies en servers om uit te kiezen.

Betaalmethodes

Als het aantal beschikbare betaalmethoden werd gebruikt om te bepalen of een VPN-provider het waard was of niet, zou Ivacy VPN ongeëvenaard zijn! De VPN-provider biedt een uitgebreide lijst met opties die de klant kan gebruiken om voor zijn service te betalen, waaronder PayPal, Visa en MasterCard, BitPay, CoinPay en nog veel meer.

ivacy betaalmethoden

Eén ding is dat we langzaam op weg zijn naar een wereld zonder contanten en Ivacy VPN heeft ervoor gezorgd dat ze goed op de bandwagon zitten! Wees echter voorzichtig met hun Crypto en PaymentWall-opties, omdat het gebruik van deze opties u niet in aanmerking komt voor een restitutiebeleid.

Uw privacy met Ivacy VPN

De belangrijkste reden waarom iemand ervoor kiest om een ​​virtueel privénetwerk te installeren en te gebruiken, is om te zorgen voor het behoud van zijn privacy en veiligheid zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de surfervaring of de snelheid van deze ervaring.

Op het eerste gezicht lijkt Ivacy VPN u gedekt te hebben. Met tot nu toe meer dan 450 live servers in meer dan 100 verschillende landen en onbeperkt schakelen tussen servers, is het veilig om te zeggen dat Ivacy VPN altijd een onverzadigde server voor u zal hebben.

Bovendien is een van de meest indrukwekkende functies, die niet zo indrukwekkend zou zijn als iedereen alleen hetzelfde zou doen, de strikte van Ivacy VPN en we bedoelen strikte GEEN LOGBOEKBELEID. De trend van vervalste uitspraken met betrekking tot een ‘no-log beleid’ is gestegen en is alomtegenwoordiger geworden.

Om de claim van Ivacy VPN te waarborgen, hebben we hun privacybeleid doorzocht (om u de tijd te besparen) en tot onze verbazing ontdekt dat hun claim legitiem is! Het is niet alleen een legitieme claim, maar het is een van de beste beleidsmaatregelen die er zijn. Ivacy bewaart nauwelijks uw gegevens en slaat alleen uw naam, e-mailadres en uw betaalmethode op.

Een nuttige parameter om te beoordelen bij het vergelijken van VPN-providers is het aantal en de dichtheid van de aangeboden servers. Vergeet niet dat hoe dichter een server bij u is, hoe beter deze zal werken. Op het eerste gezicht biedt Ivacy ongeveer 450 servers over de hele wereld - een relatief laag aantal, rekening houdend met de 3.400 aangeboden door NordVPN en de 3.000 aangeboden door TorGuard.

De servers van Ivacy VPN zijn echter goed verspreid over de hele wereld. Met meer dan 100 serverlocaties wereldwijd verslaat Ivacy in dit opzicht concurrenten zoals NordVPN en Tunnel Bear, die respectievelijk 59 en 22 hebben.

Als we dieper ingaan op de locaties van Ivacy, is het vermeldenswaard dat Ivacy VPN dekking heeft verzekerd voor enkele van de meest VPN-afgelegen gebieden ter wereld. Ivacy VPN heeft zes servers in Afrika, een regio die door concurrenten vaak wordt genegeerd.

Bovendien biedt Ivacy serverdekking op plaatsen waar ook enkele van de meer repressieve censuurwetten gelden, zoals Turkije, China en Rusland.

Snelheid en prestaties

Voordat we ingaan op de snelheid en prestaties van Ivacy VPN, is het handig om te onthouden dat het gebruik van een VPN hoogstwaarschijnlijk een schadelijk effect heeft op uw internetsnelheden. Met behulp van de internettesttool van Ookla hebben we het effect van Ivacy VPN op de latentie en download- / uploadsnelheid ontdekt.

Ivacy-functies en prestaties

In de tests vonden we dat Ivacy VPN de binnenlandse latentie met ongeveer 2.360% verhoogde. Dit cijfer is opmerkelijk slecht als je rekening houdt met concurrenten zoals TorGuard, de latentie met ongeveer 6,7% verminderen.

Ivacy ging verder in op de downloadsnelheden en deed het niet veel beter. Ivacy verlaagde de downloadsnelheid met ongeveer 19,1%, volgens de tests van Ookla. Op naar de uploadsnelheden, bleek uit onze tests dat Ivacy VPN deze snelheden met ongeveer 32% verlaagde.

Ondanks dat dit geen matige score is, kunnen de uploadsnelheden van Ivacy, vergeleken met alle concurrenten, ook het beste als middelmatig worden beschouwd. Helaas zijn wij ook van mening dat de kwestie van de relatieve snelheid van Ivacy VPN kan worden opgelost zodra het totale aantal live servers toeneemt.

Compatibiliteit van apparaten

Het goede nieuws is dat Ivacy VPN diensten aanbiedt die compatibel zijn met bijna alle populaire OS-platforms. Verschillende van deze apparaten worden hieronder vermeld.

Compatibiliteit met Ivacy-apparaten

Bovendien zijn de applicaties op alle bovengenoemde platforms netjes ontworpen met heel weinig tot bijna geen rommelproblemen.

Het is ook handig om te weten dat de Ivacy VPN perfect compatibel is met verschillende andere platforms, waaronder Blackberry, Smart TV's, Consoles en Linux. Een ander goed nieuws met betrekking tot Ivacy is de compatibiliteit met Kodi - de steeds groeiende, populaire en open-streaming streamingdienst.

Beschikbaarheid van Ivacy-apparaten

Ten slotte is misschien iets dat Ivacy heeft gemist hun Firefox- of Chrome-extensies. Deze extensies werkten niet altijd op 100%, maar we geloven dat het iets is waar Ivacy aan werkt. Desondanks hebben we ervoor gekozen om de kleine discrepantie over het hoofd te zien te midden van alle andere platforms die Ivacy VPN ondersteunt en dat heel goed doet!

Voorbij de VPN

Met een hele reeks verschillende VPN-providers om uit te kiezen, kan het handig zijn voor klanten om de verschillende services te evalueren op basis van de extra functies die ze aanbieden. Een van de belangrijkste dingen om op te merken over de service van Ivacy is hun baanbrekende ‘Split Tunneling’ -service. Deze service is uniek en in eerste instantie ook ontwikkeld en geïntroduceerd door Ivacy.

Kortom, Split tunneling stelt gebruikers in staat om te kiezen welke stukjes gegevens door hun ISP's kunnen worden vastgelegd en welke stukjes van gegevens over hun netwerkactiviteit gecodeerd en onzichtbaar zijn.

Vaak in het geval van meer budgetvriendelijke VPN-services, zoals Ivacy VPN, kunnen sommige aspecten van de ervaring van de klant ontbreken, zoals klantenservice.

Tot onze verbazing, en ondanks de ongelooflijk lage kosten, liet de klantenservice van Ivacy VPN niets te wensen over omdat ze snel reageerden, zeer behulpzaam en consistent in het doen. Hetzelfde geldt niet voor andere budget-VPN's die vaak gebieden zoals hun post-sales service opofferen ten gunste van concurrerende prijzen.

Het komt neer op

Met betrekking tot alle verschillende aspecten die we in het hele artikel hebben geschetst en beoordeeld, zijn we van mening dat Ivacy VPN een betaalbare VPN-service is die groeit en de komende jaren zal blijven groeien..

Uit de vergelijkingstabel hierboven is vrij duidelijk te zien dat Ivacy in vergelijking een behoorlijk beperkt aantal servers heeft waaruit hun klanten kunnen kiezen - misschien heeft dit iets te maken met de ongewoon lage prijzen!

De software wordt geleverd met geweldige klantenservice, vooral voor de prijs die we betalen, een optie voor Split Tunneling, een kill-schakelaar om de veiligheid te garanderen en een gebruiksvriendelijke interface.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments