Piilota.me VPN-arvostelu

[ware_item id=33][/ware_item]

VPN: stä on tullut nykypäivän digitaalisen elämän ensisijainen välttämättömyys. Voit pitää sitä yhtä tärkeänä kuin vesi, suoja ja ruoka päivittäisessä elämässäsi. Lautasellasi on niin paljon vaihtoehtoja, että on vaikea valita paras, joka täyttää kaikki vaatimuksesi. Tänään tarkistamme lukijoillemme tunnetun ja suositun hide.me VPN -verkon. Olemme tilanneet heidän ilmaisen VPN: n sekä premium-suunnitelman tarkistaaksesi kaikki ominaisuudet ja testatakseen heidän palvelunsa. Joten aloitetaan:


Hide.me VPN: n käyttöönotto

hide.me VPN: n omistaa eVenture Ltd - malesialainen IT-yritys. Tuote lanseerattiin virallisesti vuonna 2011 rajoitetulla määrällä palvelimia, joista on nyt kasvanut yli 100 palvelinta 29 maassa. Tiimi työskentelee hide.me-palvelun parissa. VPN on erittäin kilpailukykyinen ja on palvellut IT-aloja vuosikymmenien ajan. Hide.me VPN: n visio on tarjota täydellinen yksityisyys ja tiukka turvallisuus vaarantamatta käyttäjän Internet-nopeutta.

hide.me -sivusto

Hide.me-verkkosivustolla on kymmeniä vaatimuksia ja lupauksia, mutta toimittavatko ne sen? Tarkastellaan hide.me VPN: n yksityiskohtaista katsausta, jossa käydään läpi kumpikin nook ja kranny saadaksesi selville VPN-palvelusta hyvää ja huonoa.

Hide.me VPN -palvelun erityispiirteet

 1. Erittäin räätälöityjä hinnasuunnitelmia

Hide.me VPN: ssä saat juuri haluamasi. Heillä on räätälöidyt hinnasuunnitelmat jokaiseen tarpeeseen. Jos sinulla ei ole varaa ostaa tilausta, voit tilata fermium-suunnitelman Windowsissa, Macissa, iOS: ssä ja Androidissa. Jos tarvitset vain VPN-verkkoturvallisuutta etkä halua käyttää suurta osaa kaistanleveydestä etkä halua maksaa ylimääräistä, voit tilata Plus Planin.

hide.me hinnoittelu

Jos olet elokuvan rakastaja ja lataat ja suoratoistot paljon päivittäin ja haluat rajoittamattoman kaistanleveyden, voit tilata Premium Plan -palvelun. Samoin, jos sinulla on vain mobiililaitteiden käyttö etkä halua maksaa ylimääräistä rahaa työpöydästä, voit tilata mobiilisuunnitelmat.

 • Vapaa suunnitelma (jokaiselle käyttöympäristölle, jossa on rajoituksia)
 • Plus Plan (75 Gt: n tiedonsiirrolla ja yhdellä samanaikaisella kirjautuminen)
 • Premium-paketti (Rajoittamaton tiedonsiirto ja viisi samanaikaista kirjautumista)
 • Mobiilisuunnitelma (vain iPhonelle, iPadille ja Androidille)

Kaikki suunnitelmat voi tilata kuukaudeksi, 6 kuukaudeksi ja 12 kuukaudeksi.

Katso parhaat kuuden kuukauden suunnitelmat: Halpa VPN-luettelo

Verrattuna markkinoiden keskimääräisiin kuukausihintoihin hide.me VPN: n tilaukset ovat melko kalliita.

Q) Entä rahat takaisin -takuu?

hide.me VPN tarjoaa 14 päivän rahat takaisin -takuun jokaiselle hinnasuunnitelmalle, joka on myös yksi sen palvelujen positiivinen ominaisuus. Hide.me: n hyvityskäytännöstään VPN totesi:

Lue myös: Parhaat VPN: t, joilla on rahat takaisin -takuu

”Jos et ole täysin tyytyväinen VPN-palveluihimme ja ilmoitat meille kirjallisesti sähköpostitse 14 päivän kuluessa sopimuksesta, jonka haluat peruuttaa, sinulle maksetaan 100% palautus sopimuksen summasta, jos kaistanleveys käyttö on enintään 500 Mt. Jos palautus erääntyy, sinulle ilmoitetaan siitä sähköpostitse; palautuksen saaminen voi kestää 10 päivää sopimuksen peruuttamisen jälkeen käytetyn maksumuodon mukaan. Jos et ole saanut hyvitystä kymmenessä päivässä, ilmoita siitä meille yhteyslomakkeella. Vapaa suunnitelmassamme on täysin maksuton, eikä sitä uusita automaattisesti. ”

Vertaa Hide.me VPN -tuotetta muihin VPN-palveluihin vertailutyökalulla

Q) Kuinka tilata hide.me-ilmainen VPN-suunnitelma?

Voit tilata ilmaisen suunnitelman vierailemalla hide.me-sivustossa www.hide.me/fi tai lataamalla sovelluksen suoraan Google Play Kaupasta ja iTunes Storesta ja tilaamalla ilmaisen suunnitelman. Tarvitset vain sähköpostitunnuksesi ilmaisen tilauksen tilaamiseksi.

 1. Globaali VPN-verkko

hide.me VPN on laajentanut VPN-verkostoaan 29 maassa kuudessa maanosassa yli 100 VPN-palvelimella. Sellaisella luotetulla nimellä teollisuudessa hide.me VPN ei kaukana kilpailla tärkeimpien kilpailijoidensa kanssa VPN-palvelimien määrän ja sijaintien suhteen.

hide.me-palvelimien kokonaismäärä Tämä on yksi VPN-palvelun haitoista. Sen sijaan kaikki hide.me: n globaaliin verkostoon lisätyt sijainnit valitaan huolellisesti teknisen tiimin toimesta käyttäjien vaatimuksesta. hide.me ylläpitää omaa VPN-verkkoa ilman tunkeutumista ulkopuolisilta.

K) Tukevatko kaikki hide.me VPN -palvelimet P2P: tä?

Hide.me-sivuston mukaan he tukevat P2P: tä useimmissa palvelimissaan. Se tarkoittaa, että P2P: tä ei tueta kaikissa sen palvelimissa. Olemme muodostaneet yhteyden parhaisiin P2P-palvelimiin, ja nopeus oli uskomaton.

 1. Helppokäyttöiset VPN-sovellukset ja asennusoppaat

hide.me VPN tarjoaa ilmaisia ​​VPN-sovelluksia useimmille alustoille, mukaan lukien Windows, Windows 10, Windows Mobile, Windows Surface, Mac, iOS ja Android. Voit ladata sovelluksen vain 60 sekunnissa ilman häiriöitä. Mene vain hide.me-sivustolle ja napsauta “Lataa” -vaihtoehtoa ja asenna haluamasi sovellus. IOS- ja Mac-sovelluksissa voit ladata sovelluksen iTunesista ja Androidista; voit ladata sovelluksen Google Play -kaupasta.

hide.me-tuettu laite ja sen arvosteluParasta on, että jokaisessa VPN-sovelluksessa on elinikäinen ilmainen VPN-palvelu. Voit ladata sovelluksen suoraan ja tilata ilmaisen suunnitelman, jota voidaan pidentää. Ilmaiseksi suunnitelma sisältää rajoitetun kaistanleveyden ja 3 sijaintia mukaan lukien Singapore, Alankomaat ja Kanada. Jotkut jännittävimmistä ominaisuuksista hide.men VPN-sovelluksissa ovat seuraavat:

 • Auto-Connect
 • Automaattinen uudelleen
 • Automaattinen palvelimen valinta
 • Kill Switch (vain Windows ja Mac)
 • IP-vuodonsuojaus
 • DNS-vuodonsuojaus

4. Yksityisyyden ja turvallisuuden tarjoamat hide.me VPN

On yksi asia, joka hide.me VPN on kuuluisa, ja se on sen palvelujen tarjoama yksityisyys ja tietoturva. Hide.me tarjoaa 256-bittisellä salauksella ja protokolla-alueella, joka sisältää PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN, IKEv1, IKEv2 ja Softether..

Defense Code Ltd: n tietoturva-asiantuntija Leon Juranic on sertifioinut hide.me VPN: n yhdeksi turvallisimmista ja lokittomista VPN-palveluista. Se tarkoittaa, että hide.me-väitteet nollalokipolitiikasta ovat jossain määrin oikeita.

hide.me-ominaisuudet

”Olemme kuolleet tosissamme tähän: emme tallenna lokitietoja online-toiminnastasi. Lokit voivat linkittää toiminnot helposti takaisin sinuun, ja jotkut VPN-palveluntarjoajat välittävät ne lakimiesten edustajille, kun heitä kehotetaan tekemään niin. Emme voi, koska meillä ei ole. Yksinkertainen." [Tietosuojakäytäntö]

hide.me on äskettäin julkaissut avoimuusraportin pyynnöstä, jonka he ovat vastaanottaneet viranomaisilta, jotka vaativat asiakkaita koskevia tietoja. Kuten hide.me totesi palvelusehdoissaan ja tietosuojakäytännössään selvästi, etteivät ne pidä kirjaa, he eivät pysty toimittamaan tällaisia ​​tietoja viranomaisille. Malesialaisen olemassaolonsa ansiosta he ovat sekä EU: n että Yhdysvaltojen lainkäyttövallan ulkopuolella. hide.me VPN väittää, että tarvittaessa he muuttavat sijaintia epätodennäköisissä olosuhteissa, jotka pakottivat heidät tekemään

5. Asiakaspalvelu

Tekninen asiakastuki on tärkeä tekijä, kun kyse on VPN: n kaltaisista tuotteista. hide.me VPN tarjoaa 24/7 live chat -tukea sekä lippujen tukijärjestelmää, sähköposteja ja sosiaalisen median alustoja. Voit avata lipun tai lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] VPN, jos tarvitset teknistä tukea. Mutta kätevin ja nopein tapa kommunikoida on live-chat-tuki.

asiakaspalvelu

Olemme testanneet asiakastuen ja todenneet sen todella vaikuttavaksi. Kaikki tekniset edustajat olivat hyvin koulutettuja ja antavat tarkkoja tietoja.

6. Samanaikaiset kirjautuminen

Hide.me Premium -suunnitelman avulla saat viisi useita kirjautumisia, mikä tarkoittaa, että voit käyttää samaa tiliä viidessä laitteessa samanaikaisesti. Laitteiden valinnasta ei ole annettu selkeitä ohjeita. Sinun on tarkistettava se hide.me-asiakastuella, jos he sallivat kaikki viisi tiliä samalla alustalla kuten kaikki viisi tiliä iPhonessa, Android-puhelimessa tai Windowsin työpöydällä. Voi olla mahdollista, että hide.me harjoittaa samaa käytäntöä kuin muut VPN-palveluntarjoajat ja rajoittaa samanlaisen alustan määrän yhteen.

Toimittajan ajatukset:

 • Tarkasteltuaan ominaisuuksia, testaamalla palvelimia ja analysoimalla palvelua eri alustoilla, olemme tulleet seuraavaan johtopäätökseen:
 • hide.me VPN ei ole varmasti nopein, mutta se on yksi parhaista VPN-palveluntarjoajista nopeuden suhteen. Se ei tappaa Internet-nopeuttasi suuressa määrin, vaikka olisitkin yhteydessä kaikkein turvallisimpiin protokolliin.
 • hide.me VPN on yksi turvallisimmista VPN-palveluista, joissa ei ole lokin kirjauskäytäntöä, mutta käytäntö pätee vain toimintalokiin.
 • hide.me ilmainen VPN on alan parhaita VPN-palveluita fermium-suunnitelman ominaisuuksien suhteen.
 • hide.me VPN tarjoaa IP-vuodonsuojauksen ja DNS-lean-suojauksen jokaisella suunnitelmalla.
 • Maantieteellisen ulottuvuuden suhteen hide.me VPN on kaukana tärkeimmistä kilpailijoistaan. Niiden tulisi jatkuvasti lisätä uusia sijainteja verkkoon.
 • Hide2me VPN -sovellusta suositellaan P2P: lle.
 • hide.me -hinnat ovat kaikkien suunnitelmien korkeammalla puolella.
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments