BVPN Review 2019 januari

[ware_item id=33][/ware_item]

BVPN är en Nederländerna-baserad VPN-leverantör (Virtual Private Network) som officiellt lanserades 2014. På bara några år och med mycket hårt arbete och engagemang växte namnet till att bli ett av de stora namnen som konkurrerar om VPN-marknaden idag. Det har kontinuerligt förbättrat sina avancerade säkerhetsfunktioner samt utvecklat nya och förbättrade funktioner i varje version som släpptes. Tjänsten har berömts av många kritiker såväl som av användare i de mest extrema miljöer runt om i världen, till exempel Kina. I denna översyn kommer vi att titta närmare på tjänsten och alla dess funktioner och funktioner.


bvpn web screnshot

Prissättning & Erbjudanden

När det gäller priserna på deras paket och erbjudanden är BVPN mycket enkelt och enkelt eftersom de tillhandahåller ett all inclusive-paket med 3 olika prenumerationsplaner (månadsvis, halvårligen och årligen) som visas nedan.

1-månaders prenumeration → $ 9,99

6 månaders prenumeration → $ 50,00 ($ 8,33 / månad)

12 månaders prenumeration → $ 90,00 ($ 7,50 / månad)

bvpn prissättning

Som du kan se är deras prisplaner bara diskonterade beroende på abonnemangets varaktighet. Utöver detta gör de regelbundet ännu mer attraktiva specialerbjudanden och rabatter som kan upp till 70% rabatt. För mer information om deras oändliga erbjudanden kan du helt enkelt besöka deras webbplats och chatta med deras extremt professionella kundservice för att uppdateras med de senaste erbjudandena.

Betalningsmetoder tillgänglighet

BVPN accepterar nästan varje betalningsmetod som du kan tänka på. Dessa metoder inkluderar både vanliga anonyma metoder som Bitcoins, Visa, Mastercard, PayPal, WebMoney, Mint, OneCard, CASHU, iDeal, Fanapay och flera andra. Vi råder alltid VPN-användare att använda de anonyma metoderna eftersom de är säkrare än vanliga betalningsmetoder.

bvpn betalningsmetod

Gratis rättegång & Pengar-tillbaka-garantipolicy

Det är mycket sällsynt att hitta en VPN-leverantör som erbjuder en kostnadsfri testversion för sina tjänster utan att ens begära kreditkortsinformation. De flesta VPN-er erbjuder en återbetalningsperiod som för vissa användare inte är så inbjudande eftersom användare föredrar att testa tjänsten först innan de sjunker en monetär investering i den. Det är därför BVPN har nått ut till nya prenumeranter med 2 olika alternativ för kostnadsfria tester utöver en mycket rättvis återbetalningspolicy enligt följande:

  1. Användare kan registrera sig för ett konto och få en 3-dagars gratis full åtkomst till tjänsten (inklusive åtkomst till alla servrar, funktioner och möjligheten att ansluta upp till 6 enheter samtidigt på alla operativsystem)
  2. en 90-minuters gratis prøveversion dagligen i tre dagar utan att behöva registrera dig för ett konto (detta ger dig tillgång till ett begränsat antal servrar för Mac- och Windows-användare)

När du har valt ett av dessa två alternativ och beslutat att prenumerera, får du en full garantiperiod på 7 dagar. Om du inte gillar tjänsten inom de första sju dagarna efter att du har använt den kommer du att få full återbetalning, inga frågor ställs. Det låter som en ganska pålitlig affär.

Integritetspolicy (Loggar Policy)

Huvudpoängen med att förvärva en VPN-tjänst är att skydda din integritet online. Med andra ord är det ingen mening med att använda en VPN-tjänst om den har några loggar över dina online-aktiviteter eller personlig information. När push kommer att skjuta, kan all denna information landa i fel händer och vi är tillbaka till fyrkant. Det är därför BVPN har en mycket strikt "inga loggar" -policy eftersom den inte har några loggar över sina användares onlineaktiviteter överhuvudtaget. Detta kallas en nollloggning VPN-tjänst. Den enda information som de har är informationen som du använde för att registrera dig i första hand som ditt namn, e-postadress osv. Och detta är bara för att hålla ditt konto flytande. De är ganska ärliga och okomplicerade om det också.

BVPN-applikation (klientprogramvara)

Vi började med att registrera oss för ett konto och prenumerera på ett premiumkonto som tog bara några mycket enkla steg och fortsatte sedan med att ladda ner BVPN-applikationen för Windows för att ge det en korrekt och rättvis testkörning. Storleken på Windows-applikationen är mycket kompakt eftersom det inte tar upp mycket skärmutrymme när du navigerar genom applikationens kontroller.

Klientens design är mycket enkel med ett extremt användarvänligt gränssnitt. Allt du behöver av applikationen är ett enkelt klick bort. När du öppnar applikationen för första gången måste du logga in med dina referenser. Efter inloggning har du full åtkomst till startsidan där du kan navigera därifrån till listan över servrar för att välja antingen att ansluta till en specifik server eller så kan du välja det snabbaste serveralternativet. Detta gör att applikationen automatiskt kan ansluta till servern med den snabbaste anslutningshastigheten.

Du kan också växla mellan tunnelprotokoll och kontrollera andra funktioner som internet kill-switch och IPv6-läckeskydd från dem genom att klicka på inställningsikonen på startsidan.

bvpn app

appinställning bvpn granskning

app inställning bvpn recensioner

Huvuddrag

BVPN har kontinuerligt lagt till nya funktioner och kontinuerligt förbättrat sina nuvarande funktioner. I det här avsnittet kommer vi att titta närmare på alla dessa funktioner och veta om de uppfyller BVPN: s stora rykte eller inte.

säkerhet

BVPN: s säkerhetsåtgärder är på högsta nivå eftersom de har antagit sina säkerhetsstandarder enligt de tuffaste onlinemiljöerna runt om i världen. Oavsett om det är extrem censur som den i Kina orsakad av Kinas stora brandvägg eller extrem övervakning som den som äger rum i Europa kommer det inte att vara en chans mot BVPN. Det är inte bara vi som säger detta, utan säkerhetsnivån för tjänsten och dess unika har berömts av flera webbplatser som specialiserat sig på säkerhet på nätet.

Hela nätverket av servrar är säkrade med en militär kvalitet AES 256-bitars kryptering, som är den mest avancerade krypteringsformen som finns tillgängliga bland VPN: er idag. BVPN stöder också flera avancerade och unika säkerhetsprotokoll inklusive OpenVPN med UDP och TCP, SSH, L2TP med IPSec, och dess mycket egna Smoke Tunnel som vi kommer att diskutera mer i detalj senare. PPTP stöds tidigare, men det är inte längre på grund av att det inte betraktas som ett av de säkra protokollen längre.

Innan vi går in på mer information om Smoke Tunnel, låt oss lysa ljuset på de andra protokollen som stöds särskilt OpenVPN. Nu körs OpenVPN-protokollet som stöds av BVPN på både UDP och TCP. Inte bara det, utan användaren har möjlighet att växla mellan dem med ett enda klick utan någon strypning. Utöver detta var BVPN en av de allra första VPN: erna som stöder OpenVPN på SSH Tunnel. Detta är en inbyggd funktion som görs för att kringgå de tuffaste situationerna som den stora brandväggen i Kina och alla djuppaketinspektioner som har genomförts av regeringar för det huvudsakliga syftet att begränsa webbplatser. Det är därför BVPN är ett av de starkt rekommenderade VPN: erna för platser som Kina och Iran som har de högsta nivåerna av online-censur.

En av de viktigaste säkerhetsfunktionerna som fick BVPN att hoppa till en ledande position på marknaden var att BVPN-klienten för iOS har en inbyggd OpenVPN-klient som gör det till den första VPN-applikationen för iOS som stöder OpenVPN utan att behöva installera en separat ansökan om det.

Röktunnel

På grund av ökningen av online-censur runt om i världen av regeringar och deras oändliga försök att blockera VPN-tjänster har det blivit en ständig utmaning för VPN-tjänster att spela deras nyckelroll för att förse sina användare med online-integritet, online-säkerhet och online-frihet. Av den anledningen har VPN-tjänster strävat efter att utveckla nya krypteringstekniker för att hjälpa till att övervinna dessa starka begränsningar, brandväggar och Deep Packet Inspections. När det gällde BVPN kunde de utveckla sin egen form av stark dubbelkrypteringsteknik som kallas ”Smoke Tunnel”.

BVPN anpassade User Datagram Protocol eller UDP som är inbyggt i klientprogramvaran för att fungera som ett ytterligare krypteringslager. Det är ännu starkare än de vanligt använda dubbla krypteringslagren av andra VPN-leverantörer. Detta är vad Smoke Tunnel är. Smoke Tunnel fungerar genom att helt dölja OpenVPN-anslutningen och döljer nätverkstrafik för att göra den helt oupptäckbar av tuffa brandväggar som Great Firewall of China och Deep Packet Inspections.

En ytterligare fördel med röktunneln är att den fixar anslutningshastigheten genom att lösa eventuella strypproblem som kan orsakas av olika IP: er och portar utan att påverka eller avbryta själva anslutningen, vilket ger användaren en stabil och stark VPN-anslutning under en längre period av tid.

Kill Switch

I sina senaste versioner av applikationen har BVPN implementerat en inbyggd internet-kill-switch som fungerar som en nödåtgärd om VPN-anslutningen av någon anledning tappar. Med andra ord, om VPN-anslutningen när som helst tappas, inaktiverar dödsbrytaren hela internetanslutningen tills VPN-anslutningen är tillbaka online. Detta förhindrar eventuella läckor på grund av att den säkra VPN-anslutningen sjunker. Användaren har förmågan att antingen aktivera eller inaktivera den här funktionen från programinställningarna. Det är så enkelt som att klicka för att markera eller avmarkera en kryssruta.

IPv6 Läckskydd

Som ett sätt att förhindra IP-läckor implementerade BVPN funktionen ”IPv6 ​​Leak Protection” i applikationen. När den är aktiverad blockerar den all IPv6-trafik och tillåter bara IPv4-trafik igenom. På så sätt krypteras all nätverkstrafik och lämnar ingen chans för några läckor.

Kontrollera IP från bästa VPN Deal Tool

DNS Leak Protection

När VPN-anslutningen har upprättats har BVPN redan som standard en aktiverad DNS Leak Protection-funktion. Vi testade detta själv genom att köra DNS-läcktest på flera slumpmässiga servrar och resultaten var så nära perfektion som kunde visas som visas nedan.

dnsleak-skydd ibvpn

test ibvpn
Smart DNS

Sist men inte minst, och det är det senaste tillägget av funktioner, har den senaste versionen av BVPN en inbyggd Smart DNS som lades till mot bakgrund av den senaste nedbrytningen av VPN-tjänster av kända strömningswebbplatser som BBC iPlayer, Netflix, och Hulu.

Servrar och bandbredd

Jämfört med andra stora namn inom VPN-fält har BVPN ett begränsat antal serverplatser, men det finns fortlöpande tillägg och de serverplatser som redan finns är mycket strategiskt placerade så att du aldrig kommer att känna begränsningen. Nätverket av servrar består av över 20 platser spridda över hela världen inklusive Storbritannien, USA, Frankrike, Tyskland, Nederländerna, Ukraina, Sverige, Saudiarabien, Singapore, Japan, Indien, Kanada, Australien och flera fler platser.

ibvpn-servrar och bandbredd

BVPN-användare kan mycket enkelt växla mellan servrar utan några begränsningar. Med andra ord, med BVPN har användare obegränsad serverväxling.

När det gäller bandbredd åtnjuter BVPN-användare helt obegränsad databandbredd utan att slösa på något sätt.

Kompatibilitet

BVPN är kompatibel med nästan alla större plattformar inklusive Windows (Vista och senare), Mac OS (10.7 och högre), iOS (8 och högre), Android (4.0.3 och senare), och du kan också konfigurera den manuellt på spelkonsoler , alla typer av routrar, media streaming-enheter (t.ex. Apple TV box, Amazon Firestick etc.)

Samtidiga anslutningar

BVPN ger sina användare möjligheten att ansluta upp till 6 enheter samtidigt med en prenumeration. Jämfört med andra VPN på marknaden är detta en ganska konkurrensfördel eftersom de flesta leverantörer erbjuder upp till högst fem samtidiga anslutningar.

torrenta & P2P-delning

Alla BVPN-servrar stöder P2P-delning utom de i USA

Kundsupport

BVPN har en kundsupporttjänst för livechatt 24/7. Du kan också kontakta dem via e-post. Vi försökte fråga dem om några frågor bara för att veta hur effektiva de är och vi fick omedelbart skjutit tillbaka med exakt och mycket hjälpsam information. För mer komplicerade förfrågningar eller om det är tekniska problem använder de TeamViewer, mjukvara för fjärrhjälp, för att säkerställa att de ger dig den hjälp du behöver.

Dessutom är deras FAQ-avsnitt extremt användbart eftersom det ger detaljerade handledning med skärmdumpar för alla frågor du kan ha i åtanke.

Slutsats

Under uppväxten av de otaliga namnen på VPN: s var tävlingen riktigt hård. Men med den senaste tidens nedbrytning av VPN-tjänster från både webbplatser och myndigheter, fortsatte tjänsterna att falla en efter den andra, med undantag för de få kraftfulla och tillförlitliga tjänster som började utvecklas tekniskt för att möta online-utmaningar runt om i världen. Det är mycket säkert att säga att BVPN, med alla dess funktioner och dess anslutningsstabilitet och hastighet, har visat sig vara en av de starka få. Vid mer än ett tillfälle bevisade dessa killar hur angelägna de är att skydda sina användares online-integritet, online-säkerhet och online-frihet.

Fördelar

Nackdelar

Inte baserat i USA
Ingen loggningspolicy
Obegränsad bandbredd Obegränsad serverväxling
Killswitch
IPv6-skydd
DNS-läckskydd
Stark kryptering
Starka tunnelprotokoll (L2TP / IPsec, OpenVPN, SSH, Smoke)
Röktunnel
Inbyggt OpenVPN för iOS
Cross-platform support
6 Samtidiga anslutningar
P2P / torrenting är tillåtet
Användarvänlig klient
Globalt nätverk av servrar
Snabb hastighet
Billiga prisplaner & rabatter
Gratis prov
Pengar tillbaka garanti
24/7 livechatsupport

Begränsat antal servrar

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments