Buffered VPN Review 2019 – Is het de volgende grote VPN?

[ware_item id=33][/ware_item]

Het draadloze akkoord dat JOU wurgt!


Alle charme die draadloze communicatie de wereld op dit moment heeft geboden, is voor een geweldige prijs gekomen. De kosten die we betaalden waren niets minder dan onze eigen veilige zone; onze privacy. Als je lid bent van de high-tech wereld, waar techneut de nieuwe coole is, kan je nauwelijks de wens weerstaan ​​om niet online te blijven of verbonden met internet.

Lees ook: Private Internet Access Review>>

De verslaving van behoren

We moeten de nieuwste inhoud streamen om erbij te horen. Hoe zit het met die trends waar iedereen het over heeft? Om te drinken uit de bron van kennis, namen we een duik waar we niet op waren voorbereid. Maar uiteindelijk hebben de kreten van de verdronken ons bereikt en ons gewaarschuwd voor de naderende ondergang die gepaard gaat met de kracht van onmiddellijke toegang tot informatie.

Verlies van privacy van vertrouwelijke zaken

Met slechts één klik op de knop 'Ik ga akkoord' naar de nooit gelezen algemene voorwaarden van alle software en apps, zit u al vast in de vicieuze cirkel van constant toezicht. Ja, de overheid bespioneert u met de hulp van uw internetproviders, beter bekend als ISP's.

Buffered VPN Review 2019 - Is het de volgende grote VPN?

Wilt u controle krijgen?

Miljoenen mensen zijn het slachtoffer geworden van cyberpesten en er is geen einde aan. Wanneer het kwaad op de loer ligt en controle krijgt, vecht de mensheid terug en hebben we gereageerd op het gebied van virale bescherming, oftewel de ontwikkeling van VPN's. Gebufferde VPN wordt beschouwd als de ultieme sleutel tot browsergebaseerde beveiliging, wat een vals geloof is. Dit idee is ontwikkeld met een gemeenschappelijke situatie waarmee iedereen wordt geconfronteerd. Het feit dat surfen via desktopbrowsers het grootste deel van uw bandbreedte in beslag neemt en de voornaamste bron is van intensief gebruik van internet; mensen denken dat een browser die speciaal is ontwikkeld om ongerechtvaardigde entiteiten te beschermen tegen uw privé- en vertrouwelijke problemen, de beste oplossing is voor uw zorgen. Dat is een vangst die eigenlijk een strik is voor gebruikers om deze VPN uit te proberen. Tijdens de test kwamen we erachter dat de VPN functioneerde zoals hij beweerde, maar met veel IP-lekken als gevolg van slechte virtuele servers. 

Beveiligingshulpmiddelen

Een VPN is de juiste oplossing voor de dringende kwestie die de psyche van de mens heeft verbijsterd. Preuts zijn tijdens het kiezen van een VPN is echter ook een steeds groter wordende vraag. Het charisma van VPN's heeft miljoenen mensen naar een abonnement gelokt waarvan sommigen van hen een slechte ervaring hebben. Laten we eens kijken naar de eye-candy van Buffered VPN die u misschien zou laten kiezen.

De website en app

We erkennen dat de bruikbaarheid van de gebruikersinterface lovenswaardig is. Het blauwe thema heeft meestal een rustgevend effect op de ogen, waardoor een goede indruk van het product achterblijft. Met het oog op de esthetische betekenis, eenvoud en toegankelijkheid voor de gebruikers, is Buffered VPN op een ordelijke manier ontworpen. Het lijkt erop dat Buffered VPN speciaal is ontworpen om OS-gebruikers te bedienen, maar Android-gebruikers niet zo efficiënt bedienen omdat de app een zo-hoge beoordeling heeft in de Play Store voor verschillende nadelen in de app, en dat ook met een handvol beoordelingen. 

De kosten van het inhuren van de bewaker

Deze specifieke wannabe-beschermer van uw persoonlijke gegevens en online activiteiten is iets duurder dan het gemiddelde. Net als de norm heeft het ook drie pakketten te bieden: een maandelijks, een zesmaandelijks of een jaarplan. Het maandelijkse plan is het duurste van allemaal, het jaarplan komt neer op iets duurder dan het normale markttarief.

Lezen: Goedkoopste VPN-service voor minder dan 5 $

Wetende dat Buffered VPN al jarenlang het IP-adres van zijn gebruikers met succes verbergt en verdwijnt, is het het geld waard.

Buffered VPN Review 2019 - Is het de volgende grote VPN?

Niet alle hoop gaat verloren, omdat er geen proefperiode beschikbaar is om hun services te bekijken, omdat er een 30 dagen geld-terug-garantie wordt aangeboden door Buffered VPN.

Desktop beveiligingsproces

In de eerste plaats leidt het klikken op het tabblad "Get Buffered" op de website tot een formulier waarin u wordt gevraagd een formulier in te vullen waarin eenvoudig om uw gebruikersnaam, e-mail-ID en een wachtwoord wordt gevraagd. Daarna hoeft u alleen nog een betaalmethode te selecteren om een ​​account in te stellen.

Leren over: Beste Windows VPN-service

Eén account volstaat voor het hele gezin, aangezien vijf gelijktijdige verbindingen per account zijn toegestaan. Deze blauwe vogel slaat de informatie van u en uw gezin, internetactiviteiten en privacy in één keer op.

De enige manier om het op smartphones te krijgen

Een ander groot negatief punt van gebufferde VPN, dat is een grote tegenvaller, is het feit dat het op geen enkel platform een ​​specifieke app voor smartphones heeft. Een volledig geïllustreerde handleiding is echter beschikbaar op de website voor een alternatieve configuratie op Android.

Buffered VPN Review 2019 - Is het de volgende grote VPN?

Dankzij deze gedetailleerde en harmonieus gearticuleerde gids, is het instellen van deze VPN niet zo moeilijk als de getuigenissen op de websites bewijzen dat.

De afgelegen locatie

Voor degenen die nieuw zijn in de techbusiness, moet u zich bewust zijn van de zogenaamde Five Eyes. Ze hebben een alliantie gevormd om 'in de gaten' te houden zodat je de terroristen kunt uitschakelen. Het is geen mythe dat dezelfde reden door de intelligentie wordt gebruikt om in uw individuele netwerkactiviteiten te kruipen.
Aangezien de regeringen van vijf landen, namelijk Canada, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en Australië hun handen ineen hebben geslagen om hun inlichtingengegevens te delen, zijn deze landen niet meer veilig.

Nu we terugkomen op het feit dat Buffered VPN zich op een afgelegen locatie in Hongarije bevindt, is het veel te ver verwijderd van de snode entiteiten die wanhopig willen voeden met je moment van zwakte.

DNA Analytics-rapport

De serverlocaties van gebufferde VPN's zijn wereldwijd verspreid over 39 landen. Zelfs vanaf nu werkt het ontwikkelteam dag en nacht om meer servers toe te voegen volgens de verzoeken van klanten.

Een andere klassieke functie waar geen enkele andere VPN op kan bogen, is de optie voor poortdetectie. Het opent netwerken voor u op een veilige manier waarvan u wordt tegengehouden.

In eenvoudige woorden, als u een reiziger bent en de luchthaven speciale Wi-Fi-services alleen voor business class heeft, zal Buffered VPN automatisch de niet zo beschikbare poort binnensluipen en u toestaan ​​deze in volledige vrijheid te gebruiken. Dit geeft je helemaal het gevoel dat de Spy Kids terug zijn van de toekomst. Wie houdt er niet van het krijgen van de Wi-Fi waar we alleen maar van gedroomd hebben na hopeloos staren op de beveiligde lijst?

Logs of geen logs?

Dat is de vraag. Vanwege de plicht die Buffered VPN heeft gedaan om u anoniem te houden, houden ze geen datalogs bij. Sommige verbindingslogboeken worden echter een maand of twee bewaard om de klantenservice te verbeteren. Dit zijn de minste dingen die andere VPN's in hun inventaris opslaan. Dus al uw persoonlijke zorgen moeten worden weggewassen.

Verbinding met u de hele tijd

Buffered zorgt ervoor dat hun klanten te allen tijde op elke mogelijke manier veilig blijven. Daarom worden hun blogs voortdurend bijgewerkt met relevant nieuws over oprechte zorgen voor de gebruikers.

De Live Chat-optie ontbreekt en kan wonderen doen als het team besluit deze op de website te introduceren, maar het duurt slechts enkele minuten om te reageren op alle vragen die zijn gesteld via hun eigen persoonlijke vraagformulier in het gedeelte "Ondersteuning".

De afbakening van het instellen van Buffered op verschillende Windows en Mac is beschikbaar die voldoen aan de behoeften van de klanten. Dit geeft echt het gevoel dat Buffered voor zijn klanten zorgt.

Het juiste frame om van te streamen

Credits toegekend aan zijn hoge snelheden, buffering van series van hoge kwaliteit zijn nu slechts een klik op de landserver verwijderd. Alle fysieke afstanden vallen terug wanneer je virtueel dichtbij hun nationale tv-shows komt. Uiteindelijk voel je je de nationale burger van het buitenland en krijg je volledige voordelen terwijl je op je comfortabele bank zit.

P2P delen betekent dat je ook torrent kunt! De geschiedenis van Buffered is een schone lei en tot nu toe zijn er geen DNS-lekrapporten gevonden. Daarom zijn de prestaties van Buffered in snelheid en het beschermen van de identiteit van gebruikers tot nu toe de beste. Omdat het de beste is in wat het doet, zoals de website bovenaan haar website heeft, heeft het zich ook zeker bewezen.

Netflix staat op het punt elke VPN op de markt uit te schakelen door ze te blokkeren. Aan de positieve kant, de recente ontwikkeling van Buffered van relatief nieuwe manieren om gebruikers-ID's weg te poefen, is Netflix nog steeds niet in staat Buffered naar beneden te halen. Daarom is het het veiligste abonnement om nog twee jaar door te gaan voor Netflix-fans.

Aankomend nieuws

Een volledig toegewijde app voor Android is onderweg naar Google Play, gevolgd door een beter ontwikkelde entiteit ook in de Apple Store. Bovendien is Buffered ook al beschikbaar op Windows, Mac OSX en Linux.

Jij bent de rechter

De ware toewijding van Buffered VPN om het beste van zichzelf te bieden, hoewel in een beperkter perspectief, is precies gebleken wat nodig is in de wereld van vandaag. Met onbetwistbare snelheden, hogere bandbreedtes en vertrouwde beveiliging, kan men nauwelijks nee zeggen met concreet bewijs ertegen. Het is absoluut een poging waard en met zijn 30 dagen geld-terug-garantie; niets kan het beschermingsspel echt zo goed doen als Buffered.

Oud is goud en zo wordt ons verteld, maar Buffered is geboren uit nieuwe technologie en logica die ernaar streeft te bereiken wat zovelen in het verleden niet in zo'n korte tijd hebben. Iedereen kan zijn hoop vestigen op het feit dat Buffered een lange weg naar de top heeft bereikt sinds zijn korte tijd van oprichting en het heeft het potentieel om veel verder te gaan dan zijn eigen huidige staat.

Geef Buffered VPN gewoon een keer zelf en met de geld-terug-garantie hoeft u op de lange termijn niets te betalen voor het nemen van een slechte beslissing.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

92 − 86 =

map