VPN-asiantuntijoidemme ja toimittajiemme tekemä Ivacy VPN -katsaus

[ware_item id=33][/ware_item]

Samoin virustentorjuntaohjelmisto suojaa sinua haitallisilta haittaohjelmilta, Virtual Private Network tai VPN, suojaa yksityisyyttäsi ja tietoturvaa Webissä ollessaan.


VPN on yksinkertaisesti sanottuna julkisen verkon kautta laajennettu yksityinen verkko, jonka avulla kyseisen yksityisen verkon käyttäjät voivat surffata verkossa esimerkiksi toimintalokiensa ja IP-osoitteidensa kanssa, joita on muutettu tai piilotettu ihmisiltä, ​​kuten Internet-palveluntarjoajasi tai pahimmassa tapauksessa hakkerit.

Ivacy, jonka pääkonttori sijaitsee yhdessä maailman teknologiakeskuksista, Singaporesta, on toiminut VPN-palveluita tarjoavassa liiketoiminnassa vuodesta 2007. Ivacy on edelleen toiminut PMG Private Limited -yhtiön alaisena..

Tässä katsauksessa tarkastellaan perusteellisesti eräitä Ivacy-ominaisuuksia, miten voit saada Ivacy -laitteet käyttöön ja käyttää laitteellasi, vertailut muiden suurten VPN-palveluntarjoajien kanssa, muita mainittavissa olevia ominaisuuksia sekä se, luulemmeko Ivacy olevan vai ei arvoinen osto 'Bottom Line'.

Suunnitelmat ja hinnoittelu

Yksi parhaimmista asioista Ivacy VPN: ssä on niiden saatavissa olevat paketit. Jos päätät sijoittaa Ivacy VPN -verkkoon ja tehdä niin älykkäästi, voit säästää paljon. Alla on kolme nykyistä Ivacy VPN: n tarjoamaa pakettia.

laiton hinnoittelu

Tässä on erittely:

Paketti 1 - kuukausisuunnitelma

  1. 9,95 dollaria / kuukausi ja siten 119,4 dollaria / vuosi
  2. Säästöt 0%

Paketti 2 - 1 vuoden (yhden vuoden ilmainen) suunnitelma

  1. 2,25 dollaria / kuukausi ja siten 27 dollaria / vuosi
  2. Säästöt 77%

Paketti 3 - 1 vuoden suunnitelma

  1. 3,33 dollaria / kuukausi ja siten 39,96 dollaria / vuosi
  2. Säästöt 66%

Säästöjen osalta on selvää, että Ivacy VPN tarjoaa tänään edullisimpia ja kilpailukykyisimmin hinnoiteltuja VPN-paketteja. Lisäksi, kuten moniin muihinkin VPN-palveluntarjoajiin, Ivacy VPN tarjoaa kaikkien kolmen suunnitelman asiakkaille samat palvelut tarjoamalla kuukausittain ja vuosittain keskimääräiset hinnat sekä säästömahdollisuudet entistä tärkeämmäksi meille..

Poikkeuksena tästä on ProtonVPN, jossa ne tarjoavat edullisia perussuunnitelmia, joissa on rajoitetut ominaisuudet ja palvelimet, ja sitten kalliimpaa suunnitelmaa, jolla on laajempi valikoima ominaisuuksia ja palvelimia, joista valita..

maksutavat

Jos käytettävissä olevien maksutapojen määrää käytettiin ilmoittamaan, onko VPN-palveluntarjoaja sen arvoinen vai ei, Ivacy VPN olisi vertaansa vailla! VPN-palveluntarjoaja tarjoaa tyhjentävän luettelon vaihtoehdoista, joita asiakas voi käyttää palvelunsa maksamiseen, mukaan lukien PayPal, Visa ja MasterCard, BitPay, CoinPay ja paljon muuta.

luvattomat maksutavat

Yksi asia on, että olemme menossa hitaasti kohti käteistä maailmaa ja Ivacy VPN on varmistanut, että heillä on hyvä roolivaunu! Ole kuitenkin varovainen niiden krypto- ja PaymentWall-vaihtoehdoista, koska näiden käyttäminen tekee sinusta kelvottoman palautuskäytännön.

Yksityisyytesi Ivacy VPN: n kanssa

Tärkein syy siihen, että kuka tahansa päättää asentaa ja käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa, on varmistaa yksityisyytensä ja tietoturvansa säilyttäminen vaarantamatta surffailukokemuksen laatua tai mainitun kokemuksen nopeutta..

Pinnan pinnalla Ivacy VPN näyttää peittävän sinut. Koska tähän mennessä on yli 450 suoraa palvelinta yli 100 eri maassa ja rajaton palvelinvaihto, on turvallista sanoa, että Ivacy VPN: ssä on aina tyydyttymätön palvelin sinulle.

Lisäksi yksi vaikuttavimmista ominaisuuksista, jotka eivät olisi niin vaikuttavia, jos kaikki muut tekisivät vain samoin, on Ivacy VPN: n tiukka, ja tarkoitamme tiukkaa EI LOG-POLITIIKKA. Ei kirjautumista koskeviin käytäntöihin liittyvien väärennösten suuntaus on noussut ja tullut yleisemmäksi.

Varmistaaksemme VPN: n vaatimattomuuden vaatimattomuuden tutkimme heidän tietosuojakäytäntöään (säästääksemme aikaa tekemästä sitä) ja huomasimme hämmästykseksemme, että heidän vaatimuksensa on laillinen! Se ei ole vain laillinen vaatimus, vaan se on myös yksi parhaimmista politiikoista. Ivacy tuskin säilyttää mitään tietosi ja turvautuu vain nimesi, sähköpostiosoitteesi ja maksutapasi tallentamiseen.

Hyödyllinen parametri VPN-palveluntarjoajien vertaamiseksi on tarjottujen palvelimien lukumäärä ja tiheys. Muista, että mitä lähempänä palvelin on sinulle, sitä paremmin se toimii. Ivacy tarjoaa pinnalla noin 450 palvelinta ympäri maailmaa - suhteellisen pieni määrä, kun otetaan huomioon NordVPN: n tarjoamat 3.400 ja TorGuardin tarjoamat 3000.

Ivacy VPN: n palvelimet ovat kuitenkin hyvin levinneet ympäri maailmaa. Ivacy syrjäyttää kilpailijat, kuten NordVPN ja Tunnel Bear, kuten yli 100 palvelinpaikkaa ympäri maailmaa, ja heillä on vastaavasti 59 ja 22.

Kun on syvennetty Ivacy-paikkoihin, on syytä huomata, että Ivacy VPN on taannut kattavuuden joillakin maailman VPN-kaikkein syrjäisimmillä alueilla. Ivacy VPN: llä on kuusi palvelinta Afrikassa, alueella, jota kilpailijat usein sivuuttavat.

Lisäksi Ivacy tarjoaa palvelimen kattavuuden paikoissa, joissa myös jotkut repressiivisemmistä sensuurilakeista, kuten Turkissa, Kiinassa ja Venäjällä.

Nopeus ja suorituskyky

Ennen kuin tutkitaan Ivacy VPN: n nopeutta ja suorituskykyä, on hyödyllistä muistaa, että VPN: n käyttämisellä on todennäköisesti haitallista vaikutusta Internet-nopeuteen. Ooklan Internet-nopeuden testaustyökalun avulla selvisimme Ivacy VPN: n vaikutuksen latenssiin ja lataus- / lähetysnopeuteen.

Laittomat ominaisuudet ja suorituskyky

Kokeissa havaitsimme, että Ivacy VPN lisäsi kotimaan latenssia noin 2360%. Tämä luku on huomattavan huono, kun otat huomioon kilpailijat, kuten TorGuard, vähentämään viivettä noin 6,7%.

Ivacy VPN ei toiminut paljon paremmin latausnopeuksissa. Ivacy laski latausnopeutta noin 19,1% Ooklan testien mukaan. Latausnopeuksien suhteen testimme havaitsivat, että Ivacy VPN pienensi näitä nopeuksia noin 32%.

Siitä huolimatta, että tämä ei ole huono pistemäärä, verrattuna kaikkiin kilpailijoihin, Ivacyn latausnopeudet voidaan myös parhaiten sanoa keskinkertaiseksi. Valitettavasti uskomme myös, että Ivacy VPN: n suhteellinen nopeus voidaan ratkaista heti, kun reaaliaikaisten palvelimien kokonaismäärä kasvaa.

Laitteiden yhteensopivuus

Upea uutinen on, että Ivacy VPN tarjoaa palveluja, jotka ovat yhteensopivia melkein kaikkien suosittujen käyttöjärjestelmien kanssa. Alla on lueteltu joukko näitä laitteita.

Laittomien laitteiden yhteensopivuus

Lisäksi sovellukset kaikilla yllä olevilla alustoilla on suunniteltu siististi, ja niissä on vain vähän tai melkein mitään sotkua.

On myös hyödyllistä tietää, että Ivacy VPN on täysin yhteensopiva useiden muiden alustojen, kuten Blackberry, Smart TV: n, konsolien ja Linuxin kanssa. Toinen hyvä uutinen Ivacysta on sen yhteensopivuus Kodin kanssa - jatkuvasti kasvava, suosittu ja avoimen jaon suoratoistopalvelu.

Ivacy-laitteiden saatavuus

Viimeinkin jotain Ivacy-palvelua on jätetty huomiotta, on heidän Firefox- tai Chrome-laajennuksensa. Nämä laajennukset eivät toimineet 100% koko ajan, mutta uskomme, että se on jotakin pilaantumista, jota työskentelee. Tästä huolimatta päätimme sivuuttaa pienen ristiriidan kaikissa muissa alustoissa, joita Ivacy VPN tukee ja tekee niin hyvin!

VPN: n ulkopuolella

Jos joukko erilaisia ​​VPN-palveluntarjoajia voi valita, asiakkaista voi olla hyödyllistä arvioida erilaisia ​​palveluja tarjoamiensa lisäominaisuuksien perusteella. Yksi tärkeimmistä asioista, jotka Ivacyn palvelussa on huomioitava, on heidän uraauurtava Split Tunneling -palvelu. Tämä palvelu on ainutlaatuinen, ja sen on alun perin kehittänyt ja käynnistänyt myös Ivacy.

Lyhyesti sanottuna, Split-tunnelointi antaa käyttäjille mahdollisuuden valita, mitkä bittitiedot voivat kirjata heidän Internet-palveluntarjoajansa ja mitkä bittitietoa heidän verkkotoiminnoistaan ​​se haluaa salata ja näkymätöntä.

Usein budjettiystävällisemmissä VPN-palveluissa, kuten Ivacy VPN, jotkut asiakkaan kokemuksen puutteet, kuten asiakaspalvelu, puuttuvat..

Yllätykseemme ja uskomattoman alhaisista kustannuksistaan ​​huolimatta, Ivacy VPN: n asiakaspalvelu ei kuitenkaan jättänyt toivomisen varaa, koska he olivat nopeita vastauksia, erittäin avuliaita ja johdonmukaisia ​​toimiessaan. Sama ei pidä paikkaansa muissa budjetti-VPN-verkoissa, jotka uhraavat usein alueita, kuten myynnin jälkeistä palveluaan kilpailukykyisen hinnoittelun hyväksi.

Pohjaviiva

Kaikkien artikkelissa hahmoteltujen ja tarkistettujen eri näkökohtien osalta mielestämme Ivacy VPN on edullinen VPN-palvelu, joka on kasvussa ja kasvaa edelleen lähivuosina..

Yllä olevasta vertailutaulusta voidaan nähdä melko selvästi, että Ivacylla on verrattain rajoitettu määrä palvelimia, joista asiakkaat voivat valita - ehkä tällä on jotain tekemistä epätavallisen alhaisten hintojen kanssa!

Ohjelmisto sisältää erinomaisen asiakaspalvelun, etenkin maksamastamme hinnasta, vaihtoehdon Split Tunneling, tap-kytkimen turvallisuuden takaamiseksi ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments