UFO VPN Review 2019 – Hyökkää VPN-teollisuuteen!

[ware_item id=33][/ware_item]

Koska Internetin käyttö suojauksen kanssa tai ilman sitä kasvaa jatkuvasti niin nopeasti, kilpailu uusimman tekniikan tekemisestä niiden torjumiseksi on myös nousussa nopeasti. Tämän kilpailun keskellä tietyt VPN-palveluntarjoajat tekevät erinomaista työtä tuodakseen uusia ja parempia ominaisuuksia entistä paremman käyttökokemuksen aikaansaamiseksi, joten kilpailu ei lopu koskaan. Kuten nimessään on, UFO VPN on erikoismaailmallista palvelua tällaisten erittäin kilpailukykyisten VPN-palveluiden maailmassa.


ufovpn.io -sivusto

Miksi käyttää VPN-verkkoa?

Ennen kuin selvitämme UFO VPN: n käytön eduista, keskustelemme syistä, miksi VPN on niin väistämätön Internet-käyttäjille. Yksinkertaisesti sanottuna, VPN on turvallinen kanava, jonka kautta käyttäjän Internet-toimintotiedot kulkevat paljastamatta ketään, pitäen käyttäjän siten nimettömänä ja Internetin välityksellä välitetyt tiedot turvassa. On monia syitä, miksi VPN: ää käytetään ympäri maailmaa, ja tietoisuus turvallisesta ja turvallisesta Internetin käytöstä on yleistymässä. VPN: t tulivat ensisijaisesti hakkeroinnin puhkeamisen myötä, koska hakkereista tuli mahdotonta hakkerointi, puhumattakaan järjestelmän jäljittämisestä VPN-palvelu.

UFO VPN Review 2019 - Hyökkää VPN-teollisuuteen!

Myöhemmin, kun useita muita VPN: n käytön etuja tuli esiin, Internetin käyttäjät alkoivat käyttää tätä apuohjelmaa muihin pienempiin, mutta ilmeisiin tarpeisiin. Esimerkiksi vapauden georajoituksen estäminen Internetissä, nimettömän torjunta, jota yleensä pidetään tietyissä maissa laittomana, tietojenkalastelupetoksien välttäminen sähköpostien vaihtamisen ja salasanojen syöttämisen yhteydessä, nimettömät VoIP-puhelut nimeltä muutamia. Lyhyesti sanottuna, se on täydellinen apuohjelma Internet-kokemuksen parantamiseksi ja turvallisuuden parantamiseksi.

Miksi käyttää UFO VPN: tä?

Koska tavallinen on aivan liian yleistä, kokeillaan vieraita! Kyllä, sekin, mutta tosissamme keskustelimme juuri siitä, miksi niin monista hyvistä VPN-palveluista on tulossa yhä suositumpia kuin koskaan nykyään. UFO VPN: llä on kuitenkin enemmän kuin tavalliset syyt tarttua sopimukseen. Keskustelemme nyt UFO VPN: n erityispiirteistä ja ominaisuuksista, jotka saavat sinut menemään tämän VPN: n kantapäälle.

Nauti ilmaisesta verkkoturvasta

Internetin käyttäjät ovat valmiita maksamaan palvelusta, joka varmistaa heidän tietoturvansa verkossa, koska suojaamattoman verkon hinta on korkeampi. Siitä huolimatta monet halvat VPN-verkot ovat myös saaneet suosiota, koska ne tarjoavat online-perusturvaominaisuuksia säästösuunnitelmien lisäksi.

nauti verkossa vapaudesta ufovpn: n avulla

Siksi monilla käyttäjillä on taipumus odottaa sellaisia ​​palveluita, jotka ovat taskuillaan kevyempiä. Näitä palveluita on kuitenkin suositeltavaa valita viisaasti, koska ne aiheuttavat joskus huonoa salausta enemmän haittaa kuin hyötyä. Jotkut niistä ovat suosittelijoiden laajalti suosittelemia, joten niiden käyttö on turvallista. Päälle halvat VPN-palvelut, saamme jotain melkein käsittämättömästi hyvää, joka on ilmainen VPN-palvelu. Nyt tämä on hiukan kiistanalaisempi kuin halvat VPN: t, mutta tähän luokkaan kuuluvalla UFO VPN: llä on täysin hyvä sana heille tietyistä hyvistä syistä. Emme ole koskaan mainostaneet ilmaisia ​​VPN-verkkoja, mutta UFO VPN on erityinen mainintamme. Perusteellisen testauksen jälkeen selvisimme, että UFO VPN: n äänestysprosentti oli melko hyvä. Ei lainkaan huono kauppa ilman mitään maksua, mutta vain ilmainen salaus ja lataus, nikkeli!

UFO VPN Review 2019 - Hyökkää VPN-teollisuuteen!

Huijaus ja paranna verkkokokemusta

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi kukaan käyttää VPN-verkkoa, on maantieteellisesti rajoitettujen verkkosivustojen lukituksen poistaminen. Valitettavasti, vaikka monet ilmaisista VPN-verkkoista kuitenkin väittävät, että kaikkien estettyjen verkkosivustojen lukitus on onnistunut, ne ovat rajoitettujen palvelimiensa takia vain tiettyihin paikkoihin. Toisaalta UFO VPN on vieras tällaisiin syytöksiin. Heillä on melko suuri määrä palvelimia, jotka ulottuvat ympäri maailmaa. Se on melko hallitseva ulkomaalainen hyökkäys, eikö niin? Joten jo nyt sinun on pohdittava, miksi tämä ilmainen VPN-palvelu on niin erikoinen, jos suurin osa muista ilmaisista VPN-palveluista on huijaus. Johtuu siitä, että se on maapallon ulkopuolella? No, kyllä, ehkä myös, mutta lähinnä siksi, että se on maksettu VPN ja ilmainen VPN. Voit käyttää parempia ominaisuuksia heidän maksettujen versioidensa kanssa, joista keskustellaan myöhemmin tässä katsauksessa.

Vielä yksi pohdittavissa oleva kysymys on, että miksi maksullinen versio tekee ilmaisesta VPN-palvelusta paremman? No, se johtuu siitä, että sillä on maksetun VPN: n vahvuus, koska se on kehitetty palvelemaan maksettuja tilaajia esimerkiksi palvelimien lukumäärä, salaus ja ei kolmansien osapuolien liittymiä käyttäjien henkilökohtaisten tietojen vaihtamiseen. Valitettavasti nämä yhteydet ovat yleensä kyse yksinomaisista ilmaisista VPN-palveluista, jotka ansaitsevat epäeettisin keinoin, koska tällaisille VPN: ille ei ole maksettua versiota tai tulolähdettä. Ottaen huomioon, että UFO VPN on näennäisesti puhdas tässä suhteessa, selitetään, että he pitävät käyttäjien sähköpostiosoitteita, lokitietoja ja virheraportteja vain käyttäjän tuen vuoksi. Vaikka nämä tiedot ovat vaarattomia ja jopa hyödyttömiä kenellekään muulle kuin UFO VPN -tukitiimille, ne pitävät niitä erittäin luottamuksellisina käyttäjien luottamuksen vuoksi heihin. Toisin kuin muut ilmaiset VPN: t, ne eivät koskaan myy, saati paljastaa tietoja mille tahansa kolmannelle osapuolelle mahdollisten voittojen vuoksi, koska heillä on jo maksullinen versio, joka tuo pekonin kotiin..

Toinen hyvä kauppa on niiden suuri määrä palvelimia, sanotaan vaikkapa 500 palvelinta eri maissa, mikä on myös melko vaikuttava määrä ilmaisella VPN-versiollaan. Tämän avulla voit Vaihda IP-osoitteesi huijataksesi sijaintisi verkossa, jotta voit säästää rahaa ostoksilla verkossa. Miten? No, useimmissa verkkokaupoissa, joista ostamme verkkoa, on eri hinnat tuotteille maailman eri alueilla. Yhteyden muodostaminen VPN-verkkoon ja sijainnin vaihtaminen vie vain sekunnin. Varsinkin kun palvelimia on enemmän ympäri maailmaa, on helpompaa valita haluamasi sijainti, josta tiedät saavasi suurimman alennuksen.

UFO VPN Review 2019 - Hyökkää VPN-teollisuuteen!

Hanki räätälöityjä mobiilisovelluksia

Yksi parhaista asioista, jotka voivat houkutella käyttäjiä UFO VPN: ään, on heidän hyvin kehitetty Android- ja iOS-sovellus. Nämä sovellukset on räätälöity parhaan käyttökokemuksen saavuttamiseksi mobiiliympäristössä. Liittymästä nopeuden lataamiseen sovelluksen ominaisuuksiin sisältyy kaikki tarvitsemasi mobiili VPN-sovellus. Siksi UFO VPN julkistaa mobiilisovelluksensa eniten, koska se on heidän paras tekemänsä! Niiden paikalla olevien mobiilisovellusten lisäksi löydät myös heidän Windows- ja Mac-sovelluksensa, jos haluat tietokoneesi ja kannettavien olevan turvassa.

Lataa Android-sovellus UFO VPN: lle>>

Lataa iOS-sovellus UFO VPN: lle>>

Voita ja säästä satunnaisilla tarjouksillaan

Parantaakseen kokemustaan ​​hiukan enemmän, UFO VPN antaa satunnaisia ​​tarjouksia käyttäjilleen säästö- tai voitto-ohjelmilleen ja muulle. Käyttäjien tarpeiden täyttäminen ja tyytyväisyyden lisääminen on yksi syy siihen, miksi tämä ulkomaalainen VPN on menestynyt niin lyhyessä ajassa sen perustamisesta lähtien. Koska he ovat uusi kuuluisa VPN, he pääsevät ylimääräisen mailin omaan kilpailuunsa teollisuudessa. Tämä on todella hyvä uutinen käyttäjille, koska nämä korkean tavoitteen mukaiset uudet yritykset tekevät kaiken tarvittavan tyydyttääkseen suuremman asiakaskunnan. Esimerkiksi joulu- ja uudenvuoden 2019 aikana he ottivat käyttöön alennuksia tietylle jäsenpaketilleen, josta keskustellaan tarkemmin puhuttaessa heidän jäsenyydestään. Lisäksi he veivät onnekas arvonnan asiakkaidensa keskuudessa jakamalla iPhone XS MAX, Pro -jäsenpalkinnot. Kuinka siistiä!

UFO VPN Review 2019 - Hyökkää VPN-teollisuuteen!

Lisätietoja UFO VPN: stä

Tällä pienellä vihreällä VPN: llä on hyvä profiili ylpeillä. Heidän pääkonttori on Hongkongissa. Emoyhtiö on ToolForest Limited, joka perustettiin vuonna 2017. Yhtiö ei ole tarpeeksi vanha, mutta on saavuttanut perustan nopeasti, etenkin trendikkäiden tarjousten ja sovellusrajapintojen avulla. He julkaisivat ensin maksetut VPN-suunnitelmansa ja suosionsa jälkeen esittelivät ilmaisen VPN-ohjelmistonsa, joka on saatavana iOS- ja Android-mobiililaitteissa, Windowsissa ja Macissa, ja myös suosituissa selaimissa, kuten Chrome, Opera, Tor jne. Heillä on 500 palvelinta ympäri maapalloa. eri paikoissa.

Yksi pieni haittapuoli on heidän verkkosivustonsa, joka antaa ulkomaalaisen tuntea, ettet ole laskeutunut millekään arkipäiväiseen. Kuitenkin myös tämä voisi olla heidän tapa antaa tähtitieteelliselle aavemaiselle etsiä muukalaisen nimekaikuaan. Mikä tahansa on, heidän palvelunsa on tärkeätä ja se on aika hyvää, joten tervetuloa tähän E.T: hen!

Heidän suunnitelmansa

Maapallon haltuunottoa lukuun ottamatta heillä on kolme muuta suunnitelmaa tilaajilleen. Suosittelemme käyttämään heidän vuotuista suunnitelmaansa, joka maksaa 2,99 dollaria / kk, kaikilla ominaisuuksillaan. Heidän vuotuinen paketti on pisin, mitä he tarjoavat, ja suurin hyöty. Heillä on kuitenkin yhden kuukauden ja 6 kuukauden suunnitelmat, jotka maksavat vastaavasti 7,99 dollaria ja 4,99 dollaria kuukaudessa.

Heidän jäsenyytensä

Ne tarjoavat tilaajilleen kolmenlaisia ​​jäsenyyksiä, ts. Ilmaisia, edistyneitä ja premium-jäsenyyssuunnitelmia, jotka tarjoavat käyttäjille erilaisia ​​ominaisuuksia. Heidän ilmainen jäsenyytensä avulla käyttäjät voivat yhdistää VPN: n yhteen laitteeseen. Toisin kuin muut VPN-palveluntarjoajat, UFO VPN pitää ilmaisten ja maksettujen versioiden laadun melko samanlaisina, kuten molemmille versioille on avoinna sama määrä sijainteja eli 16 maata ja 26 kaupunkia ympäri maailmaa. Tietenkin heidän maksettu jäsenyytensä mahdollistaa kuitenkin nopeampien, samoissa paikoissa sijaitsevien palvelimien ja useiden laitteiden käytön samanaikaiseen yhteydenpitoon. Huolimatta valtavasta palvelimien määrästä, ne lisäävät palvelimien määrää ajan myötä. Kirsikkana päällimmäisenä tarjoavat premium-käyttäjilleen tarjoustarjouksia, kuten 30% alennuksen premium-paketin ostamisesta uudenvuoden aikana, joka on vielä valmis napata!

UFO VPN Review 2019 - Hyökkää VPN-teollisuuteen!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments