ExpressVPN Review 2019 – Het goede, slechte en het lelijke!

[ware_item id=33][/ware_item]

Hoewel veel van de VPN-providers alleen beweren "de snelste VPN op aarde" te zijn, durft ExpressVPN het volgende niveau te gaan om het te "garanderen" en te onderschrijven op hun startpagina. Zeker, hun pittige geld-terug-garantie van één maand ondersteunt hun claim, terwijl de rest van de concurrenten slechts één week te bieden heeft als garantieperiode. De snelste VPN over de hele wereld wordt nog steeds een understatement wanneer het ook geschikt is om "de meest gespreide VPN" te worden genoemd, omdat het ook werkt met de altijd uitdagende Netflix en bijna elke streamingdienst om op naam te noemen.


ExpressVPN Review 2019 - Het goede, slechte en het lelijke!

In deze ExpressVPN beoordeling, we zullen alle noodzakelijke functies, ins en outs behandelen die je zeker moet weten voordat je het ExpressVPN-abonnement koopt. Express VPN is een alles-in-één VPN die geschikt is voor diegenen die een beetje meer kunnen betalen om hun leven gemakkelijk te maken met een VPN met naadloze functies van solide beveiliging, geweldig ontwerp, sterke prestaties en een geweldige klantenservice. Het kan ook dienen als een pakket voor familie gebruik vanwege de uitstekende multi-user functie. Degenen die een beetje laag in hun budget zitten, ten koste van meer ophef, meer configuratie en compromissen op het gebied van beveiliging, zouden het echter verkeerd vinden. Deze beoordeling zal draaien om de voor- en nadelen van het gebruik van ExpressVPN, waar zeker de laatste je als een naald in een hooiberg zult vinden.

Pros

Eenvoudig opstarten

Dit is iets dat ExpressVPN een paar vleugels geeft. Direct nadat u zich hebt aangemeld, kunt u een VPN-client installeren waar u wordt gevraagd om de activeringscode in te voeren wanneer u deze voor de eerste keer uitvoert. Deze specifieke activeringscode is uniek voor elk apparaat. Zo bespaart uw VPN-client uw tijd bij het inloggen, aangezien u alleen een unieke code gebruikt om uw onafhankelijke interface te openen. Bewaar de bevestigingsmail die u ontvangt met een link met deze unieke code. U kunt ook tijdens het installatieproces kiezen of u de anonieme verbindingsgegevens voor meer snelheid wilt delen zonder compromissen op het gebied van beveiliging.

aan de slag met expressvpn

Lees ook: NordVPN Review 2019

Gewoon goed

De ExpressVPN-app is eenvoudig ontworpen om een ​​vriendelijke en intuïtieve gebruikersinterface te garanderen. Het enige dat u hoeft te doen na het inloggen, is een server selecteren en op verbinden klikken om de service te gebruiken. U kunt de server ook een ster geven voor snelle toegang later. De rest van de basisconfiguratie-opties zoals het selecteren van het gewenste protocol kunnen worden beheerd in het optiemenu, maar dit is geen noodzakelijke actie. Zo'n eenvoudige interface maakt deze VPN een gewoon goede plug-and-play-optie voor al uw VPN-behoeften. Dit is waarom het een zeer gewaardeerde VPN wordt door beginnende gebruikers zoals kinderen of oudere gebruikers. Als u de GUI van de app wilt sluiten, wordt de app nog steeds stil op de taakbalk uitgevoerd, zodat u eenvoudig servers kunt verbinden of ontkoppelen en toegang hebt tot veel opties zonder het venster te openen.

Functie voor meerdere gebruikers

Een recente wijziging in het beleid van ExpressVPN zorgde voor een hogere rang dan voorheen. Het biedt meerdere gebruikers, maximaal vijf gebruikers om de services tegelijkertijd te gebruiken. Deze gebruikers kunnen vergelijkbare of verschillende vijf apparaten tegelijkertijd gebruiken om verbinding te maken met een VPN. U kunt bijvoorbeeld vergelijkbare apparaten zoals vijf laptops tegelijk of verschillende apparaten zoals een telefoon, tablet en een router aansluiten, afhankelijk van uw wens. Dankzij een netwerkvergrendeling kunnen alle apparaten de VPN onafhankelijk en naadloos gebruiken.

Alle ExpressVPN-beoordelingen praten over de kwaliteit van hun service, maar laten we eens kijken hoe deze functie uw geld bespaart. De meeste mensen hebben niet genoeg geld om te besteden aan een dure VPN-service. Laten we eerlijk zijn. ExpressVPN heeft een hoge rating maar is niet de meest betaalbare die er is. Studenten en medewerkers die van mond tot mond van een salaris naar een ander leven, vinden dit wellicht een achteruitgang. Laten we echter een groter feit onder ogen zien. Hoewel het soms lastig is om kamergenoten te hebben, kan je pool-in een gouden kans worden met ExpressVPN. Het populairste prijsplan (15 maanden) kost $ 6,67 per maand. Splits het eenvoudig op vijf manieren en elke gebruiker hoeft slechts $ 1,33 per maand op te hoesten voor de beste VPN-service! Klinkt verleidelijk, he?

Automatische functies

De geautomatiseerde protocolselectie is standaard een van de meest parmantige functies van ExpressVPN. Dit is normaal gesproken een OpenVPN via UDP. U kunt er ook voor kiezen om handmatig verbinding te maken met OpenVPN via andere protocollen zoals L2TP / IPSec, PPTP, TDP en SSTP. Vanwege verschillende beveiligings- en betrouwbaarheidsproblemen wordt OpenVPN als een betere optie beschouwd. Het is echter mogelijk dat het geautomatiseerde protocol niet altijd goed werkt. In dat geval moet u de optimale combinatie van serverprotocollen vinden die beschikbaar is bij ExpressVPN om het meeste uit uw abonnement te halen. Hoe? Als u zich aanmeldt bij uw account, moet u een VPN-protocol en een server selecteren in het land waarin u inhoud wilt ontgrendelen. Mix en match om de perfecte keuze voor die website te vinden en noteer deze voor de volgende keer.

Ingebouwde dodenschakelaar

Hoe kunnen we vergeten de functie Kill-Switch te vermelden in een grondige ExpressVPN-review? Welnu, een van de meest succesvolle, nieuwste updates voor de app is een "Network Lock". Deze functie schakelt al het internetverkeer uit als de VPN-verbinding wegvalt. Dit slot is handig bij het voorkomen van DNS-lekken en functioneert als een kill-schakelaar. Bovendien pusht de app alle DNS-aanvragen via IPv4 dan het relatief onveilige IPv6-protocol. Versleutelingsniveaus zijn echter nooit bespreekbaar om de verbinding in elk geval te versnellen.

VPN voor wifi-routers

Het is opmerkelijk dat ExpressVPN niet alleen mobiele telefoons, laptops, desktops, tablets enz. Ondersteunt met een responsieve GUI, maar het biedt ook firmware die kan worden gebruikt door sommige populaire Wi-Fi-routermodellen. Het werkt eigenlijk op twee manieren; u kunt de app gratis op uw compatibele router installeren of u kunt eenvoudig een router kopen met een vooraf geconfigureerde ExpressVPN-client. ExpressVPN kan erg handig zijn op een router, omdat het internetverkeer op alle apparaten die zijn verbonden met Wi-Fi zal worden gerouteerd via VPN met een normaal abonnement.

Trouw aan hun claims voor klantenservice, zoals blijkt uit veel ExpressVPN-beoordelingen, kunt u de gedetailleerde gids volgen over hoe u uw router kunt configureren voor ExpressVPN op hun officiële website. Zorg ervoor dat u de compatibiliteit van uw router met ExpressVPN controleert voordat u de firmware erop flasht, anders kunt u uw router voor altijd vernietigen.

Een ander voordeel is dat een router slechts als één apparaat wordt geteld, dus het is mogelijk om veel apparaten met bandbreedte in afwachting te verbinden en nog twee apparaten over te hebben om te configureren. Dit is een verbazingwekkende lacune die ExpressVPN heeft geboden aan hun klanten die maximaal geld willen besparen terwijl ze genieten van premium beveiliging. Het is ideaal voor grote gezinnen die zich geen meerdere VPN-abonnementen kunnen veroorloven.

Zorg ervoor dat u de compatibiliteit van uw router met ExpressVPN controleert voordat u de firmware erop flasht, anders kunt u uw router voor altijd vernietigen.

Je bent anoniem

De nieuwe .onion-versie van ExpressVPN van de website is onlangs toegevoegd om anonieme Tor-gebruikers te entertainen. Deze functie van ExpressVPN in combinatie met Bitcoin-acceptatie van betalingen stelt klanten in staat absoluut anoniem en niet te traceren te blijven zonder hun identiteit of locatie op enigerlei wijze te lekken. Ze hebben een volledig transparant beleid over welke gegevens ze verzamelen en waarom, dus u bent er altijd zeker van dat er geen verborgen beveiligingsrisico's zijn.

Lees meer: ​​Anoniem en veilig torrenten

U bent veilig

De veiligheid en anonimiteit van gebruikers is iets dat wij het meest waarderen op BestVPNDeals.com. Van tijd tot tijd evalueren we opnieuw wat onbetwistbaar is onder de beste VPN-services op de markt om te zien of het nog steeds voldoet aan de verwachtingen van onze VPN-experts. ExpressVPN plaatst zichzelf buiten de wettelijke grenzen van bigshot wetshandhavingsinstanties zoals GCHQ en NSA omdat het een onderdeel is van Britse Maagdeneilanden. Het standaardprotocol en OpenVPN-verkeer worden gecodeerd met behulp van het 256-bit AES-algoritme, waardoor het naar een hoger niveau van transmissiebeveiliging op consumentenniveau wordt gebracht. Deze standaard coderingsstandaard wordt nooit gewijzigd, zelfs niet als u het protocol wilt wijzigen voor een snellere ervaring. ExpressVPN geeft gebruikers een gedeeld statisch IP-adres, wat weer beter is voor uw veiligheid. Er zijn honderden en duizenden gebruikers die hetzelfde IP gebruiken waardoor u veilig anoniem bent.

Klantenservice

Met al dit gebruiksgemak blijft ExpressVPN ook op de toplijst staan ​​door 24/7 de beste klantenservice te bieden. U kunt op elk gewenst moment met een ervaren, snelle en vriendelijke vertegenwoordiger praten met behulp van livechatondersteuning. Dit is echt handig als u niet weet welke servers de gewenste resultaten zullen opleveren. De meeste populaire VPN-bedrijven hebben last van servers die op de zwarte lijst staan ​​bij de autoriteiten. Hun vertegenwoordigers kunnen eenvoudig aangeven welke servers ideaal zijn op basis van de website die u wilt bezoeken, uw locatie en doel. U kunt ook toegang krijgen tot talloze zelfstudies, probleemoplossingshandleidingen en veelgestelde vragen op de website met instructievideo's en artikelen die u helpen bij het bekijken van live sporten en op de hoogte zijn van verschillende VPN-protocoltypen.

Een korte blik op de website

Netflixing is geen big deal

Ja zeker, maar alleen op sommige servers. Aangezien Netflix voor de gek houden een van de grootste uitdagingen in de VPN-wereld is, is dit zeker een prestatie, aangezien de tests van ExpressVPN consistent werkten met Netflix. Neem een ​​kijkje in de Live Chat en vraag direct informatie aan op servers die perfect werken met Netflix.

Nadelen en hun oplossingen

Servers controleren

Geen beoordeling is voltooid totdat u alle factoren bespreekt die onbevooroordeeld zijn en hetzelfde is het geval in deze ExpressVPN-beoordeling. Omdat we heel kritisch moesten zijn bij het uitkiezen van de nadelen omdat ze bijna te verwaarlozen zijn, hebben we dit in de minpunten geplaatst, hoewel het slechts een eenvoudige stap vereist. Als je een proxyfout ziet terwijl je toegang krijgt tot Netflix, ga je gang en neem contact op met een vertegenwoordiger op live chatondersteuning om te vragen welke server op dit moment toegang heeft tot Netflix. We kunnen de servers niet vrijgeven vanwege bepaalde beleidskwesties; één ding is echter zeker: het vinden van de servers is helemaal niet moeilijk met het 24/7 ondersteuningssysteem. Als je eenmaal weet op welke server Netflix het beste draait, kun je hem een ​​ster geven voor later gebruik. Hetzelfde is het geval met BBC iPlayer en Hulu die toegankelijk zijn via bepaalde servers om firewalls efficiënt te omzeilen. Het enige dat u nodig hebt is een eens en voor altijd chat met het ondersteuningsteam.

Verbindingsproblemen op Android

Tijdens het controleren van een online streaming-app, "Hotstar", werd ExpressVPN verbroken en streaming mislukt vanwege geografische beperkingen, omdat Hotstar alleen toegankelijk is binnen India.

Prijs voor geen compromis

Hoewel het nogal paradoxaal lijkt, zullen we dit toch in de lijst met nadelen plaatsen. Het verdient echter ten minste de reden waarom ExpressVPN in de hogere prijsklasse is opgenomen. Tegen de schijnbaar hogere basisprijs van $ 12,95 / maand, krijg je veel pluspunten die anderen niet hoeven te bieden. De geld-terug-garantie is hier opnieuw citeerbaar. Plus, als u kiest voor het abonnement van 15 maanden, dan daalt de prijs naar $ 6,67 / maand, wat vrij passend is, maar nog steeds hoger dan bij veel concurrenten. Een ander pluspunt is de flexibiliteit van het accepteren van de betaling via creditcard, Bitcoin, PayPal en verschillende andere betaalkanalen van derden. Hoe oneerlijk het ook lijkt, de wereld draait om het merkimago. Dit is de enige reden dat ExpressVPN pronkt met zijn hoge prijskaartje onder de anderen. Vergeet ook niet te vermelden dat alles goed is voor een prijs.

Meer informatie over andere: goedkope VPN's

Geen privé / speciale IP-adressen

Hoewel OpenVPN veel voordelen heeft met een gedeeld IP-adres, kan het u nog steeds geen privé-IP aanbieden. Soms kan Netflix gemakkelijk een gedeeld IP-adres verbreken als je locatie en identiteit worden getraceerd, maar dat kan worden vermeden als je een paar servers kent en af ​​en toe tussen deze wisselt.

Beperking van apparaten

Alles komt in de roos zolang je vijf apparaten gebruikt, maar dit is niet het geval als je van plan bent om het vierde apparaat aan te sluiten. U moet een van de apparaten handmatig loskoppelen als alle vijf verbonden zijn om een ​​andere te verbinden. Laat ExpressVPN daarom niet aangesloten op een op afstand aanwezig apparaat dat niet gemakkelijk toegankelijk is om handmatig te worden losgekoppeld. Het is echter geen probleem om apparaten thuis open te laten en gemakkelijk los te koppelen. Een andere oplossing zou kunnen zijn om een ​​router rechtstreeks met ExpressVPN te verbinden, zodat u de service op zoveel apparaten kunt gebruiken als u wilt.

Conclusie

ExpressVPN wordt algemeen beschouwd als een van de toonaangevende namen in de VPN-industrie en onze ExpressVPN-beoordeling seconden dat oordeel ook. We hadden net 1 verbinding verbroken tijdens het 7 dagen lang consistent testen van de app, over het algemeen is ExpressVPN eenvoudig in te stellen, een vlotte verbinding en werkt goed voor elk doel, streaming, deblokkering, codering of zelfs anonimiteit omdat het bitcoin accepteert. Hoe zeggen we dat? we testten torrenting, netflixing (meerdere bibliotheken Canada, VS, VK), we streamden FIFA-wedstrijden en we deden ook normaal surfen. We hebben het ook aan de marketeers gegeven en ze waren allemaal erg positief toen we hen om reviews vroegen.

De klantenservice is behoorlijk wendbaar en zal een stapje verder gaan om uw vraag op te lossen. Maar wat maakt hen zo goed? Welnu, het team heeft een grondige kennis van hun product, waardoor ze de vragen van gebruikers zo snel mogelijk kunnen oplossen. Beide apps (iOS en Android) zijn zeer eenvoudig te gebruiken, zelfs voor een leek. Ons team begrijpt de hindernis waarmee een nieuwe gebruiker wordt geconfronteerd na het downloaden van de app, dus we kunnen je verzekeren dat het een soepel en veilig proces is en dat de ondersteuningshandleidingen er zijn voor het geval je ze nodig hebt. Er is niet zo tweaken dat u met ExpressVPN moet doen, maar voor het geval u uw geluk wilt beproeven, kunt u dit doen door op het hamburgermenu linksboven in de app te klikken.

Samenvattend

Onze VPN-experts realiseren zich dat ExpressVPN iets duurder is dan andere beschikbare opties op de markt, deze premium biedt waar voor uw geld op het gebied van prestaties en beveiliging, dus het is een groen signaal voor iedereen die het gaat kopen. ExpressVPN werkt goed met alle apparaten Fire tv, Mac, Android, Windows, iOS, Linux, Kodi en ja, het speelt ook mooi met routers.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments