Gedetailleerde analyse van Torguard VPN – Alle voor- en nadelen besproken

[ware_item id=33][/ware_item]

In dit technologiegedreven tijdperk is alles, van Facebookgebruik tot surfen op YouTube, websitebeveiliging tot privacy van bankrekeningen, elke andere online activiteit afhankelijk van krachtige beveiligingssoftware. Hackers, afluisteraars en allerlei cybercriminelen zijn altijd agressief actief om de online activiteiten van de gebruiker in handen te krijgen.


In dat geval is een VPN ongetwijfeld een toegankelijke software, vooral voor gebruikers die zich bewust zijn van online veiligheid en degenen die hun online privacy waarderen. Afgezien van naïeve mensen, gebruikers die bekend zijn met de ongelukken en rampen in de digitale wereld, beschouwen VPN's als hun online redders. VPN's redden u niet alleen van cybercriminelen, maar helpen u ook om onzichtbaar te blijven, laten u geografische beperkingen doorbreken, versleutelt uw persoonlijke gegevens en helpt u weg te komen van oplettende agentschappen.

Maar dit vraagt ​​ook om een ​​gids, zoals aankoopgids en gebruiksgids.

Net zoals je het moeilijk vindt om je daskleur te matchen met je jurk, is het kiezen en kopen van een VPN moeilijker dan dat. Je moet weten hoe en wat er moet gebeuren.

Van enorme VPN-providers aan lokale VPN-providers beweert iedereen de beste abonnementen te bieden. Maar dat is niet alles, er zit meer achter de gordijnen die je moet ontdekken. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we besloten u vandaag een beoordeling van TorGuard te geven. TorGuard kan worden genoemd als een andere bovengemiddelde hoogwaardige VPN-service die u kunt gebruiken. Het heeft servers in meer dan 50 landen waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen kiezen tussen elk alternatief. Het is verkrijgbaar voor de meest redelijke prijs en biedt hoogwaardige functies.

Laten we meteen ingaan op wat TorGuard VPN zijn gebruikers te bieden heeft.

TorGuard Anonieme VPN

TorGuard met de anonieme functie is een pluspunt. Het streeft ernaar te voldoen aan wat de gebruikers echt verwachten van een hoogwaardige VPN. TorGuard Anonieme VPN wordt aangeboden voor de digitale tech-savvy gebruikers die meer bezorgd zijn over hun online beveiliging. VPN's zijn niet alleen voor jou om veilig achter het scherm te blijven, maar het zou je moeten helpen om de beperkingen te doorbreken en de waarnemers voor te blijven. TorGuard heeft ook een anonieme e-mailservice die beschikbaar is in verschillende en goedkope pakketten. Anonimiteit, het enige doel van een VPN-gebruiker, en TorGuard heeft het op de markt.

TorGuard Anonieme proxy

TorGuard Anonymous Proxy is specifiek voor Torrent-gebruikers. Het is een van de meest effectieve en gewenste pakketplannen die door TorGuard worden aangeboden om het leven van een Torrent-gebruiker gemakkelijk te maken. Met het Anonieme Proxy-abonnement van TorGuards hebben gebruikers toegang tot meer dan 2000 IP-adressen in alle landen waar de servers toegankelijk zijn. Door onbeperkte bandbreedte aan te bieden en nul logs bij te houden, heeft TorGuard zijn plaats in de VPN-industrie vergroot. Anonieme proxy-server maakt P2P-delen op zijn best mogelijk en de Torrent-gebruikers mogen deze functie niet missen. Bovendien werd bij het testen van TorGuard op torrenting vastgesteld dat er geen IP-lekkage is en dat de prestaties over het algemeen goed zijn.

Prestatie

Hoewel veel VPN-providers en -servers worden geadverteerd alsof dit het enige beste ter wereld is, lijkt TorGuard dat te bewijzen met zijn functies. Het is het meest geschikt voor gebruikers die ervan overtuigd zijn volledig anoniem achter het scherm te blijven tijdens hun online activiteiten, zoals Torrent-gebruikers. Anders dan dat, wordt zijn anonieme proxy-service in principe gebruikt om te ontwijken tussen de geografische beperkingen en voor het delen van P2P-bestanden. Dus als je in de verleiding komt om Netflix te kijken vanuit een regio waar het wordt geblokkeerd, kun je tussen de servers ontwijken en vervolgens je favoriete serie marathon.

Servers

Servers zijn het belangrijkste probleem voor elke VPN-gebruiker. Maar TorGuard biedt meer dan 1600 servers in meer dan 50 landen, waaronder ook servers in Zuidoost-Azië, Oost-Azië, zelfs in Saoedi-Arabië. Wanneer een VPN meerdere servers biedt, maakt het het voor gebruikers gemakkelijker om geografische beperkingen te omzeilen en verbinding te maken met beperkte gebieden door hun IP-adressen te verbergen met een willekeurig IP-adres.

Snelheid

De snelheid van een VPN-server is zeker een van de grootste zorgen van de gebruikers en dat is waar TorGuard uitblinkt. TorGuard claimt niet alleen onbeperkte snelheid, het bewijst ook wat het beweert. Er wordt gezegd dat de snelheid erg snel is, die varieert van hoog tot gemiddeld en stabiel tot consistent. Van bandbreedte, schakelingen en zelfs anonieme webmailservices wordt gezegd dat ze absoluut betrouwbaar zijn voor gebruikers die zich bewust zijn van de veiligheid. Maar er zijn nadelen wanneer er profs zijn, we hebben getest en ontdekt dat verbinding met een server op afstand de snelheid vertraagt. Maar het goede punt is dat het geen Domain Name System-lekken, geen IP-lekken en geen WebRTC-lekken heeft.

Meerdere platforms

Wanneer u zich abonneert op een VPN-pakket, moet u uitkijken naar de apparaatcompatibiliteit die de VPN biedt. Je kunt natuurlijk niet één apparaat gebruiken en de anderen laten ronddraaien alleen omdat ze niet compatibel zijn met de VPN. Dus moet je op zoek zijn naar een VPN voor meerdere apparaten.

U kunt ook verbinding maken met vijf apparaten tegelijk, met slechts één TorGuard-account, van uw pc naar uw smartphones, alles is veilig.

TorGuard voor Android

Hoewel er voordelen zijn bij het gebruik van TorGuard, hebben we ook een minpunt geïdentificeerd. Ja, de Android-app voor TorGuard is niet echt een besliste. Verschillende gebruikers hebben te maken gehad met verschillende ervaringen op de app. Het werd benadrukt door de Android-gebruikers dat de app hen niet laat weten dat de VPN-verbinding is gestopt, het heeft geen kill-switch-functie voor de app. Dit incident maakt het moeilijk voor gebruikers om hun vertrouwelijkheid en hun veiligheid te beschermen. Nog een con in de app geeft aan dat gebruikers moeite hebben om verbinding te maken met hun gewenste servers.

torguard voor android

Als uw apparaat echter niet compatibel is met de gewenste server, kunt u de tutorials raadplegen die TorGuard biedt voor handmatige configuratie. De tutorials geven u stapsgewijze informatie over hoe u een VPN op uw apparaat kunt configureren. Voor uw hulp heeft TorGuard een eigen klant- en technische ondersteuning om u door alle moeilijkheden heen te helpen.

protocollen

De protocollen die TorGuard biedt en ondersteunt zijn de OpenVPN, PPTP, L2TP en SSTP. TorGuard houdt hoe dan ook geen logboeken bij van uw online activiteiten, zodat u anoniem kunt blijven en uw vertrouwelijke gegevens geen hand in hand gaan. Het meest aanbevolen protocol door de experts is de OpenVPN, die streeft naar maximale privacy voor uw gegevens.

Klantenservice

De klantenservice is een faciliteit die de VPN-servers zijn gebruikers moeten bieden voor vragen en feedback. TorGuard heeft ook een afdeling speciaal opgezet voor klantenservice. Ze hebben ondersteuningsgebieden met kennisdatabank, veelgestelde vragen, probleemoplossing, support ticket-systemen en forums. Het supportticket-systeem levert reacties op de klanten in een mum van tijd. Voor het gemak van de klanten bieden ze ook een live chat-optie. Om een ​​dienst succesvol te laten zijn, moet het personeel beleefd omgaan met de klanten, dat is waar TorGuard-personeel uitblinkt.

Gratis proberen

Oké, alles wat gratis is, is aantrekkelijk. Maar helaas heeft TorGuard niets gratis te bieden. Het vergemakkelijkt de gebruikers echter door een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie aan te bieden in het geval dat de VPN-service onbevredigend is.

prijzen

TorGuard heeft vier verschillende aanbiedingen in zijn abonnement. Een abonnement voor een maand, drie maanden, zes maanden en een abonnement voor een jaar. U krijgt een hogere korting, afhankelijk van de lengte van uw abonnement.

torguard vpn-prijzen

Kosten van de abonnementen:

Maandelijks abonnement - $ 9,99.

Kwartaalplan - $ 20,97.

Halfjaarlijks plan - $ 29,99.

Jaarplan - $ 59,99, dat u ook kunt betalen in maandelijkse termijnen van $ 4,99.

Betalingsmogelijkheden

Dus, nadat u uw gewenste VPN-service hebt gekozen, is het volgende grote ding het betalingsprobleem. Maar TorGuard biedt meerdere manieren waarop u eenvoudig uw betalingen kunt doen, zoals betalingen via creditcard / betaalpas, PayPal, UnionPay, Google Wallet en Bitcoins, enz..

De beoordeling van TorGuard en zijn functies wordt gedetailleerd uitgelegd en onze beslissing, ongeacht de bevooroordeeldheid, zou in het voordeel van de TorGuard VPN zijn. Afhankelijk van het totale aanbod en de geteste prestaties van TorGuard VPN, twijfelen we er niet aan dat TorGuard een reeks pakketten en services heeft die aan de wensen van de klant voldoen. Het beschermt niet alleen uw online activiteiten, maar het helpt u ook om geografische beperkingen te doorbreken en waarnemers te ontwijken. Het ondersteunt tunnelingprotocollen en helpt bij het creëren van een veilig netwerk voor zijn gebruikers. Wat heb je nog meer nodig? Oh, en vergeet niet dat het ook een 30-dagen geld-terug-garantie heeft, dus het is geen kwaad om deze VPN een kans te geven.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments